:) çok şükür be bacım.. amannnn neysee ufff erkek milleti düşüncesiz zaten...canım biz çok ince düşünüyoruz malesef aileler bizi idare edeceğine biz aileleri idare etmek mecburiyetinde kalıyoruz anlamsız şeyler insan insanı niye üzer benim çözemediğim bu ne güzel evlenmiş barklanmış birbirini seviyor kayınpeder demişti ramazanda senin bi kocan var zaten bu dünyada şükür dedim bide kızım var artık çekecek çile geriye kalmaz derler rabbim beterinden korusun eşlerde düz mantıktan kurtulsalar iyi olcak :)
Ayy canım çok sağol çok iyi oldu ya çok teşekkür ederim...
Evet canim biliyorum canlı destek 7/24 ama ya sistemde bir hata vardı ya da mobilden girdiğim için zorluk çıkıyordu...
Tekrardan çok teşekkür ederim...
Bizim bdt ayni annenle.bizimkide o kadar olmusmudurki:) ay ne guzell zaten tekmelerin siddetinden buyudugu anlasiliyor.bizimkide dogum pozisyonundaydi Insallah tekrar donmemistirTünayn herkese :)
Dün randevu vardı bizim bebiş 2 kilo olmuş nerdeyse :) Ve tekrar yan dönmüş. Baş aşağı Idi bende anlamadım :) Oraya hala nasıl yan sığıyorsa onuda bilemedim
Okudum canim sikintini bosver vur kendini temizlige.ben bazen hasta olunca napiyorum biliyormusun sinir oluyordum bu ozellikle adet oldugumdaydi.yaa saatlerce beklerim gecmez ilac icerim gecmez el ayak buz kesilirdi otur otur sonra dizlerime bi vurur bi kalkardim ayaga basima baglarim bi tulbent bi baslarim temizlige vururum kendimi tum cekmeceleri acar kontrol ederim felan..aaa bide bakmisimki turp gibiyim vucut isinmis ohhh kebap.sende kalk ayaga topla halilari tak basina bandanayi ac sarkiyi basla temizlige:) eminimki iyi olacaksin..hareket ettikce kan akisi hareketlenince daha dinc oluyor insan...tabi bu isi kahvaltidan sonra yap..esinede git gobegini yuzune tut op onu ben uyandiramadim belki kuzun uyandirir diye geldik de:) ben oyle sacmaliklari cok yaparim gobegimi opmeden cikamaz evdenvalla olabilir canım sıkkın zaten hastayım dnefes alamıyorum yatınca da
kaçtan beri uyanığım o alışveriş sitesi senin bu benim ezdim tozdum hattta babama piercardinden 3 al 2 öde kampanyasından alışveriş bile yaptım tabi 1 parçada evdeki hödüğe... :)
herkes çıkmış avm turu yapıyorlardır bence son alışverişlerde olabilir bizim bacılar.. sözde bizde çıkacaktık ama hastayım... şu halıları bir uyansada eşim versek valla delircemm herşeyi halılara bağladım temizliğin başlaması için en büyük hamlem o...
aman doğurmasınlarrrr daha erkennn be bacımmm
Toparlanabiliyosa onu götürsen annene? Dönünce de geri getirirsin. Kısa süreli kalışlarında da bi şekilde idare edersinAhşap park yataklar var bilmiyorum hiç gördün mü. Alana kadar ben görmemiştim de:) Ben hem ahşaplar gibi kaliteli olsun hem de sonra toplayabileyim istiyodum. evim çok küçük çünkü. bunlarda bu 2 özellik de var. evde onu kullanacağız kısmetse.
selam canım, sana dua edicem. sen de aklına kötü şey getirme. inşallah 37ye kadar beklerler kuzuların..Kızlar şimdi geldim doktordan haberler pek iyi değil. Karaciğer değerlerim çok yükselmiş.Doktor en fazla 35 e kadar dayanırsın dedi daha fazla bekletirse bende karaciğer yetmezliği başlarmış. Hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz yarın da iki doz yapılcak. Popom çok acıdı yalnız hala yanıyo Bebeklerin kilosuda 2000-1800 olmuş İnşallah 2500 oluruz kızlar dua edin 37 e kadar dayanalım
Senin gibisi yok canim massllah Iki kuzunada iyi bakiyorsun sen kilolari coook iyi.sen hepimizi doguma yollarsin merak etme kafaya takma internetten dogal yoldan enzimleri dusurmeye bak enginar karaciger dostudur bak baakalim hamilelikte etkisi varmi felan.arastir cokda kimseye soyleyip kafani bozup sana acimalarina izin verme..rabbim guc kuvvet versin biz bitaneyle bu durumdayiz senin masallahin var.korkma sakin ol..dua et...birde sunada degineyim dua ederken hayirlisini isteyelim bakarsin oylesi daha hayirlidir..kasim annelerinden zeyy arkadasin yazisini okumustum bebekler erken dogdu diye uzulduler ama sonradan ser gordugumuzun icinde hayir oldugunu anladiklarinu yazmis..beyzasi zor durumda olacakti yoksa simdi en azindan hayatta ve annesinin yaninda tedavisi daha kolay olmus bi damar kapanmadigi icin felan ben okuyunca tuylerim urpermisti..islam demek teslimiyet demektir.rabbime tam anlamiyla teslim olalim o bizim goremediklerimizi goruyor..hic bir kulunun uzulmesini istemez..meleklerimize sahip cikann bizden baska coookk melekler var onlari korurlar emin olalim :) kafana takma hayirlisi icin dua et..bizede etmeyi unutma
ben de göbüşüne bayıldım, Allah bağışlasın yavrunuçok teşekkür ederimmmmm canımmm çok merciiii :)
nerden almıştın canım ben de bakayım.diyorum ya sen tr de olsaydın sana vermiştim ben siparişi :) valla ben biraz süslüyüm napiyim ruhum kokoş :) süslü püslü şeyleri görünce dayanamaıyorum. sadelik bana göre değil galiba. eşim de diyo nasıl yürücen bunlarla diye. sen merak etme diyorum ben topuklu ayakkabıları bile yeni yeni bıraktım. millet ayıplamasın diye giymiyorum bir aydır:)
3ünü 80 tl ye aldım canım.
trilaylom eve çıkmışsın canım çok sevindim. sağlıkla beklesin inşallah yavrun karnındaBen 36yı doldursam yeter diyodum ama ne gibi sıkıntılarınız oldu cnm ?
Dr um bu haftada doğan bebeklerde sorun çıkma olasılığı miadında doğanlardaki kadardır demişti. Bnm oğlum 33+2 de doğduğunda küveze girmedi ama 39 haftalık doğan bi bebek Küvezdeydi mesela...
Cnm cok sagol numune istemek cok iyi fikir beden görme acisindan hem rahat edebilecez mi görme acisindan.Ama bilgileri dolduruyom sürekli hata veriyo bnde isteyen oldu mu ?kızlar bu arada dependin sayfasından ücretsiz numuneye başvurdum sözde 15 günde elime geçecekmiş kurye ile türkiyedekiler sizde başvurabilirsiniz en azından ücretsiz deneriz ve mediyummu larcmı ne alacağmızı bilirizz
https://www.depend.com.tr/products/get-samples
Sağol canım Allah razı olsunselam canım, sana dua edicem. sen de aklına kötü şey getirme. inşallah 37ye kadar beklerler kuzuların..
bol bol ya şafi diye tesbih çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?