2014 Aralık Anneleri

Buarada herkeselere günaydın:) benim gibi pazartesi sendromunu bugün daha da doruklarda yaşayanlara ayrıca günaydın :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım aynen öyle pazartesi sendromu tavan yapmış durumda, açılamadım daha:)

Tatlım, ben kızıma hamileyken karnım 5. aydan sonra çıkmıştı.. Ama bu defa 2. ayda pırtladı, böylesi de iyi değil.. 3 aylık demeye utanıyo insan.

Benimde gec cikicak gibi karnim. Ozeniyorum. Buraya fotograf koyanlarda oluyor benim o kadar buyuk degil :) cuma kontrolum var cok merak ediyorum 1 aydir gormuyorum :))

buarada herkeselere günaydın:) benim gibi pazartesi sendromunu bugün daha da doruklarda yaşayanlara ayrıca günaydın :d

haftanın başından sonunu hayal etmeye başlıyorum ama çarşamba ve cumartesi nöbet var offfff offfffffffff

kızlar ben 14+4 teyim..sabahları özellikle sol kasığımda yumru gibi bişi oturmuş oluo o sertliği hissediorum..hatta eşim bile eliyle dokunduğunda sert burası dio :9::9: acaba bebek olma ihtimali var mıı? bu kadar erken hissedilir mi? doğumu yaklaşmış bi arkadaş bana 12.haftadan sonra seğirmeleri ve dolulukları hissettim..5.aydan sonra da ilk tekmemi hissettim dio doğru mudur :9:

Cnm benim bebis solumda ben hep o sertligi hissediyorum. Hatta esim belirliyor tam surda soyle yatiyor filan diyo :))) ozledim keratayi :))) o sertlik bebis yani :))

Son düzenleme:
benimde gec cikicak gibi karnim. Ozeniyorum. Buraya fotograf koyanlarda oluyor benim o kadar buyuk degil :) cuma kontrolum var cok merak ediyorum 1 aydir gormuyorum :))

canım şimdiden çatlak kremleri kullanmaya başla ilk gebeliğimde karnım geç çıktı tam çıktı birden kocaman oldu tabi çatır çatır oldummmm:52::52:

canım şimdiden çatlak kremleri kullanmaya başla ilk gebeliğimde karnım geç çıktı tam çıktı birden kocaman oldu tabi çatır çatır oldummmm:52::52:

Cnm benim karnim zaten harita gibi bi ara asiri kilo aldiydim o zaman oldu simdide kasintida yok zaten kucucuk belli bile degil :)) cuma gitcem doktora bakalim ne onercek :))) o kilo alisim hayatimin hatasi yani gobegimi mahvetti. İnsallah dahada artmaz. Birazda vucut yapisiyla ilgili sanirim. Yengem 4 cocuk dogurdu kiz gobegi gibi karni :))))

Buarada herkeselere günaydın:) benim gibi pazartesi sendromunu bugün daha da doruklarda yaşayanlara ayrıca günaydın :D

benim oooo :) günaydın canım.. birazdan çıkıp doktor kontrolüne gideceğim için de ekstra gergin ve heyecanlıyım :18::18::18:

Cnm benim karnim zaten harita gibi bi ara asiri kilo aldiydim o zaman oldu simdide kasintida yok zaten kucucuk belli bile degil :)) cuma gitcem doktora bakalim ne onercek :))) o kilo alisim hayatimin hatasi yani gobegimi mahvetti. İnsallah dahada artmaz. Birazda vucut yapisiyla ilgili sanirim. Yengem 4 cocuk dogurdu kiz gobegi gibi karni :))))

benimde ilk gebeliğimin başında kızarıklık gibi belirlendi doğuma kadar çatır çatır çatladım, göbeğim hariç bacaklarım dizlerime kadar çok fena 24 kiloyla bitirmiştim ömrümde 86 kilo hiç görmemiştim bu kadar kilo hiç almamıştım, bu gebeliğimde de 70 kiloyla hamile kaldım şuan 71 kilo oldum acaba göbeğim çatlarmı ilkinde tavan yapmıştım kilo olarak yine aynı kilolara yükselsemde göbeğim çatlar mı acaba krem sürmeye çok üşeniyorum ya,
benim vücudum kime çekmiş bilmiyorum annemde hiç çatlak yok:)

Cnm benim bebis solumda ben hep o sertligi hissediyorum. Hatta esim belirliyor tam surda soyle yatiyor filan diyo :))) ozledim keratayi :))) o sertlik bebis yani :))

Canım bende de oluyordu bebek diye seviyorduk ama leğen kemiği doygunluk hissiymiş o Dr .um dedi:)) bu haftalarda olur genişlemeden dolayı vucut yavastan doğuma hazırlık yapıyormuş bebiş değilmiş o doluluk:) bir an evvel hissetmek istiyorum..

haftanın başından sonunu hayal etmeye başlıyorum ama çarşamba ve cumartesi nöbet var offfff offfffffffff

