- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
yok canım korkmayani onların açısından daha zor onu demek istedim
![]()
Anladım kuzum. Onlar açısından evet zor ama mecburlar öylede böylede gidecekler yani. Düşünüpte daha da zorlaştırmamak gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım korkmayani onların açısından daha zor onu demek istedim
![]()
2015 canımBizimde kafamızda var az çok birkaç seçenek gidip görüşülecek kısmetse erkenden tutmakta fayda var diye düşünüyorum birtek mekanla bitmiyor çünkü fotoğraf çekimi kına yeri kıyafetler gelinlik damatlık nikah başvurusu derken vallahi 1 seneye zor sığar
Benimde çeyiz topiğim var görüşmüşmüydük orada tam hatırlayamadım ama aldıkça ekliyorum oraya nasipse elektriklilere başlıyorum kısa zamanda hızlanmak lazım
Sonra Rabbim nasıl hayırlı görürse
![]()
Günaydınn günaydınnn günaydıııınnn gelinciklerimbugün çok pozitifim yaa herkese yayıyorum galiba
işe geldiğimden beri iltifatlar alıyorum bugün daha da mutlu oluyorum ve sizlere de yaymaya geldimm
![]()
ne çok kaynatıyorsunuz ya oku oku bitmiyornasılsınız bakayım?
ben seçtim gibi canım karikatürlü olsun bu sefer diyorum diğeri şık bi davetiyedi 45e aldığım 95 olmuş bu sene![]()
bende bağlatcam kuzum adet sonuçta ama arabaya binince çıkartcam çünkü gelinliğimi kuşaklı yapcam bi aksikilik olmaz güzel durursahayalini kurunca çok güzel duruyo gibi ama üstümde görmeliyim bide
hayırlı olsun canımmmdarısı nehirimin başına
bizim düğün de 6. yıldönümümüzdoğum günlerimiz kışın olduğu için olamazdı
bende bende hiç almadımm sendenim tek değilsin ama bizimki dedi acele etme işlerimiz bitsin beraber gider alırız hem balayı alışverişimiz olcak daha dedi
hoşgeldinnn eda keşke işten çıkmasaydın ya sen göremez olduk seni
Günaydınn canımcımmm
ben de yuvarlak bir masa alıcam kısmetse canım.
kare şeklinde de olur yuvarlakta olur canım. tabi mutfağının şekline de bağlı.
konusma kısmında evet ama onun dısında iyiki cıkmısım kuzum bir sürü iş hallettim malum nikah şekerlerimi bile kendim yaptım bendaha coook iş var hele ev bosalınca nisanın ortasından sonra durmak yok kosmak var
![]()
bende öyle canım hergün en az 1 konuya takıyorum mesela şuan evlenince camın dısını nasıl silicem diye panik yapıyorum hayatta cama cıkamamda
hepsi yavas yavas oluyor canıminan öyle gercekten Rabbim yardım ediyor bizimde maddi konuda sıkıntılarımız var ama yinede Rabbim yardım ediyor şükürler olsun
bu sürecte benim sürekli dile getirdigim bir iyikim var..iyiki ceyizlerimin bir cogunu almısım yıllara yaymısım..modası gecer yok ne gerek var diyenleri iyiki dinlememişim..hala hepsini coook seviyorum hevesim falanda gecmedi maddi yükü zaten büyük kolaylık oldu benim için ama ayrıca şuan birde ceyiz için kosturmaadıgıma mutluyum
![]()
Amin canım inşaAllah üskad zaten başlı başına çok güzellll halam var orda avukat kendisii
Bu düğün salonu işi benim çok kafamı karıştırıyor kuzum ya. Bende erkenden tutalım diyorum sonra tarih kalmayacak diyorum ama nişanlım çok erken olmuyor mu diyor ? Sonra sıkıntı yaşamayalım yada başka bir yere karar verirsek depozitomuz da yanar diyor :44: Off bilemiyorum kararsızız.
Çeyiz topiğine baktım mı hatırlayamadım. Benimde var topikim
Dediğin gibi çok zor işler bide bunların içine mobilyaydı, beyaz eşya, ev, evin temizliği, alışveriş, balayı ooo bir sürü şey var
Allah bizlere sabır versin. Hayırlısıyla düğünümüzü yapmayı nasip etsin inşallah
Nerde oturacaksın canım hangi ilde ve semttesin ?
