2014 Aralık Anneleri

Walla yemek yemeye bile zamani olmadi kardesimin. Tam yemege oturuyo bebek viyaaak diye basliyo kalan bos zamaninida ancak kendine ayirabiliyor. Aman bi gelsinde bebisler utuleri bi kenara dursun

kızlar pijama takımı nasıl aldınız ya ben bir tane aldım mor lila rengi önünde bebek resmi var düğmeleri var iki tarafta açılıp emzirebiliyosun ama şu ara herkes beyaz krem tarzı alıyor

Canim bende bu aralar oyleyim hatta dun diger sayfada da konustuk kizlarla kendimi cok gucsuz hissediyorum diye. Son donemler yine gitti bizim psikolojiler. Birde dogum gaklastikla korku endise telas sardi

kızlar pijama takımı nasıl aldınız ya ben bir tane aldım mor lila rengi önünde bebek resmi var düğmeleri var iki tarafta açılıp emzirebiliyosun ama şu ara herkes beyaz krem tarzı alıyor
bende üstü mor altı beyaz mor ciçekleri var,açık renk sevmiyorumm

canim bende renkli almayi dusunuyorum bence daha civil civil olmasi guzel olur

Canim bende bu aralar oyleyim hatta dun diger sayfada da konustuk kizlarla kendimi cok gucsuz hissediyorum diye. Son donemler yine gitti bizim psikolojiler. Birde dogum gaklastikla korku endise telas sardi
aglanmayacak seylere aglar oldum nerdeyse esime catacam kendimi tutuyorum adamin bisey yaptigida yok sabrim kalmamis bi haldeyim kizimin ilk dogdugu zamanlar aklima geliyo cok zorlamisti simdi iki bebis bide kizim basa cikamayacak gibi hissediyorum kendimi yetersiz hissediyorum

ay canım benim ağlama, birazcık kendi kendine dolaş müzik dinle rahatlamaya çalış bunalmışsın biraz sadece, hepsi gelip geçecek. bak bebişlerimiz de hissediyor bizim huzursuzluğumuzu. ara ara hepimiz yaşıyoruz ben de bazen çok bunalıyorum. dün mobilyalarımız gelecekti bir aksilik çıktı yarına sarktı ama sanki çok mühim bir şeymiş gibi oturdum ağladım çocuk gibi resmen. sonra kendime şaşırdım kızdım ne yapıyorum ben diye :)
bu aralar aşırı duygusallığımız normal olabilir ama yine de daha sakin olmaya çalışmalıyız. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah

ben 1 pijama iki gecelik takımı aldım canım hepsi de farklı renk :) pijamam pembe, geceliğimin biri somon rengi diğer sabahlıklı takımım da krem. hangisi hoşuma gittiyse onu aldım hatta krem veya beyaz gibi renklerdense koyular daha iyi diyorlar, leke vs olursa kirlenirse diye. güle güle giy sen de aldıklarını inş :)

canim kokusu tatli oluyomus idrarla karistirabilirsiniz dedi doktor idrarin kokusunu biliyoruz zaten amniyon tatli tatli kokarmis

canım benim aldıklarımı eklemiştim daha önce mavi bulutlu ve pembeli bordolu bi takım .. krem rengi de kısa kollu almayı düşünüyorum tek takım olmaz ztn hastaneye bile 2-3 takım götürmemiz lazımm

Canim ya kokusunun farkinda degilim.varmi yokmu bilrmiycem o an sancidan baska bisey hatrlamiyorum.su gibiydi ve yogun sekilde gelmisti.

Hepimiz oyleyiz canim simdi. Gecen istanbula gittik gece olmus 2 geziyoruz hala esim hadi gidelim yatalm dedi ben basladim aglamaya yok efendim neymis beni gezdirmiyorsunmuş. Halbuki eşim kalk cikalim diyince cikan insan. Niye agladim o gun anlamadim.

Kafamizda neler kuruyoruz korku endise yetecekmiyiz dogrumu yaptik vs bir suru seyler. Atlaticaz canim. Cekiversinler ayol 1 ay daha

amin cnm Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. anneciğine sağlık sıhhat uzun ömür versin. kim bu kadar fedakarlık yapabilir ki başka. sağlıcakla alırsın inş bebişini kucağına..

Slm kızlar. Nasılsnz. Bebişimn cantasını hazrlıcam bu hafta. Bışey sorucam. Hastane çıkışı gibi üç takım koymayı düşünüyorum. İçine uzun kollu cıtcıtlı tulumda koymalımıyım. Yanı takımlar dışında ne koymalıyım üst için

Canimmm üzme kendini ben de cok yalniz hissediyorum kendimo bazen.Bi esim var o da ise gidiyo bi de kayinvalidem var ayni sehirde.Annem 4 saat uzak bana ,kardesim var gelemiyor.Babam yok yalniz cünkü.Esim simdi gece kurs vermeye baslicak ben hep yalniz.Ben ücretsiz izin alacagim calismaya da mecbur ne edeyim
Depresyona girdim galiba ben evden disari cikmak ,aynaya bakmak istemiyorum.Gecen bi baktim kaslarim orman olmus haberim yok ,aglayasim geldi.Önceden ne bakimliydim.Keske annem olsa yanimda.Cok dertlendim ben de Sana üzülme derken ben de üzüldüm bak.

Kızlar bu arada gebe okulu var burda ama ben kalkip gidemiyom,biyerlerimin agrisindan.internette böyle biseyler var mi bildiginiz izleyecegimiz?Bebek bakimi,kolay dogum tarzinda???Hicbisey bilmiyorummmm

Ic zibin koy tabi cnm bebis yeni dogdugu icin zor isiniyo biraz. Uzun kollu oldun tabi sicak tutsun bebisi.

bebişler bizi oturtturmazlar nasılda veririz aldığımız kiloları inşallah normal doğum olurda
inş Allah canım. Veririz zaten yaa :)
Ben krem ve mavi olarak 1 er takım aldım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…