2014 Ağustos anneleri kaç kilo aldı bakalım?

Çekilin bakiyim çekilin herkesin moralini düzeltmeye geldim kızlar....üzülmeyin çok kilo aldık diye ben varım burda 22 haftada 11 kilo aldım heheyt...çok kilo aldım diye üzülen varsa aklına beni getirsin

Çekilin bakiyim çekilin herkesin moralini düzeltmeye geldim kızlar....üzülmeyin çok kilo aldık diye ben varım burda 22 haftada 11 kilo aldım heheyt...çok kilo aldım diye üzülen varsa aklına beni getirsin

okuyunca morelimi düzelttin amaaa aynaya bakamıyorum

54 ıle basladım 60 kıloyum 25.haftamdayım cokmu almısım normalmı arkdaslar ya

Selamlar,
doktorlar zayif bayanlarin kilo almasini cok tehlikeli bulmuyorlar, lakin hali hazirda kilolu bayanlarin kilo almasi doktorlari cok tedirgin ediyor kendimden biliyorum.
94 kilo ile hamile kaldim su anda tam 100 kiloyum 23 haftanin icindeyiz, aldigim bu 6 kilo yuzunden doktorumdan firca yiyorum cunku bebegim iri bir bebek, bende seker sorunsalida cikti ve su an diyete basladim. Anne kilolu olursa hamilelikte bebegin obez olma riski cok yuksek.
Ama zayif anneleri ayni tehlikeler beklememekte, bence sen sikinti yapmamalisin canim, emin ol sen dogum yaptiktan kisa bir sure sonra eski kilona doneceksin.

Canim aslinda 90+ ile hamile kalanlar çok az alıyor gibi birkaç şeyde baktım atıyorum toplam hamilelikte 5 kilo filan acaba şeker çıktığı için olabilir mi çünkü birden kilo alımı oluyormuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanmiyorum guzelim ya, ben homini girtlak cok yiyorum ondan almisimdir kesindir.
Simdi dikkat ediyorum biraz.

Ben birde evlendikten sonra hamile kalmadan once 16-20 kilo arasi almistim zaten, sporu biraktim saglikli beslenmeyi biraktim homini girtlak yedim
Bence seker bu dengesiz beslenmenin sonucu olarak cikti, kalici birsey oldugunu sanmiyorum

Ayniyiz seninle :) Ben de 57den 54 e düsüp 59-60 civarina geldim. Ama normal bence yaaa :) Her ay 2 kilo alsak, 8 kilo daha alip bitiririz insallah. Belki de almayiz bile o kadar ama bu haftalardan sonra daha hizli kilo aliniyor deniyor. Gerci bizim dogum yazin ya, ödem sismeler bebegin kilosu vs. normal yani biraz cikis göstermemiz, dogumdan sonra yarisi gidecek birden zaten.

oh rahatadım canım ya ıstahımda acıldı bu aralar cok yıyorum yınede bıraz dıkkat etsem ıyı olacak senınle hep haberleselım aldıgımız kıloları

kızlar ben son 2 haftadır aldığım kiloları durdurmayı başardım. Tabi ki diyetisyene gitmeye başladım. onun faydası oldu. 23. haftama toplamda 6 kiloyla girdim. Umarım böyle devam eder.

Diyetisyen neler onerdi canim ben de gitmeyi bi düşünüyor um bi vazgeciyorummm

canım kahvaltıda 2 kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1yumurta, 3 dilim ekmek, 2 ceviz ve çay önerdi.
ara öğün 1 meyve
öğle 5 kaşık sebze, 2 köfte kadar et, 2 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, sınırsız salata
ara öğün 1 meyve ve 1 avuç leblebi
akşam, öğle ile aynı menü
yatsı 1 meyve ve 1 su bardağı süt

ama pek uyamıyorum. bu ara hastaydımi bişey yiyemiyordum. onun acısını çıkarıyorum galiba...

canım bişi sormak istiyorum sen diyetisyene başlamışşın ya peki vitamin hapı içiyormusun elevit gibi decavit gibi vs.

çünki bu listene baktım bende gün içinde bu tarz sağlıklı hatta porsiyonların daha azınıyiyorum hatta 8den sonra yemek.meyve yemiyorum bile kilo aldırmasın die ama yinede 27haftada 7-8 liko aldım. multivitaminlerin kilo aldırdığını düşünüyorum bi sorayım dedim.

