Yalnız değilsin. 21+3'teyim ve 10 kg almışım. Zaten şimandım iyice yuvarlaklaştım. (bildiğin şişmanım yani öyle 60-65 filan değil bildiğin 77 kg idim)
Allaha şükür ne bulantı ne kusma ne iştahsızlık yaşamadım bir gün, bir saat bile... Birde şeker hastalığımdan dolayı insülin kullandığımdan günde 6 kere yiyorum, iştahım çok ama çok açık... Zaten insülinden ötürü ilk aylar hızlıca 4 kilo aldıydım. Doktorlar şekerime taktıklarından kiloyla alakalı birşey söylemediler şimdilik.
yarın 21 haftamız bitiyo..aslında 3 kilo almıştım ama bikaç gün önce şiddetli kusma ishal sonucu 2 kg kaybettim..muhtemelen sıwı kaybı ama henüz son durumu bilmiyorum nekadarı yerine geldi.. doktorum ayda 1 kiloyu geçmiyoruz dedi..inşallah...
hamilelikte ayda 1 kilo mu dedi dr.un
böyle bişey mümkün mü ?
ewet canim aynen oyle..eger basarabilirsem super olur ama iki gundur biraz abartiyorum..
gerçi ben ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım ama..
ona bile mucize diye bakarken :))
inş cnm başarabilirsin :))
ben de ilkinde 7-8 kilo almistim..ümitliyim:))
bugün 24 haftamıza girdik, 6 kilo aldım. bu kilolar bünyeye göre farklılık gösterir. bakıyorum arkadaşlar 49-50 kilolarla başlamış. o zaman isterlerse şimdiden 10 kg. alsınlar sorun değil fakat 70+ ile başlayınca problem oluyor. dikkat etsek de bi şekilde geliyor ne yapalim bilemiyorum.
Sen 70+ yla mi hamile kaldın.6 kilo süper 24 haftaya ben 23 haftada 7 kilo aldım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım maalesef tam 70tim. sigarayı birakmiş ve aldiğim kiloları veremeden hamiş olmuştum.
aslinda ilk 3 ay kilo almadim, sonraki 2.5 ay 6 kg. aldımsenin de durum fena deil ki , sen kaç kg ile hamile kaldın?
kızlar yaaa
az önce doktordan geldim ve tam 9 kilo almışım :26:
çok kızdı, hatta inanamıyorum, naptın sen tarzında şeyler söyledi... moralim bozuldu baya. şeker yüklemesini beklerken ağladım hepo kadar vahim mi?
bu arada 4. ayın sonunda 3kilo vermiştim. acaba ordan mı hesap etti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?