inanmıyorum 264 tl mii. tek nst ücreti mi bu. ayrıntılı usg den bile pahalıymış. koruya gidiyorum ben ama hiç sormadım ücretini.
maşallah canım. evet işte hiç belli olmuyor. biz aynı beslensek bile onların kilo alım hızı değişebiliyor. bazı haftalarda daha hızlı gelişim gösteriyorlar. kasılmaların ne durumda. nst ye de girmişsin bi sorun yok dimi. erken doğum riski vs.
Geçmişi okumaktan anca gelebildim. Herkese günaydınlar
Babamla kavga ettik 3. aydan beri beril dediğim(iz) bebeğin adını cansu koycam diyor.
Beni biliyorsun olay çıkartırım diyip trip attım odama geçtim
Bencede. Ama alıştık ya çoğu yakınımızda biliyor beril adını. Başka birşey demek garip gelecek.bence de ısrarcı ol tatlım. beril çok daha güzel bence :)
Nst ucretlerini okuyorumda sasiyorum cok pahali.devlette nst ye girip sonucu drnize gosterseniz olmazmi.bende ozele gidiyorum ama idrar tahlili ve nst 20 tl odemstim.nst 10 tl civari galiba.
Ayni sekilde bn de idrar tahlili ve nst icin 20 tl odedim ozelde. Dun de tek nst ye girdim ve 15 tl..
O da bir alemmişDirenmek lazım bu gibi durumlarda. Biz de eşimle kızımıza Zeynep ismini koymayı düşünüyoruz ama kayınvalide hemen bir senaryo yazıp rüyamda gördüm ak sakallı dede geldi bu kızın adı Melis dedi diye uydurmaya başladı. Sonra da Zeynep benim önceden beri hiç sevmediğim bir kadının adı o yüzden ben göbek ismi olarak Melis diye hitap edicem dedi. Gel de delirme
Direnmek lazım bu gibi durumlarda. Biz de eşimle kızımıza Zeynep ismini koymayı düşünüyoruz ama kayınvalide hemen bir senaryo yazıp rüyamda gördüm ak sakallı dede geldi bu kızın adı Melis dedi diye uydurmaya başladı. Sonra da Zeynep benim önceden beri hiç sevmediğim bir kadının adı o yüzden ben göbek ismi olarak Melis diye hitap edicem dedi. Gel de delirme
Senin kvalide saglam senarist vallahiii ak sakalli dede hee hahayt cok guldummsen de de ki melis ismi de bnm sevmedigim birinin adi hayatta olmaz de. Cocugun ismi neyse onunla hitap etsin. Hem zeynep ismi bir kadin icin en makbul isimlerden biriymis. Ve cok guzel oluyolar. Tanidigim zeyneplerin hepsi cok hos hatunlar..
Çok iyiymiş seninki canım. zaten hastaneye de doktora da sinir olmaya başladım. Biliyorlar ki en hassas noktamız sömürebildikleri kadar sömürüyorlar.
ay kusura bakma sinir oldum kayınvaldene :) ne demek ben melis diye hitap edicem demek ya. zeynep çok güzel bir isim. bizim ailede çok olmasa ben de düşünüyordum.Direnmek lazım bu gibi durumlarda. Biz de eşimle kızımıza Zeynep ismini koymayı düşünüyoruz ama kayınvalide hemen bir senaryo yazıp rüyamda gördüm ak sakallı dede geldi bu kızın adı Melis dedi diye uydurmaya başladı. Sonra da Zeynep benim önceden beri hiç sevmediğim bir kadının adı o yüzden ben göbek ismi olarak Melis diye hitap edicem dedi. Gel de delirme
Ama canim cok abartmislar yani. 264 tl nedir yaa.. burda bi hastane var 500 tl ye normal dogum yaptiriyolar.. usg de hersey normalse ve sancin kasilman yksa girmek istemiyorum de. Git devlete orda gir icin rahat eder.
ay kusura bakma sinir oldum kayınvaldene :) ne demek ben melis diye hitap edicem demek ya. zeynep çok güzel bir isim. bizim ailede çok olmasa ben de düşünüyordum.
