2014 Aralık Anneleri

ananastan nefret ederim ama canım istedi
akşama migrostan alayım bari
ayy canım alda ye bari
benimde yemediğim şeyleri bazen canım istiyor.

öyle okudum canım bilmiyorum ki korktum kullanmadım

evet kusmadan dolayı zayıflayan çok kişi duyuyorum

Bunun markasi ne canim ise yaradimi ?
whatsons'tan alıyorum canım çokta uygun çokta uzun süre kullanılıyor.

bende öğlen yemeğine çıkcam ne yiyeceksem
aklımda bin tane şey hepsini yiyebilirim valla hergün de düşünmekten sıkılıyorum şu yemek işini.
öğlen ne yicem akşam ne yapcam derdi hiç bitmiyor

korkma tatlm bnm de öyle oluyo. azıcık dolaş bişeyler ye kendine gelir o zamn:)

Teşekkürler kızlar. Dün moralim bozuktu hiçbir şey yemedim. Ondan sanırım. Daha yemek de yemedim. Bir bakıyım yedikten sonra ne kadar şişeceğim :)

canım badem yağı tüylenme yapıyomuş sordun mu? ben kabızlık dha yeni yeni yaşıyorum. ilk 2 ay hep ishaldim o da çok berbat bişey..

inşallah değişmez hayırlısı olur canım hazırlık yapma heyecanı aslında bizimki ne alsak hemen bişeyler almaya başlasak heyecanı bizde öğrenebilseydik inşallah ufaktan başlardık

Aynen öyle canım her şeyi alasım geliyor oğluma ama korkuyorum değişir diye :O biraz daha sabredeceğiz anlaşılan seninkiler aralık bebekleri arasında en edepliler olacak sanırım:))

Sana hayran ve aşık bi küçük erkeğin olacak inan çok şahane bişey:)
Ama büyüyüp de başkasına aşık olunca nasıl kabullencez onu bilmiom işte

Evet canım erkek annesi olma fikrinedee ısındım aslında ben de..oidipus kompleksi bize karşı olacak mesela bize aşık olacak minik erkeklerimiz ay yerim Ben onuuuuu :)) o konuda çok haklısın canım ya eşime diyorum '' senin annen nasıl böyle olgun ola olabiliyor'' diye gülüyor bana...bana değil başka kadına çiçekler alacak büyüyünce düşünmesi bile çok zor Ben oğlumu evlendirmeyeceğim tek aba kraliçe hep ben olmak istiyoruuuuum fenayız fenaaaa :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
canım badem yağı tüylenme yapıyomuş sordun mu? ben kabızlık dha yeni yeni yaşıyorum. ilk 2 ay hep ishaldim o da çok berbat bişey..
canım zaten tüylenmeye başladı göbeğim bide badem yağıyla dahada tüylenirse bildiğin maymun olurumo zamn tek kakao yağını kullanıyım.kabızlık içinde kuru kayısı yiyorum ılık su içiyorum sende deneee:)

Kızlar maden suyu deyince aklıma geldi paylaşayım dedim..hemşire bir arkadaşım bebeğe doğar doğmaz 2çay kaşığı doğal maden suyu verirsen gazı olmaz dedi...o yapmış bunu eczacı bi arkadaşı da yapmış ikisi de yararını görmüş...
ama doğal maden suyu nerden bulacağız işte:what:

Teşekkürler kızlar. Dün moralim bozuktu hiçbir şey yemedim. Ondan sanırım. Daha yemek de yemedim. Bir bakıyım yedikten sonra ne kadar şişeceğim :)

Canım aaaa hiç anneye yakıştı mı canım sıkkın diye yememek fln artık bebeğimiz bizden besleniyor sen istemesen de zorla ye tatlım sen ne yersen yavrun da onu yer...doğunca bebeğin açlıktan ağlasa sen canın sıkkın diye emzirmemezlik yapar mısın yapmazsın elbette böyle düşün dikkat et kendine canım
..hadi şimdi bol vitaminli bi öğle kahvaltısı yap :)

hamişlerim bu konuda çok kararszım yaa bi yandan tutmak istiyorumm bi yandan bebeğime zarar gelir diye korkuyorumm.. etrafımda hamileliklerinde tutanlar vardı. hem de bi çocukları daha vardı. çok zorlanırsam zatn tutmam da ne bileyim.. sizlerin de fîkirlerini almak istedim. son 3 ay zaten tutmayın diyolar da belki yapabilirim diye düşünüyorum..

