2014 Aralık Anneleri

İlk başlarda çok içtim bıktım artık, bide 2 yumurta, peynir yanina süt aşırı geliyor, yoğurt ve ayranda icsen olur dedi doktor

O zamn bugun bnm kalsiyum tavan yapti. Sabah sut, peynir, kasar peynir. Ogleden sonra yemegin yaninda ayran. Simdi de tekrar sut ictim. :KK70: bi de kalsiyum magnezyum hapi aliyorum :)

Bu kurulama bezi olan daha geniş oluyor canım poposunu yikadiktan sonra ya da banyo sonrası kurulama amaçlı, bunlarda olur ama ufak gelir tahminim
Bak super oldu su fikir.ben bunu nasil dusunemedim yaaa.ben bebegin poposunu her aksam uzun uykusuna yatinca yikamayi dusunuyorum.hem bu sekilde bezi cabuk birakirmis hemde rahat uyurmus hemde taharet meselesine (afedersiniz) daha rahat alisirmis..varsayki yikadim totoyu neyle kurulucam dimi?? Popo icin ayri havlu alsam olmazmikiii??bu kumastan bulmak zor olabilir adi ne olaki bunun yani almancasi pof pofff

onlar olmaz. tülbent olanın kenarında da boncuklar rahatsız eder. kenarı sade ip olmalı yıkamaya gelmeli istediginde camasısuyuna da basabilmelisin yani. arabaya kullanmasan da dediği gibi popo yıkamadan sonra kullanılabilir. olmadı yatagına ser yatır hijyenik hijyenik gittigin yerlerde uyutacagın zamanlarda. carsaf niyetine. herseye yarar bence.
bir de ben bu mermerşah mı sahin mi işte ondan metrelerce aldım 2 kurulama bezi 4 ter sırtına koyma bezi yaptım onlar yarım metre biraz dar işte sırtına girecek şekilde yaptım. gerci 2 si kenarsız su anda bekliyor. mendiller yaptım mendillerden 6 sı daha yapılacak. of çok iş var.

Kizlar bugun english home gittim %50 indirim var diye ama hersey yagmalanmisti dogru duzgun birsey kalmamisti bebek icin bir kaz tuyu yorgan ve yastik, carsaf, triko bebek battaniyesi ve bornoz aldim bende. Kampanya cumaya kadar devam edicekmis ilgilenenlere duyrulur.

muslin bi battaiye de alabilirsin canım almanyada vardır burda da var ama pahalı biraz. muslin battaniye idilbaby de 20 tl ye inmişti hemen aldım ben. yazlık battaniye niyetine satıyolar. herneyse hem bu mermersah hemen kurur yıka koy kaloriferin üstüne 1 saatten kısa sürede kurur. bu tarz seyler kullanıslı olur.

Kizlar bugun english home gittim %50 indirim var diye ama hersey yagmalanmisti dogru duzIun birsey kalmamisti bir kaz tuyu yorgan ve yastik, carsaf, triko bebek battaniyesi ve bornoz aldim bende. Kampanya cumaya kadar devam edicekmis ilgilenenlere duyrulur..
Bacim daha ne alaksinki masallah bir suru sey almissin.ehh bide resim koysanizda bende gorsem oralarda neler var neler yok:) bornoz bebek icinmii? Bende gordum ama annem ilk etapta zor olur o normal baslikli havlu alalim dedi onu yolladi bize:) I

Kabiz yapmadimi sizi suttt? Ben Iki gun kahvaltida iceyim dedim balli balli ama iki gun sonunda fecaat yasadim o neydi oyle..kabizlik nedir bilmeyen ben icin cok elemli oldu:) o yuzden tekrar biraktim ben:KK43:

Yok kuzum yaa sut kabiz yapmazkii en azindan beni yapmiyo. Muz kabiz yapiyo cok. 2 gun yemeyince duzeliyorum.

