2014 Aralık Anneleri

Selam canım annenin, benim bi de raziyenin beklenen doğum tarihleri aynı, bakalım ne zaman doğum yapicaz
İnşallah zamanlarını doldurur kuzular acele etmezler
Bicnv canim bizim doktor benim kuzunun bdt si icin 12 aralik demis..bebek 18 I beklemez demis.cuma gunu ultrasona girince daha net belli olur hep uc gun ondeydi demekki son ultrasonda 6 gun onde cikti..simdi dahada onde olabilir gibime geliyor.karnim atak yapti cunku..ama bellide olmaz tabi yerini sevdiyse gelmek istemeyebilir:) bende sastim zaten bu durumda 34 mu 35 mi haftaligim? Cuma gunu hersey netlesir..ben doktorun dedigini duymadim kiyafetleri giyiyordum..duysaydim sorardim.demistirki bu kipirdak cok durmaz :) kizi anasindan bin beter cikacak:)

Hayırlısı kuzucum

Amanin ben de, benim doktorum Jale hanım seninki kim

benimki mehtap hanım. ben 6. aydan sonra bu hastaneye geçtim. Eski takiplerimi yapan doktoruma da eş zamanlı gitmeye devam ediyorum. O da memorialda Dilek hanım.
hastanede doğum paketinde neleri içeriyor bilgin var mı bana pek detay bilgi vermediler. Ayrıca doktorun normal mi destekliyor.

Selam canım annenin, benim bi de raziyenin beklenen doğum tarihleri aynı, bakalım ne zaman doğum yapicaz
İnşallah zamanlarını doldurur kuzular acele etmezler
İnşallah beklerler canımm. Bakalım kim önce verecek haberi :) En azından 36-37yi beklesinler doğsunlar hayırlısıyla :)

Günaydin kizlar sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadim kac kere dusa girdim sayisini unuttum bu gece iyiden iyiye cildirdim en sonunda sizmisim karacigerde saglam son gunlerimi boyle yorgun gecirmek hic iyi olmadi gece olmasindan korkar oldum

Mehtap hanımdan da herkes çok memnun, hayırlısı olsun hakkında
Normal için 1 gece yatis +refekatci +ilk ölçümleri testleri kapsıyor, sezeryan için 2 gece yatis +refakatci+ilk ölçümleri testleri vs kapsıyor diye biliyorum
Çok oldu ben de sorali, bir daha konuşmak lazım

Günaydin kizlar sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadim kac kere dusa girdim sayisini unuttum bu gece iyiden iyiye cildirdim en sonunda sizmisim karacigerde saglam son gunlerimi boyle yorgun gecirmek hic iyi olmadi gece olmasindan korkar oldum
Günaydın canım, bana da arada oluyor ama senin cokmus
Allah kolaylik versin
Karacigerden kaynaklanıyor diyorlar seninki iyi ise neden oluyor, doktorla bir görüş istersen
Bol sabır dilerim

Cnm o kasinmadan bende cok cektim. Gul suyunu buz komplexini falan denesen? Yada buzdolabina vucut losyonu koy soguk soguk onu sur kasininca

Bebek yagi yada zeytinyagi sursen canm belki iyi gelir.catliyormu acaba ondanmi kasiniyorki.

kızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun

canım biz lite way alıcaz diye gitmiştik ama yazdıgım gibi eşimin aklında hep living vardı . aylar öncesinden sadece pusetsiz livingi 1200e sorustuk ..livingi puseti ve ısofix 'i (bunu araba koltugu olarak kullanımda kolaylık olarak kullanılıyormus , pratiklik acısından ) 899 tl'ye aldık ankara babymall magazasından . livingin lite waya göre artısı çift yon olarak kullanabılme özelliği ,iskelet olarak daha saglamlıgı ve kumas kalıtesi ikisini yan yana koydugunda farkettırıyor iç kumasları .. lite wayda tek aklıma takılan çift yon olmamasıydı .. sansımıza daha dogrusu eşimin sansına bunu aldık .. bu arada biz hantal travellerdan kacındık hep .. inanın magazada yanımıza bebekli çiftler gelip , özellikle bayanlar hep buyuk travel alıp , sonrasında baston araba aldıklarından bahsetti .. tabi birazda zevk meselesi buyuk travelleri gorsel olarak bende cok sevıyorum ama uzun yol yapıyoruz biz ikimizinde aile uzakta bagajada pratik olarak sıgması onceliğimiz oldu .. bebişler olsun esyalar artıyo :) iyice bi değerlendirin değişim fırsatı varsa aklınızda soru işaretleri varsa değerlendirin derim ben .eşimin arabada kaldı bebek arabası işe gitti .. gelince foto yğklerim

ohh ne guzel mis gibi olur ev yardım edenınde var cok sanslısın .. artık buyuyolar annesş yerler daralıyo hareket edemıyor kızlar.. bu haftalarda bi çok anneden aynı yorum alıyoz ..şimdiden parmagında oynatıyo :)

sen gonlunu ferah tut canım benim .. Allah yardımcınız olsun neyseki haftan artık 36da cok şükür . bak ne kadar erken doganlar toparlıyor kendini ... dualarımız sen ve bebişinle .. arada haberdar et kendinden

Rabbim yardımcınız olsun, inşaallah bi aksilik olmaz hafta olarak zaten müsait bi haftadasın doğum tarihine. belki de bebiş erken gelmek istiyordur. içini ferah tut canım

sen gonlunu ferah tut canım benim .. Allah yardımcınız olsun neyseki haftan artık 36da cok şükür . bak ne kadar erken doganlar toparlıyor kendini ... dualarımız sen ve bebişinle .. arada haberdar et kendinden
çok sağol canım elimden geldiğince haber vermeye çalışırım...
Rabbim yardımcınız olsun, inşaallah bi aksilik olmaz hafta olarak zaten müsait bi haftadasın doğum tarihine. belki de bebiş erken gelmek istiyordur. içini ferah tut canım
çok sağol canım ama gebeliğim riskli plasenta previa vardı... doğumda birtakım riskler olacak ama Allah göstermesin... Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişimi bana
beni dualarınızda unutmayın olur mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…