2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar bende 3 ağustosta evleniyorum az kaldı sayılır panik yaptım.. herkese hayırlı ve mutlu yuvalar :D bursada oturanları kınama beklerim :16:

Ben de bursadayim valla gelirim davetliysem;)nerde yapiyorsun tatlim kinayi?benim dugunum sarperde 9mayista

Günaydınn günaydınnn günaydıııınnn gelinciklerim:21::21: bugün çok pozitifim yaa herkese yayıyorum galiba :62::62: işe geldiğimden beri iltifatlar alıyorum bugün daha da mutlu oluyorum ve sizlere de yaymaya geldimm:66: :66::66:

ne çok kaynatıyorsunuz ya oku oku bitmiyor :1: nasılsınız bakayım?:16:

aynen canım,
bence çok detaylı birşey alma, çok gereksiz geliyor bana çünkü atılıyor, benimki çok sade olacak :17:

ben seçtim gibi canım karikatürlü olsun bu sefer diyorum diğeri şık bi davetiyedi 45e aldığım 95 olmuş bu sene :53:

Kuşak bağlama adeti genelde adetleri önemsemeyenlerinde yaptığı birşey canım ve sanırım seninde bağlanacak tuhaf karşılarlar falan ne gerek var can sıkmana güzel bir an bence duvağınla kuşağınla çıkıyorsun evinden uzakta yaşasanda doğduğun büyüdüğün ailenin olduğu yer :16:

bende bağlatcam kuzum adet sonuçta ama arabaya binince çıkartcam çünkü gelinliğimi kuşaklı yapcam bi aksikilik olmaz güzel durursa :16: hayalini kurunca çok güzel duruyo gibi ama üstümde görmeliyim bide :9:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz düğün günümüzü aldıııııııııııııııııııııkkkkk:52::52::52::52::52:
12 Ağustos 2014'te evleniyoruz Allah'ın izniylee:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Hem dee sevdiceğimin doğumgünündeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52:

hayırlı olsun canımmm :16:darısı nehirimin başına:54:

hayırlısı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin :nazar:bizimde düğün tarihimiz nişanlımın doğum günü

bizim düğün de 6. yıldönümümüz :1: doğum günlerimiz kışın olduğu için olamazdı :1:

yaaa ben hiç iç çamaşırı almadım :))) gecelik vs. hiçbişeyim yok:)
kaynanam bi tane almıştı geçen ay, ondan başka bişeyim yok :)
düğüne yakın alırım artık birşeyler :) ben de çok meraklıyımdır o tarz şeylere ama vakit bulamıorum çıkıp bakmaya :)
bi de kimseye göstermek istemiyorum, bu tür özel şeyleri, kociş dışında :D hahah

bende bende hiç almadımm sendenim tek değilsin ama bizimki dedi acele etme işlerimiz bitsin beraber gider alırız hem balayı alışverişimiz olcak daha dedi :1:

ben geldim hanımlarr :21:

hoşgeldinnn eda keşke işten çıkmasaydın ya sen göremez olduk seni :1:

Gunaydin cimcime gelinciklerrr:1::52:

Günaydınn canımcımmm :16:

Günaydın kızlar ne güzell düğünleri yaklaşanlar varrr bende daha hiç birşey net değil :(

Günaydınn günaydınnn günaydıııınnn gelinciklerim:21::21: bugün çok pozitifim yaa herkese yayıyorum galiba :62::62: işe geldiğimden beri iltifatlar alıyorum bugün daha da mutlu oluyorum ve sizlere de yaymaya geldimm:66: :66::66:

ne çok kaynatıyorsunuz ya oku oku bitmiyor :1: nasılsınız bakayım?:16:

ben seçtim gibi canım karikatürlü olsun bu sefer diyorum diğeri şık bi davetiyedi 45e aldığım 95 olmuş bu sene :53:

bende bağlatcam kuzum adet sonuçta ama arabaya binince çıkartcam çünkü gelinliğimi kuşaklı yapcam bi aksikilik olmaz güzel durursa :16: hayalini kurunca çok güzel duruyo gibi ama üstümde görmeliyim bide :9:

bende bende hiç almadımm sendenim tek değilsin ama bizimki dedi acele etme işlerimiz bitsin beraber gider alırız hem balayı alışverişimiz olcak daha dedi :1:
Günaydın canımm, maşallah diyelim :)))) :nazar:
Davetiye kaç adet alacaksın 95 tl kaç adet için?
Benim 1000i bulacak :26:

Günaydın canımcımm nasılsın bakim?

100 adet davetiye 95tl olmuş canım geçen sene 75tl falandı ben 45tl ye yaptırmıştım arkadaşın tanıdığı diye :16:ben o kadar basmam canım en fazla 500 adet olur zaten salonda 650 kişilik :9:

Günaydın kızlar ne güzell düğünleri yaklaşanlar varrr bende daha hiç birşey net değil :(

günaydın canım üzülme senin de askerin dönsün belli olur Allah'ın izniyle:34:

Nehirim yine dualarınızı istiyorum fıstıklarım, kesin değil diye haber verdi. Bi kayıt yapıyolar bi yok diyolar :50: Mekanla ilgili sorun varmış. İki haftaya bekleyin dediler. Değişmesin yaa...:50: Bu arada kutlama nasıl olur bilemiyorum:17::17::17::17::17::17::9::9::9:

Nihanım dualarım seninle kuzum içini ferah tut değişmeyecek inşallah o tarih olacak:nazar::16:Kutlama daha güzel olur:52:

100 adet davetiye 95tl olmuş canım geçen sene 75tl falandı ben 45tl ye yaptırmıştım arkadaşın tanıdığı diye :16:ben o kadar basmam canım en fazla 500 adet olur zaten salonda 650 kişilik :9:

