ayy canım alda ye bariananastan nefret ederim ama canım istedi
akşama migrostan alayım bari
kakao yağı kremini arkadaşım kullanmştı hiç de tüylenme yapmamış. emîn misn canm?
canım ben 67 yle hamile kaldım snra ilk 3 ay kusmaktan iştahsızlıktan 63 e düştüm. şu anda da 64 kiloyum az önce tartıldım.. yani -3 teyim almadım. ama herşeyi yiyorum az az yiyorum sadece. galiba fazla kilom olduğundan ben kilo almadım.
whatsons'tan alıyorum canım çokta uygun çokta uzun süre kullanılıyor.Bunun markasi ne canim ise yaradimi ?
canım ya panik yapma bende de oluyo bazı sabahlar. Dun yediklerini iyi sindirmissen bi de tuvalet problemin olmadıgı gunler oluyo. Aslında yediklern sana iyi gelmis oluyor, biraz da psikolojik tabi:) sen simdi yemegini ye bol su ic bak nasıl cıkıyo o gobek
korkma tatlm bnm de öyle oluyo. azıcık dolaş bişeyler ye kendine gelir o zamn:)
kakao yağını aldım bende kremini gösterdi ama hiç bi marka falan yoktu bir poşetteydi.bende güvenemedim.badem yağı ve kakao yağını aldım ama banyodan sonra sürmeyi düşünüodum.hergün süreyim ozamn:)senin süpermiş 17.haftadasın ve hiç almamışsın.ben bi de kabızlık çekiyorum sanırım kilo almamda etkili oldu.
inşallah değişmez hayırlısı olur canım hazırlık yapma heyecanı aslında bizimki ne alsak hemen bişeyler almaya başlasak heyecanı bizde öğrenebilseydik inşallah ufaktan başlardık
Sana hayran ve aşık bi küçük erkeğin olacak inan çok şahane bişey:)
Ama büyüyüp de başkasına aşık olunca nasıl kabullencez onu bilmiom işte
canım zaten tüylenmeye başladı göbeğim bide badem yağıyla dahada tüylenirse bildiğin maymun olurumcanım badem yağı tüylenme yapıyomuş sordun mu? ben kabızlık dha yeni yeni yaşıyorum. ilk 2 ay hep ishaldim o da çok berbat bişey..
maden suyuna farklı bir yorum getirilebilir, yer tabakasının derinliklerinden kopup geldiği için normal sulara göre daha fazla doğal radyoaktif elementleri de içinde barındır. Eğer abartıldığı zaman bebeğin ve annenin gereksiz radyasyon maruziyeti gündeme gelir, her şey gibi ölçülü tüketmek lazım.
Teşekkürler kızlar. Dün moralim bozuktu hiçbir şey yemedim. Ondan sanırım. Daha yemek de yemedim. Bir bakıyım yedikten sonra ne kadar şişeceğim :)
hamişlerim bu konuda çok kararszım yaa bi yandan tutmak istiyorumm bi yandan bebeğime zarar gelir diye korkuyorumm.. etrafımda hamileliklerinde tutanlar vardı. hem de bi çocukları daha vardı. çok zorlanırsam zatn tutmam da ne bileyim.. sizlerin de fîkirlerini almak istedim. son 3 ay zaten tutmayın diyolar da belki yapabilirim diye düşünüyorum..
he tabi bir de felaket gaz var... bu gece resmen gaz sancısı çektim...
ay şimdi benim çocuğum orda gazların arasında gar gar gur gur seslerin arasında nasıl uyusun.. hayır ben bile duyuyorum içerisi çok gürültülü
iYİ bakalımbizde böyle işinize gelirse
Sana hayran ve aşık bi küçük erkeğin olacak inan çok şahane bişey:)
Ama büyüyüp de başkasına aşık olunca nasıl kabullencez onu bilmiom işte
Anne karnı zaten çok gürültülü bir yermiş. birde gaz gürültüsü
iYİ bakalım
demi demi. Eşim seviniyor oğlu olacak diye. Hiç sevinme dedim anasına aşık bir prens olacak o Benim dibimden ayrılmıyacak. Ağlayınca hep bana koşacak Aşık olmayacak benim oğlum bir kere
hamişlerim bu konuda çok kararszım yaa bi yandan tutmak istiyorumm bi yandan bebeğime zarar gelir diye korkuyorumm.. etrafımda hamileliklerinde tutanlar vardı. hem de bi çocukları daha vardı. çok zorlanırsam zatn tutmam da ne bileyim.. sizlerin de fîkirlerini almak istedim. son 3 ay zaten tutmayın diyolar da belki yapabilirim diye düşünüyorum..
