2014 Aralık Anneleri

Kan testinde hemen çıkıyor Canım. Benim sağlık ocağında yapılan tahlilde beli oldu. Karaciğer enzim değerleri yani ALT ve AST olması gereken değerin 10 katı falandı.Doktoruma söyledim bütün ilaçları kesti ve dahiliye doktoruna gönderdi. Şuan kan hapı bile kullanmıyorum ve kanımda baya düşük.

tamam canım hemen yaptırayım o zaman benim hafifledi kaşıntılar ara ara oluyor artık ama yaklaşık 15 gün sürdü ellerim kan içindeydi daha sonra vazelin sürün yazıyordu bir yerde vazelin sürdüm gecceleri kabuk bağlayan ellerim yumuşadı şükür umarım seninde çabucak geçer kimselerin başına gelmesin

Amin canım. Belki seninki alerjik bişeyde olabilir. Ama sen yinede yaptır testi.

Hayirli olsun canim sonunda pijama buldun ya cok sevindimm..:) a101'e kuvet mi gelmis canim? Bu arada bn cantama kotexin pedlerinden koydum. En uzunundan. Olmazsa cocuk bezi koyucam niye dersen bnm cildim cok hassas. Hasta bezi, depend faln beni mahveder..

bacım biz 1 ay önce baby plus un e bebek antares mağazası yeni açılmıştı ankarada orda ekstradan indirimle 109 tl ye satılırken aldık geldik eve bir kuralım dedik aman yarabbi bu kadar adi bukadar kokulu bir naylon olurr iğrençti eşim derhal topladı aman gökçe okadar herşeye dikkat ettik yatakda boğduracaz veledi dedi hemen iade ettik... ve hala da alamadık bi park yatak kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı dandik bir ürün
Anladım canım. o zman gittiğimde mağza mağza dolaşacağım artık uygun ve iyi bişey bulmak için ben de direk e-bebekten alırım uğraşmam diyodum

Evde ne kullanıcaksın? Ahşap mı?
Ahşap park yataklar var bilmiyorum hiç gördün mü. Alana kadar ben görmemiştim de:) Ben hem ahşaplar gibi kaliteli olsun hem de sonra toplayabileyim istiyodum. evim çok küçük çünkü. bunlarda bu 2 özellik de var. evde onu kullanacağız kısmetse.

Ayy canım çok sağol çok iyi oldu ya çok teşekkür ederim...
Evet canim biliyorum canlı destek 7/24 ama ya sistemde bir hata vardı ya da mobilden girdiğim için zorluk çıkıyordu...
Tekrardan çok teşekkür ederim...

Valla canim siteye bakiyorum yok ya da ben göremedim... canli destek de alamiyorum o yüzden sana bir sorayim dedim.
Kapıda nakit ödeme var butikbebede ama 5 lira ekstra hizmet bedeli istiyorlar. bence gayet güvenilir bi site kartla neden almıyosun? boşuna 5 lira fazla ödeme.

Günaydın kızlarrr.
Sisliklerim cok artti.ellerim yumruk olmuyo tam kapanmiyo 1cm gibi yetismiyo parmaklarim.
Yuzumdede sislik varrr.
Cok rahatsız ediciii.

işte annelik bu... acil şifalar bacım , inşallahh geçer
Bu ne kadar guzrl bir paylasim aro okudum ojudum bitmedi hepsini yazmam lazim...super ama sakin kafayla hepsini ezberlemem lazim..cok tesekkurler
beğendiğine sevindim bacım..
Canim emegine saglik.cokk yararli oldu :)

allah razı olsun çok yararlı bilgiler canım
kızlar yıllar önce bir arkdş paylaşmıştı bende sağolsun onun adına bu linki açıp gerekli paylaşımları yapmak istedim.. inşallah yararlı olmuştur.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

selamlar canım yaptığın herşeyi çok çok beğeniyorum hep takip ediyorum sizleri hatta senden kopyaçekip bebek şekerlerimi yaptım çok sağol orginal fikirlerin var :) hakkını helal et
Yakinda buradan bi arkadas demisti...ben instagram hesabimi acsam yahu? Hosuma gitti bak simdi takip edilmek :) hangi bebek sekerinden yaptin? Ben Iki turlu yaptim sizde resimleri paylasin bende sizlerden kopya cekeyim netten arastir arastir yoruldum her siteye girip bakmisim.instagramlar haric..

nerden ne marka ve kaça aldınız bacım ahşap olsa bencede daha iyi olur... henüz almadık paylaşırsan çok makbule geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…