2014 Aralık Anneleri

Allah yardımcınız olsun canım, bebeğini sağlıkla kucagina almani dilerim
Sana dua edicem
İyi haberlerini bekliyoruz

Allah yardımcın olsun, bebişini de sağlıkla kucağına versin inşallah. gönlünü ferah tutmaya çalış, olumsuzluklara odaklanma. iyi olsun inşallah her şey. güzel haberlerini bekliyor olacağız.
çok sağol inşallah Rabbim burada güzel haberler vermeyi nasip etsin...

bu arada kızlar doktor doğum için 15-20 kasım arasına gün verdi ağlayacağınız 2 hafta sonra 38. haftada doğuruyorum...

hayirli olsun canim seninle bdt ayni benim bebek daha tersse sezeryan icin banada ayni tarihleri verirler

Taataaammm:)
Beklendiği üzere ilk doğum haberi bendenn
Oğluşum 30ekim gecesi 35+5 te normal doğumla doğdu. 3.040gr ve 46cm
Gayet iyiyiz çok şükür
Biz sıramızı savdık. Darısı hepinize

ayy masallah Allah anali babali büyütsün hayirli olsun bebisin

benimde daha dönmedi dr bu saatten sonra zor dedi ben 35+1 oldum ya hakkimizda ne hayirliysa o olsun bende bugün kaburga agrisi cekiyorum nefesimi daraltiyo kafa daha yukarda sanirim

canim artik bebklerin uyuma süreside arttigi icin sürekli haraket halinde degiller yerleride daraliyo strese koyma aklina gelince sabirla bekle

ins bi sorun olmaz cok gecmis olsun canim dualarim seninle

ayy masallah Allah anali babali büyütsün hayirli olsun bebisin

ins bi sorun olmaz cok gecmis olsun canim dualarim seninle
amin inşallah canım ya çok sağol....
tirilaylom canım sen de doğum yapmışsın galiba gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı sağlıkla benim başıma da inşallah

bacım, ALLAHIM sağlık sıhat versin.. inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya.. dualarımızdasın

kızlar hakikatten doubleanne den ses seda çıkmıyor.. o napar eder hafta sonuda girerdi buraya.. inşallah iyidir...

benimde daha dönmedi dr bu saatten sonra zor dedi ben 35+1 oldum ya hakkimizda ne hayirliysa o olsun bende bugün kaburga agrisi cekiyorum nefesimi daraltiyo kafa daha yukarda sanirim
hadi yaaa,bende sordum da 37 e kadar dönerse döner dedi, bizde 34+0 olduk bugün aynen hayırlısı neyse o olsun,sağlıklı olsunlarda:) ahh ahh bi dönseler

tam 9 gün oldu hala halılarımız gelmedi aradık hala nemliymiş.. kesin kurutamadılar koktu tüm evin halıları.. ufff hep bu bebek yüzünden bukadar geciktirdim yıkatmada.. ufff ev de halısız çöplük gibi duruyor

Kızlar size bir uzmanlık sorusu daha ben 2 hafta daha çalışıp 36.Haftamda izne ayrilayim diyorum
Yalnız aklimdaki cuma izne çıkmak yerine ertesi hafta Ptsi salı izne çıkmak, böyle oldugunda araya hafta sonu girdiğinden 2 gün istifadem olacak, ne dersiniz çok mu ince hesap yapmış olurum

Rabbim yardımcın olsunn güzel haberlerle gelirsin inşallah. Sıkıntıya sokma kendini iyi düşün olumlu ool :)

Icini ferah tut canim.hastanede olman buyuk avantaj.dualarimiz seninle ve senin gibilerle.Allah yardim etsin ins.

Taataaammm:)
Beklendiği üzere ilk doğum haberi bendenn
Oğluşum 30ekim gecesi 35+5 te normal doğumla doğdu. 3.040gr ve 46cm
Gayet iyiyiz çok şükür
Biz sıramızı savdık. Darısı hepinize

huhuuuuu çok heyecanlandımmmmm maşallah canım benim normal doğum olması da harika inş müsait olduğunda doğum anılarını da yazarsın .. bebeğini de seni de çok öpüyorumm Allaha emanet olun

Geçmiş olsun. Allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin. Tehlikelerle de olsa bebeğini bu haftalara kadar karnında büyütmene yardım eden Rabbim kucağına alıp, yüzüne bakıp bakıp mutluluktan ağlamak da nasip edecek inş sana. Aklına kötü şeyler getirme sadece bebeğinin gülen yüzünü çok yakında göreceğine odaklan. Dualarımız seninle

canımm bebek arabanız hayırlı olsunn güle güle kullanın ben de dün gratise gittim bebek bezi fln yoktu dediğin gibi yağmalanmış resmen şampuan duş jeli vs vardı fiyatlar cok ii düşmüştü ama.. pijama takımı da çok ii bende bi ara bakiim böle almak daa mantıklı soradan da rahat rahat kullanılır ii yapmışsın canım

geçmiş olsun canımm dualarımız seninle moralini yüksek tutmaya çalış Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…