Ayy seninle birebir aynı gibiyiz. Birbirimize fikir alışverişi yapalım kuzum. Yardımcı olalım![]()
Edammeksiklerimiz cok![]()
Kadıköyde öyle yakın zaten güzel halanında yakın olması oh canım
İnşallah bizde araştırıyoruz canım kafamıza yatan yer olursa şimdiden anlaşıcaz erkenden olunca birde 2014 fiyatlarından faydalanabiliriz haberin olsun görüştümde birkaç yerle bazıları erken daha dedi ama bazıları avantajlı 2014 fiyatlarından faydalanırsınız dedi senede %10 zam geliyormuş canım bilginiz olsun ve dediğin gibi çok şey var yapılacak alınsın yapılsın ödensin çıksın bazı şeyler
Edamm![]()
görüşemiyoruz diye zaten canım yoksa bende şuan izinde olmak isterdim yapcak çok şeyim var bende nikah için 30-40 tane lavanta şişesi yapcam fırsat bulup yapamadım sen tecrübelisin süsleme konusunda gel bana yardım ett
annem hep modası geçer bahanesiyle aldırmadı sana katılıyorum sonuçta bi kaç yılda tümden moda değişecek değil ya. bi şeyler alırken geçen sene ne beğendiysem gidip yine onu aldım. evet çok şükür canım olduğu kadar her şey
moral buldum gerçekten
düğünümü soran arkadaş olmuş kısmetse kınam elegansta bir de nikah yapacağız merinosta
Bende onu düşündüm canım. Fiyat konusunu ama mesela benim abimde hafta sonları ek iş olarak bir düğün salonunda Kameramanlık yapıyor. Oda görüştü patronuyla çok bişey farketmez dedi. Yani bizim şu durumdan avantajımız var. Düşündüğümüz bir salon nişanlımın akrabasının yani indirim zaten yapacaklar. Diğeride abimin patronu. Oda demiş yardımcı olurum tabikide sonuçta kardeşin diye. Ama abimin olduğu yeri daha çok istiyorum harika bir organizasyonu var. Düşün misafir sayısı kaç olursa olsun türk kahvesi, nescafesini ikram etmeden asla düğünü sonlandırmıyorlar. Biraz havalar ısınsında gideceğiz bakalım artık belkide karar veririz hayırlısı![]()
NehirimmmmmmmmKadıköyde öyle yakın zaten güzel halanında yakın olması oh canım
İnşallah bizde araştırıyoruz canım kafamıza yatan yer olursa şimdiden anlaşıcaz erkenden olunca birde 2014 fiyatlarından faydalanabiliriz haberin olsun görüştümde birkaç yerle bazıları erken daha dedi ama bazıları avantajlı 2014 fiyatlarından faydalanırsınız dedi senede %10 zam geliyormuş canım bilginiz olsun ve dediğin gibi çok şey var yapılacak alınsın yapılsın ödensin çıksın bazı şeyler
Edamm![]()
Yoğun birgün seni bekliyor yani canım hadi bakalım inşallah kına elbisenide bulursun aradan çıkar![]()
Denizim seninle hemen hemen ayni kafadayiz yaa cok hos
İmam nikahi icin aynen senin gibi dusunuyorum canim
Resmi nikah olduktan sonra sorun olmaz bir musait arada yapilir bence de
))araya ben de gireyim mi hemen yuzsuzler gibi
Bence cok hos bir soru hadi herkes cevaplasin isterse hem ben yeni geldim kimseyi tanimiyorum tanismis da oluruz
Bursaliyim bursada yasiyorum yasim 29 muhendisim calisiyorum herkesin ablasi olabilirim cok guzel dert dinlerim akil veririm![]()
Çok çok memnun oldummm
Benimde 6 senelik bir ilişkim var. 3,5 aydır nişanlıyım![]()
Düğünümüz inşallah 2015 Ağustos- Eylül gibi olacak
Özel bir firmada Bilgi İşlem birimde çalışıyorum.
