2014 Aralık Anneleri

çatı muayenesi alttan ellerini sokması demekmiş ultrason değil işaret ve orta parmagını köküne kadar altıma soktular. öyle bir çığlık attım ki hemşireyi azarladım :( oda çıktı gitti odadan başka hemşire geldi parmaklarını alttan sokarak bebeğin içinde bulunduğu keseye dokunuyorlar. çok canım yandı ağladım o çatal denen şeyden inince :(

kızlar selam nasılsınız bakalım... beni bugün sancı tuttu hastaneye gittik çatı muayenesi denen lanet olayı tattım... en azından arık tecrübeli olarak kesinlikle çatı muayenesi falan olmayın :KK43:( en azından bu haftalarda olmayın :KK43:
Geçmiş olsun canım inşallah haftasını tamamlar yavrun

Amin canim hepimizinkine.. vitaminlerim bitti yaa yarin yazdirmam lazimmm :-S
Bu arada benim doktorum decaviti son aylarda kesti ama yine de receteme yazıyor alıp stokluyorum kendi önerdi, doğumdan sonra decavit içmek gerekiyormus ama sigorta odemiyormus şimdiden alıyorum ben bilginiz olsun kızlar

anladım peki ne anlıyorlar muayenede .

bicnv aldıkların güzel güle güle kullanın.
sancı olunca açılma var mı diye baktılar ordaki olay bebeğin kanala ne kadar yaklaştığını anlamakmış bende açılma olmayınca parmaklarını köküne kadar bastıra bastıra ittirdiler. çok canım yandı :(

Çok teşekkürler kızlar, benim 1 yaşında erkek yeğenim var ondan baya kıyafet geldi bana
Bundan sebep herşeyi çok almicam başta gerektikce alırım diyorum
Aldığımı iyi almaya dikkat ediyorum

Benim ne sirt Icin vaaaar ne de havlu icine varrr:KK43: bende gidip baksammiki buradaki kumas satan magazalara.elimden gelir beceririm evelallah :KK66: bide omuz bezide varmis ondan da yok..baskasinin kucagina verince elbisesinin omzunu yiyip tuketmesin diye veriyomussun kisinin omzuna bebek onu emiyormus..o da lazim aslinda ah eminonu ahhh ne var buradada olaydin :)
mutlaka vardır canım öyle çok zor bulunan bi kumaş türü değilki ben hiç beceremem diye kayınvalideme attım topu.
havlu setimizde bu annem hamileliğimin ilk başında almıştı. daha yıkamadım kutusunda duruyor. bunlarda hastane çantam, hastanede giyeceğim pofuduk terlikler ve havlu setimiz.

Eklentiler

• 20141029_002750.webp
    20141029_002750.webp
    160,5 KB · Görüntüleme: 116
  • 20141029_002816.webp
    20141029_002816.webp
    157,5 KB · Görüntüleme: 107
  • 87544363_tn70_0.webp
    87544363_tn70_0.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 103
sancı olunca açılma var mı diye baktılar ordaki olay bebeğin kanala ne kadar yaklaştığını anlamakmış bende açılma olmayınca parmaklarını köküne kadar bastıra bastıra ittirdiler. çok canım yandı :KK43:
Aaaa o hemsirenin kabaligiymis yanii..ne oyle durtme felan..sana demedi derin nefes al kendini rahat birak biraz daha derine gidicem felan kendini rahat birak deyip uyarmasi lazim.bebegin kafasi yerine oturdumu acilma varmi yokmu onu tesbit ediolar ama benim ilk seferinde bile acimadiki alistim diyim hani..cok gecmis olsun cnm.hayirli dogumlarimiz olsun.tombis yanaklari sikilacak bebis geliyo demek oyle dusun uzme kendini sakin. I

Aaaa o hemsirenin kabaligiymis yanii..ne oyle durtme felan..sana demedi derin nefes al kendini rahat birak biraz daha derine gidicem felan kendini rahat birak deyip uyarmasi lazim.bebegin kafasi yerine oturdumu acilma varmi yokmu onu tesbit ediolar ama benim ilk seferinde bile acimadiki alistim diyim hani..cok gecmis olsun cnm.hayirli dogumlarimiz olsun.tombis yanaklari sikilacak bebis geliyo demek oyle dusun uzme kendini sakin. I
birde özel hastane sen nasıl normal doğum yapcan o zaman dedi çekti gitti odadan nerdeki gevşetmek. ben ağlayarak indim o masadan demek ki acı duymak tamamen muayeneyi yapan kişinin el hafifliğine bağlı :(

mutlaka vardır canım öyle çok zor bulunan bi kumaş türü değilki ben hiç beceremem diye kayınvalideme attım topu.
havlu setimizde bu annem hamileliğimin ilk başında almıştı. daha yıkamadım kutusunda duruyor. bunlarda hastane çantam, hastanede giyeceicim pofuduk terlikler ve havlu setimiz.
Anammm hepsi harika hele canta bir numaraaa renk super tam benlik cirt cirt:) terliklerde bayagi sade ama sik.birisi yazmisti ya bi kadin sanci cekisiyomus koridorda ayaginda suslu suslu o terlikler hic uygun gozukmuyomus bende o yuzden pek abartmadim susunu pusunu ama hakkatten aglancak durumumuz icin bile suslenmeyi bilioz biz hanimlarr:) I

Kizlar bugun english home gittim %50 indirim var diye ama hersey yagmalanmisti dogru duzgun birsey kalmamisti bebek icin bir kaz tuyu yorgan ve yastik, carsaf, triko bebek battaniyesi ve bornoz aldim bende. Kampanya cumaya kadar devam edicekmis ilgilenenlere duyrulur.

kızlaaaar online da alabilirsiniz aklınızda bulunsunn

havlu setimizde bu annem hamileliğimin ilk başında almıştı. daha yıkamadım kutusunda duruyor. bunlarda hastane çantam, hastanede giyeceğim pofuduk terlikler ve havlu setimiz.

canım çantan efsane ya çok begendim kodu ne bana yazar mısın bi de nerden aldın .. bi de terliklerinde çok şık hepsini güle güle kullan canımm ama çanta beni benden aldı hem sade hem pembe bundan istiorum yaa

3ü de çok tatlılar kimyager maşallah güle güle giyin

birde özel hastane sen nasıl normal doğum yapcan o zaman dedi çekti gitti odadan nerdeki gevşetmek. ben ağlayarak indim o masadan demek ki acı duymak tamamen muayeneyi yapan kişinin el hafifliğine bağlı :KK43:
Aaaaa manyakmi ne onami kalmis nasil doguracagin? Herkes bi triplerde yahu.. catir catirda dogurcam deseydin sen hamilesin bilmiyormu acaba yaptigi meslegin farkindami degil nedir? Bazi hemcinslerimizin burnu cok havalarda oliyor yaaa kariyer yapti diye...sonucta senin sikintin var o anda korkunda olur kasilmanda olur...rahatlatcak konuscak sevcek espri yapcak ne diye hasta psikolojisi dersi gordu acep? Kesin notu 1 dir :) aklina getirme bosver luzumsuz insan dolu etrafta..cok kolaydi sanki dogirmakta bide dalga gecmis.. allah anlayissiz vicdansiz Iinsanlarin eline dusurmesin insallah

off geçmiş olsun o zaman. bilemedim ya acılmadıysa acılmamıstır ittirince noluyosa. ben rahim filmi cektirmiştim ondan daha mı acı bişi

Back
X