2014 Aralık Anneleri

Bence tedavini ihmal etme canim.yavrularinda hayirli olsun masallah :)

Günaydın kızlar

Ben hamile kaldıktan sonra 1,5 kilo falan vermiştim onu geri aldım. öylece sabit bir kiloda duruyorum şimdilik. kilom sabit ama göbeğim belirginleşmeye başladı. şu bulantılar bitse kilo almaya da başlarım diye düşünüyorum.
bu arada ben öyle çok sağlıklı beslenemiyorum hala. yani sadece yemek yemeye çalışıyorum, onun dışında çok süt yoğurt vs tüketemiyorum bulantılardan. inşallah bebek etkilenmez

günaydın kızlaaarrrrr........
yaptırdım ama yerinde dibine girdim yani komple 40 tlye yaptı canım arkadaşlarımın hepsi oraya gidiyordu benide zorla götürdüler işte güzel oldu güzel

günaydın canım. ağda sıkıntı ya ben kaşımda bile çok acı çekiyorum :) lazere gitmiştim ben, hamileliği öğrenince bırakmak zorunda kaldım. yine de 6 seans gittiğim için tüylerde baya azalma oldu, şimdi bir kere alınca 1 ay falan rahat idare ediyor. o yüzden 8 aya kadar falan kendim halledip sonlara doğru gitmeyi düşünüyorum ağdaya. doğuma kadar idare eder beni :) tabi göbeğin ne kadar büyüyeceğine de bağlı bu

3,5 kilo ile 16 da iyi durumdasın bence :)bende doğal yolları tercih ediyorum
Bende çok aldım diye üzülüyordum. Sevindim Doğal yollarda yeterli gelmiyormuş hem ilaç hem doğal vitamin almaya çalışıyorum işte. Gerçi bebişler ne olursa olsun anneyi vitaminsiz kansız bırakırlarmış kendileri kalmazmış. Biraz benciller ama olsun onlara can feda.
günaydın kızlaaarrrrr........
yaptırdım ama yerinde dibine girdim yani komple 40 tlye yaptı canım arkadaşlarımın hepsi oraya gidiyordu benide zorla götürdüler işte güzel oldu güzel
Alışırsın bir kaç kez git te. Nereye yaptırdın canım. Ben taşındım eski ağdacım uzak kaldı ki çalışandı orda değişmiştir de zaten geçen yıl gidiyodum çünkü. Yeni yer arıyorum bende. Merkezde falan sa düşünebilirim. Hijyenik mi ?

canım ben de 12 haftayı doldurdum ve 1,5-2 kg. kadar aldım. bulantı kusma vs. hiç olmadı ama bazı yiyeceklerden tiksindim maalesef. ilk ay ceviz badem fındık üçlemesine hızlı bir giriş yapmıştım ama abarttım mı nedir şimdi hiçbirini göresim yok oysa bunları muhakkak tüketmek gerek. balık için de aynı şey oldu ama eskiden meyve pek tüketmezdim şimdi severek yiyorum. gene de beslenme biçimim çok da içime sinmiyor açıkçası çok eksiğim var :)
iki kızın mı oluyor ne güzel :) Allah hayırlı ömür versin inşallah canım :) diş sıkıntılı bir durum gerçekten. tedavi şansı hamilelikte nedir bilmiyorum ama ileriki aylarda bebişler tüm kalsiyumlarımızı tüketeceğinden dişler daha da sorun çıkarabiliyormuş. inşallah geçer...

Demir hapı dediğin zaten kan hapı oluyor. Kullanıyorsun yani şuan merak etme

Gunaydin arkadaslar hepinize guzel gunler diliyorum 😊
Dün konrolumuz vardi cok sukur her sey yolunda bebegin sagligi ve keyfi yerinde masallah. Cinsiyeti gormek hic komay olmadi bacak bacak ustune atip arkasini döndü bebek 😊
Doktor kiza benziyor ama emin degilim siz yine de alisverise baslamayin dedi. O kadar mutluydumki anlatamam, ta ki esimin yüzünü görene kadar 😔 ona baktigimi anladiginda hemen toparlamaya calisti ama gördüm yani bi an burkuldu çok üzüldüm esimden bunu beklemiyordum hic

gynoferon gebelerin kullandığı kan hapı zaten canım. sana yine onu vermiş, benim doktorum hiç bir şey vermedi, folbiol u bıraktım öyle kendi halimde takılıyorum :)

günaydın millet..ilaçsız duramadığım korkunç bulantılarım epey azaldı çok şükür...darısı hala devam edenlerin başına...15. haftadayım, iki kilo almışım , o da fena değil sanırım (sata göre 15, ultrasona göre 17)

bittercim bence haftana göre çok iyisin. kıyafetlerle hamile olduğun belli bile olmaz.benim hamilelik öncesi göbüşüm böyleydi nerdeyse :) kilolu olmamama rağmen hep bi ayva göbüşüm vardı.

