joie nin ve nunanınkiler daha iyi e bebekte tabi fiyatıda azcık fazla... sonra geçen baby maldaydık adam hepsi çinde üretiliyor ama bazı markalar daha dikkat ediyor kalitesine dedi.. mesela dedik?bacım biz 1 ay önce baby plus un e bebek antares mağazası yeni açılmıştı ankarada orda ekstradan indirimle 109 tl ye satılırken aldık geldik eve bir kuralım dedik aman yarabbi bu kadar adi bukadar kokulu bir naylon olurr iğrençti eşim derhal topladı aman gökçe okadar herşeye dikkat ettik yatakda boğduracaz veledi dedi hemen iade ettik... ve hala da alamadık bi park yatak kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı dandik bir ürün
Anladım canım. o zman gittiğimde mağza mağza dolaşacağım artık uygun ve iyi bişey bulmak içinben de direk e-bebekten alırım uğraşmam diyodum
Anammmm gordum simdiii cok tatli olmuslar masallahh..cok basit ve eglenceli zaten.ben onlari baby showerde dagittim.turkiyedeki mevlid Iicinde emzik yaptim:) simdude kuzuma elbise oruyorum insallah becerebilirimmm..bu arada helal olsun.fikir paylastim zaten bu demekki herkeste yapabilir.bebegin az masrafi yok.bide onlara para harcanmasin hem boyle daha orjinal ve daha degerli...selamlar canım yaptığın herşeyi çok çok beğorum hep takip ediyorum sizleri hatta senden kopya çekip bebek şekerlerimi yaptım çok sağol orginal fikirlerin var :) hakkını helal et
kesinlikle güvenilir baya ürün almışımdır ama son aldığım ürünlerde bir firma dalga geçer gibi bebek patiği 0-6 aylık olandan aldım kışın giysin diye adamalr üzerindeki 6 -12 ayı çizmişler ve ay 0-6 yazmışlar neyseki 9,90 lık bişeydide bir daha iadesiyle uğraşmayacam ama bunu da gönderecem o firmayı almasınlar diyeKapıda nakit ödeme var butikbebede ama 5 lira ekstra hizmet bedeli istiyorlar. bence gayet güvenilir bi site kartla neden almıyosun? boşuna 5 lira fazla ödeme.
Resimlerini beklerizzzz:) hayirli guzel mutlu saglikli gunlerde kullan..hastane bezi olarak orkid gece kanatli en uzun boydan koydum iki paket birde bildigin ic camasiri gibi birsey aldim ic camasiru yerine onu giyorsun ve bez gibi....evde suyym gelirse yollarda rezillik cekmiyim diye.bide ekstra inceymis reklam yapmislar oyle :) depend ne oluyordu ki?IKızlar öğlen 14:30 sıralarında çıktığım alışveriş maratonundan yarım saat önce dödüm.
2 takım pijama aldım aslında 3 takım aldımda eve gelince birini beğenmedim yarın değiştiricem. sonra hastanede giyiceğim terliği aldım. bir adet kendime kenarda bulunsun diye korse aldım. normal valiz alıcaktım ama pembe valiz benim istediğim yerde kalmamış gidip adidastan fosforlu pembe bi spor çantası aldım. 2 adet emzirme sütyeni aldım. sonra tam eve dönüyoduk annemle eşim yol üstünden bizi alacaktıki a101 gördük ordanda bir adet mavi küvet ve maşrapa aldım kova kalmamıştı. pentiden hastanede giymek için havlu spor çorap aldım pembişko. internetten 1 adet gecelik aldım önden düğmeli oda elime ulaşırsa hastane çantam tamamdir. hastane bezi olarak çantanıza ne koydunuz? depend alsammı acaba?
