Benim gibi uykusuzluk cekenler varmi yaaa? Ben iyice bi garip oldum sabah kalkiyorum kahvalti yapiyorum ve bi iki saat gecmeden uyuyorum hemde uc saat sonra kalkiuorum kendimi oyaliyorum ve aksam dokuz dedimmi yine uykum geliyor

bu ne uykusu boyle yaaa.esim sen uyuyunca bebek buyuyor uyu uyu diyor ama ben hic alisik degilim.ne bu boyle guzellik uykusuna yatanlar gibi oglen uykusu.ilk uc aya yeniden dondum sanirim..hastaneye kayit olmaya gittik.dogum yapacagim hastanede bebege emzik biberon felan vermiyorlarmis..kasik ile besliyorlarmis.dogum gerceklesince bebek tam iki saat boyunca annesinin gogsunde yatiyormus almiyorlarmis kesinlikle..sutun gelmesini hizlandiriyormus.burnunu agzini temizleyip veriyolarmis gogsume.plasentasini hemen kesmiyorlarmis cocuk soka ugramasin diye..kilo olcumu boy olcumu hepsini daha sonra yapiyorlarmis..ilk 24 saat odaya babamiz bile alinmicakmis yasakmis. 24 saat boyunca los isikta bebegim ve ben olacakmisim bu anneye
Ve bebege cok yararliymis her acidan..tum ihtiyaclarimizida onlar karsilayacaklarmis.hic birsey istemiyoruz getirmeyin dediler.bez pamuk kullan at kulot ped bebege kasik kiyafet havlu vs. Hepsini onlar karsilicakmis.ben yinede nolur nilmaz cantalarimi hazirladim tabi.cunku bana gecelik pijamada verecek halleri yok:) kaydimizi olduk son bi bucuk ayimiz kaldi bakalim..benim kipirdak kizim kesin o kadar beklemez.bize kur yapiyor.babasi beni opunce bile kiskaniyor sanki icimde titriyo:) cok cektircek bu prensesler bize..benden bugunluk boyleeee hanimlarda kocalardan dertlenmis..dertlenmeyin hatunlar karnimizda onlarin bebisleri var