ben medikabile gidiyorum dr.oktay altuna çok memnunum çok kalabalık bir hastane değil sıra beklemion her gittiğimde herkes kendi randevu saatinde girio drnin yanına en sevdiğim yanı bu.
doktorumda çok şeker biri ben sormadan herşeyi söylüyor
sen hangi hastaneye gidion cnm
aynen canım hep 5 dakika sürüyordu ya 2 li test ya azıcık ilgilensin dedim bi kaç soru sordum sinirlendi eşim dedi bırak sorma üzüldüm sonra beğenmiyorsan doktor değiştir istersen dedi iyi şeyler duyuyorum doktor hakkında emin olamadım çok içten demişlerdi ama bana yaa(
yaa ben diyorum ki kapalı olunca bilgisiz mi sanıyor dediğin gibi okuduğum kitapları görse ağzı açık kalır ayrıca ben çok içtenimdir öyle lüzumsuz konuşmam güler yüzlüyüm kadın giriyorum mahkeme çıkıyorum mahkeme allahtan para veriyoruz bedava olsa ağzını açmıcak ben bir arayışa gireyim barii
günayddııııınnnnnn
bende tüy olayı çok fazla değil zaten evdede yapsam 1 ay sonra tekrar yapıodum şimdi pamuk gibi oldu hakatten rahatmış ama utandım yaniparayı verip bi kaçışım vardı hahahahaha
folıc asitin biter bitmez buna başlamalısın dedi. bende o anda ne hapı söylediğini anlamadım heyecandan :) bebişin heyecanından. şimdi netten baktım demir hapı yazıyor her yerde. ondan kafama takıldı. ama içim rahatladı şimdi.
Merhaba Arkadaşlar,
Gebe olduğumu öğrendiğimden beri ara ara takip ediyorum sizleri. Bugün araniza katılma fırsatı buldum. İnşallah ben de 2014 Aralık ayı annesi olacağım. Şu an 13+5 günlük gebeyim. Geçen sene mart ayında 8 haftalıkken bebeğimin kalp atışı durması nedeni ile kürtaj olmuştum. umarım bu hamileliğim sorunsuızca tamamlanır...
Sizlere sormak istediğim birşey var, dün geceden beri karnımın sol tarafına (kasık değil, karın bölgesndei bebeğin olduğu taraf) ara ara iğne batması gibi sancılar girip çıkıyor. Çok yoğun bir ağrı değil ama hissettiriyor kendini. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç? Pazartesi doktor kontrolümüz var, pimpirik yapıp acil gitmek istemedim.
Evet o tarafta. İnş Allah canım görüşürüz. İki adım mesafe ne de olsahıııı o tarafa geçmedim ben canım yukardan aşağıya indim dianın o taraftaydım diğer tarafı dion sen neyse görürüz bir ara
Tabiki insan çok panikliyor ama iyi o sen merak etme. Biz çok pimpirikliyiz sadece.Dün akşam biraz sancım vardı doktorunumu aradık istirahat et dedi sabah kalktım sancım geçmişti ama korkuyorum işte elimde değil
gel cumartesi geeeeelllllll
Bursa dicem ama kasci cevap vermişcanım siz hangi şehirdesiniz? yıldırım belediyesi deyince :)
Bende belediyenin ordayım diyeceğim ama Kasci yine cevap vermişayyyy bende bursalıyım hemde 27 yıl yıldırım belediyesinin orda oturdum. evlenmeden önce yani:) annem halen orda. çok sevindimmm.
Ben çekirge doruk Sühendan benderli'ye gidiyordum. Çekirge çok uzak olduğu için bana Yıldırım Doruk Gizem hanıma geçtim. Daha önce tanışmışlığım var ama hasta doktor olarak ilk defa muayne olucam bakalım.bende incirliyle yıldırım belediyesi arasında oturuyordum :) şimdi evlenince ertuğrula geldim maalesef uzaklaştım biraz. çok seviyorum oraları. hangi hastaneye gidiyorsunuz. doktorlarınız kim? memnunsunuzdur herhalde :)
Evet o tarafta. İnş Allah canım görüşürüz. İki adım mesafe ne de olsa
Tabiki insan çok panikliyor ama iyi o sen merak etme. Biz çok pimpirikliyiz sadece.
Bende gel salı gelll diyeyim barii
Bursa dicem ama kasci cevap vermişİki dakika iş yapmaya gelmiyo hemen kuruyosunuz muhabbeti.
