2014 Aralık Anneleri

:) çok şükür be bacım.. amannnn neysee ufff erkek milleti düşüncesiz zaten...

Tünaydın herkese :)
Dün randevu vardı bizim bebiş 2 kilo olmuş nerdeyse :) Ve tekrar yan dönmüş. Baş aşağı idi bende anlamadım :) Oraya hala nasıl yan sığıyorsa onuda bilemedim

Hanimlarr hic kafaniza takmayin..suan hassas oldugumuz icin daha cok etkileniyoruz.ama su kisim dogru ki dunya tersine dondu..eskiden buyukler kucuklerin arasini yapardi akil verirdi simdi dunya tersine dondu.bizlerin bu tecrubesizligiyle gordugu hatalari onlwrin gorememesi insani iki kat uzuyor.cocuga cocuk diyip gecersin ama buyuk birisi ayni hatayi yapinca yenilir yutulur cinsten olmuyor.bende bir yildir problem uzerine problem yasadim .esim tam destek arkamda ama yinede daha farkli dusunuyorlar..ne olursa olsun anadir babadir atilmaz satilmaz artik onlar yaslaniyor ve biz onlari cocuk gibi idare etmeye calisacagiz malesef cok zor biliyorum ama neydek.eslerlede is bolumu yapmak gerek evde yoksa olmaz heleki calisan biriyseniz bu sart.ben hamile kalana kadar calisiyordum yada evde bulunmuyordum pek ayni zamanda turkiyeden universite okuyordum ve insani yoruyor tum bunlar .copu kim atcak camasiri kim ascak kim toplicak felan iste.gunluk islerde paylasim olmali..simdi bu halimizle zorlaniyoruz iki uc bebeli analar napsin..sabir diyecegiz yutacagiz bazi seyleri :) ..

Rica ederim canim ne demek...

Tünayn herkese :)
Dün randevu vardı bizim bebiş 2 kilo olmuş nerdeyse :) Ve tekrar yan dönmüş. Baş aşağı Idi bende anlamadım :) Oraya hala nasıl yan sığıyorsa onuda bilemedim
Bizim bdt ayni annenle.bizimkide o kadar olmusmudurki:) ay ne guzell zaten tekmelerin siddetinden buyudugu anlasiliyor.bizimkide dogum pozisyonundaydi Insallah tekrar donmemistir demekki yeri hala var doner daha:)

Okudum canim sikintini bosver vur kendini temizlige.ben bazen hasta olunca napiyorum biliyormusun sinir oluyordum bu ozellikle adet oldugumdaydi.yaa saatlerce beklerim gecmez ilac icerim gecmez el ayak buz kesilirdi otur otur sonra dizlerime bi vurur bi kalkardim ayaga basima baglarim bi tulbent bi baslarim temizlige vururum kendimi tum cekmeceleri acar kontrol ederim felan..aaa bide bakmisimki turp gibiyim vucut isinmis ohhh kebap.sende kalk ayaga topla halilari tak basina bandanayi ac sarkiyi basla temizlige:) eminimki iyi olacaksin..hareket ettikce kan akisi hareketlenince daha dinc oluyor insan...tabi bu isi kahvaltidan sonra yap..esinede git gobegini yuzune tut op onu ben uyandiramadim belki kuzun uyandirir diye geldik de:) ben oyle sacmaliklari cok yaparim gobegimi opmeden cikamaz evden iste boyle birak insanlar utansin..ben burada tek oldugum icin ne hastaliklar atlattim bi tas corba getirenim olmadi ne yaptiysa esim yapti o yuzden kesinlikle cok zordur bilirim..

bencede seni takip etmek isterim ben yaparım herşeyi ama fikirilüretemem öyle bir özelliğim var hazır olan herşeye konarım genelde :)

canım mevlütte anneannesinde yapılır bizim o dağıtcak ne isterse kendi evimde okuttuğum küçük olur çünkü memleketten uzaktayız
Benim gibi desene...buradaki kucuk olacak evimde bi kac arkadas ile olur.ama herkes turkiyede.orada evim var ama buyul ihtmal annemin evinde yaparim yada bi mekan var orayi tutarim listeye bagli artik..ama bizde anneanne yapar diye bisey yok yani hic duymadim.ben kendi kendime vakit gecsin diye ugrasiyorum iste..yoksa en mantiklisi cikolata dagitmak ama almanyada cok manasiz her yer cikolata dolu zaten :) I

Toparlanabiliyosa onu götürsen annene? Dönünce de geri getirirsin. Kısa süreli kalışlarında da bi şekilde idare edersin

kızlar merhabalar hepinize...bebek yatağı ve yastığı nasıl olmalı diye yenidoğan çocuk uzmanı kuzenime sordum.kesinlikle yumuşak olmamalı dedi.normal sertlikte bi yatak alacağım ben,üzerine annem ince yün ped yaptırdım dedim.olur o dedi.yastık ta yatağın altına konulmalıymış,30 derece yükseklikte olak.kusma vb. şeyler için yani.yazayım dedim,işin uzmanından öğrenmiş olduk ne de olsa...

selam canım, sana dua edicem. sen de aklına kötü şey getirme. inşallah 37ye kadar beklerler kuzuların..
bol bol ya şafi diye tesbih çek

evet ben de beyza bebeğin durumunu okuyunca hayretler içinde kalmıştır.
bu bebekleri veren bize çok şükür Allah. onları koruyacak da O. teslim olup dua etmemiz lazım.
Allah hepimizin bebeğinin sağlıkla gelmesini nasip etsin

nerden almıştın canım ben de bakayım.

trilaylom eve çıkmışsın canım çok sevindim. sağlıkla beklesin inşallah yavrun karnında

Cnm cok sagol numune istemek cok iyi fikir beden görme acisindan hem rahat edebilecez mi görme acisindan.Ama bilgileri dolduruyom sürekli hata veriyo bnde isteyen oldu mu ?

Hic bisey yapmayip oylece yatasim var... Hava da kapali

Dun aksamdan beri bebek sag tarafta toplanip
tuhaf bi acı oluyor ....kasilma denen sey bu galiba napicammm ya

Kızlar slm. Bugun azcık kahverengı lekelenmiştı camaşırım. Normalmi. Korktum bian. Salı gunu kontrolum var erkenmi gtsem acaba. İlk defa oldu bu lekelenme. Buaeada 32+ 1 haftalıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…