İnşaAllah canım bende hazırlık yapmak istiyorum kendimce planlarım var malum yaz dönemi olursa heryer tutulu olur fotoğrafçı zor ayarlanır ne bileyim işte öylece bekliyorum ama Rabbim yardım edr ona güveniyorumm

bak 1 ay 29 güne düştüm 1 ay yazısını gördüm yaa :53::52::18:
Azıcık kaldı ki :52::32:
Günaydın cimcime gelin:23::27:
Günaydın canım inşallah bizlerde gelicez o günlere güzel şeyler aniden olumuş:16:

Maşallah canım kalabalık bir düğün olacak:nazar:

Son düzenleme:
İnşaAllah canım bende hazırlık yapmak istiyorum kendimce planlarım var malum yaz dönemi olursa heryer tutulu olur fotoğrafçı zor ayarlanır ne bileyim işte öylece bekliyorum ama Rabbim yardım edr ona güveniyorumm

mekan için evet haklısın 1 sene öncesinden bile tutan var biz bile 7 ay öncesinde tuttuk ve hemen karar verminiz gerekiyor tam sezonu demişlerdi bize :53: herşey olacağına varıyor sen yeterki sıkma canını :34:

Masallah ne guzel kalabalik dugun guzel olur

Günaydın canımcımm nasılsın bakim?

Canim cok sukur iyi sayilir azcik sinirliyim sanki yok yere ama sen nasilsin canim
Günaydın canım nasılsınnn

;)idare ediyoruz iste napalim bazen cok uyuz bir insan olabiliyorum sen nasilsin caniko?
mekan için evet haklısın 1 sene öncesinden bile tutan var biz bile 7 ay öncesinde tuttuk ve hemen karar verminiz gerekiyor tam sezonu demişlerdi bize :53: herşey olacağına varıyor sen yeterki sıkma canını :34:

Mekan isi tamamen sanscanim dogru soyluyorsun insanlar bir yil oncesinden beri tutabiliyorlar biz iki bucuk ay once tuttk dugun tarihimizden benim erkek arkadasim cok sanslidir bu konularda hersey onun istedigi gibi gelisti yani kismet iste

Canim senin davetiye baya ozel birsey sanirim biraz pahali geldi bana da ben 1000 tane bastiricam siradan bisey istiyorum ozel yaptirirsam hayatta karsilayamam
Gonlune gore olsun insallahc anim

Günaydın dünya güzeli hanımlar,

Ben gece nöbetçiydim, yeni geldim eve. Tüm gece sadece 10 dk uyudum. Hastaların ardı arkası kesilmedi. Bir de kızılay meydanında direniş varmış, kapsülü gazı yiyenler geldi.

Tüm gün de uyuyamayacağım. Yıllar sonra kuzenimle buluşup kahvaltıya gideceğim, akşama doğru da kız kardeşime söz vermiştim. Sinemaya gideceğiz beraber.

Akşama da muhteşem Yüzyıl var :)

Sizler nasılsınız?

Benim de en büyük sorunum kına elbisesi :)

Belki bugün sinemadan sonra ya da önce bakınırım alışveriş merkezinde :)

Azıcık kaldı ki :52::32:

Günaydın cimcime gelin:23::27:

Günaydın canım inşallah bizlerde gelicez o günlere güzel şeyler aniden olumuş:16:

Maşallah canım kalabalık bir düğün olacak:nazar:

İnşaAllahh tatlımmm Rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip eylesin cnmm

Evet canım ben gidip görüştüm mekanla felan fiyat vs herşey aldım uygun ama tutamadım ne yazıkki beklemedeyim ama inşaallah hayalimdeki gibi olurr

nişanımı burda yemekli yapmayı istiyorum 100 kişilk deniz manzaralı ister bahçesinde ister içeride yapılabilr öyle konuşmuştum ve dışardanda ilahi grubu getirtcektim kendi estrümanları ve ses sistemiyle yine kendi programları var Kurani-kerim okunuyor hikayeler anlatıyor ney çalıyorlar

Mekanın ve grubun resimleri bunlar
$1.webp $3.webp $hqdefault.webp

Canim imam nikahi yapacak misiniz?biz dugun gunu yaptiracagiz vekil tayin edecegiz oyle kiyilacak ben kuafordeyken
Bizde bayanlar imam nikahinda oyle yapiyorlar kendileri cikmiyorlar

günaydın kızlarr :16::16:

canım net bişey konuşmadık henüz ne zaman olur diye ama vakit bulursak düğün gecesi olmazsa balayından sonra sanırım bilemiyorum

günaydın kızlarr :16::16:

canım net bişey konuşmadık henüz ne zaman olur diye ama vakit bulursak düğün gecesi olmazsa balayından sonra sanırım bilemiyorum

kız balayından sora imam nikahı olurmu imam nikahını niye kıyacaksın birbirinize helal olmak ve haram işlememek için balayı sorasında olursa yaptığınız zina olur

Canim cok sukur iyi sayilir azcik sinirliyim sanki yok yere ama sen nasilsin canim

;)idare ediyoruz iste napalim bazen cok uyuz bir insan olabiliyorum sen nasilsin caniko?

Mekan isi tamamen sanscanim dogru soyluyorsun insanlar bir yil oncesinden beri tutabiliyorlar biz iki bucuk ay once tuttk dugun tarihimizden benim erkek arkadasim cok sanslidir bu konularda hersey onun istedigi gibi gelisti yani kismet iste

Çok şükür tatlımm bende iyi olmaya çalışıyorummmm

Back
X