Bana 2 hafta demisti 2 haftada gecti ben hala ogrenmedim yarin ogrenirim nasipse bakalim kizimiz kesinlesecekmi yoksa erkek diye surprizmi yapicak sabirsizlaniyorum.bide insallah bu kez hareketli gorurum gecen defa uyuyodu cunku :)Ayy ben meraklıyım 2 günde çıkıyormuş sonuç burda sevindim çok inşallah iyi çıksın ki senin de benim de
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel canım
İnşallah canım teşekkür ederiz ☺
Ya Settar
bi de catlak kremi olarak elacyl die bi krem söyledi. gayet etkili die si duydunuz mu hiç?
Günaydın canım. Hafta sonu hastaydım, uralara da hiç bakamadımGerçi doktoruna sormuşsundur ama benim de sonuçlar böyleydi. Risk değerinin altında çok şükür. Hadi geçmiş olsun bebişine de sana da
günaydııınnnn aynen bendeeee acayip sinirliyim gene
Kızlar biz geldik ☺burun kemiği tamam suyu da güzel dedi ense kalınlığı 1,57 13+1 gözüküyor ultrasonda iki gün sonra da kan testimiz çıkacak inşallah haaa göremedi kukusunu da kemik yapısı neye benziyor dedim kıza ama bi dahakine söylerim dedi geldik bizzz
Ya Settar
Canim legen kemigi daha sol ve yanda olmaz mi. Bu sertlik gobek deligime yakin ve hafif solda oluyor. Ben bebigim diye seviyodum onu :))))
Kizlar buda bebegimizin ilk hediyesi :)
ayyyy çok güzel bayıldım
beni bugün gördüğümde tek mutlu eden şey oldupazartesi olayını bile unuttum
Mutlu olmana cok sevindim canim bende biraz keyifsizim bu gunlerde ama nedenini bilmiyorum hormonlar yuzundenmi acaba.bende evde oturmaktan cok sikildim
merhaba kızlar bizde 2 li test için cuma günü gittik. bi oğluşumuz geliyormuşkan testi 1 hafta sonra çıkacakmış ama ben hiç ense kalınlığı falan sormadım aklıma gelmedi yani
Kesin değil kuju bi ihtimalEvet sordum tatlım dayanamdım akşam bir bilen vardır belki dedim teşekkür ederim:) çok şükür...
Sen sakin ol lütfeeen:) masa başındasın akşam gelmez yoksa...
Canım gözün aydın maşallah bebişe...bir kız daha geliyor topice galiba hayırlı bebek olsunlar hepsi inşallah:)
Valla canım benimde aynı da işte rahim de genişliyor leğen kemiği doluluk hissi oluyor dedi dr Ben de senin verdiğin tepkiyi verdim hatta ama o hissettiğimiz bebiş değilmiş sanırım:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar buda bebegimizin ilk hediyesi :)
Benim de yüz üstü yatmış ite kaka döndü ama birşey söylemedi doktor ben sordum cinsiyeti nedir diye şu an bişey söyleyemem dedi peki kemik yapısı dedim o da kız gibi dedi canım inşallah bıcırık kızlarımız gelirrrBana 2 hafta demisti 2 haftada gecti ben hala ogrenmedim yarin ogrenirim nasipse bakalim kizimiz kesinlesecekmi yoksa erkek diye surprizmi yapicak sabirsizlaniyorum.bide insallah bu kez hareketli gorurum gecen defa uyuyodu cunku :)
Bana lierac onerdi ama bende almadim daha 200 ml 85 tl en uygun fiyatli hali eczanede daha pahali ben kac tup bitiricem Allah biliyo daha uygun bi yontem varmi diye arastiriyorum ama bi karar veremedim
Bende gormuyorum bebisi bir ay olcak merak icindeyim. Cuma gelsin biran once :)) sevindim cnm senin adina :)
Benimce cumartesi kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda. Doktoruma cinsiyetide görebildiniz mi dedim. Erkeğe benziyor dedi. Kesinmi dedim değil ama erkeğe benzettim dedi kemik yapısına göre. Netten araştırdım kemik yapısına göre cinsiyet belirlemek mümkün değil deniyor. ? Benim doktor nasıl böyle bir yorumda bulundu acaba ? Tecrübesine dayanarak mı ? :44::44:
:))) sımsıkı kapanmış bacaklar..... açmadı.... göstermedi :)
:))) sımsıkı kapanmış bacaklar..... açmadı.... göstermedi :)
kızlar bulantılarımı bastıran bi gaz sorunum var..akşamları delircem gazdan karın ağrısından..karnım davul gibi ve feci bir karın ağrısı ..sabaha kadar kıvranıyorum sabah biraz rahatlıyorum..öğleden sonra ikindi gibi yine başlıyor ertesi sabaha kadar..sanırım gaz birikmesi oluyor ..varmı byle olan çaresini bilen?
Hayır onların kemik yapısı dedikleri şey genital nub kemiği..16 ncı haftada genital organı ancak görülürmüş ondan önce bu nub kemiğinden tahmin ediyorlar...kemik bebeğin ayağa paralelse kız dikse erkek oluyormuş..benm 11+4 te kıza benziyor dedi doktorum nub kemiğinden mi dedim evet dedihayırlı sağlıklı bebişler gelir inşallah:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?