- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Sağol canımmm ben takip ettimm
Ben de istek yolladım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımmm ben takip ettimm
B
Pasta tabakları evet gerek yok aslında ama English home serileri çok tatlı. Çok zor tutuyorum kendimi almamak için.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben antalyada yaşıyorum burda mayısta havalar terletmeye başlar o yüzden rahat olun hava eminim çok güzel olur :)
evet canım çok hoss ben de kendimi zor tutuyorum ama kahvaltı takımımın içinde de pasta tabağı var şansıma
o yuzden almamam gerek
hosgeldin canımm
ben de haziran'da ordayım belekte![]()
Canim benimki damatlik istemem normal takim elbise alalim dedi ben de sarardan soyle sık birsey aldim herseyiyle takim corabi gomlegi ayakkabisi falan 350lira falan tuttu cok hesapligeldi bana
Benim de hem günlük hem de misafir yemek takımımda var haliyle.
Kahvaltı tabaklarım da pasta için uygun. Hatta kahvaltı takımımda 2 katlı kurabiyelik bile var.
Evet tutmalıyım kendimi.
Bugün babam benim için yün yatak yaptırdı. Çİft kişilik. ince olandan, hani şu normal yatağın üstüne konulanlardan. Ben onu çok seviyorum.
hoşbuldum tatlım ohooo haziranda sezon çoktan açılmış oluyo sen güzel zamanda geliyosun biz yıllardır burda olduğumuz içi nişanlımla balayına bodruma gidiyoruz değişiklik olsun diye herkesler buraya gelcek biz gitcez :)))
bende severim canm yer yatağı gibi olanları diyosun sanırım:)
Ben de ilk kez gitcem canım anyalya'ya :)
emin ol çok seversiniz canım belekteki otellerde çok lüks ve kalitelidir güzel nir balayı geçirirsiniz umarım unutulmaz olsun sizin için :)
İnş canım :) titanic oteli ayarladık bi bilgin var mı :) ets turda puan baya yüksek görünüyor ama umarım memnun kalırıZ:)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben antalyada yaşıyorum burda mayısta havalar terletmeye başlar o yüzden rahat olun hava eminim çok güzel olur :)
cokkk iyiymişşş vallahiiiii
Kızlar napıosunuz:) ilk kez telde. Giriorım
biraz alışmam lazım sanırımm
:18:
balımm özledim seni :)
yaa çok fazla bakamadım yoğundum birkaç gündür,
marketlerde güzel şeyler oluyor, takip etmeye çalışıyorum arada![]()
bende söyleyemiyordum ama aertık söylüyorum soranlara valla benden nasıl istendiyse bende onlardan istiyorumCanım çaydanlığını alabilirsin :) ya bizde adettendir kıza para takmak yerine eksikler alınır
ben kendime bi tane güzelinden porselen almıştım,
Bi tane de arkadaşım almıştı geçenlerdeorta boy
Eğer sorarlarsa ne lazım diye, pat diye söyle hiç çekinmeev kuruyorsun sonuçta
Ben ilk başlarda yok diyordum ama ağzım alıştı artık![]()
Borcamları çok seviyorum bende ama hediye geliyormuş o yüzden düğünden sonra bakarız kimse getirmiyor alırız kapaklı kapaksız bir kaç boy servis tabakları,fırın kapları
Bende sevmiyorum hiç kalabalığı![]()
biz damatlığı daniel ile başlayan bi markadan aldık tam ismi gelmiyor aklıma :44:damata bakmış beğenmemişti sarara da beraber gittik olmadı beyaz ceketli de her yerde yok diye ordan aldık bizdekızlarrr damatlıgı naptınızzz yaaa uygun göze gelen biseyy istiyorummm
Kızlar dün akşam davetiyelerim elime geçti hemencik zarfladım hepsini, buyrun bu da sizeee.. Instagramdan aldığım için ayrıca efektli..=)
Eki Görüntüle 1011079
Canlar balayi programi yaptiniz mi ben antalyaistiyorum ama mayis ortasi soguk mu olur ki bilemedim
günaydın gelinciklerdün öğlene doğru bi çıktım dahada uğrayamadım topiğe çok şey kaçırmışım ben yaa hepsini de okuyamadımm
bende seni özledim kuzum ya sende haklısın bende dün sabah geldim sonra uğrayamadım buraya
bende takip ediyorum marketleri canım ya ben kaçırsam annem bildiriyor hemen![]()
bende söyleyemiyordum ama aertık söylüyorum soranlara valla benden nasıl istendiyse bende onlardan istiyorumkuzenimin eşi el blenderım yok dedi gittim setini aldım hemde o beğendi ben aldım e haliyle bana da öyle olunsun istiyorum elektrik süpürgem yok dicem
Canim ben hep telden giriyorum zor ama alisiyor insan isyerinde yasak baska turlu hic giremem aksamlari pilin bitmis oluyor