- 17 Nisan 2013
- 524
- 249
- 123
Hatunlar 34+4 de spinal dogumla saat 19.30 da kizim dogdu.suan iyiyz.yarin taburcyz ins.
Masallah kiz n marifetlisin. Guzel gunlerde giysin insallahhkızlar , bebişime ilk yaptıgım kıyafeti göstereyim başka da bişey yapamadım zaten. Bu da esprili bir ip oldugu için düz orerek yapabiliyorum diye. Sizce nasıl olmuş. Kabarık olduğu için düğmeleri bu şekilde seçtim ve bugün düğmelerin yaptım. Sonunda bittiiiii.
nasıl olmuş merak ediyorumm
Canim valla cok sinir oldum okuyunca.Misafirlerini bogasim geldi.Tam sana üzülmüstüm ki esim aksam demez mo okuldan 2 arkadas esleriyle bize caya gelmek istiyo diyekızlar perte çıkmış durumdayım resmen şaka gibi. daha saatler önce @esr06 nın düşüncesiz tandıklarına kızarken aynısı başıma geldi.hem de çifter çifter. saat 13,00 de bi telefon. "akşam çaya size gelicez müsaitseniz ama sakın bişey yapma".ne dicem tmm buyrun dedim.
en son pazar günü temizlik yapmıştık haliyle tozlandı ev. elim belimde yalandan bi evi süpürdüm toz aldım. kuru kuru çay veremeyeceğim için 2 çeşit bişi hazırlıyım dedim o da 2 saatimi aldı. belim kopacak sandım.bu arada kızım geldi kreşten onu yedir içir vs.
5 gibi bi uzanayım dinleneyim misafirler gelene kadar derken bi kapı, komşu yanında iki çocuğuyla. biri 2 biri 4 yaşında iki erkek çocuk düşünün. kapıyı açmamla beraber odalara dağıldılar. 7 ye kadar oturdu eşimin de geç geldiğini biliyo. evin altı üstüne geldi. kızımıın oyuncak sepetleri olduğu gibi boşaldı odalara. bi taraftan da kızımın "anne bebeğimi aldı, anne tokamı aldı" mızmızlarıyla uğraştım. 7 gibi arkada bir savaş alanı bırakarak gittiler.
7 den 8 e kadar sürüne sürüne evi topladım. eşim 8 gibi geldiğinde hala yerlerdeydim. eşim gelir gelmez misafirler de geldi. adamcağız yemek bile yiyemedi. hoş yemek de yoktu zaten doğru düzgün. neyse gelenlerde de var 2 küçük çocuk. 11,20 ye kadar oturdular.yine her yer her yerde vaziyeti. dünden zaten uykusuzum delirecek gibi oldum. neyse gittiler eşim odalara ben mutfağa daldım. kızımı 7.30 da servise veriyorum az önce uyudusabah nasıl uyanacak onu düşünüyorum.
sinirimden gireyim de iki satır içimi dökeyim şuraya dedim. kızlar siz siz olun doğum iznine falan ayrıldığınızı kimselere söylemeyin. duyan geliyor. çok fenayım inş bu gece uyuyabilirm bu yorgunlukla
Haklisin cnm ben de o kadar takiyorum ki kafama bu misafir konusunu...gidilmez tabiiiii.. 40 ı çıkmadan gidenler yuhhh diyorummm
Benim de canim cok yaniyor artik tatlim.Poposuyla gögüs kemigimi acitiyo düsün yani.Ne kadar yaramazlar yahu...kızlar oğlumun hareketlerinin maşallahı var çok şükürama gel görki çok canımı acıtıyo poposunu iyice kaburgama dayıyo oturur pozisyonda durmak işkence resmen sizinkilerde artık canınızı acıtıyomu?
Gözun aydin cnm Rabbim saglikla büyütmeni nasip etsin.Hatunlar 34+4 de spinal dogumla saat 19.30 da kizim dogdu.suan iyiyz.yarin taburcyz ins.
