kızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun
çok sağol inşallah Rabbim burada güzel haberler vermeyi nasip etsin...Allah yardımcın olsun, bebişini de sağlıkla kucağına versin inşallah. gönlünü ferah tutmaya çalış, olumsuzluklara odaklanma. iyi olsun inşallah her şey. güzel haberlerini bekliyor olacağız.
çok teşekkür ederim canım çok sağolAllah yardımcınız olsun canım, bebeğini sağlıkla kucagina almani dilerim
Sana dua edicem
İyi haberlerini bekliyoruz
canım biz lite way alıcaz diye gitmiştik ama yazdıgım gibi eşimin aklında hep living vardı . aylar öncesinden sadece pusetsiz livingi 1200e sorustuk ..livingi puseti ve ısofix 'i (bunu araba koltugu olarak kullanımda kolaylık olarak kullanılıyormus , pratiklik acısından ) 899 tl'ye aldık ankara babymall magazasından . livingin lite waya göre artısı çift yon olarak kullanabılme özelliği ,iskelet olarak daha saglamlıgı ve kumas kalıtesi ikisini yan yana koydugunda farkettırıyor iç kumasları .. lite wayda tek aklıma takılan çift yon olmamasıydı .. sansımıza daha dogrusu eşimin sansına bunu aldık .. bu arada biz hantal travellerdan kacındık hep .. inanın magazada yanımıza bebekli çiftler gelip , özellikle bayanlar hep buyuk travel alıp , sonrasında baston araba aldıklarından bahsetti .. tabi birazda zevk meselesi buyuk travelleri gorsel olarak bende cok sevıyorum ama uzun yol yapıyoruz biz ikimizinde aile uzakta bagajada pratik olarak sıgması onceliğimiz oldu .. bebişler olsun esyalar artıyo :) iyice bi değerlendirin değişim fırsatı varsa aklınızda soru işaretleri varsa değerlendirin derim ben .eşimin arabada kaldı bebek arabası işe gitti .. gelince foto yğklerim
Teşekr ederm canm fikirlerin için değiştirme şansım var biz de ankamall chicco Mağazası'ndan aldık orda fiyatı ne kadar acaba bi bakmam lazım siz baya uyguna almışsınız iyi günlerde kullanın
bu arada kızlar doktor doğum için 15-20 kasım arasına gün verdi ağlayacağınız 2 hafta sonra 38. haftada doğuruyorum...
Taataaammm:)
Beklendiği üzere ilk doğum haberi bendenn
Oğluşum 30ekim gecesi 35+5 te normal doğumla doğdu. 3.040gr ve 46cm
Gayet iyiyiz çok şükür
Biz sıramızı savdık. Darısı hepinize
benimde dönse keşke yaaa, dün gittim ters kafası yukarda normal doğum istiyorum büyük ihtimalle döner dedi ama dönmezsede sezeryan için gün belirleriz desi 20 gün sonra gidicem tekrar,evet kafası ağırlaştıkça alta döner dedi bana da doktorum
Guzel pazarlarınız olsun kızlar. Bugun kızları topladım dip köşe temizlige baslıcaklar birazdan. Yarnda kıyafetlerı yıkamaya başlıcam. İki gundur bebişim cok az hareket edıyodu. Dun gece korkudan agladm. Sabaha kadar durmadı cımcime. Şimdide cok şükür hareketlerı iyi. Ben konuşuyorum kımıldıyo. Susuyorum oda duruyo. Cenem yoruldu valla
kızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun
amin inşallah canım ya çok sağol....ayy masallah Allah anali babali büyütsün hayirli olsun bebisin
ins bi sorun olmaz cok gecmis olsun canim dualarim seninle
bacım, ALLAHIM sağlık sıhat versin.. inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya.. dualarımızdasınkızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun
sağolasın canım Rabbim inşallah buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin...bacım, ALLAHIM sağlık sıhat versin.. inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya.. dualarımızdasın
kocamannn aminnnnnnn diyorumsağolasın canım Rabbim inşallah buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin...
hadi yaaa,bende sordum da 37 e kadar dönerse döner dedi, bizde 34+0 olduk bugün aynen hayırlısı neyse o olsun,sağlıklı olsunlarda:) ahh ahh bi dönselerbenimde daha dönmedi dr bu saatten sonra zor dedi ben 35+1 oldum ya hakkimizda ne hayirliysa o olsun bende bugün kaburga agrisi cekiyorum nefesimi daraltiyo kafa daha yukarda sanirim
Ben de çok merak ediyorum, doğuma alma durumlari vardı onu, inşallah sağlıkla bekliyordur bebislerini acil bir durum olusmamistirkızlar hakikattendoubleanne den ses seda çıkmıyor.. o napar eder hafta sonuda girerdi buraya.. inşallah iyidir...
Rabbim yardımcın olsunn güzel haberlerle gelirsin inşallah. Sıkıntıya sokma kendini iyi düşün olumlu ool :)kızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun
Taataaammm:)
Beklendiği üzere ilk doğum haberi bendenn
Oğluşum 30ekim gecesi 35+5 te normal doğumla doğdu. 3.040gr ve 46cm
Gayet iyiyiz çok şükür
Biz sıramızı savdık. Darısı hepinize
Geçmiş olsun. Allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin. Tehlikelerle de olsa bebeğini bu haftalara kadar karnında büyütmene yardım eden Rabbim kucağına alıp, yüzüne bakıp bakıp mutluluktan ağlamak da nasip edecek inş sana. Aklına kötü şeyler getirme sadece bebeğinin gülen yüzünü çok yakında göreceğine odaklan. Dualarımız seninlekızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun
Kızlar bu arada bıgun baya işimi hallettim.. Öncelikle bebek arabasını aldık chicco living travel sistem hantal olmayan modelde eve gidince resim atarım eşim araba konusunda cok hassas bu modeli ıstıyırdu pahalı dıye aldırtmamıstım indirimde olunca durmadı .. Daha sonra gratise girtim amam allahım talan etmiş millet Bebiş için ıslak mendil alırım umuduyla gıdıp hiç ürün kalmamış tabi eşimle kendime bişiler alabıldık cok uyguna geldi yaklasık %45 indirimli .. Haa birde c&a Mağazası'ndan kendime pijama aldım cok beğendim kızlar çokda uygun 36 tl bakın derim .. Onun resmini atıyım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?