Bence tedavini ihmal etme canim.yavrularinda hayirli olsun masallah :)arkadaşlar bir kızım daha olcakmış inş..bulantılardan ne çektiğimi hatırlayan vardır bu hafta azaldı ama midemde agrı ve akşamarı oluşan sişlik cok ktü..demekki mide ve sindirim sistemyile ilgili hastalıklar hiç bitmeyecek bu gebe3likte..birde dün gece aksi gibi dişim ağrımaya başladı..ilk 3 ay tedavi yapılmaz diyo nette ben 13 +5 im..ikinci 3 aya girmiş oluyormuyum..yaptırsammı tedavimi??? sgrı artarsa mahvolourum ben.. :2:
benzemekle kalmadı o ta kendisiçok yakında alırız prensesinin müjdesini canım
/QUOTE]
İnsallah tatlim ya dun cok gerildim cunku benim gibi sabirsiz bi anneye yapilir mi bu? :)
Yok canim ne fiti evlendikten sonra aldigim kilolar olmasa fit olacaktim :)canım durumun gayet iyi. fitsin. ben resmen göbekten ibaretim.
Hepsi tiroidin sucu
Cok iyi canim sihatler olsun tertemiz oldun.ne kadar ucuza yaptilar sasirdim burda sadece genital bolgeyi 20 tlye yapiyolargünaydın kızlaaarrrrr........
yaptırdım ama yerinde dibine girdim yanikomple 40 tlye yaptı canım arkadaşlarımın hepsi oraya gidiyordu benide zorla götürdüler işte güzel oldu güzel
neyse; sormak istediğim ve şuan en önemli nokta benim için kilo. kilo alımlarınız nedir. kilo almadım diyenlerin göbekleri belli midir?
ben 12 haftalık gebeyim ve 3 kilo aldım. bu normal mi deli gibi araştırıyorum. abur cubur namına bişey yemiyorum. sadece yediğim öğünler arttı. birde cips, çikolata, vs yesem ne olurdu bilemiyorum. kilo yoğunluğum bel bölgesinde. sizler ne durumdasınız??
günaydın kızlaaarrrrr........
yaptırdım ama yerinde dibine girdim yanikomple 40 tlye yaptı canım arkadaşlarımın hepsi oraya gidiyordu benide zorla götürdüler işte güzel oldu güzel
Bende çok aldım diye üzülüyordum. Sevindim3,5 kilo ile 16 da iyi durumdasın bence :)bende doğal yolları tercih ediyorum
Alışırsın bir kaç kez git te.günaydın kızlaaarrrrr........
canım ben de 12 haftayı doldurdum ve 1,5-2 kg. kadar aldım. bulantı kusma vs. hiç olmadı ama bazı yiyeceklerden tiksindim maalesef. ilk ay ceviz badem fındık üçlemesine hızlı bir giriş yapmıştım ama abarttım mı nedir şimdi hiçbirini göresim yok oysa bunları muhakkak tüketmek gerek. balık için de aynı şey olduhanımlar burda yararlı şeyler paylaşmak için varız. şimdi çevremizde bizim gibi bu dönemden geçen muhakkak arkadaşımız eşimiz dostumuz vardır. ama aynı anda yaklaşık haftalarda bizler varız. o yüzden diyorum ki neler yediklerimiz, kilo durumumuz, son zamanlarda yeni öğrendiklerimizi paylaşalım. düzenli olarak bu sayfayı okuyan biriyim. dikkatimi çeken konuları yazmam gerekirse;
bebeğine ilk eşyasını alanlar
kendi fotosunu çekip fırlayan göbüşlere örnek verenler
aldığı kiloları yazanlar
bebeğinin fotosunu paylaşanlar
bebeğe faydası olacak yiyecekler
bebeğe zararı olacak yiyecekler(bakla, hurma vs vs)
hamile kıyafetleri
neyse; sormak istediğim ve şuan en önemli nokta benim için kilo. kilo alımlarınız nedir. kilo almadım diyenlerin göbekleri belli midir?
