Aaa ne vardi ki gratiste? %40 indirimi gordum ama o an gaz sancim vardi yemedi girmek:)))canım al benden de bu kadar.. gratis te raflar boşalmıştı bile. şok oldum insanlar deli gibi alışveriş yapıyorlardı.
Aaa ne vardi ki gratiste? %40 indirimi gordum ama o an gaz sancim vardi yemedi girmek:)))
Höh yağmalamışlar resmen :)))bebek ürünlerinde güzel indirim vardı ama sayılı bikaç şey kalmıştı.. Bebek bezi falan hiç görmedim kalmamıştı. Doğumdan sonra kullanmak için kullan at külotlar kalmamıştı hatta pedler bile bikaç tane kalmıştı sadece
Höh yağmalamışlar resmen :)))
Insallah normal olur cnm dua ediyorum bunun icin. Gecen hafta kontrolde dönmustü. Ya sen?doğumlarımız seninle aynı.. normal mi düşünüyorsun sezeryan mı?
Insallah normal olur cnm dua ediyorum bunun icin. Gecen hafta kontrolde dönmustü. Ya sen?
BEnimde 5 sene gecti aradan ama ayaklarimi falan usuteyim hemen sızlar dikis yerlerim..Bunyeyle alakalimi ki.5 yildir bir kereck bile sizim olmadi.
Merhaba. Ben 25. Haftamdayım ve 16. Haftadan beri aşırı kabızlığım var. Doktorum üç günde bir magnesie calsinee iç dedi. Onsuz mümkün değil zaten bağırsaklarım hiç çalışmıyor. Sana kaç günde bir kullan dedi doktorun? Ben fazlamı kullanıyorum acaba diye merak ettimde.Kabızlığım 5 günü bulmuştu oda etkili oldu ama asıl gliserinli fitil etkilş oldu diye düşünüyorum. Şimdi sadece magnesie calcinee kullanıyorum düzenli olarak
Ohh ne güzel tüm eksikler yavaş yavaş tamamlanıyor. Güle güle kullanın inş allah.Günaydın kızlar
Güzel ve sağlıkla bir gün dilerim herkese
Eşim hasta oluyor, bana da bulasmaz inşallah
Dün english homedan nevresim ve çarşaf aldım mavi kalpli 22 tuttu ikisi, bebek için.
Yastık yüzü kalmamis, baktirdim hiç bir magazadada yok
Artık onu kendim uydurucam
Birde pasabahceden desenli porselen aldım, ikramlari koymak için hastanede
Birinde küçük prens resmi var, digerinde araba, birde kase aldım drajeler için, o da kaplumbağali
İnternetten aldığım stylo turtle sırt çantası geldi, kim biri soruyordu hatirlamadim şimdi
Bence fiyatına göre gayet iyi, içinde ve önünde gözleri var, kullanmadım ama tavsiye ederim
Emzik ve biberon u da geldi
Yavaş yavaş toparlanıyor hazırlıklar
Bide çantayı yerlestirsem
Bu hafta sonu bakayım o işe
Size uzmanlık sorusu: Emzik ve biberonu kaynatip koycam ya çantaya tekrar nasıl birseyle sakliyim
teşekkür ederim canım. 3,5-4 kg arası doğar diye tahmin ediyorum vaktinde gelirse inş. evet ilki sezeryandı. çatı muayenesinde çatın çok dar normal doğum yapamazsın, bebeğin hareketleri ve suyu azalmış diye apar topar sezeryan olmuştum. bu da mecbur sezeryan. evet sabah erken gidip odayı falan süsleyebileceğiz.Masallah subhanallah canim.. tombis bir bebis olacak :) daha bir ayi var. Zaten sezeryan olacak. Oh rahat rahat hastanede hazirlik fotograf cekimi vs. yaparsiniz. Senin ilkinde sezeryandi dimi? Hadi hayirlisi bkalim.. bu arada bebisin en son kac haftada kac gram almis?? Seninle gunlerimiz ayni. Gecen kontrolumde bebisim biraz zayifti. Tahmini almis oldugu kiloyu anlarim az cok. Bizim dr.umuz sagolsun hep kontrole gec cagiriyo o yuzden cok merak ediyorum..
benim sezeryan ilki ama hiç acı hissetmiyorum cnm o bölgede. gerçi benim 5 sene oldu. senin yakın mı?merhaba kızlar bir şey daha soracağım
daha önceki gebeliği sezeryan olan var mı? benim sezeryandı ve dikiş yerleri çok kötü acıyor ve sanırım ağrısı kalçalarıma da geçiyor... ama dikiş yerleri çok acıyor... böyle olan var mı acaba? bence daha önce de sezeryan olduğu için o yerlerin ağrıyıp acıması normaldir diye düşünüyorum ama bir türlü korkularımdan emin olamıyorum
Benim 6 yıl oldu canım..benim sezeryan ilki ama hiç acı hissetmiyorum cnm o bölgede. gerçi benim 5 sene oldu. senin yakın mı?
25 cc şişe çok küçük değil mi siz elinize aldınız mı şişeleri pc den çok küçük gibi geldi de
25 cc çok küçük bence de, benimkiler 50 cc. ideali de o gibi
25 cc şişe çok küçük değil mi siz elinize aldınız mı şişeleri pc den çok küçük gibi geldi de
25 cc çok küçük bence de, benimkiler 50 cc. ideali de o gibi
canım al benden de bu kadar.. gratis te raflar boşalmıştı bile. şok oldum insanlar deli gibi alışveriş yapıyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?