Diyetisyenler daha azını yemeyi de önermiyorlar zaten.Hamilelik öncesi çok zayıfsan kilo artışı da fazla oluyor... Bir de vitaminler kilo aldırmaz için rahat olsun.Tok karna alırsın bişey yapmaz. Protein değil,yağ değil ,karbonhidrat değil,adı üstünde vitamin :)

yani benim gebelikte yemek alışkanlığım değişmedi hemen hemen aynı sadece ara öğün yapıyorum bu ekledim (meyve & kuruyemiş) . bi kontrolümde farklı bi doktotra gitmiştim ben multi vitamin önermiyorum ilaç falanda vermiyorum gerek yok sadece anneye kilo aldırıyor demişti,ordan aklımda kaldı .

43 kiloyla hamile kaldım 6 ayda 8 kilo aldım boyumda kısa iyice tombik oldum

15gündür bıraktım multi vitamini kilo alışım durdu gibi

Ben olsam bir daha gitmezdim o doktora,tercih meselesi...Muhtemelen yaşlı ve/ya yeni gelişmeleri takip etmeyen eski kafalı bir doktordur? ilaç başka bişey vitamin başka.vitaminler gıda takviyesi diye geçiyor ve kilo aldırmazlar .Sadece aç karna alırsan iştah açabilir. Ama özellikle hamilelikte bebeğin sağlıklı gelişimi ve annenin de güçten düşmemesi için hemen hemen tüm doktorlar belli şeyleri yazıyorlar dönemine göre omega3,multivitamin,folik asit,demir,kalsiyum,magnezyum... gibi

Sen çok zayıfmışsın ,çok normal bu kilo artışın :) Dogumdan sonra hepsini verirsin aldıklarının.Zayıf oldugun icin normal yesen de kilo alırsın hamilelikte

Kizlar son 1hftadir wc disi kalkmiyorum yerimden hep yatiyorum..cok kilo alirim diye korkuyorum 1hftadir her yedigimi yazdim ki ne yedigimi goreyim...1hftaya kilo almamisim sukur.. Insallah yatiyorum diye firlamaz kilocuklar..27 hafta ve 5kilo...sonunda kac olur bilmiyorum artik..bebislerimiz saglikli olsun da bunlar sorun degil..ha bide benim bir korkum emzirirken kilo almak....

Canım benim yazdıklarına muhalefet etmek için yazmıyorum sakın yanloş anlama. Ben Bursa nın en iyi doktorlarından birine gidiyorum ne dediğin gibi yaşlı nede eski kafa tam aksine ofisinde bursa da bile çoğu hastanede olmayan teknolojik aletler var. 75'li bir doktor. Aynı zaman da eşimde sağlıkçı. Ben çok fazla kilo aldım. Ve en son gittiğim de kesinlikle birdaha vitamin içme onlar yaptı seni böyle dedi. Şaşırdım da zaten en başından beri zorlamıyordu içmem için. eşimin çalıştığı yerde prof bir doktora daha danıştık onun da dediği aynen şu idi. Hastaya önce bakarsın ihtiyacı varmı diye sonra verirsin bu hapları ama sağolsun bizim meslektaşlarımız gelene gidene yazıyorlar. Bu arada ben eleviti 3 hafta önce bıraktım hiç içmiyorum ve 3 haftadır kilom sabit yeme alışkanlığımı da çok değiştirdiğim söylenemez. Bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki verilir kilolar...

Rica ederim,bildiklerimizi duyduklarımızı tartışıyoruz burda,sen de beni yanlış anlama :) Sen doktorun ne diyorsa oyle yap zaten ,herkesin kendine özgü bir durumu da olabilir.Son sözü hamile oldugun icin doktorun söyler..Benim de babam eczacı ,hem de bitkisel ürünler konusunda uzman,bildiklerimi ondan öğrendim.Yüzlerce hastası var,vitamin yuzunden kilo alanı duymamıştım hiç...Hangi vitamin/leri kullanıyordun?Şöyle bir şey var doktorların uzmanlık alanı bitkisel ürünler değil,branşında çok iyi olan doktorlar kendilerini bitkisel tedavi konusunda geliştirmedilerse bu konuda sabit fikirle kalabiliyorlar ve hoşlanmıyorlar bu tip ürünlerden demek istedim aslında ...

kızlar ben son 2 haftadır aldığım kiloları durdurmayı başardım. Tabi ki diyetisyene gitmeye başladım. onun faydası oldu. 23. haftama toplamda 6 kiloyla girdim. Umarım böyle devam eder.

Merhaba. Benimde 24. haftam bitmek üzere ve 6 kilo aldım şuan 52 kiloyum. Hızlı mı ilerliyor sizce kilolar, zayıf mı başladınız sizde hamileliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…