- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
kızlar bu ara dünden beri gribim ateşim 38- 39 larda bıdığın ateş ölçerini hemen kullanmaya başladım bile... tüm bunlar yetmez gibi eşimlede bozuğum.. sabah sabah zaten uyku sorunu var gece uyumaz gündüz kalkmaz hastayım ne olur bir kahvaltıyıda bu hödük hazırlasa... neysee beklentiye girmek istemiyorum girmem de zaten ... ama bizimki dur annemi getireyim sana baksın demezmi gelde dellenme...
anası neler etti neler.. geçen yıl bebeğimi kaybettimde ne aradı ne sordu nede geldi.. şimdi geçen hafta onlara bi gittik sözde karnımdaki torununu seviyor diye iyi de davrandı ama böyle yüz verdim diye eşimin astarı istemesine ifrit oldum anlayacağnız... ev aldık bir hayırlı olsun demez ev görmeye gelmez... zaten ilk 3 yıl ayırmak için bizi herşeyi yapan bir kadın şimdi eşimde ne yüzle bunu soruyorsa... ki 2 yıl önce boşanma davası açtığımda eşim ağla ağla amcamlarda kalırdım amcamların kapaısında yatıp kalkıp söz gökçe istersen ailemle görüşmem gitmemm gelmemm diye neler neler sıralamıştı ki asla ailenden vazgeçmeni istemem ama bizleri karşı karşıya getirmeyecek şekilde profesyonel ol dedik ve bizim aileden amcamın yardımlarıyla barışmıştım.. yoksa ailemde aman boşver kızım demişti.. şimdi ne olduda böyle bir yalakalık isteniyor.. ben mi geçmişi çok dile getiriyorum yoksa diye öz eleştiride yapıyorum... ama istemiyorum o kadını... yol eşimin umrumda bile değil ama beni peşinde sürükleyemez.. hafta sonumu üstelik hasta halimle bunlarda yetmez gibi karnı burnunda halimle bu derece mahvetmeye ne hakkı var ki saaat 12 yi geçti hala kalkacak beyfendi.... şeytan diyor çık git annenlere... nasıl olsa doğum iznindeyiz
şimdi nasılsın bacım...
deme yaaa...desene ben ütü işine girişirsem erkenden doğururum.. birde iç dış ütülemek gerek çifte zaman kaybı..üstüne bastırıp geçesim geldi bu kadar saat ütümü olur be bacım
araştırıcam bu beşiği bakalım fiyatı nedir ne değildir. siz internetten mi aldınız bacım.. yoksa görüp dokunup severek bir mağazadan mı aldınız.. eşim görmeden almamm diyor da onun için...
Ben görerek aldım. park yatak arıyodum. o naylonları hiç içime yatmıyodu bi de sallanma stilleri. Bi tek chicconun kumaşı güzeldi. o da hem sallanmıyo hem de küçük geldi gözüme. sonra bu yatağı gördüm. normal beşikler gibi içten sallanıyo. bezi de kaliteli. çocuk 4 yaşına gelince de demonte edip kaldırcam. tek kötü tarafı ağır odadan odaya götürülemiyo. onu da anakucağıyla hallettim. fiyatı da benim aldığım yerde 600'dü.
haydi bakalım sık dişini bacım az kaldı az3 haftacık daha sabret sonra 1 haftada bebiş bakarsın gelmez ve tam zamanı olur
Kızlar hastaneye götüreceğiniz bavulu kimler hazırladı?? İçine neler koydunuz? hazırlayanlar yazabilir mi, böylece aklımıza gelen eksikleri de tamamlamış oluruz.
Bir de bebek yatağı olarak annem pamuk yatak yapalım diyor. Sırf pamuk yatak olur mu sizce? Ben hiç anlamıyorum o işlerden bu yüzden bişy demedim anneme. Yatak hakkında bilgisi olan lütfen yorumlarınızı beklerim.
Göbiklerinizden öpüldünüz :):)
Giremiyorum nete telefonum bozuldu internet ayarlarında sorun var. Evde wi fi yok kasıtlı bağlamıyoruz zarar olmasın bize diye. Ama hepiniz aklimdasiniz. Az kaldı kismetse kavuşucaz yavrularımıza. Benim bebis 32 haftalik ama son donem depar attı 34 görünüyor. Dr erken dogum olabilir dedi. Bir de şimdilik ters duruyor dönmeye pek niyeti yok gibi :) sizde durumlar nasıl? Bebek arabası puseti alıcaz kismetse bu hafta. Son hazırlıklar yani :)bugün aklımdaydın canım, pek sık girmiyo musun, meraklandım :) arada haberdar et
Bende duymustum ..ben decavit kullanıyorum.[/QUOTE][QUOTE i2010,ost: 37481348, member: 210298"]BUTUN ANNELERIN DIKKATINE
ELEVIT ICINDE DOMUZ VAR herkeze duyrulur
ben haziran anneleri gurubundan herkeze saglikli hamilelikledildeimim
Neyin icinde domuz ürünü yok ki? Tüm vitaminlerde var. Ayrıca ilac sanayisinde hemen hemen her ilaçta var[/QUOTE]Bende duymustum ..ben decavit kullanıyorum.
aynı zamanlardan gecıyoruz canım. benımde bebıs 32 yerıne 34 gozukuor erken dogumdan bahsetmedı doktorumuz ama bızım keratada ters hala. bızım dogum seklı yuzde 80 90 larda sezeryan olacak oyuzden artık oglum keyfne baksın dıyorum nasıl rahat edıorsa oyle dursun :)Giremiyorum nete telefonum bozuldu internet ayarlarında sorun var. Evde wi fi yok kasıtlı bağlamıyoruz zarar olmasın bize diye. Ama hepiniz aklimdasiniz. Az kaldı kismetse kavuşucaz yavrularımıza. Benim bebis 32 haftalik ama son donem depar attı 34 görünüyor. Dr erken dogum olabilir dedi. Bir de şimdilik ters duruyor dönmeye pek niyeti yok gibi :) sizde durumlar nasıl? Bebek arabası puseti alıcaz kismetse bu hafta. Son hazırlıklar yani :)
Evet ya tesadüfe bak :) iki hafta erken dogumu tetikler dedi bize neticede gelişimi onde gidiyor. Amaaynı zamanlardan gecıyoruz canım. benımde bebıs 32 yerıne 34 gozukuor erken dogumdan bahsetmedı doktorumuz ama bızım keratada ters hala. bızım dogum seklı yuzde 80 90 larda sezeryan olacak oyuzden artık oglum keyfne baksın dıyorum nasıl rahat edıorsa oyle dursun :)
Neyin icinde domuz ürünü yok ki? Tüm vitaminlerde var. Ayrıca ilac sanayisinde hemen hemen her ilaçta var
kızlar mrb 34 haftalık hamileyim benm doktor hala ayda 1 kontrole cagırıor sizler nasıl gidiorsunuz? doktorummu sorumsuz yoksaa olması gereken mi bu:)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?