2014 Aralık Anneleri

Ay katiliorum sana swiftcim ben okudukca sayfalar cogalio yaaa..bak 12 de ise baslicaktim supurup silcektim sayfalar eklendikce benim isler yatmaya devam edio bak gidiom aralik annelerii cogaltmayin sayfalari yetisemiom hiziniza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde eşimle cinsiyet öğrendikten sonra yolda sünnetini falan yaptık geldik erkek ailesi olmak tabiki daha zor
Aynen erkek ailesi olmak zor. Bizde öğrendikten sonra sünnet olayına girdik. Eşim dalga geçti hatta eve kadar okutur,askere yollar birde düğününü bile yaparız dedi Çok şeyler atlatacağız. Ben askere gönderemem yaaa
evet kapı dışı olacaksınız siz
Aşk olsun bari yüzümüze karşı söylemeseydiniz.
İnsan önce bi alıştırır
Aynen şimdi yemeğe çıkıcam ama döndüğümde yine çoğalan sayfalarla karşılaşıcam biliyorum. Ağardan alın hanımlar biraz

yaaa...ne iyi olur sorsan...çok teşekkür ederim
cnm ben 10 yıldır migren hastasıyım. çok iyî bilirim başağrısını. ben kaç kez doktora da gittim tomgrafi de çektrdim nöroloğa da gittim ama anlamıyorlar. sen kendne ne iyi geliyo keşfedeceksin. başağrısına en iyi açık havada yürüyüş.. kendini aç bırakma kan şekerin düşmesin. bir de hafif ağrın varken dik oturur pozisyonda ensene boynuna buz koy. 10 dk buzu tut, 5 dk dinlendir. bu seni çok rahatlatacak. ben tam 1 aydır ağrı çekiyorum ve sık sık ciddi kriz geliyo acilde alıyorum soluğu serum takıyolar parol.. ama sürekli de olmuyo.. ben bunları yapıyorum inan bu şekilde yaşıyorum yksa dayanılmıyo. buz çok iyi geliyo. seniüzecek şeylerden uzak dur. bu kişî eşin bile olsa..
kızlar bende kakao yağını sürmek istemedim tüylenme yapıyor dediler
ama hep kullandığım bi krem vardı yine ona devam ediyorum bol bol sürüyorum göbüşüme
Eki Görüntüle 1169337
kakao yağı kremini arkadaşım kullanmştı hiç de tüylenme yapmamış. emîn misn canm?
Ya kızlar bu sabah bir uyandım resmen karnım gitmiş. Nerdeyse bir şey yok. Off korktum bi an. İnş her şey yolundadır, inş bebeğim iyidir.
korkma tatlm bnm de öyle oluyo. azıcık dolaş bişeyler ye kendine gelir o zamn:)
canım başağrısı için yukarda bikaç öneri yazdım bana iyi geliyo. bir de bıyun masajı îyi geliyo eşine yaptır. ağrı noktalarına bastırarak masaj yapsın. bir de nane yağıyla alnına şakaklarına masaj yap. nana yağını başının ağrıyan ksmına da sürebilirsin yarım saat îçinde rahatlatıyo. bunlar hep kendi bulduğum yöntemler dr lar anlamıyo vala. sen de dene.
kızlar birde kaçar kilo aldınız?
tablomuza onu da eklesek aslında başlangıc ve bitiş iyi olmaz mı :26:
canım ben 67 yle hamile kaldım snra ilk 3 ay kusmaktan iştahsızlıktan 63 e düştüm. şu anda da 64 kiloyum az önce tartıldım.. yani -3 teyim almadım. ama herşeyi yiyorum az az yiyorum sadece. galiba fazla kilom olduğundan ben kilo almadım.

he tabi bir de felaket gaz var... bu gece resmen gaz sancısı çektim...

ay şimdi benim çocuğum orda gazların arasında gar gar gur gur seslerin arasında nasıl uyusun.. hayır ben bile duyuyorum içerisi çok gürültülü

oyyy canın çeksin diye söylemedim vallahi gelmedi işin o kısmı aklıma :) ama madem canım çekti al tabii akşama ben de alıcam :) faydalı bişey sonuçta

ne yazarsanız canımız çekecek problem yok cnm faydalı şeyleri birbirimizle paylaşalım

bizde böyle işinize gelirse

Canım denedim her türlü içemedim zaten sevmem sütü kakaoluyu da tok karnına su niyetine dikip içiyorum zor zor... Edepli annesi edepli oğluşun :)) inatçı olur mu hiç aaa

Bilmiyorum ki canim lierac almam lazim ama alamadim bi turlu :

sen oğluşa alışamadınmı canım hala değişmesi için umutlanıyorsun gibi hissettim:)

Yok kuzum alıştım şükür :) aksine adını bile koyduk hazırdı adıyla seviyoruz artık prensimi Yağız'ım geliyor inşallah sadece yine değişirse diye korkuyorum..şaka bir yana erkek kız çok önemli değil ama değişince bir garip oluyor insan gerçekten...

