2014 Aralık Anneleri

Kizlar iyi geceler gittigdyrdan biri 50 kurusa sise almisti ya kolonya yapimi icin ben akilsiz hic aklimda tutamiyorum kimdiZahmet olmazsa link atarmisiniz? Bi de kargo ne kadar tuttu acaba?
Kizlar bide sabuncunuz ayla abladan sabun alan vardi 1 tlden ayak seklinde onun kargo ücreti ne tuttu acaba?
Zaman azaldi biz tutustuk.Ne sekerimiz var ne bisey sabun ve kolonya yapcaz ama bakalim ben aklimda tutabilsem söylediklerinizi.İyiki burda paylasiyosunuz kizlar aldiklarinizi,yaptiklarinizi yoksa benim yavrum sekersiz kalacak bu gidisle

A arzummm_26_ cnm sen yapmistin sanirim kolonya siseleri swn mi almistin 50 kuruza?Link atarmisin? Bide sticker ve kargo hakkinda bilgi verirsen sevinirim.

Bebişin kıyafetlerini beyle yıkadınız yumuşatıcı koyuluyor mu
Canim ben baby&me almistim e-bebekten onla yikadim yumusaticiya gerek olmaz yaziyo zaten üstünde onla yikadim ilave durulama yaptirdim.E-bebekte 9.90 di uygundu yani.Ama ben normalde de yumusatici kullanmiyorum.Sirke koydum yumusatici gözune az .Sonra tekrar durulattim.Yumusak oldu cnm.granül sabun da kullanabilirsin şu bebekler icin olanlardan.

Bu arada popisi kaldirip ütüye giristim kizlar.Ama bitiremedim Kücük kücük ne kadar ugrastiriyor ya...Yarin da devam edicem.Doguma kadar bitirebilirsem ne mutlu bana.Sizi gördükce gaza geliyorum ben de

Bebişin kıyafetlerini beyle yıkadınız yumuşatıcı koyuluyor mu

Friendly organik bebek çamaşır deterjanı ile yıkadım, konsantre bi deterjan zararsız. bitki özlü.
fakat yumuşatıcı kullanmadım, durulama sırasında yumusatıcı eklendiği için camasıra tam durulanmadıgını söyledikleri için arkadaslar önermemişlerdi. Gerek de yok saf bir kokusu var şimdilik. Bugün ilk denemem. Bakalım sağlıgı duyarlılıgını öğrenince bebişin ilerde yumusatıcıya vs. geçerim diye dusunuyorum. ama genelde toz dalan roxy marka sabun tozu kullanıyorlar

A arzummm_26_ cnm gecmis sayfalarda paylasmissin linki cnm buldum sagol.Kargo ücreti cok tuttu mu acaba?Cam ya agir oluyo mu acaba 50 tane almayi düsünüyorum.Bu arada bnde Eskisehirliyim:)Gecmis sayfalarda konusulmus.Ailem orda ama bn Balikesirdeyim.Özledim memleketimi ahhh ahh

Ayyy..dun ablam konustum o da diyor 10 aylik bebegi var herkes birsey soyluyor diye.sinir harbi olmus kiz. :) en guzeli takmamak sanirim. He he deyip gecmek. Ama bazen sotlenenlerede bakmak gerek akil akildan ustun sonucta.ama sanirim annelik icgudusu en iyisi. Anneler en dogrusunu bilir.bnm drum diyor ki bir anne terslik oldugunu dusunuyorsa terslik vardir.icguduler en iyisi bence. Konusanlarla kavga etmek degil hehe deyip devaminda bildigini okumak benim akliyane cozumum su anda. Sinirlenmek daha kotu hem bebege hem kendine hem sutune zarar.yazik ablamin sutu kacti bu yuzden. Rahat olmak gerek )

bebeğin ütülerini oturarak yaptım ben kızlar...yere koydum ütü masasını..oturdum..müziğimi de açtım...yavaş yavaş yaptım...zevkliydi

ayy inşallah benimde normale döner canim nerdeyse 5 haftadir bu sekilde allahtan cok riskli durumda degiliz cok şükür bakalim 2 hafta daha dayan oglum diyorum su fazlaligi erken doguma.yol aciyomus. 37 hftaya gelsem icim rahatliycak.

evet öyleymiş banada öyle dedi doktorum. şekerli şeylerden uzak dur dedi. şeker suyu arttırıyormuş. bide çok su içmeyi bıraktım ben canım. günde 3 litre rahat içiyodum. bence onunda etkisi oldu. şimdi 1,5 litre falan içiyorum. o da normale döndürdü bence.

