- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
Sende muneccimmisin nesin kizzz..valla dun saat yediydi kurabiyelere devam ettim :) ama hala bitmedi.bel bolgemde agrim var kendimi yormadan yapmaya karar verdim cunki az daha pazar gecesi acillik oluyordum zor rahayladimm.
Ilahi gokce sen cok yasa emiii sabah sabah beni guldurdun...dun kurabiyeyle ugrasan bendim sizin ruyaniza girdi demekki.bende soylemeyim caniniz ceker cok bulunmayan bi meyve yedim dalindan hemde baldi resmen.ruya tabirlerine bakam barim simdi ne demekmis...günaydın kızlar;
sabaha kadar rüyamda kurabiye yaptım... kırıldılar süsledim vs...ilahi raziye rüyalarıma girdin bak
hayırlara çıka rüyan .... anlayacağın taktım bende bu kurabiyelere alacam hamurundan vs.. deneyecem... iyi olursa difrize atarım gerçi dolapda zerre yer yok ama bakalım ne olacak... malum kışa gelen giden olacak diye depoladım... ve maalesefki bu yılın başından beri 7 çekmeceli bir difriz alma hayalimi de gerçekleştiremedim artık seneyeeIlahi gokce sen cok yasa emiii sabah sabah beni guldurdun...dun kurabiyeyle ugrasan bendim sizin ruyaniza girdi demekki.bende soylemeyim caniniz ceker cok bulunmayan bi meyve yedim dalindan hemde baldi resmen.ruya tabirlerine bakam barim simdi ne demekmis...
aminnnn.. böyle tembel bir anası oldukça zor olur ya neyse...saolasın canım.teyzesi o da bez pastası paşanın:)daha iyileri sizlerin olsun .
canım sabun siparişini de ben verdim ama henüz gelmedi eskişehirdeyim ben tahmini 8 lira tutar demişti ayla hanım.kolonya şişelerinin stickerını arkadaşın reklam dükkanı var orda bastırdım onlar tasarladılar.istersen yollayabilirim resmi.http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/25cc-mantar-tipali-cam-sise-sok-fiyat-130914606link te bu canımA arzummm_26_ cnm sen yapmistin sanirim kolonya siseleri swn mi almistin 50 kuruza?Link atarmisin? Bide sticker ve kargo hakkinda bilgi verirsen sevinirim.
yaparsın canım hele kolonyalar en fazla 1 saatini alır.güzel oluyo.bıcırıklara el emeği bişiler yapmakaminnnn.. böyle tembel bir anası oldukça zor olur ya neyse...
kızkardeşime dedim o ben parayla yaptırırım bişeyler sen doğurmana bak dedi :) ama bende bişeyler yapasım geldi yine de .. kolanya bana uyar aslında al doldur süsle
Bitmedi canim bugun halledip yarin felanda paketlerim biraz donsunlar..kolay gelsin ben calisamazdim bu halde yaaa..allah kolayliklar versin..biliyom ben benden kaçmaz. bitirebildin mi , eline sağlık. ben de çalışmaya devam üffffffff
Canim yaptiktan sonra dolaba atilmaz normal dolaba bile konmaz...yap tepsiye diz ustunu kapa yada jelatin kagitlarina koy odasinin bi yerine koy yani dolaba koncak bisi degil seker hamuru bozulur dikkat et emegin bosa cikmasin.bende difrizleri doldurdum ben aldim ikinciyide...neler var icinde desem herkes gulmekten kirilir...hep doguma emzirme donemine depo yapiom.. Ihayırlara çıka rüyan .... anlayacağın taktım bende bu kurabiyelere alacam hamurundan vs.. deneyecem... iyi olursa difrize atarım gerçi dolapda zerre yer yok ama bakalım ne olacak... malum kışa gelen giden olacak diyI depoladım... ve maalesefki bu yılın başından beri 7 çekmeceli bir difriz alma hayalimi de gerçekleştiremedim artık seneyee
Arkadaşlar günaydın.