Wuhuuuuuu :)) maşallah göbüşe 9 aylık olunca da atalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sahsen her ay atiyorum gobegimin resmini
Elifcim sen buna aldanma bu sabah ac karinla cekilmis resim gun ilerledikce o gobek balon gibi sisiyo gun sonu atsan inanamazsin ayni gobek olduguna
Ben hamile kiyafetleri giyiyorum canim artik yani pantolon olarak ust almadim daha kilolu zamanlarimdan kalan gomleklerimle idare ediyorum simdilik.bide hamileyken cok vucuda yapisan seylerden hoslanmiyorum ben o gobek deligi dugme gibi cikiyoda daracik body giyiyolar ya o goruntu beni cok rahatsiz ediyo.tabi bu benim tercihim diger fikirleri tenzih ederim :)

günayddııııınnnnnn
bende tüy olayı çok fazla değil zaten evdede yapsam 1 ay sonra tekrar yapıodum şimdi pamuk gibi oldu hakatten rahatmış ama utandım yani parayı verip bi kaçışım vardı hahahahaha

alışıcaz artık yapıcak bişiy yok canım yaaa bebişimi sıkıştıramıcam
yıldırım belediyesinin orda dia varya onun üst katı bizim kızların hepsi oraya gidiyordu bende gittim valla güzel bir yer kadın hiç acıtmıyor ben memnun kaldım

Günaydın canım, hayırlı olsun :) Ay insan çok heyecan yapıyor. Acaba ben ne zaman öğreneceğim :44:

günaydın tatlım,
çok sağol bakalım %30 da bi ihtimal olunca heyecanlanamadım.inş doğrudur.eşimi düşünemiyorum kız babası oldum diye sevinçten uçtu
sağlıklı olsunlarda sorun değil..
artık sende öğrenirsin benim ikili taramada kemik yapısından dedi dr.
senin muayene zamanın ne zaman :) müjde ozaman dır

benimde bu bebişimden önce 1 düşüğüm vardı bundada hep tedirgindim aman bişiy olmasın derken hep jilet kullandım erebildiğim yerlere kadar ama mahfolmuş yani ki ben hayatım boyunca hiç jilet kullanmış insan değilim inş. bir kaç kez gittiğimde herşey düzelir

maşallah canım bebeğine eşin erkek bebek istediğini pek fark ettirmemişti daha önce sanırım çok haklısın üzülmekte ama eşininki gerçek bir üzüntü değildir ki .. sonuçta hepimizin gönlünden kız olsun erkek olsun diye biri geçiyor. tabii bizler sağlığını daha önemsiyoruz, çünkü her belirti bizde olduğu için her durumda acabalarla endişelenip duruyoruz. bu yüzden de sağlıklı olmaları nerdeyse tek dileğimiz oluyor. ama babalar öyle değil onlar da aynı şeyleri düşünseler de hissedemedikleri bir şey için bizler kadar endişe duyamadıklarından cinsiyet konusuna daha bir takıntılı olabiliyorlar. eşinin de gönlünden erkek bebek geçiyormuş, olabilir :) kızı olursa da çok mutlu olacaktır inan, o ilk şoku bir atlatsın hele bu fikre çabuk alışır üzme sen kendini :)

Benim evime çok yakın. Belediyenin ordaki parkta akşam yürüyüşlerine başlayacağım kısmetse. Gidip gelirken ağdacıya da uğrarım yolumun üstü
Sağolasın.

O kadar güzel yazmissinki, çok tesekkür ederim moral verdin bana.
Aynen öyle ben bebeegin sagligi için endiseleniyordum acaba her sey yolunda mi diye, doktor her sey yolunda diyince zaten ben çok mutlu oldum, üstüne bir de kiz diyince aklima sükretmekten baska bisey gelmedi.
Insallah hayirli bir evlat olur saglikla gelir insallah bütün bebekler..
Moralim çok bozulmustu ama cevabiniz rahatlatti beni tekrar tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…