Walla yemek yemeye bile zamani olmadi kardesimin. Tam yemege oturuyo bebek viyaaak diye basliyo kalan bos zamaninida ancak kendine ayirabiliyor. Aman bi gelsinde bebisler utuleri bi kenara dursunvalla geçmedi henüz inşallah azimle bitiricem.
ben de ütülerken onu düşündüm acaba vaktimiz olur da ütü yapabilir miyiz, üşenir miyiz. ne durumda olacağız.
sen de erken yapmışsın yahu.maşallah
Canim bende bu aralar oyleyim hatta dun diger sayfada da konustuk kizlarla kendimi cok gucsuz hissediyorum diye. Son donemler yine gitti bizim psikolojiler. Birde dogum gaklastikla korku endise telas sardiGünaydın kızlar,
artık gerçekten sizlerden başka konusacak bu konuları değerlendirecek kimse yok. Herkes dogmasına odaklanmış cocuk dogmadan bileinecek hiçbişey yok dogduktan sonra susmazlar eminim ki.
bugun bunalımdayım. çok yalnız hissediyorum kendimi , korkuyorum da. şimdi aglıcam
bende üstü mor altı beyaz mor ciçekleri var,açık renk sevmiyorummkızlar pijama takımı nasıl aldınız ya ben bir tane aldım mor lila rengi önünde bebek resmi var düğmeleri var iki tarafta açılıp emzirebiliyosun ama şu ara herkes beyaz krem tarzı alıyor
canim bende renkli almayi dusunuyorum bence daha civil civil olmasi guzel olurkızlar pijama takımı nasıl aldınız ya ben bir tane aldım mor lila rengi önünde bebek resmi var düğmeleri var iki tarafta açılıp emzirebiliyosun ama şu ara herkes beyaz krem tarzı alıyor
aglanmayacak seylere aglar oldum nerdeyse esime catacam kendimi tutuyorum adamin bisey yaptigida yok sabrim kalmamis bi haldeyim kizimin ilk dogdugu zamanlar aklima geliyo cok zorlamisti simdi iki bebis bide kizim basa cikamayacak gibi hissediyorum kendimi yetersiz hissediyorumCanim bende bu aralar oyleyim hatta dun diger sayfada da konustuk kizlarla kendimi cok gucsuz hissediyorum diye. Son donemler yine gitti bizim psikolojiler. Birde dogum gaklastikla korku endise telas sardi
Uskudara da kadikoye de yakinim ben. Ama agirlastim artik tek cikamiyorum. Ama bebislerle beraber bulussak super olur.
Günaydın kızlar,
artık gerçekten sizlerden başka konusacak bu konuları değerlendirecek kimse yok. Herkes dogmasına odaklanmış cocuk dogmadan bileinecek hiçbişey yok dogduktan sonra susmazlar eminim ki.
bugun bunalımdayım. çok yalnız hissediyorum kendimi , korkuyorum da. şimdi aglıcam
kızlar pijama takımı nasıl aldınız ya ben bir tane aldım mor lila rengi önünde bebek resmi var düğmeleri var iki tarafta açılıp emzirebiliyosun ama şu ara herkes beyaz krem tarzı alıyor
canim kokusu tatli oluyomus idrarla karistirabilirsiniz dedi doktor idrarin kokusunu biliyoruz zaten amniyon tatli tatli kokarmisgünaydınnnn.. 36. haftayı da doldurduk çok şükür, 37den gün alıyoruz artık.. ama geceler fena, doğru düzgün uyuyamıyorum, dönüp durmaktan eşim rahatsız olmasın diye başka odaya geçtim dün gece.. bu arada bi şey sorcam kızlar (özellikle de tecrübeli anneler) , amniyon sıvısının kokusu var mı? az az akıyosa nasıl fark edebiliriz acaba? yoksa edemez miyiz?
