- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 32
Yurt disindsyim canim almanya munihte schwabinger krankenhaus Ismi..bi sonraki sayfalarda konustuk zaten :)Ilk defa duydum Iangi hastane
been kısmetsee.Göztepe medical parkda doğum yapcak olan var mi kızlar?
Bicnv canim bizim doktor benim kuzunun bdt si icin 12 aralik demis..bebek 18 I beklemez demis.cuma gunu ultrasona girince daha net belli olur hep uc gun ondeydi demekki son ultrasonda 6 gun onde cikti..simdi dahada onde olabilir gibime geliyor.karnim atak yapti cunku..ama bellide olmaz tabi yerini sevdiyse gelmek istemeyebilir:) bende sastim zaten bu durumda 34 mu 35 mi haftaligim? Cuma gunu hersey netlesir..ben doktorun dedigini duymadim kiyafetleri giyiyordum..duysaydim sorardim.demistirki bu kipirdak cok durmaz :) kizi anasindan bin beter cikacak:)Selam canım annenin, benim bi de raziyenin beklenen doğum tarihleri aynı, bakalım ne zaman doğum yapicaz
İnşallah zamanlarını doldurur kuzular acele etmezler
Amanin ben de, benim doktorum Jale hanım seninki kimbeen kısmetsee.
Hayırlısı kuzucumBicnv canim bizim doktor benim kuzunun bdt si icin 12 aralik demis..bebek 18 I beklemez demis.cuma gunu ultrasona girince daha net belli olur hep uc gun ondeydi demekki son ultrasonda 6 gun onde cikti..simdi dahada onde olabilir gibime geliyor.karnim atak yapti cunku..ama bellide olmaz tabi yerini sevdiyse gelmek istemeyebilir:) bende sastim zaten bu durumda 34 mu 35 mi haftaligim? Cuma gunu hersey netlesir..ben doktorun dedigini duymadim kiyafetleri giyiyordum..duysaydim sorardim.demistirki bu kipirdak cok durmaz :) kizi anasindan bin beter cikacak:)
Amanin ben de, benim doktorum Jale hanım seninki kim
İnşallah beklerler canımm. Bakalım kim önce verecek haberi :) En azından 36-37yi beklesinler doğsunlar hayırlısıyla :)Selam canım annenin, benim bi de raziyenin beklenen doğum tarihleri aynı, bakalım ne zaman doğum yapicaz
İnşallah zamanlarını doldurur kuzular acele etmezler
Mehtap hanımdan da herkes çok memnun, hayırlısı olsun hakkındabenimki mehtap hanım. ben 6. aydan sonra bu hastaneye geçtim. Eski takiplerimi yapan doktoruma da eş zamanlı gitmeye devam ediyorum. O da memorialda Dilek hanım.
hastanede doğum paketinde neleri içeriyor bilgin var mı bana pek detay bilgi vermediler. Ayrıca doktorun normal mi destekliyor.
Günaydın canım, bana da arada oluyor ama senin cokmusGünaydin kizlar sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadim kac kere dusa girdim sayisini unuttum bu gece iyiden iyiye cildirdim en sonunda sizmisim karacigerde saglam son gunlerimi boyle yorgun gecirmek hic iyi olmadi gece olmasindan korkar oldum
Cnm o kasinmadan bende cok cektim. Gul suyunu buz komplexini falan denesen? Yada buzdolabina vucut losyonu koy soguk soguk onu sur kasinincaGünaydin kizlar sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadim kac kere dusa girdim sayisini unuttum bu gece iyiden iyiye cildirdim en sonunda sizmisim karacigerde saglam son gunlerimi boyle yorgun gecirmek hic iyi olmadi gece olmasindan korkar oldum
Günaydin kizlar sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadim kac kere dusa girdim sayisini unuttum bu gece iyiden iyiye cildirdim en sonunda sizmisim karacigerde saglam son gunlerimi boyle yorgun gecirmek hic iyi olmadi gece olmasindan korkar oldum
Mrb canm living puseti indirimden aldık yazmışsın ne kadara aldınız? Bende chicco urban modelini aldım ama çok büyük bi araba, acaba sonra pişman olurmuyum? Onun yerine living ya da little way plus mı tercih etseydim
ohh ne guzel mis gibi olur ev yardım edenınde var cok sanslısın .. artık buyuyolar annesş yerler daralıyo hareket edemıyor kızlar.. bu haftalarda bi çok anneden aynı yorum alıyoz ..şimdiden parmagında oynatıyo :)Guzel pazarlarınız olsun kızlar. Bugun kızları topladım dip köşe temizlige baslıcaklar birazdan. Yarnda kıyafetlerı yıkamaya başlıcam. İki gundur bebişim cok az hareket edıyodu. Dun gece korkudan agladm. Sabaha kadar durmadı cımcime. Şimdide cok şükür hareketlerı iyi. Ben konuşuyorum kımıldıyo. Susuyorum oda duruyo. Cenem yoruldu valla
sen gonlunu ferah tut canım benim .. Allah yardımcınız olsun neyseki haftan artık 36da cok şükür . bak ne kadar erken doganlar toparlıyor kendini ... dualarımız sen ve bebişinle .. arada haberdar et kendindenkızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun
Rabbim yardımcınız olsun, inşaallah bi aksilik olmaz hafta olarak zaten müsait bi haftadasın doğum tarihine. belki de bebiş erken gelmek istiyordur. içini ferah tut canımkızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun
çok sağol canım elimden geldiğince haber vermeye çalışırım...sen gonlunu ferah tut canım benim .. Allah yardımcınız olsun neyseki haftan artık 36da cok şükür . bak ne kadar erken doganlar toparlıyor kendini ... dualarımız sen ve bebişinle .. arada haberdar et kendinden
çok sağol canım ama gebeliğim riskli plasenta previa vardı... doğumda birtakım riskler olacak ama Allah göstermesin... Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişimi banaRabbim yardımcınız olsun, inşaallah bi aksilik olmaz hafta olarak zaten müsait bi haftadasın doğum tarihine. belki de bebiş erken gelmek istiyordur. içini ferah tut canım
aminn inşallah çok sağol canımcanım Allah yar ve yardımcın olsun ya sağ salim kavuşursunuz birbirinize inşallah
aminn inşallah çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?