2014 Aralık Anneleri

Isin zor bacim.. ama kafaya fazla takmamaya calis bebisin icin biliyorum zor ama eger canini sikan esin ise bile uzak durmaya calis. Bu zamanimizda en ufak uzuntuye bile gelemeyiz kuzum.. o nasil bir kadinmis???? Kadinligini gectim nasil bir anneymiss??? Anne olmus ama insanligi yok olmusss.. sen dunyanin en kotu gelini bile olsaydin mesela yahu oglunun evladi sonucta nasi yuregin sizlamadi. Allah yuregine iyilik versin yine de o kadinin. Cok sasirdim ne yalan soyliyim.. valla esinle acik acik konus. Bnm esimin tarafiyla yakin oturuyoruz cagirsak gelirler yardima mesela ama bn diyorum ki senden istiyorum. Sen nasil hasta oldugunda ben bakiyosam sana sen de bnmle ilgileneceksin o kadar.. verdigi sozleri hatirlat! Yok oyle yagma.. hamilesin ya simdi nasilsa bisi yapamaz bana mecbur itiraz edemez diye dusunuyo galiba esin. Ama korku ver bak nasil kedi gibi olacak.. eger guzel dille anlattiginda anlamazsa tabi.. 10 tane dogurmadin ya sana mecburiyetim yok kendini vazgecilmez sanma verdigin sozleri tut de.

Biz tüm alışverişimizi bitirdik artık :)
Yalnız havlu takımı ve şampuan tarzı banyo malzemeleri kaldı alınacak. Onları da ben almıcam zaten hediye gelecek. Bekliyorum.
Dependin külot şeklinde pedi varmış. Onu tavsiye ediyorlar doğum sonrası kanama için. Ondan almam lazım. Sonra bavulumu hazırlıcam.

haydi bakalım sık dişini bacım az kaldı az3 haftacık daha sabret sonra 1 haftada bebiş bakarsın gelmez ve tam zamanı olur

Insallah kuzummm agzindan bal damliyor valla ya diyorum ki en azindan 37 olursa 3 kiloyu bulur cigerleri gelisir insallah kuveze gerek kalmaz. Normal bi kiloda dogmus olur. Bi de guzel emerse zaten hemen toparlar. Yav bisi sorcam bebislerin hareketleti artik baya sertlesti ya o yuzden bagirsaklarim harekete geciyo bnm. Yakinda ishal olabilirim. Oyle hissediyorm.

Kızlar hastaneye götüreceğiniz bavulu kimler hazırladı?? İçine neler koydunuz? hazırlayanlar yazabilir mi, böylece aklımıza gelen eksikleri de tamamlamış oluruz.

Bir de bebek yatağı olarak annem pamuk yatak yapalım diyor. Sırf pamuk yatak olur mu sizce? Ben hiç anlamıyorum o işlerden bu yüzden bişy demedim anneme. Yatak hakkında bilgisi olan lütfen yorumlarınızı beklerim.

Göbiklerinizden öpüldünüz :):)

Canim bn bavul hazirlamadim. Kucuk bir canta kendime kucuk bir canta da oglusuma hazirladik halasiyla beraber. Acil bi durumda el cantasi daha iyi oluyor hemen al cik. Oyle herseyi yuk etme kendine.. bi liste yapicam sana ama yatak konusnda yorum yapayimm.. yenidogan bebis biraz sertte yatmasi lazimmis ama yine de anneler daha iyi bilir. Heves ediyosa yapsin hic kirma. Bi sure sonra kullanmaya baslarsin. Saglik acisindan da pamuk iyidir.
cantalarda sunlar var:
Bebis icin:
*4 takim (2si hastane cikisi 10'lu. 1 tanesi tulum, body, sapka, eldiven. 1i de 5li zibin seti ve kadife cikista giydircem. Ve hepsine uyumlu renk corap) hepsinin de sapkasi eldiveni onlugu vs.si var. Altlar ve tulumlar ayakli.
*3 battaniye.(1i penye, 1i ince pelus, 1i de port bebenin icinde kadife fermuarli. Hastaneden cikista hic usumez.)
*biberon
*her ihtimale karsi; emzik ve emzik kutusu.
*agiz bezi(4-5 adet)
*istenilen miktarda yenidogan bezi (bn 15 tane koydum)
*pisik onleyici krem
*port bebe
*islak pamuk mendil
*kirli çamaşır torbası

Kendim icin:
*2 takim pijama
*sabahlik ya da uzun hirka
*lohusa terligi ve taci
*makyaj malzemesi
*kisisel bakim malzemlri (el aynasi, tarak, deodorant, dis fircasi ve macunu, sabun, sac tokasi)
*el havlusu
*silikon gogus ucu
*gogus ucu kremi
*gogus pedi
*1 paket buyuk boy ped
*onu rahat acilan atletler
*bol kulotlar
*2 adet emzirme sutyeni
*kalin havlu coraplar
*havlu kagit
*kirli çamaşır torbası
*ozel gunluk ve kalem (dr.uma dogumla ilgili notlari yazdiricam guzel bi hatira olur)
*yasin cuzu (bn dogumdayken okunsun diye)
*evlilik cuzdani
*hastane kapi susu ve bi hazirlik varsa ikram vb onlar da hazirda dursun.
*cikista giyilecek rahat giysi.(hastane yakinsa evde belli bi yerde hazirda bulundurabilirsin. Eve illaki gelip giden olur)

Bn bir de dogumdan cikinca altima farkli bisi giyeyim diyorum. Hemen guzelim pijamalarim batmasin diye polar bi pijama mesela. Cnku bi pijamam ekru, digeri bebek mavisi.. aklimdakiler bunlar :) kolay gelsin tatlim

Kizlar yatak odamiza kucuk bi sepet besik aldik. Geceleri odasinda yatamayacagi icin ve surekli emzirecegim icin yaza kadar hep yatak odamda yatiracagim. Gunduzleri odasinda uyuturum diyorum.. bu arada odasinin son halinin resimlerini paylasacagim daha sonra

Eklentiler

• 20141023_133356.webp
    113,6 KB · Görüntüleme: 128
  • 20141023_133246.webp
    131,4 KB · Görüntüleme: 127
[QUOTE i2010,ost: 37481348, member: 210298"]BUTUN ANNELERIN DIKKATINE
ELEVIT ICINDE DOMUZ VAR herkeze duyrulur
ben haziran anneleri gurubundan herkeze saglikli hamilelikledildeimim
[/QUOTE]
Bende duymustum ..ben decavit kullanıyorum.

