2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Haklisin canim Allah ikinizn de kalbine gore versin insallah
Kaynanan kendi kaybetmis kendi etmis kendi bulmus
Sen yuvanda mutlu ol o da kapilari tirmalasin :1:edepsiz gelin oldum birdennn:52::27:

bak işte bu söze gün geçtikçe daha çok inanır olurum

gönlümden geçen şeyler bir bir oluyor çünkü sabrettim ama oluyor işte

valla ben hep onu diyorum tırmalasın diye :27::27::27:

hehehe bende öyle yapıyorum :52::52::52:

şaka bi yana böyle olsun istemedim ama kendi etti kendi buldu

benim kayınvalidem kanserr kadının kendine mecali yok:5: o yüzden ben kaynana sorunu yasamıyorumm arkamdan ne konusuyo bilmem hastada olsaa o yönetiyo herseyi

benn kacıyorum maalesefki dolmaa sarcam yarın misafir dolcak yaa off evlenmeden evlendimmm ben zaten iş bitmiyoki:1:

valla banada zor geliyo şimdiden ama mecburum canım benim en güzel kilom 58-60arası şu an 70 kiloyum :30::30::30::30: 81 kiloydum ama nasılsa o akdar göstermedim hiç kilom dağıldı vucuduma kum saatiymiş vucut tipim :33::33: ah bu kortizonnnnn :52::52:
81 den 70e düşmüş olman süpermiş gerçekten o zaman 70ten 60 a da düşebilirsin bence tatlım takıl bana istersen :60: benimde hedefim 60 olmak nikahtan önce:27:

İncecikmiyim :60: ben niye göremiyorum hastamıyım ben :96::27::54:

öylesin tabi şekerimm incesinn :8:hastasın demek istemem ama sanırım takıntılısın :24:

81 den 70e düşmüş olman süpermiş gerçekten o zaman 70ten 60 a da düşebilirsin bence tatlım takıl bana istersen :60: benimde hedefim 60 olmak nikahtan önce:27:

evet kortizonu kesince zor oldu ama verdim son 10 kilo ve 3 ayım var :18::18:

ebrunun 21 günlük platesi var ona başlıcam bide isveç diyetine takıldım bile :10::10:

Back
X