Arkadaşlar merhaba iyi aksamlar sizkrre bi konuda danismak istiyorum.bebek arabasi konusunda cok kararsizim.sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Lutfen bana bi oneride bulununn....
böyle şık göründüğüne bakma.. ben bu ürünü bir deneyem dedim önümü göremeyeceğim kadar büyüktü... nuna pep aldık daha da ekonomikti hem

sadece avm de vs süreceksen nuna komforlu süspansiyon sisteminden dolayı.. pipa pep modeli.. hemde travel sistemli modeli oluyor... eee hollanda malı olunca adamların ülkesi düm düz bizde ki gibi dağ bayır yokki yüksek yapsınlar çim biçme makinesi gibi alçak ayakları...bende istemiyordum aslında quinny zap extra alacaktım ama gerek parası gerekse eşimin aman arabayla gidersin sonra aç bindir bebeği demesi üzerine nuna mantıklı geldi...

utterfly143, post: 37605320, member: 500551"]Kuzum bnm goguslerim kucuk ama olsun bi tavsiyede bulunayimm ben evde penye emzirme sutyeni kullanicam. Disari ciktigimda ya da birine filan gittigimde kapli kullanicam. Dun aldim. Yeni incinin. 34,90 tl ama aldigina degiyo. Kapli ama yumusacik ve balen faln da yok. Gogus uclarini da belli etmez ve guzel dik dururlar. Foto da ekliyim.. fotodaki en kucuk beden galiba. Ben 90 beden aldim ve cok rahat baya da buyuk.[/QUOTE]
Guzelll.bizim buradaki camasircilar bi tek penye getirmisler.nette mesela kom ve yeni incinin guzel toparlayicili vat ama burda yok.hamileleri hicccc dusunmemmisler.

kolonyanın üzerindeki yazıyı kendiniz mi yaptınız?
canım günaydın.kolonyanın üstündekileri arkadaşımın reklamcı dükkanı var orda bastırdım.saolsun onlar tasarladılar.aslında daha birsürü şey yapmıştım ama diğer fotolar yüklenmemiş sanırım.tekrar deneyim

kızlar aranızda göğüs kalkanı alanı var mı?
tecrübeli anneler sizce almak gerekli mi? ne dersiniz? bi o eksik kaldı

arzuuu bacım enfesss görünüyor tü tü tü maşallahhh ... ellerine sağlık hele keçelerden yazmışın isimleri bayıldım.. birde bebişli şeyde bezlerimi var çok yaratıcı geldi bana bravo

Sende muneccimmisin nesin kizzz..valla dun saat yediydi kurabiyelere devam ettim :) ama hala bitmedi.bel bolgemde agrim var kendimi yormadan yapmaya karar verdim cunki az daha pazar gecesi acillik oluyordum zor rahayladimm.

eskiden ne macaronlar yapardık ya. burdaki eklamda görünce aklıma geldi.

Bu arada kıyafetlerden kutuda bulunan 5 li 10 lu setlerin de yıkanması gerekiyor mu acaba.
Yarim geldi az onceki yaaa yanlislikla cevaplaya basitim..bu arada tabi o kiyafetleride yika utule ilk onlari giycek ecuk sekli bozuluyor susu pusu ama olsun o kadarda...kurabiyeleri bugun bitircem ama...bide dun yatmadan resimlere baktik ne kadar degismisiz..ben zayiflamisim resmen.gidi felan vardi cenemde o yok olmus esim surekli dio zaten zayifladin diye :) oda kaslanmis onlara bakip gulduk eski vucut formu cocuk gibiymis felan...aradaki farklara baktik :) I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…