2014 Aralık Anneleri

valla canım bazende bizler eslerımızı oyle yapmıyormuyuz ? şahsen ben cok mudehale eder oldugumun farkına vardım . erkekler biz gibi değil onlar gorup pat dıye alıyorlar. ben sahsen bişi mi begendim her yerde yıne bakıcam belki daha baska begenırım , daha uygununu bulurum diye . eşim bebek için bişi alcaksa ben mudahele edıyorum dur cok pahalı baska yerde daha uygun tarzında .

Erkekler kadinlar gibi degil. Incik cincik dusunmeyi sevmiyo onlar. bosver en guzeli bi beklentiye girmemek.

Ama uzuluyorum ne bileyim.. hepsi oyle degil ama ya.. normalde ilgili bi kocadir ama sanirim biraz afalladi psikolojik olarak sarsiliyo mu napiyo anlamiyorum bebek gelecek 3 kisi olacagiz ne yapicaz nasil bakicaz faln filan diye sanirim..

Haklisin canim da oyle bi girisimi olsa ve bn de mudahale etmis olsam begenmesem vs vs tamam dogru ama hic karismiyo. Bu da normal mi?? Zorla oraya buraya goturuyorum alisveris icin bu halimde.. ben demesem hic sormaz ne eksigimiz kaldi diye. Maddiyati faln sorun yapmiyo onu da biliyorum. Bi kez sordum niye boylesin diye. Cok hevessizsin dedim. Oyle sey olur mu ben onun icin calisiyorum onun icin cabaliyorum faln diyo.

Sa
Sakin ol canim erkeklerin hepsi demeyeyim ama cogunlugu boyle onlar bizim kadar ince dusunemiyor. Ben de bazen sinirleniyordum bi şeyin de ben demeden ucundan tut diye neymiş doğunca alirmisiz çok abartip panik yapiyormusum. Artik sesimi cikarmiyorum çünkü bunlar çocuk doğmadan anlamayacaklar baba olduklarini sen de öyle yap demek ki bunlara geç intikal ediyor birşeyler ne dicen baba olmak da boyle bisey demek ki:)

kızlar benim sürekli sırtımda aynı noktada bir ağrı oluyo, sol arka kanat diye tarif edebilirim. neden olabilir sizce? hamilelikte sırt ağrıları normal evet ama hep aynı noktada olması düşündürücü. safra kesesi falan olabilir mi acaba? gece uyutmayacak ya da uykudan uyandıracak kadar ağrıyo

canım sıkma canını miniğiniz bi gelsin onu o cicilerle gorsun bak gorursun sunu alalım bunu alalım o demeye baslar .. son zamanlarda eşim arada durgunlasıyor . dıyorum sıkılıyor mu canın bebek yaklasıyor dıye . ben senden sabırsızım ama acaba yetebilecekmıyım , dıye dusunuyorum dıyor bu sadece maddiyat için değil erkeklerde aslında biz kadar duygusal evlenırken ve bebek olmaya yakın boyle korkuları çekınceleri olurmus. bizim gibi konusmadıkları için anlayamıyoruz

Kizlar iyi aksamlar.Benim bebegin tekmeleri karnini acitoyo bazen bi bakiyorum karnimin yanindan ayak cikiyor. Karnim dalga dalga oluyo.Kiz bebek dogumu yapmis bir arkadasim var bebisi 7 aylik benim acimiyodu öyle diyo.Acaba benim bebis cok mu hareketli olacak ?Sizinde böyle oluyo mu kizlar,korkmaya basladim ben bizim sipadan

Kizlar anneler bebek rahime düstügü an anne olurmus ama babalar bebek dogunca baba oldugunu hissedermis ya onlar biz gibi hissedemiyorlar su anda.İns dogduklarinda bizden daha cok düskün olacaklar yavrularina.Yaradilis böyle.Fazla kafaya takmayin bence.Erkekler nihayetinde

Bize de bu gelişim farklılığı normal dendi. Sanırım bi sorun olsaydı Prof söylerdi diye düşünüyorum. Kafa çapı buyuk çünkü babasi da koca kafalı :) designing Gino yet daraldikca haftsini bulacaktır. Ya sag sağlım gelsin de ben hic bir sey istemiyorum. Ben kan ilacı hic kullanmadım. Ama vitamin illa diyor doktorumuz. Bir de et ağırlıklı beslendiriyor

Ayniyiz canimm cok hareketli gece tuvalete kalktigimda bile tekmeliyor sabah tekme aksam tekme.karnim aciyor artik basi asaguda bi bastiriyor ahanda kacirdim diom sonra kiziom oraya baski yapma diye..bizim nts de cikti zaten cok hareketli oldugu doktorumuz dedi.tam bi cadi geliyor:)

Yandik valla canim Allah yardimcimiz olsun demek anne karninda belli oluyor cocugun sakin mi hareketli mi olacagi Saglikli olsunlar da deşsinler artik karnimizi falan napalim razi olacagiz artik

Sağol canım
Sabahtan beri içmediğim şey kalmadı :) ama daha iyiyim çok şükür
cok gecmis olsun canim benim de halsizligim gecti ama tikanip duruyorum burnumu temizlemeye calismaktan karnin aciyo artik.Dikkat et cnm bol sivi tüket,terle.

Canim bir doktoruna danis ama bence safra kesesi filan degildir ins. O kismi üsütmüs olabilirsin,tutulmustur.Ondan agrinoluyo olabilir.Bel fitigi gibi bisey belki oraya vuruyodur cnm.Sicak kompres yap canim benim bel agrima doktor öyle söylemisti.Sicak su torbasini doldur agriyan kisma koy rahatlatir kaslarini tutulduysa.Sicak tut tatlim.Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…