2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

10 Mart 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

dimple91 -29 Mart :nazar: 18 Gün :123:

ozlembloom - 5 Nisan :nazar: 25 Gün :123:
yasarinsibeli - 6 Nisan :nazar: 26 Gün :123:
aantibiyotik - 27 nisan :nazar: 47 Gün :123:

tugcecan - 2 Mayıs :nazar: 52 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs :nazar: 59 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs :nazar: 61 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs :nazar: 68 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs :nazar: 74 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs :nazar: 74 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs :nazar: 81 Gün :123:

anabelgunes - 7 Haziran :nazar: 88 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran :nazar: 88 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran :nazar: 88 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran :nazar: 89 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran :nazar: 94 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran :nazar: 96 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran :nazar: 100 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran :nazar: 102 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran :nazar: 102 Gün :123:
gocvapule -22 haziran :103

yengec123 - 9 Ağustos :nazar: 151 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos :nazar: 154 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos :nazar: 161 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos :nazar: 165 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos :nazar: 165 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos :nazar: 166 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos :nazar: 172 Gün :123:

ecm - 4 Eylül :nazar: 177 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül :nazar: 178 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül :nazar: 180 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül :nazar: 187 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül :nazar: 188 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül :nazar: 193 Gün :123:

serysery - 15 Kasım :nazar: 249 Gün :123:

Perim35 - 19 Aralık :nazar: 283 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık :nazar: 291 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan :nazar: 411 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs :nazar: 445 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs :nazar: 446 Gün :123:
Mutella - Mayıs :nazar: 446 Gün :123:

YEKTA61 - 21 Haziran :nazar: 467 Gün :123:

december90 - Temmuz :nazar: 507 Gün :123:

tanemmmmm - Ağustos :nazar: 538 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar :16:

canım benide eklermisiniz gocvapule 22 haziran düğün

AAA baya erkenden belirlemişsiniz , ben o kadar hızlı davranamazdm panik atağım ya yetişir mi yetişmez mi strese girerdim o yüzden en güzeli ağırdan almak

Ama bir yandan da güzel aslında hemncecik kavuşuyosun sevdiğine nişanlı olup beklemek de sıkıntı :9:

Ne erkeni kuzum geç bile kaldık, 1yıl 3 ay oldu aha nişanlanalı :27: Ağırdan almak en iyisi tabi ama elimizde olsa yer bulabilseydik mayısta düşünüyorduk ama olmadı nasip diyip geçtik. Şimdi inan mutfak eşyalarım bitti, oturma odası falan fistan kaldı. Gelinlik bakılacak falan.. Hazır evim yapılıyor 'çelik ev' denilen evlerden olacak evim. Çok tereddütlüydüm ama perşembe günü evimi görünce şükür dedim içimden.. Düğün tarihi istediğimiz gibi olmasada, ev de sonunda oluyor :16:

Vallahi aklım olsaydı nişanlanlı beklemezdim, askerden gelince nişan derdim ama o an bi heyecan bi heves oldu işte :17:

Son düzenleme:
belki sende beyaz eşya konusunda şanslı olursun canım belli mi olur :1: bende şanssızım.
bak şimdi çeyizcide çalışan bi abla geldi buraya. kütahya porselenin kataloğunu getirdi. müthiş bi çeyiz seti var. 2000 tl

içindekiler;
-yemek takımı, çelik tencere, çkb seti, kahvaltı takımı+ 6 kişilik günlük yemek takımı

benim için iş işten geçti :3:

Kıyamam kuzuma:54:İnşallah orada şanslı olurum:27:Senin içine sındımı gönlün sevdimi sürekli kampanya oluyor sürekli değişiyor herşey takibini yapamayız sen görme bilme onları bizden geçti :60:
beyaz eşyalarımı ve tv mi samsung tan beğendik onları alıcaz büyük ihtimalle

sizler ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz

Bosch düşünüyorum ama bakalım kısmet :51:özellik bir buzdolabını taktım kafaya bosch :60:

Kıyamam kuzuma:54:İnşallah orada şanslı olurum:27:Senin içine sındımı gönlün sevdimi sürekli kampanya oluyor sürekli değişiyor herşey takibini yapamayız sen görme bilme onları bizden geçti :60:

Bosch düşünüyorum ama bakalım kısmet :51:özellik bir buzdolabını taktım kafaya bosch :60:

Ayy ben bi ara hotpointin çamaşır makınasını takmıştım ama araştırma yapınca fiyat performans açısından samsung ta karar kıldık

buzdolabı çamaşır mak,bulaşık mak , fırın ve tv büyük pazarlıklar sonucu peşin fiyat 4900 liraya anlaştık

ama gri almıcam beyaz olucak hepsi tv hariç :1::1:

Son düzenleme:

zaten çkb. güzel değilmişş ki :51: :52: böyle deyip avunayım bari.

bi daha yemek takımı kampanyasına bakmayacağım :9:

Ne erkeni kuzum geç bile kaldık, 1yıl 3 ay oldu aha nişanlanalı :27: Ağırdan almak en iyisi tabi ama elimizde olsa yer bulabilseydik mayısta düşünüyorduk ama olmadı nasip diyip geçtik. Şimdi inan mutfak eşyalarım bitti, oturma odası falan fistan kaldı. Gelinlik bakılacak falan.. Hazır evim yapılıyor 'çelik ev' denilen evlerden olacak evim. Çok tereddütlüydüm ama perşembe günü evimi görünce şükür dedim içimden.. Düğün tarihi istediğimiz gibi olmasada, ev de sonunda oluyor :16:

Vallahi aklım olsaydı nişanlanlı beklemezdim, askerden gelince nişan derdim ama o an bi heyecan bi heves oldu işte :17:

Öyle mi :1:EE iyi beklemişsiniz :9:bir şey kalmamış canım

Olsun en önemli evin güzel olması bir ömür boyu yaşayacaksın sonuçta canım .tam da gönlüne göre olmuş en güzeli işte bu .