O zamn bugun bnm kalsiyum tavan yapti. Sabah sut, peynir, kasar peynir. Ogleden sonra yemegin yaninda ayran. Simdi de tekrar sut ictim. :KK70: bi de kalsiyum magnezyum hapi aliyorum :)
Ben de eşimi gulduruyorum bazen bütün periyodik cetveli içiyorum diye
Kalsiyum, magnezyum, demir
Şifa olsun bebisine

Bacim daha ne alaksinki masallah bir suru sey almissin.ehh bide resim koysanizda bende gorsem oralarda neler var neler yok:) bornoz bebek icinmii? Bende gordum ama annem ilk etapta zor olur o normal baslikli havlu alalim dedi onu yolladi bize:) I
Evt bebek bornozu ama simdi ilk etapta buyuk gelir sanirim 1yada 2 yasinda falan anca doldurur icini..

muslin bi battaiye de alabilirsin canım almanyada vardır burda da var ama pahalı biraz. muslin battaniye idilbaby de 20 tl ye inmişti hemen aldım ben. yazlık battaniye niyetine satıyolar. herneyse hem bu mermersah hemen kurur yıka koy kaloriferin üstüne 1 saatten kısa sürede kurur. bu tarz seyler kullanıslı olur.
Tamam simdi baktim muslin battaniyeye.boyle delikli incecik bi kumastan oluyor burada.bi kac kat oluyor pamuk oluyor yumsacik incecik bisi ondan bende alayim o zaman ne oldugunu simdi anladim gormustu bebek magazalarinda.bende bu ne buyuk bunla napiolar dediydim.demek minik totolar icinmis:) I

Bak super oldu su fikir.ben bunu nasil dusunemedim yaaa.ben bebegin poposunu her aksam uzun uykusuna yatinca yikamayi dusunuyorum.hem bu sekilde bezi cabuk birakirmis hemde rahat uyurmus hemde taharet meselesine (afedersiniz) daha rahat alisirmis..varsayki yikadim totoyu neyle kurulucam dimi?? Popo icin ayri havlu alsam olmazmikiii??bu kumastan bulmak zor olabilir adi ne olaki bunun yani almancasi pof pofff
Canım google da mermersah tulbent diye ara, sonra resmini götür kumasciya
İmkan olsa, biz sana buradan gonderebilsek

kızlar selam nasılsınız bakalım... beni bugün sancı tuttu hastaneye gittik çatı muayenesi denen lanet olayı tattım... en azından arık tecrübeli olarak kesinlikle çatı muayenesi falan olmayın :(( en azından bu haftalarda olmayın :(

Canım google da mermersah tulbent diye ara, sonra resmini götür kumasciya
İmkan olsa, biz sana buradan gonderebilsek
Oyy sagol teyzesi..annem sagolsun Istesem oda yollar zaten gelme ihtimali var islemlerle ugrasiyoruz bakalim.o olmadi zaten bende dogumdan sonra hersey yolunda olursaa iki uc aya giderim insallah..oradan birsey kargolamak cok pahali sonra gumruge felan takiliyir zor isler annrm koca bir bavul yolladi agustosta sagolsun.kiyafetleri buradan aldik ama cogunu..burada bulamayacaklarimiz oradan geldi zaten

Kızlar bunlar aldiklarimdan bazıları
Kendime pijama takımı
2 hastane çıkışı
1 uyku seti
1 kalın battaniye
1 ince battaniye
1 bornoz seti

Eklentiler

• 20141028_160019.webp
    20141028_160019.webp
    491,5 KB · Görüntüleme: 132
  • 20141028_155947.webp
    20141028_155947.webp
    569,3 KB · Görüntüleme: 112
  • 20141028_154933.webp
    20141028_154933.webp
    459,6 KB · Görüntüleme: 104
  • 20141028_160104.webp
    20141028_160104.webp
    326,4 KB · Görüntüleme: 101
  • 20141028_154901.webp
    20141028_154901.webp
    566,9 KB · Görüntüleme: 107
  • 20141028_154807.webp
    20141028_154807.webp
    657 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
kızlar silam nasılsınız bakalım... beni bugün sancı tuttu hastaneye gittik çatı muayenesi denen lanet olayı tattım... en azından arık tecrübeli olarak kesinlikle çatı muayenesi falan olmayın :KK43:( en azından bu haftalarda olmayın :KK43:
Kotu bi tecrube olmus sanirim cokmu canini yaktilar.ben her Iki haftada bir kere muayene oluyorum her seferinde o koltuga cikmak epey zor ama doktorum hic canimi yakmiyor.doktormu sarsti seni? Bazi muayenemde bebegime degil bana baktilar desem yeridir..ultrasona her seferinde sokmadilar ama vajina muayenesi heppp oluyorum kac kere bakti kadin:) ama ccanim hic yanmio..ne cikti peki sonuc olumsuz bisi yoktur ins

Back
X