2014 Aralık Anneleri

canım al benden de bu kadar.. gratis te raflar boşalmıştı bile. şok oldum insanlar deli gibi alışveriş yapıyorlardı.
Aaa ne vardi ki gratiste? %40 indirimi gordum ama o an gaz sancim vardi yemedi girmek:)))

Aaa ne vardi ki gratiste? %40 indirimi gordum ama o an gaz sancim vardi yemedi girmek:)))

bebek ürünlerinde güzel indirim vardı ama sayılı bikaç şey kalmıştı.. Bebek bezi falan hiç görmedim kalmamıştı. Doğumdan sonra kullanmak için kullan at külotlar kalmamıştı hatta pedler bile bikaç tane kalmıştı sadece

Höh yağmalamışlar resmen :)))

Insallah normal olur cnm dua ediyorum bunun icin. Gecen hafta kontrolde dönmustü. Ya sen?

Ben de epidural normal istiyorum. bebeğin pozisyonu şu anda uygun ama doktor 38. haftada bazı değerlendirmeler sonucu karar veririz dedi. Her iki haftada bir nst istiyor.

Günaydın kızlar
Güzel ve sağlıkla bir gün dilerim herkese
Eşim hasta oluyor, bana da bulasmaz inşallah
Dün english homedan nevresim ve çarşaf aldım mavi kalpli 22 tuttu ikisi, bebek için.
Yastık yüzü kalmamis, baktirdim hiç bir magazadada yok
Artık onu kendim uydurucam
Birde pasabahceden desenli porselen aldım, ikramlari koymak için hastanede
Birinde küçük prens resmi var, digerinde araba, birde kase aldım drajeler için, o da kaplumbağali
İnternetten aldığım stylo turtle sırt çantası geldi, kim biri soruyordu hatirlamadim şimdi
Bence fiyatına göre gayet iyi, içinde ve önünde gözleri var, kullanmadım ama tavsiye ederim
Emzik ve biberon u da geldi
Yavaş yavaş toparlanıyor hazırlıklar
Bide çantayı yerlestirsem
Bu hafta sonu bakayım o işe

Size uzmanlık sorusu: Emzik ve biberonu kaynatip koycam ya çantaya tekrar nasıl birseyle sakliyim

Kabızlığım 5 günü bulmuştu oda etkili oldu ama asıl gliserinli fitil etkilş oldu diye düşünüyorum. Şimdi sadece magnesie calcinee kullanıyorum düzenli olarak
Merhaba. Ben 25. Haftamdayım ve 16. Haftadan beri aşırı kabızlığım var. Doktorum üç günde bir magnesie calsinee iç dedi. Onsuz mümkün değil zaten bağırsaklarım hiç çalışmıyor. Sana kaç günde bir kullan dedi doktorun? Ben fazlamı kullanıyorum acaba diye merak ettimde.
Hamilelikte ilaç kullanma olayı beni geriyor ama mecburum çok zor durumdayım. Bebeğe zararı olur mu diye açıklama da yapmadı doğru dürüst doktor. Seninki bir şey söyledi mi bu konuda??

Cok guzelll.ama benim gogusler zaten buyuk nasil durur bilemedim.daha once bu sekilde kullaniyordum.hamile kalinca degistirdim.buyuk gosteriyo cok goguslerimii[/QUOTE]
Canım ben de büyük olduğu için tercih ettim zaten. çünkü o penyeleri giyince büyük olan göğüs yaşlı memesi gibi duruyo. sanki sarkmış gitmiş gibi bunlar daha dik tutuyo. sonuçta içi dolgulu değil. sadece kalıplı. evde yine penye giyeceğim tabiki. dışarda giymelik aldım bunları.

Günaydın kızlar
Ohh ne güzel tüm eksikler yavaş yavaş tamamlanıyor. Güle güle kullanın inş allah.
Emziği ben avent aldım kendi koruyucu kapağı zaten var. Birde emzik kutusuna koydum başka bir şeye gerek yok. Biberonlarım ise hala kuruma aşamasında :) Buzdolabı poşetine koyup öyle hastane çantasına koyacağım. Ama tam olarak kuruması gerekiyor bunun için yoksa bakteri ürer. Gerçi dış kısmı bebiş ile temas etmeyecek bu kadar özene gerek var mı bilmiyorum sonuçta emzik yerinin de kapağı oluyor. Ama tedbir alıyoruz kendimizce. Bu arada benim biberonda avent ve kaynamış suda 5 dk bekletin yeter diyor fokur fokur kaynatmadım yani ürünleri. Aklında olsun.

teşekkür ederim canım. 3,5-4 kg arası doğar diye tahmin ediyorum vaktinde gelirse inş. evet ilki sezeryandı. çatı muayenesinde çatın çok dar normal doğum yapamazsın, bebeğin hareketleri ve suyu azalmış diye apar topar sezeryan olmuştum. bu da mecbur sezeryan. evet sabah erken gidip odayı falan süsleyebileceğiz.
canım ben en son 32. hafta çalışamaz raporu almaya gittiğimde 32+2 de 2460 gr dı. dün de 2850 ölçtü dr. yani 18 günde 400 gr almış gibi görünüyor. ama mesela bi öncekinde yine 18-20 günde 700 gr almıştı. belli olmuyor yani. bence hiç düşünme. senin bebişin de maşallahı vardı öyle hatırlıyorum. bi de bu ölçümler +- 300 gr kadar farkedebiliyor.

benim sezeryan ilki ama hiç acı hissetmiyorum cnm o bölgede. gerçi benim 5 sene oldu. senin yakın mı?

Merhaba kızlar benim de ilki sezeryandı bebek ters gelmişti. Bunda herşey normalse normal olma ihtimali var mı? ankara'da büyük doğum devlet hastanedinde yapacağım doğumu zor sanırım. Hiç duydunuz mu ikinciyi normal yapan? İki hafta daha çalışıp sonra mecburi doğum iznini alacağım 3 haftadır kontrole gitmedim nst ye hiç bağlanmadım hatta demir hapım bitti yenisini de almadım. Pzt kontrol var doktora ilk kez gideceğim doğumu yapacağım hastanede takiplere devam edeyim dedim. Önceki doktorum 4 aralıkta sezeryanla alırız demişti bebeği bakalım bu doktor ne diyecek? Bu haftalarda alttan muayene yapıyorlar mı? İlki hep makat gelişli olduğu için vajinal muayene doğum yapacağım gün olmuştum da. Karnm büyüdüğü için benim de şikayetlerim artıyor, bu dönem iyice ağırlaştığımız için kabızlık,mide yanması,bel ağrısı bazen rahim de sancı olması normal sanırım bunları son günlerde çok sık yaşar oldum.

Öğretmen ya da memur arkadaşlar çalışabilir raporu aldıktan sonra arada işgöremez raporu alırsak bu bizim iznimizi etkiler mi?bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…