2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kız yok ne kayması :60: şekil şu şekilde en fazla top üstüne düşer :60:Eki Görüntüle 1013375

evet evet bak o doğru yazın hepimiz senle ilgileniriz artık evli barklı hatunlar olarak odak noktamız sen olursun :16:

günaydın hoşgeldinn gelinciikk :16:

bencede çok iyiymiş rakam :53: ve gün aşırı gitmek hemen bi araştırma yapmalıyım:21: sen sanırım istanbulda değilsin dimi önerebileceğin bi yer yoktur:26:

Canim ben bursada yasiyorum ama istanbulda hem kaliteli hem uygun fiyatli guzellik merkez bulabilecegin tek yer bagdat caddesi oralardaki mekanlari bir incelemeni tavsiye ederim

Banane benimki de kırmızı baksır alsın :)
boynere bak derim ben.
Kırmızı olsun tabi bende kırmızı lacivert pembe bile olur :60:böyle hm de vardı yılbaşında alındı llacivert kot gibi boxer çok hooş ya :52:
Hoşbuldum teşekkür ederim geç oldu biraz ama :9:
Cumartesi cumartesi çalışmak da hiç hoş olmuyor yani :31:

Bende nişan bohçası yapacağım daha şaşkın gibiyim neye koşacağımı şaşırdım :26: Bir sürü cici almak istiyorum ama :17: Bir de balayı meselesi var tabi.. İncelmek de lazım. Herkes aynı dertten muzdarip okuduğum kadarıyla :9:

Bu arada arkadaşlar gelinliğin içine son derece rahat olacağınız kıyafetler seçin bence. O gün epey yorucu olacak, zaten daha sonra eve geçilince duş alınır ciciler giyilir yani ben öyle düşünüyorum :)
Ben erken çıkıcam bugün 11 gibi :27:Benim gelinliğin içinde bir kalıp yoksa bustiyer düşünüyorum ama varsa hiçbirşey giymem:17:
kız yok ne kayması :60: şekil şu şekilde en fazla top üstüne düşer :60:Eki Görüntüle 1013375

evet evet bak o doğru yazın hepimiz senle ilgileniriz artık evli barklı hatunlar olarak odak noktamız sen olursun :16:

İlginç güzel bir hareketmiş topu yüzüme düşürürüm ben kesin :60:Tek ilgi odağı olmalıyım evet çabuk evlenin:52::27:

Kızlar şimdi pasta keserken

"bim bam bom" şarkısı olur mu?

Eski şarkılara taktım bu aralar. Nikahtan önce düğünde davetliler bizi beklerken eski şarkılar çalsın istiyorum. Onu araştırıyorum şimdi.

kızlar ebrunun 21 günlük platesini alın mutlaka ben dün başladım acayip kardiyo etkisi yaratıyo :10::10::10:

gerçi Bim Bam Bom sözlerinden sanki çok çirkinim çok çekilmezim ama gene de sevgili buldum gibi bir şey çıkıyor :)

Eski şarkılara taktım bu aralar. Nikahtan önce düğünde davetliler bizi beklerken eski şarkılar çalsın istiyorum. Onu araştırıyorum şimdi.

Bi fikirde benden olsun mu :3:

Burcu Güneş : Mutluyuz :21: sözlerine bi bak istersen canımm

bilmem ki :44::44:

bim bam booom çok şükür dostlar benimde artık bir sevgilim var falan diyo

karar snin tatlım

Oluyor canım yakın arkadaşımın o çaldı çokta güzeldi ben eski şarkılar hastasıyım aynı senin gibi düşünüyorum heerşeyim eski şarkılardan misafirler beklerken özellikle eğlenceli eski şarkılar sıralaması oluşturuyorum:27:

Bi fikirde benden olsun mu :3:

Burcu Güneş : Mutluyuz :21: sözlerine bi bak istersen canımm

Ayyy sözleri güzel, eğlenceli şarkı.

bilmem ki :44::44:

bim bam booom çok şükür dostlar benimde artık bir sevgilim var falan diyo

karar snin tatlım

İşte ben de öyle düşündüm sonradan :)

Oluyor canım yakın arkadaşımın o çaldı çokta güzeldi ben eski şarkılar hastasıyım aynı senin gibi düşünüyorum heerşeyim eski şarkılardan misafirler beklerken özellikle eğlenceli eski şarkılar sıralaması oluşturuyorum:27:

Aslında ben Sezen aksu olmaz olsun cüzdanımda milyonlar istiyorum.

Seksenler dizisinde çalıyorlardı hoşuma gidiyordu. Sonra Tolga Cevik ve Ezgi Mola "patron mutlu son istiyor" filminde düğünde çalındı. gerçekten çok hoş oldu.

Ayyy sözleri güzel, eğlenceli şarkı.

İşte ben de öyle düşündüm sonradan :)

Seksenler dizisinde çalıyorlardı hoşuma gidiyordu. Sonra Tolga Cevik ve Ezgi Mola "patron mutlu son istiyor" filminde düğünde çalındı. gerçekten çok hoş oldu.
evet. bide olmaz olsun diyecektim ama sen demişsin bile :1:

Onu söylecektim bende o olabilir senden başka şarkısı olabilir o da eğlenceli bir şarkı bunlar hep hareketli sevimli şarkılar aşk dolu :69:

$Ekran Alýntýsý.webp

Şöyle bir kaç şarkı yazdım. Acaba davetliler bizi beklerken bunlar ve bunlar gibi bir kaç şarkı çalsa nasıl olur?
hem aşağı yukarı herkesin bildiği şarkılar, insan içinden mırıldanır durur.

Benimki de geçen sene yılbaşında almıştı kırmızı takım.

Kaynanalarımız bence bizi düşündüklerinden almıyorlar, oğullarını düşünüyorlar. Seksi seksi giyinip baştan çıkaralım onları mı istiyorlar anlamadım :17::17:
:52::52::52::52:

hahah aynen canım :1:
14 şubatta da yollaması zaten ayrı bişey :1:

Back
X