2014 Aralık Anneleri

Arkadaşlar hasta bezi olayını gözünüzde büyütmeyin ilk bi kaç saat kanama yoğun olduğundan onu koyuyorlar en fazla 3 4 adet gider bi beden büyük külot giyersiniz üstüne sonra pede geçiliyor zaten illa kullan at külot gerekmez hiç bişi olmamıştı iç çamaşırlarıma

Selam arkadaslar .. Bugun baya atraksiyonlu bi gunu geçirdik .. Hastanemizi değiştik yeni Dr .u sevdim cok şükür . Fıstığımın Kilosu 2200 , boyu 52 cm cıktı Dr şaşırdı uzun bi kız olacak dedi .. Neyse artık nts bağlayalım dedi . Onuda yaptık ben hiç hısetmesem de sancı cıktı .. Grafikte gösterdi . Serum bağlayıp , tekrar nts yapalım dedi . Neyse 2 serum yıycez dıye odaya yattım .. O arada dr sancıda var vajınal muayene yapalım dedi korkulu rüyam olan bu muayene gerceklestı yani .. Dr cok rahatlatacak sekilde konustu ve oldu bitti . Cok korkutucu cok can yakıcı değil korkutmayın kızlar kendinizi . Bide artık hazırlıklı gitmek lazım . Cok şükür hazırlıklıydım kıl tüy yönünden Zaten oraya bakıp yapmıyor .. Elle işi bitiriyorlar . Odadan cıktı Dr eşim gelince bi duygusallastım azcık ağladım bi anda olunca .. Serumlardan sonra tekrar nts gırdım ve sancı düşük cıktı normale donmuş zaten iki sonuca bakınca farkı bizde anlıyoruz . Böyle hareketli bi gündü yani eve geldik şimdi . Ben bugun çarşı pazar gezdim oyle Dr a geçtim belki yordugum için oldu , evdede artık eskisi gibi gezıbmıycem valla . Çantayı da hazırlamayı unutmayın

kızlaaarrrr önce geçmişi okudum, cvplar yazayım sonra kontrolden bahsedicem. :)

benim de 8. aya kadar şişme yoktu ama şu an fil gibi oldum ayak numaram bir gecede değişti doktor su dengen bozulmuş didi :)

ayyy kıyamam.. bol su içiyosun değil mi? ilginç bi şekilde vücuttan ödemi attıran en önemli şey suymuş. ama tabi onu da abartmamak lazımmış.

ben de kullan at aldım mothercareden, arkadaşım kullanmış çok da rahat etmiş. pedi içine taktım, kenarından kağıt gibi yırtıp pedle birlikte attım dedi. sezeryan olmuştu, eğilmek falan imkansız zaten dedi. neden pamuklu alıp atmıyoruz diye soranlar olmuş, bence bu cvp yeterli. pamukluyu da eğilip ayaklardan çıkarmak gerek sanki, bunları olduğun yerden yırtabiliyosun.

mothercaree de bakabilirsin canım. ben de 3 paket aldım. bi üstte yazdığımı oku belki hemfikir oluruz.

benimki de kaburgama yaslanıyo canımı acıtıyo bazen. :)

geçmiş olsun canım, yorma kendini çok fazla, bol bol dinlen. maşallah fıstığına :)