Aaa yaşımı unuttum22 Yaşındayım
![]()
Ne güzel kızlar hepinizin adına sevindim çalışıyorsunuz hepiniz Rabbim hayırlı huzurlu mutlu yuvalar kurmayı nasip eylesin inşaAllahhh
Benide tanıyanlar biliyor ama kısaca yine bahsedeyim
Trabzonluyum ve burda yaşıyorum
Milli Eğitimde memurum
Yaşım 22 bitti sayılır 01.04.91 liyim :))
İstanbul ümraniyeye gelin gideceğim Rabbim nasip ederse ümraniyede oturmasamda o civarlarda düşünüyoruz
Bende de ne söz ne nişan var henüz erkek arkadaşım askerde beklemedeyiz gelince bakıcaz artık![]()
heh bide ben yazıyım
izmirliyim 26 yaşındayım ithalat ihracat yapan bir şirkette halkla ilişkiler görevindeyim ayrıca 2.üniversitemi okuyorum 2012 ekimde nişanlandım![]()
ben de mi girsem araya napsam
ben de 22 yaşındayımm..asker yareniyim yekta gibii..memnun oldum canımm
![]()
Anladım canım tanıdık varsa ve orayı beğeniyorsan daha iyi tabiki ufakta olsa istediğiniz tarihi çıtlatırsınız bir ücret ödemeden ayırmaya çalışırlar belki eminseniz tabi düğün salonumu kır düğünümü düşünüyorsunuzTürk kahvesi nescafe diyorsun maşallah iyi bir yere benziyor nerede öyle mekanlar
![]()
Ay evet hiç uyumadım :)
Kına elbisesi istiyorum ben....
Benim dini nikahım ne zaman olacak bilmiyorum. Düğün gecesi yapalım diyorlar, sabah 6.30da da balayına gitcez :) Hangi arada yapacaksak.
Ben tanıtmamıştım kendimi dimi.
Ankara'dayım. Doktorum. 27 yaşındayım. Trabzon geliniyim. Damadı buraya getiriyorum ama.
30-40 nedir kuzum malzemeleri al bir aksamdada yaparsın onuolsun hadi 2 aksam yardıma geleyim dur
![]()
Görüşürüz kuzum iyi gezmeler güzel cicilerle gelirsin inşallahNehirimmmmmmmmkızlarrr ben kacarrr gezmeye gidiyomusuz ondan sonrada vakit kalırsa son ceyizciklerimi bulmaya cıkayım..offf aksesuarda bulsam iyi olur ev bbombos olmasın
![]()
Ay evet hiç uyumadım :)
Kına elbisesi istiyorum ben....
Düğün salonu düşünüyoruz canım mecburBenim güneş altında çok fazla durmam yasak. Zaten gün içinde de fotoğraflarımız dış çekim olacağı için düğünüde salonda yapmayı düşünüyoruz.
Gidip baktıktan sonra ona göre nişanlımla karar vereceğiz salona. Abim yaklaşık 6 aydır falan çalışıyor. Başka salonlarda da çalışmıştı. Abim diyor ki ömrümde böyle bir hizmet veren salon görmedim. Düğün içerisinde asla bahşiş alınmaz düğün sahibinden. Zaten gerekli salon parası alınıyor dedi.
Salonun internet sitesi falan var. Bende baktım hoşuma gitti. En çokta verdikleri hizmet hoşuma gitti açıkcası. Evet o ikram olayını duyunca bende çok şaşırdım ama öyleymiş. Mesela pasta dağıtımı oldu. Daha sonra gelen misafirler var diyelim ki ama pasta dağıtımı bitmiş oluyor. Asla ve asla pasta yok demezler. Anında servis açılır önlerine dedi.
Ne salonlara gidiyoruz neler görüyoruz. Açıkcası salonun güzelliğinden öte sunum ve hizmet çok önemli![]()
Görüşürüz kuzum iyi gezmeler güzel cicilerle gelirsin inşallah
Bulursun canım inşallah bende kına elbisesi istiyorum ama hürreminkiler gibi1 sene içinde tipimde değişiklik olmasa alacağım şimdiden
Evet canım çok önemli hizmet sonuçta güzel olsa ama hiç önem verilmese insanlar memnunsuz ayrılır çalınan müzikten tut kesilen pastaya kadar her detay önemli![]()
kızlar bilginiz varmı acaba?
nikah şekerlerinin üstüne bi kağıt zımbalanıyor gelin damat ismi günü tarihi falan o hangi programda yapılıyor biliyormusunuz?
kına gecesi için oje süslücem de üstüne zımbalıcam tülün
canım bende yapcam oje için ama tüle değilde ojenin üstüne yapıştırcam ben resmi netten buldum wordde yaptım ben canım nikah için olanı ise paintte yaptım basit kolay bişey canım yeterki aklında tasarla