Ama bu çooooooook acımasızcaaaaaa kızı bulana kadar devam ederiz artık napalım:))

Bilmiyorum ki canim lierac almam lazim ama alamadim bi turlu

bittercim illa lierac almam laızm diye şartlanmışsın gibi hissettim. lieraca takılma. önemli olan cildini nemlendirmek. sen bol su iç, ve de ister bebe yağı ister badem yağı bütçene mantığına göre bir kremle nemlendir cildini. ben ilk gebelikte lierac sürdüğümde cildim nemsiz geldi beni tatmin etmedi. vaselin kakao krem kullandım neme doydum ve de çatlamadım. cilt yapısı da önemli
[/QUOTE]
Canim ya evet dr dedi diye sartlandim ama gebelik sonuna kadar liarac benim butcemi asacak yani calissam sorun degil ama esimede yuklenmek istemiyorum cunku baska giderlerimiz olacak bende vaseline dusunuyorum ama emin olamamistim simdi icim rahatladi.bol su icmeye calisiyorum.cilt yapim catlamaya musait ve kuru insallah iyi gelir :)
Yag kullanmak zor olacak diye istemiyorum vaselini hergun kullanayim bebek yaginad duslardan sonra devam edeyim diyorum catlayacaksada catlar artik napayim
kızlar bende kakao yağını sürmek istemedim tüylenme yapıyor dediler
ama hep kullandığım bi krem vardı yine ona devam ediyorum bol bol sürüyorum göbüşüme
Eki Görüntüle 1169337

Bunun markasi ne canim ise yaradimi ?

bulgur şimdide bizlere çok faydalıymış folik asit varmış kısır ve pilavını sık sık yiyebiliriz.

ben bulgur yersem çocuk gazdan mahvolur ya, bana hiç yaramıyor buldur. artık başka şekilde telafi etmeye çalışacağım :44:

ya faydalı mı bilmem ama en azından zararı olmadığına eminim maden suyunun. ben de her gün 1 maden suyu içiyorum, çok şişiyorum iyi geliyor bana.

bu arada kitaplarım geldi kızlaaaar başladım bile sayfalarını çevirmeye

Tabi ikisi de can :)) ama ben de senin gibiydim bilion mu çiçek. içek dedim herkes boşa umutlanma böcek bu dedi bana kız olunca o böcek diyenleri tek tek aradım ama erkeğe dönünce yine arayan ama alttan alan Ben oldum tabi hiç önemli değil kızım da yok oğlum da ama o belirsizlik insanı rahatsız ediyor..şimdi %100 dedi dr amcası ama hala değişir mi korkusu var..net olsun artık ciciler alayımmmmmmm:))

inşallah değişmez hayırlısı olur canım hazırlık yapma heyecanı aslında bizimki ne alsak hemen bişeyler almaya başlasak heyecanı bizde öğrenebilseydik inşallah ufaktan başlardık

Sana hayran ve aşık bi küçük erkeğin olacak inan çok şahane bişey:)
Ama büyüyüp de başkasına aşık olunca nasıl kabullencez onu bilmiom işte

Kizlar hakikaten zor bitirdim ya cevap veremedigim ve atladigim seyler varsa kusura bakmayin nolur..

maden suyuna farklı bir yorum getirilebilir, yer tabakasının derinliklerinden kopup geldiği için normal sulara göre daha fazla doğal radyoaktif elementleri de içinde barındır. Eğer abartıldığı zaman bebeğin ve annenin gereksiz radyasyon maruziyeti gündeme gelir, her şey gibi ölçülü tüketmek lazım.

Ya kızlar bu sabah bir uyandım resmen karnım gitmiş. Nerdeyse bir şey yok. Off korktum bi an. İnş her şey yolundadır, inş bebeğim iyidir.
canım ya panik yapma bende de oluyo bazı sabahlar. Dun yediklerini iyi sindirmissen bi de tuvalet problemin olmadıgı gunler oluyo. Aslında yediklern sana iyi gelmis oluyor, biraz da psikolojik tabi:) sen simdi yemegini ye bol su ic bak nasıl cıkıyo o gobek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…