Ben dün geceyi ve bu sabahı okurken siz hiç yardımcı olmuyorsunuz amaHa bire sayfaları çoğaltıyorsunuz
Bize bakan olmayacak mı yani. Kapı dışarı mı edilcez demek bu
Allah hayırlı evlatlar yetiştirebilmemizi nasip etsin İnş Allah.
tabii diğer besinlerden alıyoruzdur tuzu.
çok içmemeliyim doğru söylüyorsun.
ödem çok kötü o şişlikler falan
dene bakalım ananası fayda etcek mi
ayyy o mu sebep oluyormuş, benim de dünden beri tıkalı burnum. zaten öyle bir sıkıntım vardı önceden beri, şimdi iyice rahatsız edici boyutta.
ananastan nefret ederim ama canım istedi
akşama migrostan alayım bari
evet biryerde okumuştum.. çok fena tıkalı benim de
Aynen erkek ailesi olmak zor. Bizde öğrendikten sonra sünnet olayına girdik. Eşim dalga geçti hatta eve kadar okutur,askere yollar birde düğününü bile yaparız dedibizde eşimle cinsiyet öğrendikten sonra yolda sünnetini falan yaptık geldikerkek ailesi olmak tabiki daha zor
Aşk olsun bari yüzümüze karşı söylemeseydiniz.evet kapı dışı olacaksınız siz
Aynen şimdi yemeğe çıkıcam ama döndüğümde yine çoğalan sayfalarla karşılaşıcam biliyorum. Ağardan alın hanımlar birazAy katiliorum sana swiftcim ben okudukca sayfalar cogalio yaaa..bak 12 de ise baslicaktim supurup silcektim sayfalar eklendikce benim isler yatmaya devam ediobak gidiom aralik annelerii cogaltmayin sayfalari yetisemiom hiziniza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ben 10 yıldır migren hastasıyım. çok iyî bilirim başağrısını. ben kaç kez doktora da gittim tomgrafi de çektrdim nöroloğa da gittim ama anlamıyorlar. sen kendne ne iyi geliyo keşfedeceksin. başağrısına en iyi açık havada yürüyüş.. kendini aç bırakma kan şekerin düşmesin. bir de hafif ağrın varken dik oturur pozisyonda ensene boynuna buz koy. 10 dk buzu tut, 5 dk dinlendir. bu seni çok rahatlatacak. ben tam 1 aydır ağrı çekiyorum ve sık sık ciddi kriz geliyo acilde alıyorum soluğu serum takıyolar parol.. ama sürekli de olmuyo.. ben bunları yapıyorum inan bu şekilde yaşıyorum yksa dayanılmıyo. buz çok iyi geliyo. seniüzecek şeylerden uzak dur. bu kişî eşin bile olsa..yaaa...ne iyi olur sorsan...çok teşekkür ederim
kakao yağı kremini arkadaşım kullanmştı hiç de tüylenme yapmamış. emîn misn canm?kızlar bende kakao yağını sürmek istemedim tüylenme yapıyor dediler
ama hep kullandığım bi krem vardı yine ona devam ediyorum bol bol sürüyorum göbüşüme
Eki Görüntüle 1169337
korkma tatlm bnm de öyle oluyo. azıcık dolaş bişeyler ye kendine gelir o zamn:)Ya kızlar bu sabah bir uyandım resmen karnım gitmiş. Nerdeyse bir şey yok. Off korktum bi an. İnş her şey yolundadır, inş bebeğim iyidir.
canım başağrısı için yukarda bikaç öneri yazdım bana iyi geliyo. bir de bıyun masajı îyi geliyo eşine yaptır. ağrı noktalarına bastırarak masaj yapsın. bir de nane yağıyla alnına şakaklarına masaj yap. nana yağını başının ağrıyan ksmına da sürebilirsin yarım saat îçinde rahatlatıyo. bunlar hep kendi bulduğum yöntemler dr lar anlamıyo vala. sen de dene.evet tetikliyor ne yazıkki...hafif ağrın varken daha kötü ediyor...ama ağrım olmadığı günler bende içmeye çalışıyorum...ama ayran ve sütü herzaman korkarak içiyorum. ağrılı günlerim de zaten diyet uyguluyorum...ah ahh bu ağricakmı korkusu bile beni bitiriyor...
