- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özellikle yaptığım bişey yok sadeece sağlıklı besleniyorum arada spor yapıyorum akşamlarıgel gel canımyaptığın özel bir şey varmı?
Buarada çörekotu yağını duydum hatta aldım da bugun içemedim iştahı kesiyormuş ve tatlı ihtiyacını örseliyormuş
Oooo müthiş bir haber bu
Çok sevindim kuzum hadi hayırlısı bakalım![]()
![]()
özellikle yaptığım bişey yok sadeece sağlıklı besleniyorum arada spor yapıyorum akşamları
bende çok sevindim kuzum inşaAllah gönlüme göredir ev canımm
baseni duvara vurmayı bende yapayım bari göbeği de vurcam erir mi acaba?![]()
nasılsınız kızalrrr![]()
kızlarrr belki "bugünün saraylısı" dizisini izleyen bilenler wardır... ben bu diziyi beğenerek severek izliyorum...
size sorum şu:
Sizce düğün giriş müziği olarak "bugünün saraylısı jenerik müziği" nasıl?
ben bunu yapmayı çok istiyorum hem baskın melodisi var hem etkileyici...
açıkcası gözlerimi kapattığımda salona girişimizi hayal ediyorum harika oluyor... =)
sizlerind fikrini almak isterim =)
izlemiyorum ama açıp dinledim şimdi evet güzel sen istedikten sonra neden olmasın![]()
ewet çok güzel bi müzik =)
normalde melih kibar-mesaj olcak diyordum sonra geçen akşam izlediğimde bu neden olmasın dedim öle karar werdim ailemde beğendi =)
nişanlımda idare eder ama sen çok beğendiysen olsun dedi =)
ama eminim salondaki herkes nbüyülenecek =))))
Ay ne güldüm.
Bir göbek ne kadar engel dimi![]()
bende meraktan hemen dinledim güzel canım neden olmasın kikızlarrr belki "bugünün saraylısı" dizisini izleyen bilenler wardır... ben bu diziyi beğenerek severek izliyorum...
size sorum şu:
Sizce düğün giriş müziği olarak "bugünün saraylısı jenerik müziği" nasıl?
ben bunu yapmayı çok istiyorum hem baskın melodisi var hem etkileyici...
açıkcası gözlerimi kapattığımda salona girişimizi hayal ediyorum harika oluyor... =)
sizlerind fikrini almak isterim =)
benim için büyük engel canım napim
bende meraktan hemen dinledim güzel canım neden olmasın ki![]()
piff evet canım ya bi akşam olamadı![]()
Valla benim içinde öyle kuzum ya sorma. Bakma sen bana benim daha var ya düğüne ondan böyleyim
Benimde az kalsın görürüm o zaman kendimi :18: Eteklerim tutuşur![]()
Kıslaarr haftaya bugün saatler 1 saat ileri alınmış bir şekilde çalışıcass :26: O zaman napıcas :18:
Ne işin var kıs![]()