2014 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar 16+2 haftalık gebeyim dün akşam hafif kahverengi lekelenme yaşadım daha önceden böyle bir şey yaşamadım çok korkuyorum neden olabilir. Benim gibi durum yaşayan varmı acil cevap verin bugün 11,30 da doktora randevu aldım.

olur birlikte yürürüz işte
Şimdi birde ramazan şenlikleri başlayacak ya çok eğlenceli olacak. Kurmuşlar bile gölge gösterisi için evleri.

aaaa bende dün ordaydım görmedim hiç bişiy bebişlerimizle eğleniriz kıııızzzzzz

dediğim gibi olacak canım, göreceksin :) hiç üzme kendini boş yere... inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir, hayırlı bir ömürleri olur...

Eğer ağrın yoksa kahverengi kanamayı çok ciddiye almıyoruz diyor benim doktorum. Ağrılı ise ya da kırmızı ise o zaman hemen gel diyor. İçini rahat tut olabiliyor bazen ama doktora gitmeyi tabiki erteleme. Hayırlı haberlerini bekliyorum inş allah.
aaaa bende dün ordaydım görmedim hiç bişiy bebişlerimizle eğleniriz kıııızzzzzz
Belediyenin orda meydan var ya. Hatta şişme oyun havuzu var. Onun tam karşısında minik ahşap evler yapmışlar. altından insanlar geçiyor üstte evler. Görmedin mi ? Ben dün onlara baka baka yürüdüm Eğlenmez miyiz kız cıvığını bile çıkarırız haha

Son düzenleme:

hıııı o tarafa geçmedim ben canım yukardan aşağıya indim dianın o taraftaydım diğer tarafı dion sen neyse görürüz bir ara

gynoferon gebelerin kullandığı kan hapı zaten canım. sana yine onu vermiş, benim doktorum hiç bir şey vermedi, folbiol u bıraktım öyle kendi halimde takılıyorum :)

folıc asitin biter bitmez buna başlamalısın dedi. bende o anda ne hapı söylediğini anlamadım heyecandan :) bebişin heyecanından. şimdi netten baktım demir hapı yazıyor her yerde. ondan kafama takıldı. ama içim rahatladı şimdi.

aynen canım ben de nefret ediyorum o görüntüden. hiç estetik gelmiyo.belden aşağısı bol şeyler hoşuma gidiyor.

canımmm maşallah gözün aydın olsun
inş.sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez..
benim eşim de tam aksine kız delisi erkek deyince yüzü ekşiyor %70 kız dedi dünyalar onun oldu diyorumki tamam ama bidahakine erkek derse diyorum susuyor..
annemde diyorki ne olursa olsun doğduğu zaman ilk kucağına aldığında ilk kokladığında kız erkek demeden evladım diye kucaklıcak o yüzden takma kafana canım benim..
annemin dediğine çok inandım bencede öyle benim eşim içinde ,senin eşin içinde herkes için geçerli..

biz hamileliğimizin tadını çıkartalım

ayyyy bende bursalıyım hemde 27 yıl yıldırım belediyesinin orda oturdum. evlenmeden önce yani:) annem halen orda. çok sevindimmm.

ben üst tarafta incirlide oturuyorum swift te yıldırım belediyesi civarlarında oturuyor bizde seni gördüğümüze çok sevindik

hiçbir şey sormuycaz bunlara herhalde .. bizi tatmin edecek açıklamalarda bulunsalar biz de sormak zorunda kalmayız değil mi ama :) bazılarının ağzından cımbızla laf alıyoruz.
aynen canım hep 5 dakika sürüyordu ya 2 li test ya azıcık ilgilensin dedim bi kaç soru sordum sinirlendi eşim dedi bırak sorma üzüldüm sonra beğenmiyorsan doktor değiştir istersen dedi iyi şeyler duyuyorum doktor hakkında emin olamadım çok içten demişlerdi ama bana yaa (

canım burda arkadaşlar yazmıştı elevitte varmış ama içeriğini hatırlamıyorum tekrar rica edelim arkadaşlardan bilgisi olan yazabilirse seviniriz :)

yaa ben diyorum ki kapalı olunca bilgisiz mi sanıyor dediğin gibi okuduğum kitapları görse ağzı açık kalır ayrıca ben çok içtenimdir öyle lüzumsuz konuşmam güler yüzlüyüm kadın giriyorum mahkeme çıkıyorum mahkeme allahtan para veriyoruz bedava olsa ağzını açmıcak ben bir arayışa gireyim barii

ben üst tarafta incirlide oturuyorum swift te yıldırım belediyesi civarlarında oturuyor bizde seni gördüğümüze çok sevindik

bende incirliyle yıldırım belediyesi arasında oturuyordum :) şimdi evlenince ertuğrula geldim maalesef uzaklaştım biraz. çok seviyorum oraları. hangi hastaneye gidiyorsunuz. doktorlarınız kim? memnunsunuzdur herhalde :)

Canim hiic moralini bozma benim bebegimin cinsiyeti kesinlesmedi ama esim bastan beri erkek isteyip duruyodu dr kiza benziyo deyince suratini tarif edemem
Bende dedimki hayatim kiz cocuk iyidir benden cok seni sevicek emin ol dedim hem ilk torun erkek olsa zaptedemezdik deyince aklina yatti simdi hic erkek beklentisi yok kesin kiz diyo :)

Merhaba Arkadaşlar,

Gebe olduğumu öğrendiğimden beri ara ara takip ediyorum sizleri. Bugün araniza katılma fırsatı buldum. İnşallah ben de 2014 Aralık ayı annesi olacağım. Şu an 13+5 günlük gebeyim. Geçen sene mart ayında 8 haftalıkken bebeğimin kalp atışı durması nedeni ile kürtaj olmuştum. umarım bu hamileliğim sorunsuızca tamamlanır...

Sizlere sormak istediğim birşey var, dün geceden beri karnımın sol tarafına (kasık değil, karın bölgesndei bebeğin olduğu taraf) ara ara iğne batması gibi sancılar girip çıkıyor. Çok yoğun bir ağrı değil ama hissettiriyor kendini. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç? Pazartesi doktor kontrolümüz var, pimpirik yapıp acil gitmek istemedim.

ben medikabile gidiyorum dr.oktay altuna çok memnunum çok kalabalık bir hastane değil sıra beklemion her gittiğimde herkes kendi randevu saatinde girio drnin yanına en sevdiğim yanı bu.
doktorumda çok şeker biri ben sormadan herşeyi söylüyor
sen hangi hastaneye gidion cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…