Çok iyiymiş seninki canım. zaten hastaneye de doktora da sinir olmaya başladım. Biliyorlar ki en hassas noktamız sömürebildikleri kadar sömürüyorlar.
Eşime ilk olarak anlattığında eşim ona demiş ki söyle ak sakallı dedeye bizim rüyamıza girsin çocuk bizim ne de olsa demiş. Ama gelin görün ki ben olmadan bikaç kez annesiyle buluşunca çocuğumuz doğsun ismini ona göre düşünürüz demeye başladı. Ama beni yıldıramazlar.
Evet canim ayni çok şükür bebisim hareketli lekelenme dediğim çok az cok afedersin sadece pecetede gordum... Rengi de koyu falan degil çok şükür simdi iyiyim... Agri da benim önceki de sezeryandi dikiş yerlerim vücut gerildiği için agriyordu onu doktora sormustum...Olabilir canim. Bdt lerimiz de ayni gun gozukuyo. Bende de fakli belirtiler var. belki de sende lekelenme seklinde kendini gosteriyodur doguma yaklasirken. Bilemiyorum ki kuzum. Tekrar olursa ya da agrin olursa beklemeden git. Zaten bebisin hareketliyse sorun yoktur. Lekelenmen nasil peki az cok? Bi de rengi koyuysa tehlike yoktur cnku nisan faln olsa pembemsi oluyomus.
aa başın sağolsun cnm çok üzüldüm. allah onun ömrünü bu yavruna versin. boşver ilgili olmasın karışıp siniri bozmaktansa.Aslında evet en iyisi bir gün önceden devlete gidip nst' ye girerim onu da kendi doktoruma götürüp gösteririm. İyi bir tavsiye teşekkür ederim canım.
Ben de zaten sinir oldum. Daha önce de yazmıştım 2 sene önce erken doğum yaptım bebeğimi kucağıma alamadan 2 ay küvözde kaldı sonra da kaybettik. Bu defa daha ilgili olurlar diye düşünüyordum ama nerde hiç arayıp sorduğu bir mendil bile almışlığı yok. Ama sıra isme gelince ben kendi seçtiğim isimle hitap edicem demeyi biliyor. Çok bilmiş zannediyor kendini. Üstelik Zeynep ismi çok özel bir isim bence.Onun fikirlerinin hiçbir ehemmiyeti yok benim için.
Evet canim ayni çok şükür bebisim hareketli lekelenme dediğim çok az cok afedersin sadece pecetede gordum... Rengi de koyu falan degil çok şükür simdi iyiyim... Agri da benim önceki de sezeryandi dikiş yerlerim vücut gerildiği için agriyordu onu doktora sormustum...
Merhaba. Ben 25. Haftamdayım ve 16. Haftadan beri aşırı kabızlığım var. Doktorum üç günde bir magnesie calsinee iç dedi. Onsuz mümkün değil zaten bağırsaklarım hiç çalışmıyor. Sana kaç günde bir kullan dedi doktorun? Ben fazlamı kullanıyorum acaba diye merak ettimde.
Hamilelikte ilaç kullanma olayı beni geriyor ama mecburum çok zor durumdayım. Bebeğe zararı olur mu diye açıklama da yapmadı doğru dürüst doktor. Seninki bir şey söyledi mi bu konuda??
oh oh ne güzelay sorma canım ya LOL die bi oyun var mesela dediğin gibi en üst seviyeye geldi ama bıkmadı paşam hala oynuyor benim kankalarımı da kendine benzetti telefonlasıp giriolar oyuna aynı andalaptobu mu saklamadım mektuplar mı yazmadım yokk oyunları bırakmıo ben instagramı bırakırsam bırakacakmış bendee yok ölee dedim aynı şey diil böle kuzum bizde durumlarr ikimizde cocuk gibiyiz bazenn
bakalım görecezzz doğumda iyi iş çıkarır inşallahGokce varyaa doktoruna hasta oldummmmfotolarina da baktim. Hic caktirmiyoo hee catlak oldugunuu :) bi bakima iyi bisey. Dogumda cok ilgi gosterir. Ama herseye karismasi da hos degil sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?