bacım depend son yıllarda çıktı yaşlıların veya hastaların idrar tutamama durumunda altlarına giydikleri bir nevi pamuklu külot oluyor http://www.depend.com.tr/Resimlerini beklerizzzz:) hayirli guzel mutlu saglikli gunlerde kullan..hastane bezi olarak orkid gece kanatli en uzun boydan koydum iki paket birde bildigin ic camasiri gibi birsey aldim ic camasiru yerine onu giyorsun ve bez gibi....evde suyym gelirse yollarda rezillik cekmiyim diye.bide ekstra inceymis reklam yapmislar oyle :) depend ne oluyordu ki?I
Ben cahil aldigim urunun adini bilmiyomusum baksana.ben iste ondan almisim:) kadinlara ozel ic camasiri ama bez gibi ici pamuklu..7 tane vardi bi kutuda.hem cok kanamam olursa giyerim demistim kontrole geldiklerinde cikarir atar guzel temizlenir kontrol olur yenisini giyeeim artikin..sagol cvbin icin..Ibacım deend son yıllarda çıktı yaşlıların veya hastaların idrar tutamama durumunda altlarına giydikleri bir nevi pamuklu külot oluyor http://www.depend.com.tr/
Medium olur sizlere Icinizde hic asiri kilolu yokk.ben bu kiloyla medium aldim..hem uzerinde tablosu vardi kilo ve boy olarak ama tabi markadan markayada degisebilir..kgokce .!.:kızlar bu arada dependin sayfasından ücretsiz numuneye başvurdum sözde 15 günde elime geçecekmiş kurye ile türkiyedekiler sizde başvurabilirsiniz en azından ücretsiz deneriz ve mediyummu larcmı ne alacağmızı bilirizz
https://www.depend.com.tr/products/get-samples
ben bu çoklu alıntıyı beceremedim zaten siteye yazmayı da değiştiğinden beri bırakıp hep sizleri takip ettim canım çok güzel fikir bende örgü örmeyi bişeyler üretmeyi severim paylaştığın herşeyi çok seviyorum benimde kızım olucak o sebepten çok işime yarıyor allah razı olsun :))Anammmm gordum simdiii cok tatli olmuslar masallahh..cok basit ve eglenceli zaten.ben onlari baby showerde dagittim.turkiyedeki mevlid Iicinde emzik yaptim:) simdude kuzuma elbise oruyorum insallah becerebilirimmm..bu arada helal olsun.fikir paylastim zaten bu demekki herkeste yapabilir.bebegin az masrafi yok.bide onlara para harcanmasin hem boyle daha orjinal ve daha degerli...
valla olabilir canım sıkkın zaten hastayım dnefes alamıyorum yatınca daGokcecim cumartesinin erken tavuklarida bizmiyiz nedir son sayfada sadece ikimiz konusuoz kendi kendimize:) :) :) .herkes uyuyomu yahuuu..aksamda hareketlilik yoktu yoksa doguruyonuzmu bacilarrrr
bende yeni keşfettim dur sana anlatım bacım sağ tarafta olan çoklu alıntıyı seç seç sonra en alta gel cevaplanann kısma bu kez sol tarafta alıntıları ekle de ve yazben bu çoklu alıntıyı beceremedim zaten siteye yazmayı da değiştiğinden beri bırakıp hep sizleri takip ettim canım çok güzel fikir bende örgü örmeyi bişeyler üretmeyi severim paylaştığın herşeyi çok seviyorum benimde kızım olucak o sebepten çok işime yarıyor allah razı olsun :))
canım aynı şeyleri yaşadım bende ama eşler atamıyor malesef bak bizim de olaylar oldu sadece iki hafta görüşmedi yine görüştü ben konuşmuyorum ramazan bayramından beri annesiyle zaten uzağız telle de görüşmüyorum geçen akşam onlarla konuşurken istiyor musun dedi ne bileyim erkekler çabuk mu unutuyor unutmak mı istiyor anlam veremedim ama hepsi aynı emin ol canım üzme kendini yaa ateşin yoktur inşallah hamileyken yüksek oluyormuş ya genelde canım kendini rahtasız hissediyor musunkızlar bu ara dünden beri gribim ateşim 38- 39 larda bıdığın ateş ölçerini hemen kullanmaya başladım bile... tüm bunlar yetmez gibi eşimlede bozuğum.. sabah sabah zaten uyku sorunu var gece uyumaz gündüz kalkmaz hastayım ne olur bir kahvaltıyıda bu hödük hazırlasa... neysee beklentiye girmek istemiyorum girmem de zaten ... ama bizimki dur annemi getireyim sana baksın demezmi gelde dellenme...