O zaman nişanlı beklemekte ayrı güzel geldiğinde izine rahatlıkla görüşebiliyorsun o yönden iyidr

ayy ben bi ara hotpointin çamaşır makınasını takmıştım ama araştırma yapınca fiyat performans açısından samsung ta karar kıldık

buzdolabı çamaşır mak,bulaşık mak , fırın ve tv büyük pazarlıklar sonucu peşin fiyat 4900 liraya anlaştık

bwyaz olmasından dolayı mı uygun fiyatı

Öyle mi :1:EE iyi beklemişsiniz :9:bir şey kalmamış canım

Olsun en önemli evin güzel olması bir ömür boyu yaşayacaksın sonuçta canım .tam da gönlüne göre olmuş en güzeli işte bu .

O zaman nişanlı beklemekte ayrı güzel geldiğinde izine rahatlıkla görüşebiliyorsun o yönden iyidr

O beklemeyi sen bi de bize sor :9:
Herşeyin en güzeli senin olsun canım :16:
Heh yani bi o yönden iyi, nişanlımın askerlik süresinde bi ailesiyle gittim bi kendi ailemle gittim. Onun dışında gidememiştim ama olsun.
Hayırlısı buymuş demek lazım. :17:

Ayy ben bi ara hotpointin çamaşır makınasını takmıştım ama araştırma yapınca fiyat performans açısından samsung ta karar kıldık

Hayırlı olsun canım içinize sınmış daha ne olsun fiyatı da iyiymiş benim beğendiğim tek buzdolabı 3000 TL uçmasammı o kadar :9:ama hep kafamda :31:
zaten çkb. güzel değilmişş ki :51: :52: böyle deyip avunayım bari.

bi daha yemek takımı kampanyasına bakmayacağım :9:

Bakma bakma kuzum ben hiç bakmam aldım gitti bakıyormuyum :51:ben birde ben paket almadım hepsine ayrı ayrı ödeyerek aldım kampanyadan yararlanmadım ben napayım:60:

bwyaz olmasından dolayı mı uygun fiyatı

Hayırlı olsun canım içinize sınmış daha ne olsun fiyatı da iyiymiş benim beğendiğim tek buzdolabı 3000 TL uçmasammı o kadar :9:ama hep kafamda :31:

Canım bizim bütçemiz sınırlı valla,ama istediklerimiz içime sinenleri ve hayalimdeki bi çok şey oluyor açıkçası bizim beyaz eşyalarda çok güzel yüksek performans lı

Bakma bakma kuzum ben hiç bakmam aldım gitti bakıyormuyum :51:ben birde ben paket almadım hepsine ayrı ayrı ödeyerek aldım kampanyadan yararlanmadım ben napayım:60:

anaaa ben susayım en iyisi :9:

bu arada 3000 tl buzdolabı mı :26: çok pahalı değil mi.

Canım bizim bütçemiz sınırlı valla,ama istediklerimiz içime sinenleri ve hayalimdeki bi çok şey oluyor açıkçası bizim beyaz eşyalarda çok güzel yüksek performans lı

Canım zaten fiyatları pahalı diye güzel olmuyor güzel kaliteli iyi uygun fiyatlarda da olabilir:16:

anaaa ben susayım en iyisi :9:

bu arada 3000 tl buzdolabı mı :26: çok pahalı değil mi.

Erkek arkadaşımda ona takılıyor diğerleri uygun aslında ama buzdolabı en pahalısı dalga geçiyor benimle alana kadar düşer inşallah :17:hepsi toplam 8 bin falan tutuyor hesapladım da :97:

Canım zaten fiyatları pahalı diye güzel olmuyor güzel kaliteli iyi uygun fiyatlarda da olabilir:16:

Erkek arkadaşımda ona takılıyor diğerleri uygun aslında ama buzdolabı en pahalısı dalga geçiyor benimle alana kadar düşer inşallah :17:hepsi toplam 8 bin falan tutuyor hesapladım da :97:

:53:

8000 mi.

ama cidden çok .

sonuçta hepsinin yaklaşık 10 yıl ömrü var. :26:

gerçi hevesinide kırmak istemem ama düğün yapmak zaten kolay değil canımcım :31:

:53:

8000 mi.

ama cidden çok .

sonuçta hepsinin yaklaşık 10 yıl ömrü var. :26:

gerçi hevesinide kırmak istemem ama düğün yapmak zaten kolay değil canımcım :31:

Öylemi diyorsun değmezmi canım tabi ki böyle düşünüyorum ama alırken bakıcaz duruma göre dediğin gibi herşey para başka hangi marka bakabilirim daha uygun fiyata kaliteli samsung iyimidir arkadaşım arçelik kullanıyor memnun aslında :26:

Herkes beyaz esyasini almis ne guzel Allah icinize sindirsin kizlar

Back
X