ah gökçe dün akşam dedim ben de eşime. acaba bir gün yine tiyatroya baleye Bilkent senfoniye vs gidebilecekmiyiz diye. her ctesi akşam bir şey bulur giderdik sezon açılınca. en son emreye 8 aylık hamileyken gitmiştim tiyatroya. 3 yıl olmuş..
selam canım. benim de 12si son günüm. 2013den 1 tanecik senelik iznim kalmış. bu cuma onu alıcam. çankayadaki sosyete pazarına gitsem diyorum delimiyim neyim.
ne hikmetse bana enerji geldi ağırlaşmama rağmen. kimseden hayır yok ne varsa eşimde var. o emrenin yükünü alıyor ben hazırlıklarımı yapıyorum.
anam zorun ne duvarların da pis kalaydı. maşallah diyeyim yine de. eline sağlık..
hay maşallah enişteme.. canım allah kolaylıklar versin. yakın olsak ben sana en azından yemekte destek çıkarım ama eryamandasın sanırım. bizler ne bulsak yer geçiştiririz de çocuk olunca illaki bir çorba ve arkasına bir yemek gerekiyor. damdan düşenin halini damdan düşen anlar.
bana bir enerji geldi ne hikmetse. domuz gibiyim. oğlumu kucağıma fazla almazsam, gelenim gidenim olmazsa kendi kendime yetiyorum şükür.
çocuksuz ve ev hanımı ya da bekar arkadaşlarıma güceniğim biraz. fink fink gezerler nasılsın bi ihtiyacın var mı diye aramazlar, hafta içi akşam çaya gelmeye kalkarkar :) oysaki o akşam ne kıymetli. tüm gün gebe gebe çalışmışsın ve ertesi güne yemek lazım ve hala doğum hazırlıkların bitmemiş ve ertesi gün 7,30da çocuğu servis alacak erken uyutulması lazım ve insanlar 20de çaya gelip 23e kadar oturma derdinde. dedim ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. ben ince düşünüyorum o inceliği de bekliyorum sanırım.
ben resim çektircem diye bitane dantelli falan krem yeni gelin takımları gibi takım aldım:) bide önden düğmeli mavi bi takım aldım sonra oda yetmedi gözüme bide nar çiceği aldım annem tutturdu sezeryan falan olursun bide boydan gecelik al dedi en son onu alacam bakalım hangisini giyecem:)inş Allah canım. Veririz zaten yaa :)
Ben krem ve mavi olarak 1 er takım aldım canım.
Çok yaramaz hala dönmemis :) sen nasılsın ve bebis nasıl :)Günaydın canım. Kardeşin nasıl.
Kızlar nacizane fikrim i söylemek istiyorum.bırakın korkuları eşi dostu onu bunu ve sadece 1 ay sonra belkide daha kısa sürede hayatımıza dahil olacak hatta ve hatta ömrün en güzel armağanı bebekleri mize odaklanın. bana zamanlar yetmiyor sanki öyle bir kaptırdm ki kendimi bu sürece ve her an okdr kıymetli ve güzel ki başka bişey düşünmeye vaktim olmuyor.doğum korkusuna gelince orası biraz karışık bazen çatır çatır doğuruyor um bazende yok sezeryan olur bu kesin diorum kafamda orada bi netlik oluşamadı henüz rabbime emaneti z hepimiz sıkmayın canları bu günler çok kıymetli keyfini çıkarın herkese hayırlı günler arkadaşlarCanim bende bu aralar oyleyim hatta dun diger sayfada da konustuk kizlarla kendimi cok gucsuz hissediyorum diye. Son donemler yine gitti bizim psikolojiler. Birde dogum gaklastikla korku endise telas sardi
Hormonlar canim keske elimizde olsa bi gulup bi agliyoruz kafayi yedik iyice. Ama biliyorumki bebegimi kucagima alinca dunyanin en guclu kadini olacagim :)Kızlar nacizane fikrim i söylemek istiyorum.bırakın korkuları eşi dostu onu bunu ve sadece 1 ay sonra belkide daha kısa sürede hayatımıza dahil olacak hatta ve hatta ömrün en güzel armağanı bebekleri mize odaklanın. bana zamanlar yetmiyor sanki öyle bir kaptırdm ki kendimi bu sürece ve her an okdr kıymetli ve güzel ki başka bişey düşünmeye vaktim olmuyor.doğum korkusuna gelince orası biraz karışık bazen çatır çatır doğuruyor um bazende yok sezeryan olur bu kesin diorum kafamda orada bi netlik oluşamadı henüz rabbime emaneti z hepimiz sıkmayın canları bu günler çok kıymetli keyfini çıkarın herkese hayırlı günler arkadaşlar
Canimmm üzme kendini ben de cok yalniz hissediyorum kendimo bazen.Bi esim var o da ise gidiyo bi de kayinvalidem var ayni sehirde.Annem 4 saat uzak bana ,kardesim var gelemiyor.Babam yok yalniz cünkü.Esim simdi gece kurs vermeye baslicak ben hep yalniz.Ben ücretsiz izin alacagim calismaya da mecbur ne edeyim
Depresyona girdim galiba ben evden disari cikmak ,aynaya bakmak istemiyorum.Gecen bi baktim kaslarim orman olmus haberim yok ,aglayasim geldi.Önceden ne bakimliydim.Keske annem olsa yanimda.Cok dertlendim ben deSana üzülme derken ben de üzüldüm bak.
