- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 36
Canim ben baby&me almistim e-bebekten onla yikadim yumusaticiya gerek olmaz yaziyo zaten üstünde onla yikadim ilave durulama yaptirdim.E-bebekte 9.90 di uygundu yani.Ama ben normalde de yumusatici kullanmiyorum.Sirke koydum yumusatici gözune az .Sonra tekrar durulattim.Yumusak oldu cnm.granül sabun da kullanabilirsin şu bebekler icin olanlardan.Bebişin kıyafetlerini beyle yıkadınız yumuşatıcı koyuluyor mu
Bebişin kıyafetlerini beyle yıkadınız yumuşatıcı koyuluyor mu
Ayyy..dun ablam konustum o da diyor 10 aylik bebegi var herkes birsey soyluyor diye.sinir harbi olmus kiz. :) en guzeli takmamak sanirim. He he deyip gecmek. Ama bazen sotlenenlerede bakmak gerek akil akildan ustun sonucta.ama sanirim annelik icgudusu en iyisi. Anneler en dogrusunu bilir.bnm drum diyor ki bir anne terslik oldugunu dusunuyorsa terslik vardir.icguduler en iyisi bence. Konusanlarla kavga etmek degil hehe deyip devaminda bildigini okumak benim akliyane cozumum su anda. Sinirlenmek daha kotu hem bebege hem kendine hem sutune zarar.yazik ablamin sutu kacti bu yuzden. Rahat olmak gerekişte canım doğumdan sora neşe huzur içinde olacak mıyım bi sürü yorum yapan olacak yoksa dönüp onlara cvp verecek miyim bunu bilemiorum herkeste bi bilmişlik bi hadsizlik .. Allah hepimizin yardımcısı olsun ..
ayy inşallah benimde normale döner canim nerdeyse 5 haftadir bu sekilde allahtan cok riskli durumda degiliz cok şükür bakalim 2 hafta daha dayan oglum diyorum su fazlaligi erken doguma.yol aciyomus. 37 hftaya gelsem icim rahatliycak.
böyle şık göründüğüne bakma.. ben bu ürünü bir deneyem dedim önümü göremeyeceğim kadar büyüktü... nuna pep aldık daha da ekonomikti hemArkadaşlar merhaba iyi aksamlar sizkrre bi konuda danismak istiyorum.bebek arabasi konusunda cok kararsizim.sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Lutfen bana bi oneride bulununn....
yol olunca zor canım iyi yapmışsın.sınavına sevindim.inşallah kazanırsın.bu arada bebiş nasıl dönmüş mü?Ciktim canim dayanamadim yola o kadar yordu ki.daha da cok var ama olsun dinleniyorum evde.sinavimda guzeldi 10 gun oldu ama aciklanmadi bakalim ne olcak sonucu bildiririm sana.
sadece avm de vs süreceksen nuna komforlu süspansiyon sisteminden dolayı.. pipa pep modeli.. hemde travel sistemli modeli oluyor... eee hollanda malı olunca adamların ülkesi düm düz bizde ki gibi dağ bayır yokki yüksek yapsınlar çim biçme makinesi gibi alçak ayakları...bende istemiyordum aslında quinny zap extra alacaktım ama gerek parası gerekse eşimin aman arabayla gidersin sonra aç bindir bebeği demesi üzerine nuna mantıklı geldi...Ne zormus karar vermek yahu :) siz deyince kilolara baktim ilki 18 ikincisi 11 kiloymus. Bide ben bi ara nunalara takmistim onlarda 8kilo ama sanki basık bunlara göre. . Zaten ben bu kararsizlikla gidersem alamam heralde. .. ben cok sosyal biri degilim ev kuşu desem yeri.genelde esimle cikariz disari. Bu yuzden kilolari taksam mi takmasam mi bilemiyorum. Sanirim sirf gosterisine vuruldum.. ama aldiktan sonrada pisman olursam cok üzülürüm. Tansiyon bnmde düşüyo o ne fena biseydir daha once hic yasamamistim... insan yığılp kaliverecek...
canım günaydın.kolonyanın üstündekileri arkadaşımın reklamcı dükkanı var orda bastırdım.saolsun onlar tasarladılar.aslında daha birsürü şey yapmıştım ama diğer fotolar yüklenmemiş sanırım.tekrar deneyimkolonyanın üzerindeki yazıyı kendiniz mi yaptınız?
arzuuu bacım enfesss görünüyor tü tü tü maşallahhh ... ellerine sağlık hele keçelerden yazmışın isimleri bayıldım.. birde bebişli şeyde bezlerimi var çok yaratıcı geldi bana bravoEki Görüntüle 1292328 Eki Görüntüle 1292328
canım günaydın.kolonyanın üstündekileri arkadaşımın reklamcı dükkanı var orda bastırdım.saolsun onlar tasarladılar.aslında daha birsürü şey yapmıştım ama diğer fotolar yüklenmemiş sanırım.tekrar deneyimEki Görüntüle 1292318 Eki Görüntüle 1292319 Eki Görüntüle 1292320 Eki Görüntüle 1292321 Eki Görüntüle 1292322 Eki Görüntüle 1292325 Eki Görüntüle 1292326 Eki Görüntüle 1292327
saolasın canım.teyzesi o da bez pastası paşanın:)daha iyileri sizlerin olsun .arzuuu bacım enfesss görünüyor tü tü tü maşallahhh ... ellerine sağlık hele keçelerden yazmışın isimleri bayıldım.. birde bebişli şeyde bezlerimi var çok yaratıcı geldi bana bravo
Sende muneccimmisin nesin kizzz..valla dun saat yediydi kurabiyelere devam ettim :) ama hala bitmedi.bel bolgemde agrim var kendimi yormadan yapmaya karar verdim cunki az daha pazar gecesi acillik oluyordum zor rahayladimm.kızlar gece oldu yine. sizleri duydukça hem gaza geliyorum hem de endişeleniyorum.
bugun ben de başladım bebişin kıyafetlerini ayırmaya. renklerine göre. Allahım ne çok şey almışım umarım kullanabilirim.
beyazların bir kısmını yıkadım , mavişleri de onlar kuruyunca yıkarım. başlamak bitirmenin yarısıdır
bizim double ve raziye nerdeler gerçekten de. bugün yine işlere giriştiler yarın çıkar kokusu : )
hepiniz kolonyaları kokladınız perişan mı oldunuz naptınız ya. kolonya doldurmaya mı gittiniz kurabiye mi yapıyosunuz.
sanki bebiş yicek onları boşverinnnnn
Yarim geldi az onceki yaaa yanlislikla cevaplaya basitim..bu arada tabi o kiyafetleride yika utule ilk onlari giycek ecuk sekli bozuluyor susu pusu ama olsun o kadarda...kurabiyeleri bugun bitircem ama...bide dun yatmadan resimlere baktik ne kadar degismisiz..ben zayiflamisim resmen.gidi felan vardi cenemde o yok olmus esim surekli dio zaten zayifladin diye :) oda kaslanmis onlara bakip gulduk eski vucut formu cocuk gibiymis felan...aradaki farklara baktik :) Ieskiden ne macaronlar yapardık ya. burdaki eklamda görünce aklıma geldi.
Bu arada kıyafetlerden kutuda bulunan 5 li 10 lu setlerin de yıkanması gerekiyor mu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?