Bende çok kararsızım valla. Tutamam gibi de geliyor ama denemeden pes etmek te içime sinmiyor. Yemekten sonra bile hemen acıkıyorum ben.hamişlerim bu konuda çok kararszım yaa bi yandan tutmak istiyorumm bi yandan bebeğime zarar gelir diye korkuyorumm.. etrafımda hamileliklerinde tutanlar vardı. hem de bi çocukları daha vardı. çok zorlanırsam zatn tutmam da ne bileyim.. sizlerin de fîkirlerini almak istedim. son 3 ay zaten tutmayın diyolar da belki yapabilirim diye düşünüyorum..
Bu güne kadar hiç bir doktorun oruç tutmayı onayladığı duymadım canım. Malum anne uzun süre yemek yemeyince bebek besinsiz kalır diyorlar. Çok karışığım çokkk.benim doktorum tutma dedi saat çok uzun diye susuzda kalacağımız için tehlikeli. işyerinde yemek yediğim halde kendimi kötü hissediyorum sürekli sinirliyim bide oruç tutarsam ne olurum bilemiyorum
benim doktorum tutma dedi saat çok uzun diye susuzda kalacağımız için tehlikeli. işyerinde yemek yediğim halde kendimi kötü hissediyorum sürekli sinirliyim bide oruç tutarsam ne olurum bilemiyorum
canım kaşar peyniri yemeğe çalış bende süt falam içemiyorum ama peynir ve ayranı içiyorum ayran içmeye çalış soğuk:9Bugün 16+2 olduk hic süt ve süt ürünleri tüketemiyorum oldum olası sevmem napicam bilmiyorum birde ben her gece karnıma bacaklarima göğsüme badem yağı sürüyorum henüz yarım kilo falan aldım gerilme falanda yok o yüzden lierac almadım badem yağı gercekten tüylenme yapıyormu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklısın aslında.. ben de aynı durumdayım canım bn de ilk gün bi denerim olmadı tutmam..benim doktorum tutma dedi saat çok uzun diye susuzda kalacağımız için tehlikeli. işyerinde yemek yediğim halde kendimi kötü hissediyorum sürekli sinirliyim bide oruç tutarsam ne olurum bilemiyorum
hmm üzüldüm canım yaa ben tutsam bile hepsini tutmayı düşünmüyorum zaten.. belki yarısını..Cnm bn ilk gebeliğimde tuttum hemde hepsini kaynanam bilr tutma diyordu ama ben 7 aylık dogum yaptım duzensiz beslenme bile erken dogum sebeplerinden biri.gecen esime baş son ve kadir gecesi tutayim barii dedim ida Hayır tutma diyor simdiden hava çok sıcak bırak açlığı okadar saat kendini ve bebisi susuz bırakmak dogru degil.ben hamileyken oruc zamani yqz ayinadenk ggelmiyordu 9 sene once
Bende çok kararsızım valla. Tutamam gibi de geliyor ama denemeden pes etmek te içime sinmiyor. Yemekten sonra bile hemen acıkıyorum ben.
İlk gün niyet etmeden dayanabildiğim kadar dayanıcam. Olursa ne ala olmazsa yicem. Niyet etmemiş olucam ya sadece 1 günlük kazam olmuş olur tabi toplamda 30 gün
Bu güne kadar hiç bir doktorun oruç tutmayı onayladığı duymadım canım. Malum anne uzun süre yemek yemeyince bebek besinsiz kalır diyorlar. Çok karışığım çokkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?