Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bakın yaptımmm lavantalı şişelerimi umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 1035138 Eki Görüntüle 1035139
Fazla mal göz çıkarmas
Bizde de aşırı bardak vardır canım. Hatta annem yakınır artık bardak bolluğundan ama biz 1 kuruş para vermeyizMarketimiz var. Hep babama ürün alırken hediye ederler. Hatta benim cam eşyalarım neredeyse tam bu sayede
![]()
Çevremizede bir o kadar bardak dağıtırız düşün artık ne kadar verdiklerinş
Evet ya sorma insan yorgun olunca iştede ölü gibi oluyorBöyle oluyosun
![]()
![]()
kızlar bakın yaptımmm lavantalı şişelerimi umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 1035138 Eki Görüntüle 1035139
Ev durumuna çok sevindim canım nasıl sevindim anlatamam
Böyle düğün yaklaşırken daha da bir stresli oluyor insan. Yolunda gitmeyen şey oluncada üzülüyorum açıkcası. Senin adına çok çok sevindim. Sen gönlünü her zaman ferah tut![]()
Stres yapma kuzum zaten evin,düğünün için stres yaptıkça nasıl gidiyor kilolar anlatamam. Ben nişanımda bir vermişim anlatamam. Millet diyo süzülmüşün yok diyorum valla öyle diyolar. Nişanlığın üstünde dönüyordu bi ara diyolar![]()
Arkadaşlarım bile farketmiş
Takma sende bu kadar sonra sağlığından olursun Allah korusun![]()
Çıkarmaz dimiOo sen şanslısın o zaman öyle olsaydı daha çok olurdu bendede
Bende bugün tam bu dipteyim :100:
eee tabi sana 1 buçuk gün tatil,cumartesi gez,pazar dinlen![]()
canımsınnnbende çok sevindim ve nişanlımla aram düzeldi biliyor musun o da ev yüzünden konuşmuyordu bugün bana sabah 5te msj attı dün hiç konuşmadık mesela bende evde oturdum nikah için şişerlerimi yaptım resmini çekip yolladım o da çok sevindi bizim için uğraşıyorum diye
kayınbaba bulmuş bi tane ev bize oda bugün gidip bakcak güzelse beni de çağırcak yanına
Rabbim duydu sesimi çok şükürr
kilolarda gitsin biran önce istiyorum çünkü nikah elbisem biraz dar geliyor 38 beden aldım o bedene girmem lazımm normalde 40 bedenim kalmadı tekti diye aldım çok hoşuma gitti napim
![]()
Ne kadar ciciler bunlar böyleee
Harikalar canım çok beğendim. Hımmm miss gibi kokarlar şimdi![]()
Oyy oyy beğenilmezmi harika olmuşlar emeğe güzelliğe bak yakuzum ellerine emeğine sağlık
![]()
Aynen kuzum sorma babam bir getiriyor millete dağıttık ama çok ne fayda. Bide bizim evde yılda belki 1 bardak kırılır oda belki.![]()
yaaa ağlatcaksınız beniii canımsınız yaa iyiki varsınız![]()
Bizde de az kırılır ben önceden kırardım artık kırmıyorumKız bardak kırarsa evlenme çağı gelmiş demektir
![]()
yaaa ağlatcaksınız beniii canımsınız yaa iyiki varsınız![]()
ay eski günlerime döneyim ben başka bişey istemiyorummbenim genler bozuk galiba
![]()
Çok çok sevindim kuzum. Rabbim senin o içten dualarına, o güzel yüreğine karşılık verdi
Allah daha mutlu etsin inşallah![]()
Nazarlardan saklası sizi
İnşallah ev olayınıda biran önce halledersiniz de güzelce, keyifle evine yerleşirsin
Hımm işin ucunda elbise var yaniOnu bilmiyordum kuzum. O zaman dukan diyetiyle verebilirsin. Biraz sıkıntı yaratır ama dikkat edersin. Ama kesin veriliyor.
Yada spor falan yap o şekilde ver ama spor biraz uzun süreli zaman gerektirir
Canım gerçekten çok güzeller ağlama gül bol bol inşallah![]()
aminn canım hepimizi mutlu etsin Rabbim nazarlardan korusun inşaAllahsizler sayesinde oldu sizin destekleriniz de var kuzumm
tez zamanda buluruz yuvamızı inşaAllah canım ya
elbiseyi ctesi aldım oluyor ama biraz sıkıyor işte tam olsun diye uğraşıyorum dukan kesin çözüm ama beni kabız yapıyor sırf protein canım denedim 8 gün diyetle 2 gün yattım bünye kaldırmadı
sporu yapmam lazım göbek erirse olurum ben o elbiseye Allah ın izniyle
daha güzelleri senin olsun kuzumm benimm
Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
![]()
Aaa cidden öyle midir![]()
daha güzelleri senin olsun kuzumm benimm
Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
![]()
Mutluluk gözyaşların olsun canım benimm![]()
dönersin inşallah canım =)))
Güzel dualar için teşekkür ederim kuzumm Aminnnn
Bende de kabızlık sorunu oldu
Biraz mekik çeksen bence hallolur![]()
![]()
Amin kuzum cümlemizin inşallah![]()