2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

gelinlikte sıkıntı yok canım göbek gözükmüyor zaten ben nikah elbisesini dar aldım ya onun için tutuştum böyle :1: bide bizimki diyorki olamazsın 60 falan diye ona hırs yaptım biraz da :1: baktıki ben veriyorum yapma hayatım sağlığından mı olcan diye korkmaya başladı :1: benim boy kısa ondan tombulum ya 10 kilo versem anca güzel durur bende :8::8:

Boyun kaç canım :26:

Amanın damatlıkmı alacaksınız belirlediğiniz bir marka varmı sizin önemli bir işmiş benimki basit bir kaçamak sadecek:17::9:[/QUOT

cuma gününden beri bakınıyoruz öyle markalara ve kalitelerine fiyat kumaş kalitesi ve model olarak altınyıldız da karar kıldık nişan takımınıda ordan almıştık

ds damata gittik indirim var dediler sadece ceket gömlek 800 lira pühh yanii :53::53:

Olmalıyız evet:60:Hava aydınlık olacak yaz gibisi varmı özellikle ilkbahar-sonbahar gibisi :32:

Hımımıda hımmım :27:

Amanın damatlıkmı alacaksınız belirlediğiniz bir marka varmı sizin önemli bir işmiş benimki basit bir kaçamak sadecek:17::9:

Evet tam anlamıyla enerji kaynağı :12:

Kendimi daha çok mutlu hissediyorum hava aydınlıkken işten çıkınca :27:

canım senin yazdıgın bu mesajı okumak yüzümü gülümsetti :16: o zaman gereksiz yere bende üstüme aldım yanlıs anladım :26:asıl ben cok özür dilerim yazdıklarımla eger seni kırdıysam kusura bakma :17::71: bu arada kullanıcı adını unuttugum diger arkadasım sende kusura bakma kırdıysam gelin barısalım :9: zaten 1.5 ay sonra veda edicem sizlere :5:

Kiz niye veda ediyorsun gene gorusuruz yazisiriz;)

cuma gününden beri bakınıyoruz öyle markalara ve kalitelerine fiyat kumaş kalitesi ve model olarak altınyıldız da karar kıldık nişan takımınıda ordan almıştık

ds damata gittik indirim var dediler sadece ceket gömlek 800 lira pühh yanii :53::53:
Altınyıldızda kaliteli canım damatlıklarına hiç bakmadım ama dün tweene baktık pantolon ceket 1.100 TL'ye vardı ama tabi yüksek fiyatlılarda vardı içinize hangisi sınıyorsa o olsun canımcım:nazar::38:
Evet tam anlamıyla enerji kaynağı :12:

Kendimi daha çok mutlu hissediyorum hava aydınlıkken işten çıkınca :27:

Evet evet hava geç kararıyor dışarda daha çok vakit geçirebiliyoruz :52:

Altınyıldızda kaliteli canım damatlıklarına hiç bakmadım ama dün tweene baktık pantolon ceket 1.100 TL'ye vardı ama tabi yüksek fiyatlılarda vardı içinize hangisi sınıyorsa o olsun canımcım:nazar::38:

Evet evet hava geç kararıyor dışarda daha çok vakit geçirebiliyoruz :52:

Evet kuzum. Valla kışın akşamları iş çıkışı hiç bişey yapasım gelmiyo. Direkt eve gideyim istiyorum :27:

Evet kuzum. Valla kışın akşamları iş çıkışı hiç bişey yapasım gelmiyo. Direkt eve gideyim istiyorum :27:

Benim kışın süslenmekte gelmiyor içimden hiç:77:Zor yataktan kalkıp işe geliyorum zaten iyice saldım kendimi :37:ama toparlıyorum güneşin yüzünü göstermesiyle:60:

Benim kışın süslenmekte gelmiyor içimden hiç:77:Zor yataktan kalkıp işe geliyorum zaten iyice saldım kendimi :37:ama toparlıyorum güneşin yüzünü göstermesiyle:60:

Ayy sorma Nehirim :9: Bide sabahları beni nişanlım alıyor. Gözler şiş, yarı uykulu :17:

Benim durum daha vahim :27::9:

Back
X