- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İşte maalesef kıyafet kalmamaya başladığında ütülüyorsunAma ben hiç sevmem ütü yapmayi ondan erteliyorum ya zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte maalesef kıyafet kalmamaya başladığında ütülüyorsunAma ben hiç sevmem ütü yapmayi ondan erteliyorum ya zaten![]()
Aynen o derdi yasamaya basliyoruz iste....İşte maalesef kıyafet kalmamaya başladığında ütülüyorsun![]()
Sizin orası serinmiş zaten ya aç güzel bir film dizi ya da tak kulaklıkları başla yapmaya tv karşısında yapıyorum çok keyifli oluyorAynen o derdi yasamaya basliyoruz iste....![]()
Müzikle keyifli olur, ben hep temizligi öyle yaparimSizin orası serinmiş zaten ya aç güzel bir film dizi ya da tak kulaklıkları başla yapmaya tv karşısında yapıyorum çok keyifli oluyor![]()
Bende Ankara havaları falan çalarım oynaya oynaya ohhMüzikle keyifli olur, ben hep temizligi öyle yaparim![]()
Bende Ankara havaları falan çalarım oynaya oynaya ohh![]()
Öyle tabi canım eski parçaları da çok severim Bimbambom tarzıHerkesin bi tarzi vardir canimmm![]()
Öyle tabi canım eski parçaları da çok severim Bimbambom tarzı![]()
Çok etkiliOofff ne güzel ütü ütülenir bu sarki ile![]()
Tık tık tık kimse yok mu![]()
İyiyim zuzum sen nasılsınBen varimmm , selam kuzum
Nasilsin ?
Hiç sorma be nehirim. tarifsiz acı. biz böyleyse ya ailesi?İyiyim zuzum sen nasılsınLafta iyiyim aslında şehit haberlerine içim kan ağlıyor
![]()
O kadar kötü ki resimlere bakıyorum benim yüreğim dayanmıyor onların nasıl dayansın Rabbim dayanma gücü sabrı versinHiç sorma be nehirim. tarifsiz acı. biz böyleyse ya ailesi?![]()
İyiyim zuzum sen nasılsınLafta iyiyim aslında şehit haberlerine içim kan ağlıyor
![]()
Hiç sorma be nehirim. tarifsiz acı. biz böyleyse ya ailesi?![]()
Bende öyle . Şehidimizin biri bizim semtimizde.O kadar kötü ki resimlere bakıyorum benim yüreğim dayanmıyor onların nasıl dayansın Rabbim dayanma gücü sabrı versin![]()
O kadar kötü ki resimlere bakıyorum benim yüreğim dayanmıyor onların nasıl dayansın Rabbim dayanma gücü sabrı versin![]()
Haberleri izlemeye korkuyorum bakamıyorum artıkAynen canlarim, çok sükür iyiyiz de insan bi garip oluyor o kötü haberleri duyarken... bi de bu siralar hiç bitmiyor, her gün yeni sehitler... Allah rahmet eylesin, ailelerine sabir versin ....![]()
Rabbim ailelerine sabır versin o kadar acı ki tarifi de yokBende öyle . Şehidimizin biri bizim semtimizde.
İzmit'in tüm ilçelernde sela verildi. Selasını dinlemek insanın içini parçalamaya yetti.![]()
Allah o gücü veriyor , sabir ve zaman ....