2014 Aralık Anneleri

o çok güzel bişey bu stresli dönemlerde sıra beklemek çok zor oluyor. zaten heyecan dorukta gidiyorum hastaneye ben jimere gidiyorum canım. aylin akşana. ben gebelikten öncede rutin kontrollerime ona gidiyordum memnundum şimdi devam ediyorum işte. o da çok tatlı bi kadın. deneyimli. ne kadar doğru bilemem ama daha 11+2 de bana bebişin kıza benziyo dedi. buda herhalde doktorun tecrübesiyle alakalı bişeymiş. böyle tahmin yapması bile sevindirdi beni.

çok iyi anlıyorum inan neler hissetiğini benim de yüzüm bir gülmedi doktordan yana. haftaya yeni bir doktora başlıycam dilerim bu son olur. inşallah sen de en hayırlı seçimi yaparsın canım. doktor işi genel bir kanıya bağlı değil, iyi denilenlerle de bazen frekanslar tutmuyor işte. önemli olan bize iyi gelmesi. gerilme bence boş yere orada. sana iyi gelecek bir doktor vardır muhakkak, inşallah hayırlısı olur hakkımızda..

Bende o kaniya vardim hayatim..goruntumle yargiliyo beni acik olsam ayni muameleyi gormeyecegimden eminim..buranin insani biraz acik saciktir cunku.arkadasinami yakistiramadi nedir :)
Esime dun aksam dedim yani senin mahcup olmayacagini bilsem birde baska secenegim olsa kesinlikle degistirirdim doktoru dedim.aslinda cok iyi ilgili falan ama ben her zaman kadin doktordan uzak durmaktan yanayim bi kapris bi kendini begenme anlatamam.bide bize israrla giris yaptirmadan gelin diyo gidincede ilgilenmiyo sekreteri en arkaya atiyo.dedimki esime onun muayenesinemi muhtaciz bi daha giris yapilmadan gidilmeyecek anladim dedim.kendi istemiyo ama dedi istemiyo ama gordugumuz muamele ortada yani dun bana ders oldu..
Devlet hastanesine randevu aldim cuma icin gidip acik acik cinsiyet icin geldim diycem sansimi bi denemis olurum en azindan

alışırsın ya ben de çok utanıyorum ama bakalım nasıl olacak :) doktora ilk gittiğimde doktor peçeteyi koymak için pantolonumu biraz fazla aşağı çekince bile çok utanmıştım ama şimdi o yapmadan ben çekiyorum aşağıya tanıdık bir teyze vardı, kadınlarda üç ar damarı vardır 1. evlenince çatlar, 2. çocuk doğurunca derdi. üçüncü ne zaman çatlıyormuş onu hatırlamıyorum bak

aynen öyle, doktora gidince heyecandan kendimizi şaşırıyoruz :) rahat ol canım doktorlar bizim gibi onlarca hastaya bakıyorlar, bir şey atlamaları pek mümkün değil.

sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah o hafif ağrılar sancılar bende de çok oluyor, hatta bazen baya ağrı oluyor ama kısa sürüyor. sıkıntılı bir durum yoktur muhtemelen, gidince doktorunla daha ayrıntılı konuşursun o da rahatlatır içini inş :)

hıııı o tarafa geçmedim ben canım yukardan aşağıya indim dianın o taraftaydım diğer tarafı dion sen neyse görürüz bir ara
Evet o tarafta. İnş Allah canım görüşürüz. İki adım mesafe ne de olsa
Dün akşam biraz sancım vardı doktorunumu aradık istirahat et dedi sabah kalktım sancım geçmişti ama korkuyorum işte elimde değil
Tabiki insan çok panikliyor ama iyi o sen merak etme. Biz çok pimpirikliyiz sadece.
gel cumartesi geeeeelllllll
Bende gel salı gelll diyeyim barii
canım siz hangi şehirdesiniz? yıldırım belediyesi deyince :)
Bursa dicem ama kasci cevap vermiş İki dakika iş yapmaya gelmiyo hemen kuruyosunuz muhabbeti.
ayyyy bende bursalıyım hemde 27 yıl yıldırım belediyesinin orda oturdum. evlenmeden önce yani:) annem halen orda. çok sevindimmm.
Bende belediyenin ordayım diyeceğim ama Kasci yine cevap vermiş Bizde çok sevindik canım benim toplaşıp hep birlikte yürüyüş yaparız artık
Ben çekirge doruk Sühendan benderli'ye gidiyordum. Çekirge çok uzak olduğu için bana Yıldırım Doruk Gizem hanıma geçtim. Daha önce tanışmışlığım var ama hasta doktor olarak ilk defa muayne olucam bakalım.