TE="butterfly143, post: 37481575, member: 500551"]Kizlar yatak odamiza kucuk bi sepet besik aldik. Geceleri odasinda yatamayacagi icin ve surekli emzirecegim icin yaza kadar hep yatak odamda yatiracagim. Gunduzleri odasinda uyuturum diyorum.. bu arada odasinin son halinin resimlerini paylasacagim daha sonra [/QUOTE]
Gule Gule kulan cok hos..

bugün aklımdaydın canım, pek sık girmiyo musun, meraklandım :) arada haberdar et
Giremiyorum nete telefonum bozuldu internet ayarlarında sorun var. Evde wi fi yok kasıtlı bağlamıyoruz zarar olmasın bize diye. Ama hepiniz aklimdasiniz. Az kaldı kismetse kavuşucaz yavrularımıza. Benim bebis 32 haftalik ama son donem depar attı 34 görünüyor. Dr erken dogum olabilir dedi. Bir de şimdilik ters duruyor dönmeye pek niyeti yok gibi :) sizde durumlar nasıl? Bebek arabası puseti alıcaz kismetse bu hafta. Son hazırlıklar yani :)

[QUOTE i2010,ost: 37481348, member: 210298"]BUTUN ANNELERIN DIKKATINE
ELEVIT ICINDE DOMUZ VAR herkeze duyrulur
ben haziran anneleri gurubundan herkeze saglikli hamilelikledildeimim
Bende duymustum ..ben decavit kullanıyorum.[/QUOTE]
Neyin icinde domuz ürünü yok ki? Tüm vitaminlerde var. Ayrıca ilac sanayisinde hemen hemen her ilaçta var

kızlar mrb 34 haftalık hamileyim benm doktor hala ayda 1 kontrole cagırıor sizler nasıl gidiorsunuz? doktorummu sorumsuz yoksaa olması gereken mi bu:)?

burada aranızda kan pıhtılasması olan var mıı clexsın ve aspirin hakkında sormamm gerekenlerde var:))

Bende duymustum ..ben decavit kullanıyorum.
Neyin icinde domuz ürünü yok ki? Tüm vitaminlerde var. Ayrıca ilac sanayisinde hemen hemen her ilaçta var[/QUOTE]

Bilerek kullanmak başka bilmeden kullanmak başka . Ben decavit kullanıyorum. Onda da varsa bırakayım. Ya da bildiğin isimleri paylaşırsan engelli listeme koyayım:)

aynı zamanlardan gecıyoruz canım. benımde bebıs 32 yerıne 34 gozukuor erken dogumdan bahsetmedı doktorumuz ama bızım keratada ters hala. bızım dogum seklı yuzde 80 90 larda sezeryan olacak oyuzden artık oglum keyfne baksın dıyorum nasıl rahat edıorsa oyle dursun :)

Evet ya tesadüfe bak :) iki hafta erken dogumu tetikler dedi bize neticede gelişimi onde gidiyor. Ama
Belli de olmayabilir bana hazırlıklı olmam söylendi yalnız bi tanıdığında önceydi benek kadın bir grip oldu ana karnında bebek iki gunde 700 gram kaybetti. O yüzden cok dikkatli olmamız gerek hepimiz. Bizim de su an sezeryan gibi. Dr bu bebek koca kafalı zor çıkar diyo :) sen vitamin kullanıyor musun? Bi de bizim bas gövde 34 kol bacaklar 32 hafta gorunuyor

Neyin icinde domuz ürünü yok ki? Tüm vitaminlerde var. Ayrıca ilac sanayisinde hemen hemen her ilaçta var

Bilerek kullanmak başka bilmeden kullanmak başka . Ben decavit kullanıyorum. Onda da varsa bırakayım. Ya da bildiğin isimleri paylaşırsan engelli listeme koyayım:)[/QUOTE]
Canım buradan teşhir edebileceğim isimler yok. Neticede bir cok onsan icin günlük ilaçları hayati önem taşıyor. Ben elevit icin fabrikasına bile telefon actım aslında açmama bile gerek yokmuş profesörümüz domuz var dedi ve ekledi bi ilaçla bitse neyse dedi. Kısaca plastik ne ürün kullanıyorsan hepsinde domuz keratini var o kadar cok hayatımızda ki. Bir de dinen bi ulema bize zevkine yemediğin sürece bi sorun yik dedi neticede ben tibben kullanıyorum gramajı cok dusuk

kızlar mrb 34 haftalık hamileyim benm doktor hala ayda 1 kontrole cagırıor sizler nasıl gidiorsunuz? doktorummu sorumsuz yoksaa olması gereken mi bu:)?

Beni de ayda bir cagiriyordu dr.um. gecen hafta 34 te kontrolum vardi. 3 hafta sonra gel cati muayenesi yapicam dedi. Ama kasilmalarin artarsa daha once de gelebilirsin dedi. Bazi dr.lar haftada bir cagiriyor bizimki niye boyle anlamadim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…