2014 Aralık Anneleri

kılar doktorlar bna hıc bı yorum yapmadı bebek saglıklı kılosu su kadar falan dedı sadece 33 haftadayım bellı olmazmı daha

Ilk defa duydum hangi hastane

Canim bebek arabaniz hayirli olsun ne kadara aldiniz merak ettim.?

Gununuz aydin olsun hatunlarrr mutlu pazarlarrr cok mutluyum bugun bebegime kavusacagim gune 1 gun daha yaklastim. 36.haftaya girdik bugun. Bu hafta bitiminde premature dogma ihtimalimiz bitiyorr yasasinn. 37 de doganlar normalmis.

Hic dert etme ben ilkindede ikincidede kullandim eger o u kullanmasam cok kotuyum hergun 1 tane kullaniyorum ilaci zorlayinca lekelenme oluyor o dahami iyi

36 haftada artik dogumun basliyor rahminde fazla kasilma oliyor.dogum yakin yani.dinlen cok dinlen bak bide mukus atimis olabilirsin baslar artik korkma.36 haftada dogum yapan cok var Allahim saglikli sihhatli kucagina aldirsin

Mrb canm living puseti indirimden aldık yazmışsın ne kadara aldınız? Bende chicco urban modelini aldım ama çok büyük bi araba, acaba sonra pişman olurmuyum? Onun yerine living ya da little way plus mı tercih etseydim

Selam kızlar
Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım, usendim: )
Herkese iyi pazarlar, bebislere bol sağlık dilerim
@Trilaylom, çok sevindim canım kuzunu kucagina almışsın üstelik normal doğumla. Allah hayırlı evlat etsin, darısı bizlere
doubleanne , babylove nasılsınız? doubleanne 'nin sesi çıkmıyor doğuma mi aldılar acaba

Sağol swiftcim önerilerine,
Bu arada dün burada mi Kasım annelerinde mi okudum emin değilim ama bilmeyenler için paylaşalım
Google a tomrisin emzirme notları yazin kızlar, Çok yararlı bilgiler var ben dün bütün gün okudum
Emzirme hakkında hiç bilgim yoktu bilgilenmis oldum

Guzel pazarlarınız olsun kızlar. Bugun kızları topladım dip köşe temizlige baslıcaklar birazdan. Yarnda kıyafetlerı yıkamaya başlıcam. İki gundur bebişim cok az hareket edıyodu. Dun gece korkudan agladm. Sabaha kadar durmadı cımcime. Şimdide cok şükür hareketlerı iyi. Ben konuşuyorum kımıldıyo. Susuyorum oda duruyo. Cenem yoruldu valla

Selam canım annenin, benim bi de raziyenin beklenen doğum tarihleri aynı, bakalım ne zaman doğum yapicaz
İnşallah zamanlarını doldurur kuzular acele etmezler

Raziyeee

muslin leri almışsın. güzel günlerde kullanın. ben de sonunda biraz önce kurulama bezimin kenarını bitirdim. foto koysam mı : )
Sagol canim Iki tane aldim 80×80 cm insallah kullanisli cikarlar netten aldim hepsinide..sende bitirdiysen koy tabikide bekliyorummm.bi bakam bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…