Son düzenleme:
sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah o hafif ağrılar sancılar bende de çok oluyor, hatta bazen baya ağrı oluyor ama kısa sürüyor. sıkıntılı bir durum yoktur muhtemelen, gidince doktorunla daha ayrıntılı konuşursun o da rahatlatır içini inş :)[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim umarım hepimiz bebeklerimimizi sağlıkla kucaklarız.

sen yorulma canım ben herşeye cevap verdim

İkilide bir şey göremedik :) Üçlü taramam da 10 Temmuzda. Hayırlısı bakalım

ikilide bir şey göremedik :) üçlü taramam da 10 temmuzda. Hayırlısı bakalım

oyyyy çok ta var canım ,aynen benimde 15 temmuzda falan gelmemi söyledi dr. ,:44::44::44: Tahmini birşey söylemedi mi yoksa bebişin mi göstermedi
nasıl dayanacağız ki değilmi Aman aksi bir durum olmasında bekleriz inş verdiği tarihe kadar

Zaten pek tahmin yürütme taraftarı değildi, ben de ısrar etmedim. Kız-erkek farketmez ama insanda merak oluyor

zaten pek tahmin yürütme taraftarı değildi, ben de ısrar etmedim. Kız-erkek farketmez ama insanda merak oluyor

evet bazı dr.lar hayal kırıklığı olmasın diye kesinleşmeden yorum yapmıyorlar..
Olmazmı canım benim, tabiykide merak ediyoruz ,bazen birşeyler görüyorum almak istiyorum ama dur kesinleşsin diyorum
gerçi 7.ay dolmadan almak istemiyorum dayanabilirsem inş

Kilo bünyeye göre değişen birşey... Normalde hamileliğin ilk 5-6 ayında her ay 1 kilo almayı uygun görüyorlar. yine de az alabilirsin çok alabilirsin fazla takmamak gerekiyor. Kiloyu taktıkça kendini sıkıntıya sokuyorsun... yapıyla çok alakalı... yemekle de alakalı, günlük yaşantınla alakalı. herkesle kendini kıyaslama. sağlıklı mısın? bebeğin sağlıklı mı? iyi ve düzenli beslendiğine inanıyor musun? o halde sorun yok.. keyfine bak...

Ben 7.aya kadar beklemeye kararlıyım inş. :)

Valla ne güzel anlatmışsın kilo olayını. Kesinlikle kafaya takılmaması gerekiyor. Dikkat te etmiyorum çok yemişim az yemişim önemsemiyorum. KArnım doysun yeter Tabi yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum o ayrı. ama ben bu aralar tabak tabak meyve yiyorum ya :18::18: Dün akşam eşim dalga geçiyor benle altı üstü 3,50 kilo almışım. Doğumdan sonra zayıflayamazsan hacamat yaptırırız o zayıflatıyor diyor.

Günaydın kızlar:) kilolardan açılmış muhabbet ben zaten kilolu olarak hamile kalanlardanım. Şu anda 13. Hafta içerisindeyim geçenlerde tartıldığımda 1-1,5 kilo civarında almıştım. Doktorum da dedi zaten sana çok kilo alma hakkı vermiyorum diye ben de dedim kendime vermiyorum ben de zaten :) yarın ikili test için hastaneye gideceğim ve çok heyecanlıyım kızlar. Bir de diyorlar ki anneler bebeklerinin cinsiyetini hisseder. Ben sanki bebeğimin kız olduğunu biliyormuşum gibi öyle bir his var içimde:) benim gibi hisseden ve doğru çıkan oldu mu aranızda?

ben hiç kilodan bahsetmicem zaten var çokta alabilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…