2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar napıyosunuz bakimmmmm

İyiyiz canim sohbet yine cok guzel her zamanki gibi sen nasilsin?
Ben bugun avrupa network satan bir arkadasimdan guzel guzel ic camasirlari babydollar ve jartiyerler siparis ettim valla o kadar guzel seyler vardi ki katalogta pierre cardinin dayanamadim;)

Ya canlarım nişan için dış çekim fiyatları düğün gibi pahalı olur mu biz pahalıdır para vermeyek biri çeker profosyenel makina ile demiştik ama planladığımız gibi olmayacak sanırım :31: öyle albüm falan istemiyorum en fazla 25 poz faalan çekse onu da flasha atsa yeter :31:

selam kızlar nasılsınız :16::16::16::16:

nihan okudum ve geldim. çok çok ço ksewindim. rabbim utandırmasın.. hayırlı bir beraberliğin başlangıçı olacak inşALLAH ikiniz için.. geçen senede 12 ağustosta çok yakın bir dostumun arkadaşımın kardeşimin doğum günüydü..
artık görüşmediğim.. beni aramayan sormayan bir dostum... nedense aklıma geldi :1:

bizede imam nikahında dua et sözmü :50: nede olsaşuan senin geçtiğin yollardan geçiyorum :50:

Tatlım çok teşekkürler. İnşallah öyle olur kuzum, Rabbim huzuru, mutlu, hayırlı bir evlilik nasip etsin bizlere.
Hayat tuhaf bazen en yakının en uzağın oluveriyor işte canım.
Ayy etmem mi ederim inşallah liste yapalım.
İnşallah o yolları güzellikle geçeceksin canım, bolca dua edelim.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz düğün günümüzü aldıııııııııııııııııııııkkkkk:52::52::52::52::52:
12 Ağustos 2014'te evleniyoruz Allah'ın izniylee:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Hem dee sevdiceğimin doğumgünündeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52:

canım çok sevindimmm :52: herşey gönlünce olsun inşallah yaaa bak herşey birden bire gelişti üzülürdün bişi belli değil diye :12:

evet ben,m doğum günüm kasım da o zamana kadar bekleyemezdik artık ki 1,5 yıldır nişanlıyız,gönlümüze göre oldu işte :1::1:

Canim imam nikahi yapacak misiniz?biz dugun gunu yaptiracagiz vekil tayin edecegiz oyle kiyilacak ben kuafordeyken
Bizde bayanlar imam nikahinda oyle yapiyorlar kendileri cikmiyorlar

Ya canlarım nişan için dış çekim fiyatları düğün gibi pahalı olur mu biz pahalıdır para vermeyek biri çeker profosyenel makina ile demiştik ama planladığımız gibi olmayacak sanırım :31: öyle albüm falan istemiyorum en fazla 25 poz faalan çekse onu da flasha atsa yeter :31:

Canim ayni fiyatlari veriyorlar diye biliyorum ama arastirmak lazim tabii
Tanidik biri yapsa daha hos olur aslinda

Nehircim çok teşekkür ederim, darısı hayırlısıyla başınıza kuzum. Biz hala idrak edemedik o ayrı ama... Sanki o tarihte evlenecek çift biz değiliz. :9::9:
Kutlamaları nasıl yapcaz, sabah doğumgününü kutlarız akşam evlilik yıldönümünü artık dedim :9::9::9:
Ayrı günler olsun istedim başta.
O da en güzel hediyem olacaksın dedi... Tabi bunun üstüne hayır diyemedim:17::17:

Amin kuzum inşallah:nazar:Şaka gibi gelir insana güzel bir şaka hayırlı olsun hayırlısıylada sorunsuz evlenin inşallah:nazar::16:O gün heyecandan unutursun doğum gününü gece artık kutlarsınız:17::60:

İyiyiz canim sohbet yine cok guzel her zamanki gibi sen nasilsin?
Ben bugun avrupa network satan bir arkadasimdan guzel guzel ic camasirlari babydollar ve jartiyerler siparis ettim valla o kadar guzel seyler vardi ki katalogta pierre cardinin dayanamadim;)

yaaa ben hiç iç çamaşırı almadım :))) gecelik vs. hiçbişeyim yok:)
kaynanam bi tane almıştı geçen ay, ondan başka bişeyim yok :)
düğüne yakın alırım artık birşeyler :) ben de çok meraklıyımdır o tarz şeylere ama vakit bulamıorum çıkıp bakmaya :)
bi de kimseye göstermek istemiyorum, bu tür özel şeyleri, kociş dışında :D hahah

yaaa ben hiç iç çamaşırı almadım :))) gecelik vs. hiçbişeyim yok:)
kaynanam bi tane almıştı geçen ay, ondan başka bişeyim yok :)
düğüne yakın alırım artık birşeyler :) ben de çok meraklıyımdır o tarz şeylere ama vakit bulamıorum çıkıp bakmaya :)
bi de kimseye göstermek istemiyorum, bu tür özel şeyleri, kociş dışında :D hahah

Canim son dakikaya birakma derim;)
Dugune geri sayim azaldikca telas ve is artiyor bence
Son gunlerde carsilarda sutyen kulot arayan gelin olursun bak:1::52:

Mevsimden midir bilmem birsey yapasim yok valla istiyorum ki birileri konussun ben dinleyeyim susup

canım çok sevindimmm :52: herşey gönlünce olsun inşallah yaaa bak herşey birden bire gelişti üzülürdün bişi belli değil diye :12:

Tatlım teşekkür ederiim, darısı hayırlısıyla başınıza. Sıkıntılar bitmiyo kuzum benim her şeyim böyle aksi mi gidecek bilmiyorum Allah korusun:19:

Amin kuzum inşallah:nazar:Şaka gibi gelir insana güzel bir şaka hayırlı olsun hayırlısıylada sorunsuz evlenin inşallah:nazar::16:O gün heyecandan unutursun doğum gününü gece artık kutlarsınız:17::60:

Nehirim yine dualarınızı istiyorum fıstıklarım, kesin değil diye haber verdi. Bi kayıt yapıyolar bi yok diyolar :50: Mekanla ilgili sorun varmış. İki haftaya bekleyin dediler. Değişmesin yaa...:50: Bu arada kutlama nasıl olur bilemiyorum:17::17::17::17::17::17::9::9::9:

Aslında uygun olabiliyor bazen. Boynere bak bence orada kampanyalar oluyor. Belki kadınlar günü kampanyası da vardır.

Evet çok aktif. Yetişemiyorum okumaya. GÜnaydın sana da.

Şİmdilik yeter bence :)

Hem biz hep iç çamaşırı alıyoruz da çeyizlik acaba kocalarımız da çeyizlik seksi baksırlar alıyorlar mıdır ki :) Baksırın seksisi de olur mu ki?

valla aklıma düşürdünüz bende aldım iki tane saten :P kompedandan aldım iyi mıdır bilmiyorum ama hoşuma gitti.bakalım artk böyle devam etcm mi :)

kızlar bende 3 ağustosta evleniyorum az kaldı sayılır panik yaptım.. herkese hayırlı ve mutlu yuvalar :D bursada oturanları kınama beklerim :16:

Back
X