Ancak hayalle geçer canım zaten :) Allah yardımcımız olsun inşallah;)

günaydın canım aynen öyle pazartesi sendromu tavan yapmış durumda, açılamadım daha:)

Toplanıp Cumayı hayal edelim:))

benim oooo :) günaydın canım.. birazdan çıkıp doktor kontrolüne gideceğim için de ekstra gergin ve heyecanlıyım :18::18::18:

Yalnız değilim ehe:)) hadi inşallah iyi haberlerle gel canım stres yapma;)

Günaydın kızlaar,
nasıl geçti haftasonunuz? bulantılarınız nasıl? azalan varsa söylesin de bize de umut olsun :(

haydi gözünüz aydın bacımmm sizlerinde....
maşallah bebişe de önden gitmesi güzelll bizimki geriden gelincekkk ;)
bu arada kesinlikle çatlaklar için mustelaa diyorum çoğu arkdşm tarafından denendi onaylandı şiddetle öneririm pembe 9 mount yazan çatlak önleyici kremini yanlışlık yapıp aynısının çatlak giderici jelide var dikkat edin ben alalı 2 hafta oluyor şimdilik çok çıkmasada karnıma sürüyorum ama günde 1 kez 2 hafta sonra hergün 2 keze geçecemmmm bakalımmm ayrıca ben mustelanın bebeklgörüşürüzer için olan 50 faktörlü kreminide aldım azcık pahalı ama cildimde hamileliğinde etkisi ile colezma denenn çillerden oluşsun istemiyom zaten yaza gelyo bizim bu süreç ona da dikkat etmek gerek...

Çook teşekkür ederim canım :16::16: benim baya çıktı ya sivri gibi bi de aldığım hamile pantolonu bol geliyordu bugün baktım baya ii oldu kilo aynı ama göbek büyüyor çok sevdimm bunu :52::52: mustelayı hemen alcam bu hafta bi de annem kayısı yağı aldı bakalımm ii gelecek mi

Hayırlı olsun canım :nazar: Bizede ilk erkeğe benzetti ama 2 gün önce gittik pipi göremedik kız dedi doktorumuz. Bir daha değişirse kalpten giderim heralde :1: Bizdede herkes erkek diyordu. Erkek bekliyorduk ama sürpiz oldu :)

ben doktora döner mi die sordum ya :9::9: yok %100 dedi artık dönerse şok olurum kalpten giderim sanırımm :52::52:

Canim prensin hayirli olsun.daha once de yazmistim yine yazim.kuzenimin onceden catlaklari vardi hamileliginde 20 kg aldi ve hamilelik suresince hic catlagi olmadi.mustela kullanmis.

tekrar saol canım mustelayı alıyoruz o zaman bu hafta bacaklarına göğüslerine de sür dedi doktorum göğüs ucu hariç ..
bazen çok üşeniyorum herşeye inşallah krem sürmeye üşenmem :14::14:

günaydın kızlar...

birşey soracağım. içinizde çatlak kremi kullanan arkadaşlar kremin neye benzediğini tarif edebilir misiniz???

ben 1 ay önce devamlı gittiğim güzellik salonundaki hatundan istedim. özel bitkisel bir krem karışımı yaptı. benden başka oraya gelen doğuralı baya olmuş 2 hatunda kullanmış. hatta göğüslerine kadar sürmüşler bitkisel diye... ama her sürdüğümde tereddütüm oluyor krem yoğun kıvamlı ve yağlı bir krem sarı renkli kokusu güzel ama hiç bir yağa benzetemiyorum zaten hatun karışım dedi sürdüğümde yoğun olduğundan dağıtmak için baya masaj yapıyorum fazla sürüyorum ama 2-3 saat karnımdayken bir ferahlık oluyor hani patlayacakmışım gibi gerilmiyor karnım. ama sürdükten sonra ellerimi sıcak suyla 3-4 kere yıkamam gerekiyor öyle tuhaf yağlı kalıyor... memnun olduğunuz kremlerde durum nasıl hepsi böyle yağlı yoğun formdaysa devam edeyim buna baya memnunum çünkü... ama bu kadar yağı yoğun olmayan ve işe yarayan birşey varsa bana da tavsiye edin çünkü antalyanın sıcağında bu kremle daha nasıl gideriz bilmem... :44:

Kızlar ikili testim çıkmış ama doktoru yarın arayabilirim burda neye bakmam gerekiyor?:confused::rolleyes::confused:
Lütfen anlayanlar cevap yazsın???

Günaydın canım. Hafta sonu hastaydım, uralara da hiç bakamadım :53: Gerçi doktoruna sormuşsundur ama benim de sonuçlar böyleydi. Risk değerinin altında çok şükür. Hadi geçmiş olsun bebişine de sana da :16::16:

Gunaydin canlar nasilsiniz :)
14.haftadan sonra azalmaya basladimi bulantilariniz ben epey iyiyim gecen haftadan bu yana insallah sizinde bulantilariniz bi an once gecer..

Back
X