Kızlar bu arada gebe okulu var burda ama ben kalkip gidemiyom,biyerlerimin agrisindan.internette böyle biseyler var mi bildiginiz izleyecegimiz?Bebek bakimi,kolay dogum tarzinda???Hicbisey bilmiyorummmm
Günaydın kızlar,
Ne yaptınız nasıl gidiyor çok merak ediyorum ama girmeye pek fırsatım olmuyor. İş yerinde son günlerim işleri toparlayacağım diye perişan oldum. Gerçi home ofice olayına döneceğim bu haftadan sonra tamamen kopamadım yine işlerden
Dün mobilyalarımız geldi, kuruldu. Havalandırılması lazım ama tüm ev koktu resmenOnun dışında bizde durumlar iyi çok şükür. Sizler neler yapıyorsunuz anlatın bakalım.
İyiyiz canım biz çok şükür. Sizin yaramaz döner zamanı gelince merak etme :)Çok yaramaz hala dönmemis :) sen nasılsın ve bebis nasıl :)
kızlar az önce doktordan geldim. üşüttüm sanırım çok fena ishal oldum gittim serum yedim kan idrar tahlili yapıldı enfeksiyon varmı yokmu diye. çok şükür bişi çıkmadı. nstdede hafif kasılmalarım çıktı. doktorum bişi yok dedi. şimdi çok şükür iyiyim ama haftaya yapılacak çatı muyanesi aklıma geldikçe tırsıyorum
SAğol canım sana da. İşlerimiz hiç bitmiyor malumm. Evet bundan sonrası temizlik kaldı artık. Silip yerleştirelim bitsin gitsin. Yerleşmeyince her yerde bebişin bir eşyası, Halimizi görsen salon da bile eşyaları varkuzumm kolay gelsin sana bundan sorası temizlik ferahlık ne güzell sen çantanı hazırlamış mıydın ? bende mobilyaların gelmesini bekliyorum her yer dagınık gibi pazar yerine döndü evde haftaya gelecek inş o zamana kadar anca yıkar ütülerim die düşünüyorum bu haftasonu ütü günleri başlıyor asıl niyetim kitap fuarıydı ama neye niyet kime kısmet işte
kızlar her şeyim tamammış gibi dün de lohusa şerbeti için kızamık şekeri aldım :) gezinirken gözüme çarptı, aldım koydum eve. birçok yerde bulunuyormuş, ben Malatya pazarından aldım aklınızda bulunsun almak isteyen olursa
lohusa şerbeti nedir ben ilk duyuyorumkızlar her şeyim tamammış gibi dün de lohusa şerbeti için kızamık şekeri aldım :) gezinirken gözüme çarptı, aldım koydum eve. birçok yerde bulunuyormuş, ben Malatya pazarından aldım aklınızda bulunsun almak isteyen olursa
lohusa şerbeti nedir ben ilk duyuyorum
lohusa şerbeti nedir ben ilk duyuyorum
Kizlar serbete dalmislar :)kızlar şu bacak ile popo birleşimi neden acıyo çatı şeysi mi benim için erken mi anlamadım lutfen cevapp
aslına bakarsan süt yaptığı düşünülen bir şerbet, lohusaların içmesi gerekiyormuş ama agaydinin dediği gibi gelenlere de ikram ediliyor. Ben de minik kadehler ve paşabahçenin şerbet karafı var çok şık onları aldım, onda sunucam inşallah hastanede ve sonrasında evde. tarifi nette var, kızılcık şekeri, toz şeker, su, kabuk tarçın, muskat, karanfil malzemeleri. haftalarca durabiliyormus buzdolabında. biraz daha vakit geçsin yaparım ben heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?