kızlar pijama takımı nasıl aldınız ya ben bir tane aldım mor lila rengi önünde bebek resmi var düğmeleri var iki tarafta açılıp emzirebiliyosun ama şu ara herkes beyaz krem tarzı alıyor
bencedeee bebişlerimizi arabaya koydugumuz gibi mis gibi gezerizz
günaydınnnn.. 36. haftayı da doldurduk çok şükür, 37den gün alıyoruz artık.. ama geceler fena, doğru düzgün uyuyamıyorum, dönüp durmaktan eşim rahatsız olmasın diye başka odaya geçtim dün gece.. bu arada bi şey sorcam kızlar (özellikle de tecrübeli anneler) , amniyon sıvısının kokusu var mı? az az akıyosa nasıl fark edebiliriz acaba? yoksa edemez miyiz?
aglanmayacak seylere aglar oldum nerdeyse esime catacam kendimi tutuyorum adamin bisey yaptigida yok sabrim kalmamis bi haldeyim kizimin ilk dogdugu zamanlar aklima geliyo cok zorlamisti simdi iki bebis bide kizim basa cikamayacak gibi hissediyorum kendimi yetersiz hissediyorum
canım benim aldıklarımı eklemiştim daha önce mavi bulutlu ve pembeli bordolu bi takım .. krem rengi de kısa kollu almayı düşünüyorum tek takım olmaz ztn hastaneye bile 2-3 takım götürmemiz lazımm
amin cnm Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. anneciğine sağlık sıhhat uzun ömür versin. kim bu kadar fedakarlık yapabilir ki başka. sağlıcakla alırsın inş bebişini kucağına..Allah eşlerimize ve annelerimize sağlık sıhhat versin inşallah, bende 3. ayımın son haftasından beri raporluyum duşuk tehlikesi ve erken doğum tehlikesi yüzünden.4.ayımdan itibaren annem geliyor.Birgun kalıyor diğer gün kendi evine gidiyor.Annem eve gittiği akşamlarda senin eşin gibi ayağa kaldırmıyor eşim ne iş varsa kendi yapıyor sağolsun, benim riskli gebelik olunca gece ah desem uyanıyor, benimle birlikte yaşıyor hamileleği neredeyse, 1 haftadırda kuyruk sokumu ve sırtımda ağrım var sağolsun masaj yapıyor bende işten donmesini 4 gözle bekliyorum :)) 4 gün annem gelemicek,babamın şekeri yüksek çıktığı için takip etmesi lazım 4 gün, inanır mısınız 2 gunluğune de olsa yanımda duracak kimseyi bulamadık. Başka zaman biz gelicez demeyi iyi biliyorlar ama kabul etmicem doğum sonrası kadar onları offff ne çok dolmuşum yaaa k.bakmayın sizde olmasanız kimle dertleşicem ben iyiki varsınız...
Ohhh baharda da tam ele gelirler zaten koy arabaya gezdir miss gibi.bencedeee bebişlerimizi arabaya koydugumuz gibi mis gibi gezerizz
Canimmm üzme kendini ben de cok yalniz hissediyorum kendimo bazen.Bi esim var o da ise gidiyo bi de kayinvalidem var ayni sehirde.Annem 4 saat uzak bana ,kardesim var gelemiyor.Babam yok yalniz cünkü.Esim simdi gece kurs vermeye baslicak ben hep yalniz.Ben ücretsiz izin alacagim calismaya da mecbur ne edeyimGünaydın kızlar,
Slm kızlar. Nasılsnz. Bebişimn cantasını hazrlıcam bu hafta. Bışey sorucam. Hastane çıkışı gibi üç takım koymayı düşünüyorum. İçine uzun kollu cıtcıtlı tulumda koymalımıyım. Yanı takımlar dışında ne koymalıyım üst için
inş Allah canım. Veririz zaten yaa :)bebişler bizi oturtturmazlar nasılda veririz aldığımız kiloları inşallah normal doğum olurda
Ben krem ve mavi olarak 1 er takım aldım canım.kızlar pijama takımı nasıl aldınız ya ben bir tane aldım mor lila rengi önünde bebek resmi var düğmeleri var iki tarafta açılıp emzirebiliyosun ama şu ara herkes beyaz krem tarzı alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?