2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

:16::16::16:kabızlık olmasa çok iyi gidiyordu dukan gerçekten:21: evet mekik çekebilsem koca göbekten olcakta pek beceremiyorum :1::1:

:16::16::16::16:

özlemcim hoşgeldinn nasıl gidiyor hazırlıklar :16:

Yavaştan yavaştan başla kuzum mesela bugün 5 tane çek yarın 7 tane öyle öyle arttır bence alışırsın. Ama çok zorlama kendini :8:

Yavaştan yavaştan başla kuzum mesela bugün 5 tane çek yarın 7 tane öyle öyle arttır bence alışırsın. Ama çok zorlama kendini :8:
plates topuyla yapmaya çalışıyorum bazı hareketler yarım mekik gibi işte o da sanırım yetersiz kalıyor ölçüyorum çünkü giden bişey yok göbekte ama yumuşadı sanki

plates topuyla yapmaya çalışıyorum bazı hareketler yarım mekik gibi işte o da sanırım yetersiz kalıyor ölçüyorum çünkü giden bişey yok göbekte ama yumuşadı sanki

Zamanla bence olur canım. Sakın pes etme :31: Yavaş yavaş yap bak zamanla işe yaradığını göreceksin :8:

Günaydınn gelincikler hepimizi iyi haftalar :16::16:

Bugün itibari ile diyet ve platese başlamış bulunmaktayım önümde kendime ayırdığım 75 günüm var bu 75 günde 10 kilo vereceğim inşallah

Zamanla bence olur canım. Sakın pes etme :31: Yavaş yavaş yap bak zamanla işe yaradığını göreceksin :8:

pes etmek yok canım şişko gelin olmak istemiyorum :16: gelişmelerden haberdar edicem ben sizi burdan :16: bu arada nişanlımla babası bi ev bulmuş içini yapıyor adam bi mutfak dolapları eski ama ben beğendim dedi perşembe günü bende gidip bakcam inşaAllah beğenirim ve anlaşılır sonra eşyalarımı düeltcem hemen :16:

Günaydınn gelincikler hepimizi iyi haftalar :16::16:

Bugün itibari ile diyet ve platese başlamış bulunmaktayım önümde kendime ayırdığım 75 günüm var bu 75 günde 10 kilo vereceğim inşallah
günaydın canım bende sana eşlik edicemm vermem gereken 6 kilo var :1::8:

pes etmek yok canım şişko gelin olmak istemiyorum :16: gelişmelerden haberdar edicem ben sizi burdan :16: bu arada nişanlımla babası bi ev bulmuş içini yapıyor adam bi mutfak dolapları eski ama ben beğendim dedi perşembe günü bende gidip bakcam inşaAllah beğenirim ve anlaşılır sonra eşyalarımı düeltcem hemen :16:

günaydın canım bende sana eşlik edicemm vermem gereken 6 kilo var :1::8:

:21::21::21::21::21:

Oooo müthiş bir haber bu :52::52:

Çok sevindim kuzum hadi hayırlısı bakalım :8: :16:

günaydın canım bende sana eşlik edicemm vermem gereken 6 kilo var :1::8:[/QUOTE]

gel gel canım :8::8: yaptığın özel bir şey varmı?

Buarada çörekotu yağını duydum hatta aldım da bugun içemedim iştahı kesiyormuş ve tatlı ihtiyacını örseliyormuş :34:

Günaydın canım hayırlısı olsun inşallah verirsin rahat rahat bende her akşam hareket yapmaya başlıyorum basenler için:8:

inşallah canım :18::18:

sıkıntın basenlerinse eğer sana bi önerim var belki biliyorsun dur çok etkili

basenleri duvara vur yandan yandan :27::27:

Back
X