anası neler etti neler.. geçen yıl bebeğimi kaybettimde ne aradı ne sordu nede geldi.. şimdi geçen hafta onlara bi gittik sözde karnımdaki torununu seviyor diye iyi de davrandı ama böyle yüz verdim diye eşimin astarı istemesine ifrit oldum anlayacağnız... ev aldık bir hayırlı olsun demez ev görmeye gelmez... zaten ilk 3 yıl ayırmak için bizi herşeyi yapan bir kadın şimdi eşimde ne yüzle bunu soruyorsa... ki 2 yıl önce boşanma davası açtığımda eşim ağla ağla amcamlarda kalırdım amcamların kapaısında yatıp kalkıp söz gökçe istersen ailemle görüşmem gitmemm gelmemm diye neler neler sıralamıştı ki asla ailenden vazgeçmeni istemem ama bizleri karşı karşıya getirmeyecek şekilde profesyonel ol dedik ve bizim aileden amcamın yardımlarıyla barışmıştım.. yoksa ailemde aman boşver kızım demişti.. şimdi ne olduda böyle bir yalakalık isteniyor.. ben mi geçmişi çok dile getiriyorum yoksa diye öz eleştiride yapıyorum... ama istemiyorum o kadını... yol eşimin umrumda bile değil ama beni peşinde sürükleyemez.. hafta sonumu üstelik hasta halimle bunlarda yetmez gibi karnı burnunda halimle bu derece mahvetmeye ne hakkı var ki saaat 12 yi geçti hala kalkacak beyfendi.... şeytan diyor çık git annenlere... nasıl olsa doğum iznindeyiz
Canım sen orta boy mu sipariş verdin büyük boy mukızlar bu arada dependin sayfasından ücretsiz numuneye başvurdum sözde 15 günde elime geçecekmiş kurye ile türkiyedekiler sizde başvurabilirsiniz en azından ücretsiz deneriz ve mediyummu larcmı ne alacağmızı bilirizz
https://www.depend.com.tr/products/get-samples
selamlar canım el ve ayakta şişlik olunca çok problem olmuyor tabi aşırı değilse ama yüzün şiştiyse doktorunla görüşmeni tavsiye ederim bir yerde okumuştumGünaydın kızlarrr.
Sisliklerim cok artti.ellerim yumruk olmuyo tam kapanmiyo 1cm gibi yetismiyo parmaklarim.
Yuzumdede sislik varrr.
Cok rahatsız ediciii.
sağol canım gerçekten çok yararlı bilgiler bi çok konuda bilgimiz yok gidince herşeye razı oluyoruz ne kadar ayrıntılı anlatmış ben çok sevdim hatta ara ara okumayı planlıyorum ki kafama yerleşsinişte annelik bu... acil şifalar bacım , inşallahh geçer
beğendiğine sevindim bacım..
kızlar yıllar önce bir arkdş paylaşmıştı bende sağolsun onun adına bu linki açıp gerekli paylaşımları yapmak istedim.. inşallah yararlı olmuştur.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
sağol kujum daha iyileri sizlerin olsunellerine sağlık bacım
bencede seni takip etmek isterim ben yaparım herşeyi ama fikir üretemem öyle bir özelliğim var hazır olan herşeye konarım genelde :)Yakinda buradan bi arkadas demisti...ben instagram hesabimi acsam yahu? Hosuma gitti bak simdi takip edilmek :) hangi bebek sekerinden yaptin? Ben Iki turlu yaptim sizde resimleri paylasin bende sizlerden kopya cekeyimnetten arastir arastir yoruldum her siteye girip bakmisim.instagramlar haric..
canım mevlütte anneannesinde yapılır bizim o dağıtcak ne isterse kendi evimde okuttuğum küçük olur çünkü memleketten uzaktayızAnammmm gordum simdiii cok tatli olmuslar masallahh..cok basit ve eglenceli zaten.ben onlari baby showerde dagittim.turkiyedeki mevlid Iicinde emzik yaptim:) simdude kuzuma elbise oruyorum insallah becerebilirimmm..bu arada helal olsun.fikir paylastim zaten bu demekki herkeste yapabilir.bebegin az masrafi yok.bide onlara para harcanmasin hem boyle daha orjinal ve daha degerli...
