2014 Aralık Anneleri

canım o kadar haklısın ki bu zamanlarda belli oluyor insanların dostlugu iyiliği bazen herkes kendi derdinde gibi geliyor,herkesin kendi sorunu en önemlisi..kesinlikle eş ve anneden başka kimseden yardım yok yani net gerçekten yardımcı olan arkadaşlarınız varsa sarılın onlara bırakmayın .. bazen nasılsın nasıl gidiyor diyen insan bile gözümde çok değerli oluyor içtense eğer ..

inş Allah canım. Veririz zaten yaa :)

Ben krem ve mavi olarak 1 er takım aldım canım.
ben resim çektircem diye bitane dantelli falan krem yeni gelin takımları gibi takım aldım:) bide önden düğmeli mavi bi takım aldım sonra oda yetmedi gözüme bide nar çiceği aldım annem tutturdu sezeryan falan olursun bide boydan gecelik al dedi en son onu alacam bakalım hangisini giyecem:)

Canim bende bu aralar oyleyim hatta dun diger sayfada da konustuk kizlarla kendimi cok gucsuz hissediyorum diye. Son donemler yine gitti bizim psikolojiler. Birde dogum gaklastikla korku endise telas sardi
Kızlar nacizane fikrim i söylemek istiyorum.bırakın korkuları eşi dostu onu bunu ve sadece 1 ay sonra belkide daha kısa sürede hayatımıza dahil olacak hatta ve hatta ömrün en güzel armağanı bebekleri mize odaklanın. bana zamanlar yetmiyor sanki öyle bir kaptırdm ki kendimi bu sürece ve her an okdr kıymetli ve güzel ki başka bişey düşünmeye vaktim olmuyor.doğum korkusuna gelince orası biraz karışık bazen çatır çatır doğuruyor um bazende yok sezeryan olur bu kesin diorum kafamda orada bi netlik oluşamadı henüz rabbime emaneti z hepimiz sıkmayın canları bu günler çok kıymetli keyfini çıkarın herkese hayırlı günler arkadaşlar

Hormonlar canim keske elimizde olsa bi gulup bi agliyoruz kafayi yedik iyice. Ama biliyorumki bebegimi kucagima alinca dunyanin en guclu kadini olacagim :)

çok sağolun kızlar. inşallah bu durum hemen geçer. bugun yuruyusum de agrılı. bacaklarım ve popoya birleşen yerler sızlıyor. neden oyle oldu anlamadım.

gezmek istiyorum 2 gun dısarı cıkmayınca böyle oluyorum sanırım napcam ben dogum boyunca.
geezelim tozalım bosveer.

geçen kadının biri ben beklerken magaza kapısında , sen niye bu sogukta geziyosun otursana evinde dedi. sonra da aman yurumek de faydalıymıs dedi. abla dedim ne diyosun sen. sıkma canımı. milletin gözü de üzerimizde.
bugun biraz sıcak diye esprili tshirt giydim. herkes bakıyo bişiler diyo. aman yaa. sönük olmak lazım bu dönemde cunku herkesin gözü üzerimizde. gezmsek desem biz bunalıma giriyoruz.

şimdi işyerindeki masamı ve cekmecelerimi bosalttım. tüm proje dokumanlarımı attım. dönünce herseye sıfırdan baslıcam. oh mis gibi oldu burayı da dusunmucem artık.

kuzumm kolay gelsin sana bundan sorası temizlik ferahlık ne güzell sen çantanı hazırlamış mıydın ? bende mobilyaların gelmesini bekliyorum her yer dagınık gibi pazar yerine döndü evde haftaya gelecek inş o zamana kadar anca yıkar ütülerim die düşünüyorum bu haftasonu ütü günleri başlıyor asıl niyetim kitap fuarıydı ama neye niyet kime kısmet işte

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine .. bende 15inde gideceğim sanırım ilk çatı muayenem olacak

SAğol canım sana da. İşlerimiz hiç bitmiyor malumm. Evet bundan sonrası temizlik kaldı artık. Silip yerleştirelim bitsin gitsin. Yerleşmeyince her yerde bebişin bir eşyası, Halimizi görsen salon da bile eşyaları var Ütülerini bitir mobilya gelene kadar. Gelince anca mobilya yı sil düzenle yerleştir yapacaksın bende yapacağım daha Çantamı sözde hazırlamıştım geçen gece mobilyalar gelecek diye eşime dedim çek şu valizi bu tarafa diye. Fermuarına bakmadan kaldırdı hepsi yere serildi sinir oldum. Allah'tan yerler temiz di ama yerleştircem diye o kadar uğraşmıştık. Kızdım bağardım sinirimi atıım Sonra bir daha ellemedim. Gelişi güzel toparladım duruyor öylecene. Daha eksiklerimiz var. Emzirme sütyeni istediğim gibi kalıplı bulamadım henüz.
Allah yarıdmcımız olsun. Bu arada artık kitap fuarı falan faaso fiso bizi anca bebe fuarı paklar

kızlar her şeyim tamammış gibi dün de lohusa şerbeti için kızamık şekeri aldım :) gezinirken gözüme çarptı, aldım koydum eve. birçok yerde bulunuyormuş, ben Malatya pazarından aldım aklınızda bulunsun almak isteyen olursa

süpersin ben de az önce düşünüyodum nerde bulabilirim acaba diye.

lohusa şerbeti nedir ben ilk duyuyorum

Kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi .cantanizin icine neler koydunuz. Birsey daha bugun ben8m mardimda kasilma felan yok fakat alt tarafim rahim agzim kasigim acayip batmalar oluyor aciyor kramp gibi ivne batiyor yurutmuyor y nexen acaba

doğumdan sonra bebek görmeye gelenlere dağıtılırmış. kızamık şekeriyle yapılıyor, tarçın karanfil falan konuyormuş içine. kırmızı bir şerbet. bunun için özel bardak bile yaptı bazı arkadaşlar ama ben o kadar uğraşamadım, şu kahve yanında verdiğimiz küçük su bardaklarına koyup dağıtmayı düşünüyorum

aslına bakarsan süt yaptığı düşünülen bir şerbet, lohusaların içmesi gerekiyormuş ama agaydinin dediği gibi gelenlere de ikram ediliyor. Ben de minik kadehler ve paşabahçenin şerbet karafı var çok şık onları aldım, onda sunucam inşallah hastanede ve sonrasında evde. tarifi nette var, kızılcık şekeri, toz şeker, su, kabuk tarçın, muskat, karanfil malzemeleri. haftalarca durabiliyormus buzdolabında. biraz daha vakit geçsin yaparım ben heralde

kızlar şu bacak ile popo birleşimi neden acıyo çatı şeysi mi benim için erken mi anlamadım lutfen cevapp

muskat da mı konuyormuş bak benim baktığım tarifte yoktu ama güzel koku da verir aslında koyalım bari :)
eskiden süt yapsın diye şerbetler tatlılar veriyorlarmış o yüzden zavallı kadınlar doğumdan sonra daha çok kilo alıyormuş herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…