Canim cok yumusak gözüküyo ben cok begendim.Hem senin emegin cok degerli bence.Güle güle giysin yavrus.kızlar , bebişime ilk yaptıgım kıyafeti göstereyim başka da bişey yapamadım zaten. Bu da esprili bir ip oldugu için düz orerek yapabiliyorum diye. Sizce nasıl olmuş. Kabarık olduğu için düğmeleri bu şekilde seçtim ve bugün düğmelerin yaptım. Sonunda bittiiiii.
nasıl olmuş merak ediyorumm
Hatunlar 34+4 de spinal dogumla saat 19.30 da kizim dogdu.suan iyiyz.yarin taburcyz ins.
canım ben yorumlarda gormustum . yataga gecınce dogum su gecmıyor lekesi , alez mutlaka kullanın dıyorlardı .. ne kadar dogru bılemıyorm amaYa kizlar ben dogumu düsündülce sacma sapan seyler geliyo aklima ya
Kafayi mi yiyom acabaSimdi uyuyorum ya mesela diyorum ki suyum gelse bu yatagi atmak zorunda kalacaz.Altima naylon mu sersem su gecirmez alez mi alsam diyom Annem de diyo kafayi mi yedin kizim nerden geliyo aklina bunlar diyo.Hamilelik psikolojimi bozdu iyice...
Kizlar bu emzikleri kaynattiniz mi organik beslenme gerecleri deterjaniyla yikasak yeter mi,ne yaptiniz siz?
Ya kizlar ben dogumu düsündülce sacma sapan seyler geliyo aklima ya
Kafayi mi yiyom acabaSimdi uyuyorum ya mesela diyorum ki suyum gelse bu yatagi atmak zorunda kalacaz.Altima naylon mu sersem su gecirmez alez mi alsam diyom Annem de diyo kafayi mi yedin kizim nerden geliyo aklina bunlar diyo.Hamilelik psikolojimi bozdu iyice...
canım bence ilk kullanımdan önce 5-10 dakika kaynamış suda bekleterek sterilize edersen daha iyi olur.
Sagol cnm gülmeyip cevap verdigin icin.Sacma degilmis düsüncem sevindim.Su gecirmeyen alez vardir herhalde dimi?Sancimiz gelince ayakta mi dolassak acaba oturmasak mi:)canım ben yorumlarda gormustum . yataga gecınce dogum su gecmıyor lekesi , alez mutlaka kullanın dıyorlardı .. ne kadar dogru bılemıyorm ama
Tmm cnm öyle yapayim kaynamis suya atayim dedigin gibi.Sonucta ilk kullanim haklisin,kokusu gider hem.canım bence ilk kullanımdan önce 5-10 dakika kaynamış suda bekleterek sterilize edersen daha iyi olur.
Haklisin cnm carsaf gibi bir bez mi oluyor bu?Hisir hisir olmaz dimi?Esimi de rahatsiz etmeyeyim.Nerde bulurum ki?çok takıyosan çarşafının altına hasta bezlerinden ser canım bi tane. hem lohusayken de serebilirsin sonra. malum 1 ay kadar kanamamız olcak
Haklisin cnm carsaf gibi bir bez mi oluyor bu?Hisir hisir olmaz dimi?Esimi de rahatsiz etmeyeyim.Nerde bulurum ki?
tabi canım su gecirmeyen alezler var .. hatta ben bebişin yataga da aldım su gecirmeyen yatak koruyucu ..Sagol cnm gülmeyip cevap verdigin icin.Sacma degilmis düsüncem sevindim.Su gecirmeyen alez vardir herhalde dimi?Sancimiz gelince ayakta mi dolassak acaba oturmasak mi:)
Tmm cnm öyle yapayim kaynamis suya atayim dedigin gibi.Sonucta ilk kullanim haklisin,kokusu gider hem.
hasta alt bezi yazandan alman gerekiyo canim dogumdan sonra aktina seriyolarKızlar bu hasta bezi dedıgınız ne. Ben depent mesane pedı aldm. O nasıl onu bile bilmiyorum. Baska bişey almama gerek varmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?