ben 12 haftalık gebeyim ve 3 kilo aldım. bu normal mi deli gibi araştırıyorum. abur cubur namına bişey yemiyorum. sadece yediğim öğünler arttı. birde cips, çikolata, vs yesem ne olurdu bilemiyorum. kilo yoğunluğum bel bölgesinde. sizler ne durumdasınız??
iki kızın mı oluyor ne güzel :) Allah hayırlı ömür versin inşallah canım :) diş sıkıntılı bir durum gerçekten. tedavi şansı hamilelikte nedir bilmiyorum ama ileriki aylarda bebişler tüm kalsiyumlarımızı tüketeceğinden dişler daha da sorun çıkarabiliyormuş. inşallah geçer...arkadaşlar bir kızım daha olcakmış inş..bulantılardan ne çektiğimi hatırlayan vardır bu hafta azaldı ama midemde agrı ve akşamarı oluşan sişlik cok ktü..demekki mide ve sindirim sistemyile ilgili hastalıklar hiç bitmeyecek bu gebe3likte..birde dün gece aksi gibi dişim ağrımaya başladı..ilk 3 ay tedavi yapılmaz diyo nette ben 13 +5 im..ikinci 3 aya girmiş oluyormuyum..yaptırsammı tedavimi??? sgrı artarsa mahvolourum ben.. :2:
kızlar günaydın. bişey sorucam. doktorum bana gynoferon diye demir hapı verdi. sadece bunu kullan dedi. kan hapı falan vermedi. sizdede böylemi? ben hamilelikte kan sulandırıcı mı ne bi hap kullanılması gerek diye bişey duymuştum. bizim bir tanıdığımız hamilelikte bu hapı kullanmamış diye gebelikte kısmi felç geçirdiacaba herkesin mi kullanması lazım yada kişiye göre değişir mi?
kızlar günaydın. bişey sorucam. doktorum bana gynoferon diye demir hapı verdi. sadece bunu kullan dedi. kan hapı falan vermedi. sizdede böylemi? ben hamilelikte kan sulandırıcı mı ne bi hap kullanılması gerek diye bişey duymuştum. bizim bir tanıdığımız hamilelikte bu hapı kullanmamış diye gebelikte kısmi felç geçirdiacaba herkesin mi kullanması lazım yada kişiye göre değişir mi?
bittercim bence haftana göre çok iyisin. kıyafetlerle hamile olduğun belli bile olmaz.benim hamilelik öncesi göbüşüm böyleydi nerdeyse :) kilolu olmamama rağmen hep bi ayva göbüşüm vardı.
Wuhuuuuuu :)) maşallah göbüşe 9 aylık olunca da atalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence tedavini ihmal etme canim.yavrularinda hayirli olsun masallah :)
benzemekle kalmadı o ta kendisiçok yakında alırız prensesinin müjdesini canım
/QUOTE]
İnsallah tatlim ya dun cok gerildim cunku benim gibi sabirsiz bi anneye yapilir mi bu? :)
Yok canim ne fiti evlendikten sonra aldigim kilolar olmasa fit olacaktim :)
Hepsi tiroidin sucu
Cok iyi canim sihatler olsun tertemiz oldun.ne kadar ucuza yaptilar sasirdim burda sadece genital bolgeyi 20 tlye yapiyolar
tşkler cnm. 20 genital+10 yarım bacak+10 koltuk altı işte ben ilk defa gittiğim için fiyat konusunda pek bilgim yok
Günaydın kızlar
günaydın canım. ağda sıkıntı ya ben kaşımda bile çok acı çekiyorum :) lazere gitmiştim ben, hamileliği öğrenince bırakmak zorunda kaldım. yine de 6 seans gittiğim için tüylerde baya azalma oldu, şimdi bir kere alınca 1 ay falan rahat idare ediyor. o yüzden 8 aya kadar falan kendim halledip sonlara doğru gitmeyi düşünüyorum ağdaya. doğuma kadar idare eder beni :) tabi göbeğin ne kadar büyüyeceğine de bağlı bu
Bende çok aldım diye üzülüyordum. SevindimDoğal yollarda yeterli gelmiyormuş hem ilaç hem doğal vitamin almaya çalışıyorum işte. Gerçi bebişler ne olursa olsun anneyi vitaminsiz kansız bırakırlarmış kendileri kalmazmış. Biraz benciller ama olsun onlara can feda.