hala bebek arabası konusunda karar veremedim
pierre cardin ps-805 diye bir model var. alanınız varmı? yada bakanız :)
Simdi kalibin buyuklugunr bagli yaaa.nasil desemki yanlis biside demek istemem..benim biberon sekli kalibim minik bayagi tek lokmalik..body uc lokmalik:) benim aldigim markadan biberon sekli icin 50 tsnesini suslemeye 200 gram yetior..ama tabi tek renk guzel durmaz iki renk al benim gibi yap suslemesini.bereketli hamur ama baktinki yetmedi yeniden alirsin yada al evde dursun ucuz zaten..kabinda paketini acmazsan duruyor bayagi..dis bugdayina felanda yaparsin bebisi uyutup gece gece :) .yani mesela biberonun ana rengi mavi suslemesi beyaz.maviden az ayirki ana yeri beyaz olanin suslemesini yapasin.. Iraziyesilyayla bacım en fazla 40 -50 tane yapayım bende bu kurabiyelerden... biberon modeli kalıp alacam birde body modeli birde kral tacı... şimdiii üstünü süslemek için 250 gramlık boyalı hamurlardan 1 paket yetiyor mu acaba.. kaç adet almak gerek
yaaa dolaba koymayacaz öylemi o zaman ne kadar geç yapsam o kadar iyi olur ??? tamam bacım çok sağol verdiğin bilgiler için ..öyle depolamak gerek kışa organik organik yemek içinCanim yaptiktan sonra dolaba atilmaz normal dolaba bile konmaz...yap tepsiye diz ustunu kapa yada jelatin kagitlarina koy odasinin bi yerine koy yani dolaba koncak bisi degil seker hamuru bozulur dikkat et emegin bosa cikmasin.bende difrizleri doldurdum ben aldim ikinciyide...neler var icinde desem herkes gulmekten kirilir...hep doguma emzirme donemine depo yapiom.. I
anladım bacım maviş ve beyaz alam birde sarıSimdi kalibin buyuklugunr bagli yaaa.nasil desemki yanlis biside demek istemem..benim biberon sekli kalibim minik bayagi tek lokmalik..body uc lokmalik:) benim aldigim markadan biberon sekli icin 50 tsnesini suslemeye 200 gram yetior..ama tabi tek renk guzel durmaz iki renk al benim gibi yap suslemesini.bereketli hamur ama baktinki yetmedi yeniden alirsin yada al evde dursun ucuz zaten..kabinda paketini acmazsan duruyor bayagi..dis bugdayina felanda yaparsin bebisi uyutup gece gece :) .yani mesela biberonun ana rengi mavi suslemesi beyaz.maviden az ayirki ana yeri beyaz olanin suslemesini yapasin.. I
günaydın bacım... aman dikkat et .. bende hayatımda ilkkez 1 kavanoz nutellayı bitirir oldum.. ki normalde çikolata tatlı ağzıma sürmem hani.. şimdi tam anlamıyla tatlı canavarı oldum... o garip bayılma hissi gibi bişey yapıyor bir anda yiyince..bende öyle oluyorum..aman dikkat et yinede geçmiş ola...Günaydın kızlar,
Dün gece çok kötü geçti, tatlı yedim sonra üzerime bir halsizlik çöktü ki nasıl anlatayım bilmiyorum. Kan şekerim mi yükseldi ne oldu anlamadım. Hiç bir yerim ağrımıyor ama resmen tamam ben gidiyorum dedim. Eşim doktora gidelim dedi, ne diyeceğim doktora dedim yani ağrım yok bebek hareket ediyor, onunla ilgili bir sorun hissetmiyorum. Neyse sonra uyumuşum öyle.
Bugün de işe gitmedim, zaten öğlenden sonra mobilyamız gelecekmiş dün haber verdiler. Hiç gitmeyeyim dedim.
Bakalım inşallah istediğimiz gibi yapmışlardır mobilyamızı, gelince fotoğrafını çekip atarım :)
kızlar aranızda göğüs kalkanı alanı var mı?
tecrübeli anneler sizce almak gerekli mi? ne dersiniz? bi o eksik kaldı
Sende muneccimmisin nesin kizzz..valla dun saat yediydi kurabiyelere devam ettim :) ama hala bitmedi.bel bolgemde agrim var kendimi yormadan yapmaya karar verdim cunki az daha pazar gecesi acillik oluyordum zor rahayladimm.
Arkadaşlar günaydın.
hala bebek arabası konusunda karar veremedim
pierre cardin ps-805 diye bir model var. alanınız varmı? yada bakanız :)
Yani dogumdan uc hafta once yaptimmi tazecik olurlar..zaten malzemelerden dolayi kuflenecek bayatlayacak bi hamuru yok yanii..biseycik olmuo..mavi beyaz sarida cok iyi bi secim..Iyaaa dolaba koymayacaz öylemi o zaman ne kadar geç yapsam o kadar iyi olur ??? tamam bacım çok sağol verdiğin bilgilir için ..öyle depolamak gerek kışa organik organik yemek için
anladım bacım maviş ve beyaz alam birde sarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?