• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

gel gel canım :8::8: yaptığın özel bir şey varmı?

Buarada çörekotu yağını duydum hatta aldım da bugun içemedim iştahı kesiyormuş ve tatlı ihtiyacını örseliyormuş :34:
özellikle yaptığım bişey yok sadeece sağlıklı besleniyorum arada spor yapıyorum akşamları :8:
:21::21::21::21::21:

Oooo müthiş bir haber bu :52::52:

Çok sevindim kuzum hadi hayırlısı bakalım :8: :16:

bende çok sevindim kuzum inşaAllah gönlüme göredir ev canımm :16::16::16:

baseni duvara vurmayı bende yapayım bari göbeği de vurcam erir mi acaba?:1::1:

özellikle yaptığım bişey yok sadeece sağlıklı besleniyorum arada spor yapıyorum akşamları :8:

bende çok sevindim kuzum inşaAllah gönlüme göredir ev canımm :16::16::16:

baseni duvara vurmayı bende yapayım bari göbeği de vurcam erir mi acaba?:1::1:

:9::9::9::9::9:

Ay ne güldüm.

Bir göbek ne kadar engel dimi :52:

kızlarrr belki "bugünün saraylısı" dizisini izleyen bilenler wardır... ben bu diziyi beğenerek severek izliyorum...

size sorum şu:

Sizce düğün giriş müziği olarak "bugünün saraylısı jenerik müziği" nasıl?

ben bunu yapmayı çok istiyorum hem baskın melodisi var hem etkileyici...

açıkcası gözlerimi kapattığımda salona girişimizi hayal ediyorum harika oluyor... =)

sizlerind fikrini almak isterim =)

kızlarrr belki "bugünün saraylısı" dizisini izleyen bilenler wardır... ben bu diziyi beğenerek severek izliyorum...

size sorum şu:

açıkcası gözlerimi kapattığımda salona girişimizi hayal ediyorum harika oluyor... =)

izlemiyorum ama açıp dinledim şimdi evet güzel sen istedikten sonra neden olmasın
:34::34:

izlemiyorum ama açıp dinledim şimdi evet güzel sen istedikten sonra neden olmasın
:34::34:

ewet çok güzel bi müzik =)

normalde melih kibar-mesaj olcak diyordum sonra geçen akşam izlediğimde bu neden olmasın dedim öle karar werdim ailemde beğendi =)

nişanlımda idare eder ama sen çok beğendiysen olsun dedi =)

ama eminim salondaki herkes nbüyülenecek =))))

ewet çok güzel bi müzik =)

normalde melih kibar-mesaj olcak diyordum sonra geçen akşam izlediğimde bu neden olmasın dedim öle karar werdim ailemde beğendi =)

nişanlımda idare eder ama sen çok beğendiysen olsun dedi =)

ama eminim salondaki herkes nbüyülenecek =))))

Ne güzel :16::16: inşallah gönlünce olur herşey

:9::9::9::9::9:

Ay ne güldüm.

Bir göbek ne kadar engel dimi :52:
:60: benim için büyük engel canım napim :60:

size sorum şu:

bende meraktan hemen dinledim güzel canım neden olmasın ki :16::16:

:60: benim için büyük engel canım napim :60:

bende meraktan hemen dinledim güzel canım neden olmasın ki :16::16:

Valla benim içinde öyle kuzum ya sorma. Bakma sen bana benim daha var ya düğüne ondan böyleyim :27:

Benimde az kalsın görürüm o zaman kendimi :18: Eteklerim tutuşur :27::37:

$431199_606552442723526_1059858615_n.webp

:93::93::93:

Valla benim içinde öyle kuzum ya sorma. Bakma sen bana benim daha var ya düğüne ondan böyleyim :27:

Benimde az kalsın görürüm o zaman kendimi :18: Eteklerim tutuşur :27::37:

gelinlikte sıkıntı yok canım göbek gözükmüyor zaten ben nikah elbisesini dar aldım ya onun için tutuştum böyle :1: bide bizimki diyorki olamazsın 60 falan diye ona hırs yaptım biraz da :1: baktıki ben veriyorum yapma hayatım sağlığından mı olcan diye korkmaya başladı :1: benim boy kısa ondan tombulum ya 10 kilo versem anca güzel durur bende :8::8:

Back
X