Alışırsın bir kaç kez git te.Nereye yaptırdın canım. Ben taşındım eski ağdacım uzak kaldı ki çalışandı orda değişmiştir de zaten geçen yıl gidiyodum çünkü. Yeni yer arıyorum bende. Merkezde falan sa düşünebilirim. Hijyenik mi ?
Günaydın canım, hayırlı olsun :) Ay insan çok heyecan yapıyor. Acaba ben ne zaman öğreneceğim :44:
Bence tedavini ihmal etme canim.yavrularinda hayirli olsun masallah :)
tşkler cnm. 20 genital+10 yarım bacak+10 koltuk altı işte ben ilk defa gittiğim için fiyat konusunda pek bilgim yok
Anladim canim ayni demekki benim kompleden kastim tam bacak ve kolda olunca uygun geldi bana fiyat
Sen fazla tuylu degilsin anlasilan bende hormonsal problemler oldugu icin asiri diyemem ama normalden biraz fazla
ben de ilk üç ay düşük riski vardı korkumdan ağdaya bile veda etmek zorunda kaldım ne yazık ki jilet kullanıyorum( ama ağda gibisi yok tabi ki sakın ara verme canım sonra çok zor oluyo utanma da ayrıca ağdacıların ben baktığını bile düşünmüyorum onlar için çok sıradan bi durum. bi kere gidince arkası geliyo zaten
Anladim canim ayni demekki benim kompleden kastim tam bacak ve kolda olunca uygun geldi bana fiyat
Sen fazla tuylu degilsin anlasilan bende hormonsal problemler oldugu icin asiri diyemem ama normalden biraz fazla
evet ben sorunsuz müşteri 20 dakkada kadının işi bitti
Gunaydin arkadaslar hepinize guzel gunler diliyorum 😊
Dün konrolumuz vardi cok sukur her sey yolunda bebegin sagligi ve keyfi yerinde masallah. Cinsiyeti gormek hic komay olmadi bacak bacak ustune atip arkasini döndü bebek 😊
Doktor kiza benziyor ama emin degilim siz yine de alisverise baslamayin dedi. O kadar mutluydumki anlatamam, ta ki esimin yüzünü görene kadar 😔 ona baktigimi anladiginda hemen toparlamaya calisti ama gördüm yani bi an burkuldu çok üzüldüm esimden bunu beklemiyordum hic
Benim evime çok yakın. Belediyenin ordaki parkta akşam yürüyüşlerine başlayacağım kısmetse. Gidip gelirken ağdacıya da uğrarım yolumun üstüalışıcaz artık yapıcak bişiy yok canım yaaa bebişimi sıkıştıramıcam
yıldırım belediyesinin orda dia varya onun üst katı bizim kızların hepsi oraya gidiyordu bende gittim valla güzel bir yer kadın hiç acıtmıyor ben memnun kaldım
Benim evime çok yakın. Belediyenin ordaki parkta akşam yürüyüşlerine başlayacağım kısmetse. Gidip gelirken ağdacıya da uğrarım yolumun üstü
Sağolasın.
maşallah canım bebeğineeşin erkek bebek istediğini pek fark ettirmemişti daha önce sanırım çok haklısın üzülmekte ama eşininki gerçek bir üzüntü değildir ki .. sonuçta hepimizin gönlünden kız olsun erkek olsun diye biri geçiyor. tabii bizler sağlığını daha önemsiyoruz, çünkü her belirti bizde olduğu için her durumda acabalarla endişelenip duruyoruz. bu yüzden de sağlıklı olmaları nerdeyse tek dileğimiz oluyor. ama babalar öyle değil onlar da aynı şeyleri düşünseler de hissedemedikleri bir şey için bizler kadar endişe duyamadıklarından cinsiyet konusuna daha bir takıntılı olabiliyorlar. eşinin de gönlünden erkek bebek geçiyormuş, olabilir :) kızı olursa da çok mutlu olacaktır inan, o ilk şoku bir atlatsın hele bu fikre çabuk alışır üzme sen kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?