kızlar hafta sonu eşimin sınavı var ankaraya gidicem .eşim sınavdayken yiğenlerimle anıtkabir,atakule,hayvanatbahçesini ve varsa önerebilceğiniz yerler gezmek sitiyoruz.başkent öğretmen evinde kalıcaz.ordan nasıl gidebilirim buralara bana bir güzergah çizerseniz çok mutlu olucam:9

benim doktorum tutma dedi saat çok uzun diye susuzda kalacağımız için tehlikeli. işyerinde yemek yediğim halde kendimi kötü hissediyorum sürekli sinirliyim bide oruç tutarsam ne olurum bilemiyorum

Anne karnı zaten çok gürültülü bir yermiş. birde gaz gürültüsü
bizde böyle işinize gelirse
iYİ bakalım
Sana hayran ve aşık bi küçük erkeğin olacak inan çok şahane bişey:)
Ama büyüyüp de başkasına aşık olunca nasıl kabullencez onu bilmiom işte
demi demi. Eşim seviniyor oğlu olacak diye. Hiç sevinme dedim anasına aşık bir prens olacak o Benim dibimden ayrılmıyacak. Ağlayınca hep bana koşacak Aşık olmayacak benim oğlum bir kere

ayyy allahtan cinsiyetleri öğrendik didişmeye yer çıktı

Cnm bn ilk gebeliğimde tuttum hemde hepsini kaynanam bilr tutma diyordu ama ben 7 aylık dogum yaptım duzensiz beslenme bile erken dogum sebeplerinden biri.gecen esime baş son ve kadir gecesi tutayim barii dedim ida Hayır tutma diyor simdiden hava çok sıcak bırak açlığı okadar saat kendini ve bebisi susuz bırakmak dogru degil.ben hamileyken oruc zamani yqz ayinadenk ggelmiyordu 9 sene once

Bende çok kararsızım valla. Tutamam gibi de geliyor ama denemeden pes etmek te içime sinmiyor. Yemekten sonra bile hemen acıkıyorum ben.
İlk gün niyet etmeden dayanabildiğim kadar dayanıcam. Olursa ne ala olmazsa yicem. Niyet etmemiş olucam ya sadece 1 günlük kazam olmuş olur tabi toplamda 30 gün
benim doktorum tutma dedi saat çok uzun diye susuzda kalacağımız için tehlikeli. işyerinde yemek yediğim halde kendimi kötü hissediyorum sürekli sinirliyim bide oruç tutarsam ne olurum bilemiyorum
Bu güne kadar hiç bir doktorun oruç tutmayı onayladığı duymadım canım. Malum anne uzun süre yemek yemeyince bebek besinsiz kalır diyorlar. Çok karışığım çokkk.

Al benden de okadar öyle sinirliyim ki gece gece adamı kaldiriyorum öteye git falan diye kavga ediyorum sabah suratim 5 karış kalkiyorum kavgaya sebep arıyorum resmengece ruyamda sinir oldum ona sabah bbile buyuzden yüzüne bakmadim adam yanıma gelmiş gidiyorum diyo tamam dedim gözlerimi yinr kapadim hormonlat altust durumda

Son düzenleme:
Bugün 16+2 olduk hic süt ve süt ürünleri tüketemiyorum oldum olası sevmem napicam bilmiyorum birde ben her gece karnıma bacaklarima göğsüme badem yağı sürüyorum henüz yarım kilo falan aldım gerilme falanda yok o yüzden lierac almadım badem yağı gercekten tüylenme yapıyormu?

canım kaşar peyniri yemeğe çalış bende süt falam içemiyorum ama peynir ve ayranı içiyorum ayran içmeye çalış soğuk:9

haklısın aslında.. ben de aynı durumdayım canım bn de ilk gün bi denerim olmadı tutmam..
hmm üzüldüm canım yaa ben tutsam bile hepsini tutmayı düşünmüyorum zaten.. belki yarısını..

hmm zaten canım tamamını tutmayı hiç düşünmüyorum dayanamayız zaten.. belki arada bir olabilir o da dayanabilirsek..

merhaba aralık annelerriiben komşu topik ocak annesi
dün doktora gittim, 3 ay bittiği için progestanı bıraktık.ben tüp bebek ile hamile kaldım ve hergün progestan iğne yaptırıyordum.
ağrın ve kanaman olursa hemen iğnenei yaptır dedi bana.o öle deyince tırstım biraz.acaba sizdede progestanı bırakınca kanama filan bişey oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…