2014 Ağustos anneleri kaç kilo aldı bakalım?

Ben daha şeker testi de yaptırmadım onda ne çıkacak allah bilir. Valla bu kilolar nefesimi daraltıyo artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamilelikte ayda 1 kilo mu dedi dr.un
böyle bişey mümkün mü ?

24 hafta da 7 kilo almışım..
acıkıyorum yiyorum canım ne isterse yiyorum tadını çıkarıyorum valla
hiiiç kafaya takamam bebişimi üzemem bebiş doğunca belli kilo gidiyor zaten
geri kalanı da 6 aydan sonra vermeye başlarım ALLAH ın izniylee

21. Haftamdaym 4 kilo aldim bundan sonra her ay en fazla 1.5 2 kilo alirm inşallah 15kilonun üstüne çıkmak istemiyorum :/

kızlar yaaa
az önce doktordan geldim ve tam 9 kilo almışım :26:
çok kızdı, hatta inanamıyorum, naptın sen tarzında şeyler söyledi... moralim bozuldu baya. şeker yüklemesini beklerken ağladım hep o kadar vahim mi?
bu arada 4. ayın sonunda 3kilo vermiştim. acaba ordan mı hesap etti?

Son düzenleme:
Bende çok kilo almaktan korkuyorum. hesapladım da bende çok almışım yaa( iyiki dikkat ediyorum birde etmesem nolacak. 47.7 ile başladım 26. haftadayım şuan tam 53 kiloyum 5.3 kilo

bugün 24 haftamıza girdik, 6 kilo aldım. bu kilolar bünyeye göre farklılık gösterir. bakıyorum arkadaşlar 49-50 kilolarla başlamış. o zaman isterlerse şimdiden 10 kg. alsınlar sorun değil fakat 70+ ile başlayınca problem oluyor. dikkat etsek de bi şekilde geliyor ne yapalim bilemiyorum.

Sen 70+ yla mi hamile kaldın.6 kilo süper 24 haftaya ben 23 haftada 7 kilo aldım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen 70+ yla mi hamile kaldın.6 kilo süper 24 haftaya ben 23 haftada 7 kilo aldım.

evet canım maalesef tam 70tim. sigarayı birakmiş ve aldiğim kiloları veremeden hamiş olmuştum.
aslinda ilk 3 ay kilo almadim, sonraki 2.5 ay 6 kg. aldım senin de durum fena deil ki , sen kaç kg ile hamile kaldın?

evet canım maalesef tam 70tim. sigarayı birakmiş ve aldiğim kiloları veremeden hamiş olmuştum.
aslinda ilk 3 ay kilo almadim, sonraki 2.5 ay 6 kg. aldım senin de durum fena deil ki , sen kaç kg ile hamile kaldın?

Kiz aşağı yukarı aynı aynı yani sigarayi hamilelikte bıraktım bulantım olmadı ben evlenince çok kilo aldım güya spora başlamıştim aldıgim kiloyu verip öyle hamile kalacaktim ama olmadı. ..ben ilk üç ay 2.5 aldım 10 gün kaynanamda bilemedim hareketsiz kaldim 3 kilo aldım cok dikkat ediyorum ama olmuyor

kızlar 24 haftada 7 kiloda ben aldım.boyun kısa iyice tombikleştim millet tosun die dalga geçmeye başladı yaaaa

Canim o düstügün kilolalari da mi katiyo, sen kendin hesap edince nasil? Ben 57 ile basladim, 54 e düstüm, simdi 59 kiloyum. Düstügüm kilodan itibaren bakarsak 5 kilo görünüyor, ama normal kilomdan bakarsak 2 kilo almis oluyorum. Bence eski kilonun üzerinden hesaplansa daha mantikli. Gerci verdigimizi de geri almis durumda oluyoruz ama... :26::26::26:

Üzülme, biraz daha dikkat etmeye basla. Beyaz ekmek yeme kepek ye. Tatli abur cubur yiyorsan hic yeme bir süre vs. Eminim toparlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…