gelelim bizim randevuyaaaa.. öncelikle vajinal muayene yapmadı, boşuna kıl tüy uğraşmışım, haftaya bakcakmış alttan. Artık benim kontroller haftada bire düştü. usg ile baktı, minişim 51 cm, 3250 gram olmuş maşallah. haftasına göre yine önde dombili :) doktor bu defa doğumdan bahsetti epey.. dedi ki mehtap sen çok kilo almadın (aslında aldım), vücudunda şişlikler oluşmadı, ben normal doğum düşünüyorum senin için dedi. ama senin ne istediğin çok önemli dedi. ben de normal istiyorum dedim. yine de doğum şekline bebek karar verecek, o an belli olacak dedi. bebek iri olduğu için aç kalmamalıymışım, miden hiç boş olmasın ara ara bi şeyler atıştır hep dedi. sırt ağrılarımı sordum, yerini gösterdiğimde mide ya da gaz ağrılarından kaynaklanıyor olabilir dedi. eğer ağrı olan yere sıcak uyguladığında ya da masaj yaptığında rahatlıyorsan kas ağrısıdır dedi. yapacak pek bi şey yok dayancaz yani. nst'ye girdim, önemli bir sancı çıkmadı. yakın zamanda bir doğum gözükmüyomuş. ama yine de her an her şey olabilir, bunlar bize fikir verir ama hiçbir zaman garanti değildir dedi. kanama olursa, üstten başlayan şiddetli bir rahim ağrısı olursa, suyun patlarsa hemen gel dedi. ama en önemlisi bebek hareketleriymiş kızlar, bunu defalarca söyledi. tabi ki bu haftalarda yerleri daralıyo eskisi gibi şiddetli vuramaz ama hareketleri çok önemli, takipte olmalısın dedi. bunları belki size de fikir verir, sorularınıza cvp olur diye bu kadar detaylı anlatıyorum. genellkle son haftalarda kilo alımı yavaşlıyomuş bebeklerin ama benimki bu hızla devam ederse benim bünye için bir beden büyük olurmuş, yani normal doğum hayal olabilir o durumda. minyon biriyim çünkü. başkaaaaa..... bol su içmeliymişim ve bol yürüyüş yapmalıymışım. enseden aniden vuran şiddetli bir baş ağrısı, görüş bulanıklığı, gözde uçuşan bi şeyler, ani tansiyon yükselmesi olursa hemen doktora gidiyoruz. gebelik zehirlenmesi belirtileriymiş bunlar. çok önemliymiş. böyle işteeee.. arkası haftaya perşembe :)

Boy uzunlugu onemli miymis canim boyun kac senin benim1.70 dogum icin uzunmmu aceba

meht_up içiyorum canım ama düzenim bozuldu yazlıktan kışlığa geçiş aşaması yaşadım 3-4 gün yememden tut içmeme bozuldu her şey şimdi daha dikkat ediyorum bir de yazın 3 lt saf su içerken su an 2lt zor içiyorum hava soğuk sanırım ondan.. sen kontrole mi gittin nasıl gidişat?

meht_up cim canim alerjisi olan bazi bunyelere olmuyor kullan at camasirlar ondan bahsettim ikisi de ayni şekilde giyiliyor makasla keser atarsin gözden cikarinca alternatif söz konusu:)

evet, yaza göre benim de azaldı su içişim ama terlemiyoruz şu ara. yeter bence 2 lt. yazdım kontrolü, okumuşsun :)

meht_up cim canim alerjisi olan bazi bunyelere olmuyor kullan at camasirlar ondan bahsettim ikisi de ayni şekilde giyiliyor makasla keser atarsin gözden cikarinca alternatif söz konusu:)

doğru söylüyosun canım, kesip atarsın da. tercih işte yaa, herkes nasıl rahat edecekse artık :)

Off çok fena olmuş üst üste..
Tahmini doğum ikimizin de aynı ve şu günlerin ne kadr zor geçtiğini biliyorum. Psikolojik olarak bile çok zor.
Şöyle çat kapı gelen komşulara da çok sinirleniyorum. Geçen ben de komşuya gitmek istedim. Kadının kapısını çalıp müsaitsen bir saat sonra gelmeyi düşünüyorum dedim. Ev halidir, müsait değildir, reddetmek isterse daha kolay olur.. Bunları bir çok kişi düşünemiyor ne yazık ki..

Hatunlar 34+4 de spinal dogumla saat 19.30 da kizim dogdu.suan iyiyz.yarin taburcyz ins.

gonull nasıl oldu ya ne ara dogum oldu. hayırlı güzel bebişinle günleriniz olsun inş.

amaninnnn bacımmm burdakielr gelsinnn yahuu artık tanıdınızzz
bakma sen öle dediğime iyi ağırlarım

gelelim nerdeydinn , şaka yahu bebişler olunca bulusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…