Bende belediyenin ordayım diyeceğim ama Kasci yine cevap vermişBizde çok sevindik canım benim toplaşıp hep birlikte yürüyüş yaparız artık
Ben çekirge doruk Sühendan benderli'ye gidiyordum. Çekirge çok uzak olduğu için bana Yıldırım Doruk Gizem hanıma geçtim. Daha önce tanışmışlığım var ama hasta doktor olarak ilk defa muayne olucam bakalım.
günaydın tatlım,
çok sağol bakalım %30 da bi ihtimal olunca heyecanlanamadım.inş doğrudur.eşimi düşünemiyorum kız babası oldum diye sevinçten uçtu
sağlıklı olsunlarda sorun değil..
artık sende öğrenirsin benim ikili taramada kemik yapısından dedi dr.
senin muayene zamanın ne zaman :) müjde ozaman dır
Beni düşünen arkadaşımın olması ne kadar güzel anlatamamsen yorulma canım ben herşeye cevap verdim
Beni düşünen arkadaşımın olması ne kadar güzel anlatamamAllah razı olsun
ikilide bir şey göremedik :) üçlü taramam da 10 temmuzda. Hayırlısı bakalım
oyyyy çok ta var canım ,aynen benimde 15 temmuzda falan gelmemi söyledi dr. ,:44::44::44: Tahmini birşey söylemedi mi yoksa bebişin mi göstermedi
nasıl dayanacağız ki değilmiAman aksi bir durum olmasında bekleriz inş verdiği tarihe kadar
senden allah razı olsun cnm
baktım yoksun cevap veri verdim dayanamadım
zaten pek tahmin yürütme taraftarı değildi, ben de ısrar etmedim. Kız-erkek farketmez ama insanda merak oluyor
hanımlar burda yararlı şeyler paylaşmak için varız. şimdi çevremizde bizim gibi bu dönemden geçen muhakkak arkadaşımız eşimiz dostumuz vardır. ama aynı anda yaklaşık haftalarda bizler varız. o yüzden diyorum ki neler yediklerimiz, kilo durumumuz, son zamanlarda yeni öğrendiklerimizi paylaşalım. düzenli olarak bu sayfayı okuyan biriyim. dikkatimi çeken konuları yazmam gerekirse;
bebeğine ilk eşyasını alanlar
kendi fotosunu çekip fırlayan göbüşlere örnek verenler
aldığı kiloları yazanlar
bebeğinin fotosunu paylaşanlar
bebeğe faydası olacak yiyecekler
bebeğe zararı olacak yiyecekler(bakla, hurma vs vs)
hamile kıyafetleri
neyse; sormak istediğim ve şuan en önemli nokta benim için kilo. kilo alımlarınız nedir. kilo almadım diyenlerin göbekleri belli midir?
ben 12 haftalık gebeyim ve 3 kilo aldım. bu normal mi deli gibi araştırıyorum. abur cubur namına bişey yemiyorum. sadece yediğim öğünler arttı. birde cips, çikolata, vs yesem ne olurdu bilemiyorum. kilo yoğunluğum bel bölgesinde. sizler ne durumdasınız??
evet bazı dr.lar hayal kırıklığı olmasın diye kesinleşmeden yorum yapmıyorlar..
Olmazmı canım benim, tabiykide merak ediyoruz ,bazen birşeyler görüyorum almak istiyorum ama dur kesinleşsin diyorum
gerçi 7.ay dolmadan almak istemiyorum dayanabilirsem inş
Kilo bünyeye göre değişen birşey... Normalde hamileliğin ilk 5-6 ayında her ay 1 kilo almayı uygun görüyorlar. yine de az alabilirsin çok alabilirsin fazla takmamak gerekiyor. Kiloyu taktıkça kendini sıkıntıya sokuyorsun... yapıyla çok alakalı... yemekle de alakalı, günlük yaşantınla alakalı. herkesle kendini kıyaslama. sağlıklı mısın? bebeğin sağlıklı mı? iyi ve düzenli beslendiğine inanıyor musun? o halde sorun yok.. keyfine bak...
ben 7.aya kadar beklemeye kararlıyım inş. :)
Valla ne güzel anlatmışsın kilo olayını. Kesinlikle kafaya takılmaması gerekiyor. Dikkat te etmiyorum çok yemişim az yemişim önemsemiyorum. KArnım doysun yeterTabi yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum o ayrı. ama ben bu aralar tabak tabak meyve yiyorum ya :18::18: Dün akşam eşim dalga geçiyor benle altı üstü 3,50 kilo almışım. Doğumdan sonra zayıflayamazsan hacamat yaptırırız o zayıflatıyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?