çok sağol kujum hemen değerlendirdim :)bende yeni keşfettim dur sana anlatım bacım sağ tarafta olan çoklu alıntıyı seç seç sonra en alta gel cevaplanann kısma bu kez sol tarafta alıntıları ekle de ve yaz
eşime asla ailesini kötülemem gitme gelme de demem ki zaten herşeyini annesinin eşim karşılar... çok şükür maddi sıkıntımız yok diye bunuda dile getirmem... ama yaptıkalrını unutmamı beklemesi yersiz..üstelik bu çocuk herkesin seveceği bir çocuk öyle gelmem gitmemm diyemessin demez mi???canım aynı şeyleri yaşadım bende ama eşler atamıyor malesef bak bizim de olaylar oldu sadece iki hafta görüşmedi yine görüştü ben konuşmuyorum ramazan bayramından beri annesiyle zaten uzağız telle de görüşmüyorum geçen akşam onlarla konuşurken istiyor musun dedi ne bileyim erkekler çabuk mu unutuyor unutmak mı istiyor anlam veremedim ama hepsi aynı emin ol canım üzme kendini yaa ateşin yoktur inşallah hamileyken yüksek oluyormuş ya genelde canım kendini rahtasız hissediyor musun
heyyyyyyyyyy becermişin hemennnn bravooooooooo bacımselamlar canım el ve ayakta şişlik olunca çok problem olmuyor tabi aşırı değilse ama yüzün şiştiyse doktorunla görüşmeni tavsiye ederim bir yerde okumuştum
sağol canım gerçekten çok yararlı bilgiler bi çok konuda bilgimiz yok gidince herşeye razı oluyoruz ne kadar ayrıntılı anlatmış ben çok sevdim hatta ara ara okumayı planlıyorum ki kafama yerleşsin
sağol kujum daha iyileri sizlerin olsun
bencede seni takip etmek isterim ben yaparım herşeyi ama fikir üretemem öyle bir özelliğim var hazır olan herşeye konarım genelde :)
canım mevlütte anneannesinde yapılır bizim o dağıtcak ne isterse kendi evimde okuttuğum küçük olur çünkü memleketten uzaktayız
çok sağol kujum hemen değerlendirdim :)
orta verdimmm baktım olmuyor bu kez amcamalrın adrese büyük verdiririm hele bi gelsin :)Canım sen orta boy mu sipariş verdin büyük boy mu
canım biz çok ince düşünüyoruz malesef aileler bizi idare edeceğine biz aileleri idare etmek mecburiyetinde kalıyoruz anlamsız şeyler insan insanı niye üzer benim çözemediğim bu ne güzel evlenmiş barklanmış birbirini seviyor kayınpeder demişti ramazanda senin bi kocan var zaten bu dünyada şükür dedim bide kızım var artık çekecek çile geriye kalmaz derler rabbim beterinden korusun eşlerde düz mantıktan kurtulsalar iyi olcak :)eşime asla ailesini kötülemem gitme gelme de demem ki zaten herşeyini annesinin eşim karşılar... çok şükür maddi sıkıntımız yok diye bunuda dile getirmem... ama yaptıkalrını unutmamı beklemesi yersiz..üstelik bu çocuk herkesin seveceği bir çocuk öyle gelmem gitmemm diyemessin demez mi???
daha doğmamış çocuğa gezi planı yapıyor anasıyla... aman neysee ben 3 yıldır görmüyordum boşanma sürecimizden beri ne bayram ne seyran umurumda değil ama benim ailem 2 hisse et yollar ben fazlasıyla eşimin annesine göndertirim falan o şekilde de düşünürüm gereksizce... amaa kimseye mecbur değilim..eyvallahımda olmaz... haa üzülüyorsam çok pis de üzerim... :) amannnnnn ateşimde yüksek acaba gebelikten mi yoksa dünden beri gribim uyku halinde uyukluyom ondan mı bilemedim bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?