- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
Ilk defa duydum hangi hastaneBenim gibi uykusuzluk cekenler varmi yaaa? Ben iyice bi garip oldum sabah kalkiyorum kahvalti yapiyorum ve bi iki saat gecmeden uyuyorum hemde uc saat sonra kalkiuorum kendimi oyaliyorum ve aksam dokuz dedimmi yine uykum geliyorbu ne uykusu boyle yaaa.esim sen uyuyunca bebek buyuyor uyu uyu diyor ama ben hic alisik degilim.ne bu boyle guzellik uykusuna yatanlar gibi oglen uykusu.ilk uc aya yeniden dondum sanirim..hastaneye kayit olmaya gittik.dogum yapacagim hastanede bebege emzik biberon felan vermiyorlarmis..kasik ile besliyorlarmis.dogum gerceklesince bebek tam iki saat boyunca annesinin gogsunde yatiyormus almiyorlarmis kesinlikle..sutun gelmesini hizlandiriyormus.burnunu agzini temizleyip veriyolarmis gogsume.plasentasini hemen kesmiyorlarmis cocuk soka ugramasin diye..kilo olcumu boy olcumu hepsini daha sonra yapiyorlarmis..ilk 24 saat odaya babamiz bile alinmicakmis yasakmis. 24 saat boyunca los isikta bebegim ve ben olacakmisim bu anneye
Ve bebege cok yararliymis her acidan..tum ihtiyaclarimizida onlar karsilayacaklarmis.hic birsey istemiyoruz getirmeyin dediler.bez pamuk kullan at kulot ped bebege kasik kiyafet havlu vs. Hepsini onlar karsilicakmis.ben yinede nolur nilmaz cantalarimi hazirladim tabi.cunku bana gecelik pijamada verecek halleri yok:) kaydimizi olduk son bi bucuk ayimiz kaldi bakalim..benim kipirdak kizim kesin o kadar beklemez.bize kur yapiyor.babasi beni opunce bile kiskaniyor sanki icimde titriyo:) cok cektircek bu prensesler bize..benden bugunluk boyleeee hanimlarda kocalardan dertlenmis..dertlenmeyin hatunlar karnimizda onlarin bebisleri var
tesekkur ederim canim valla sansimiza uyguna geldi araba :)
sağol canim bende toz sabunlu deterjan alayim o zaman . hani dedim sivi daha mi iyi cozunur suda ama genel olarak sabun tozu kullanilmis
tesekkur ederiz biz havuzlu handan aldik istanbuldayim canim
Hic dert etme ben ilkindede ikincidede kullandim eger o u kullanmasam cok kotuyum hergun 1 tane kullaniyorum ilaci zorlayinca lekelenme oluyor o dahami iyiMerhaba. Ben 25. Haftamdayım ve 16. Haftadan beri aşırı kabızlığım var. Doktorum üç günde bir magnesie calsinee iç dedi. Onsuz mümkün değil zaten bağırsaklarım hiç çalışmıyor. Sana kaç günde bir kullan dedi doktorun? Ben fazlamı kullanıyorum acaba diye merak ettimde.
Hamilelikte ilaç kullanma olayı beni geriyor ama mecburum çok zor durumdayım. Bebeğe zararı olur mu diye açıklama da yapmadı doğru dürüst doktor. Seninki bir şey söyledi mi bu konuda??
kılar doktorlar bna hıc bı yorum yapmadı bebek saglıklı kılosu su kadar falan dedı sadece 33 haftadayım bellı olmazmı daha
Gunaydin hanimlar
36 haftada artik dogumun basliyor rahminde fazla kasilma oliyor.dogum yakin yani.dinlen cok dinlen bak bide mukus atimis olabilirsin baslar artik korkma.36 haftada dogum yapan cok var Allahim saglikli sihhatli kucagina aldirsinYa kızlar çok özür dileyerek söylüyorum benim yine lekelenmem var şuan... biliyorsunuz riskli gebelik olduğu için olumlu yönden bakılmıyorgeçenlerde yine olmuştu doktora gittim yorulmuşsun fazla ayakta kaldığın için olmuş demişlerdi... Bu sefer de kötü bir şey olmasın ..
Mrb canm living puseti indirimden aldık yazmışsın ne kadara aldınız? Bende chicco urban modelini aldım ama çok büyük bi araba, acaba sonra pişman olurmuyum? Onun yerine living ya da little way plus mı tercih etseydimKızlar bu arada bıgun baya işimi hallettim.. Öncelikle bebek arabasını aldık chicco living travel sistem hantal olmayan modelde eve gidince resim atarım eşim araba konusunda cok hassas bu modeli ıstıyırdu pahalı dıye aldırtmamıstım indirimde olunca durmadı .. Daha sonra gratise girtim amam allahım talan etmiş millet Bebiş için ıslak mendil alırım umuduyla gıdıp hiç ürün kalmamış tabi eşimle kendime bişiler alabıldık cok uyguna geldi yaklasık %45 indirimli .. Haa birde c&a Mağazası'ndan kendime pijama aldım cok beğendim kızlar çokda uygun 36 tl bakın derim .. Onun resmini atıyım ..
Sağol swiftcim önerilerine,Günaydın kızlar
Ohh ne güzel tüm eksikler yavaş yavaş tamamlanıyor. Güle güle kullanın inş allah.
Emziği ben avent aldım kendi koruyucu kapağı zaten var. Birde emzik kutusuna koydum başka bir şeye gerek yok. Biberonlarım ise hala kuruma aşamasında :) Buzdolabı poşetine koyup öyle hastane çantasına koyacağım. Ama tam olarak kuruması gerekiyor bunun için yoksa bakteri ürer. Gerçi dış kısmı bebiş ile temas etmeyecek bu kadar özene gerek var mı bilmiyorum sonuçta emzik yerinin de kapağı oluyor. Ama tedbir alıyoruz kendimizce. Bu arada benim biberonda avent ve kaynamış suda 5 dk bekletin yeter diyor fokur fokur kaynatmadım yani ürünleri. Aklında olsun.
Selam canım annenin, benim bi de raziyenin beklenen doğum tarihleri aynı, bakalım ne zaman doğum yapicazAy doğum haberlerini duydukça seviniyorumm. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. 3 kiloda gayet iyi doğmuş darısı aralık annelerine artııık. Sanada geçmiş olsun ablacım umarım iyi geçmiştir doğum :)
Sagol canim Iki tane aldim 80×80 cm insallah kullanisli cikarlar netten aldim hepsinide..sende bitirdiysen koy tabikide bekliyorummm.bi bakam bende :)Raziyeee
muslin leri almışsın. güzel günlerde kullanın. ben de sonunda biraz önce kurulama bezimin kenarını bitirdim. foto koysam mı : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?