doktordan öğrendiklerini yazarsan süper olur...bana günde bi soda iç dedi...ama bi halta yaramyor...bide zaten kabızlık var...daha da kötü ediyor...
selamlar
canım ben 67 yle hamile kaldım snra ilk 3 ay kusmaktan iştahsızlıktan 63 e düştüm. şu anda da 64 kiloyum az önce tartıldım.. yani -3 teyim almadım. ama herşeyi yiyorum az az yiyorum sadece. galiba fazla kilom olduğundan ben kilo almadım.kızlar birde kaçar kilo aldınız?
tablomuza onu da eklesek aslında başlangıc ve bitiş iyi olmaz mı :26:
oyyy canın çeksin diye söylemedim vallahi gelmedi işin o kısmı aklıma :) ama madem canım çekti al tabii akşama ben de alıcam :) faydalı bişey sonuçta
Aynen erkek ailesi olmak zor. Bizde öğrendikten sonra sünnet olayına girdik. Eşim dalga geçti hatta eve kadar okutur,askere yollar birde düğününü bile yaparız dediÇok şeyler atlatacağız. Ben askere gönderemem yaaa
Aşk olsun bari yüzümüze karşı söylemeseydiniz.
İnsan önce bi alıştırır
Aynen şimdi yemeğe çıkıcam ama döndüğümde yine çoğalan sayfalarla karşılaşıcam biliyorum. Ağardan alın hanımlar biraz
canım günlük sütlerden içemiyo musun?? kakaolu dokunur midene belki. bî de kahvaltıda süt ben de içemiyorum ama karnımı doyurunca içebiliyorum yani.. ama onun da yine faydası oluyodur illaki. valla bnmki çok mu edepli yksa çok mu inatçı olacak bilemiyorum :) gerçi 12. haftamzda göstermişti ama dr kesin konuşmamıştı. biz tekrar görmek istedik. herkes sorup duruyo belli oldu mu diyee çocuğum da inat etti heralde =)
Bilmiyorum ki canim lierac almam lazim ama alamadim bi turlu :
sen oğluşa alışamadınmı canım hala değişmesi için umutlanıyorsun gibi hissettim:)
Günaydın kızlar,
Sabah bir arkadaşım paylaşmış, bir kız annesi olarak çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim :)
Şimdi kalkıp biz çocukları kendimize baktırmak için doğurmuyoruz falan demeyin küserim bakın hamile hamile
Eki Görüntüle 1169232
Bilmiyorum ki canim lierac almam lazim ama alamadim bi turlu
kızlar bende kakao yağını sürmek istemedim tüylenme yapıyor dediler
ama hep kullandığım bi krem vardı yine ona devam ediyorum bol bol sürüyorum göbüşüme
Eki Görüntüle 1169337
bulgur şimdide bizlere çok faydalıymış folik asit varmış kısır ve pilavını sık sık yiyebiliriz.
ayy sigara kullanıyordum benonu bile hemen bıraktım öğrenince ve hiiiçç canım istemiyor ama kola resmen aşeriyor gibiyim.
birde maden suyu içmemiz zararlı mı acaba?
eskiden zor içerdim ama şimdi sanki rahatlıyor beni içmek istiyorum bazen
bir soda günlük tuz ihtiyacını da karşılıyormuş.
alışılmaz mııı hepsi ayrı tatlııçiçek diyorum hala ama etrafımdaki herkes böcek böcek diye diye aslında çoktan alıştırdılar bile beni de :) sağlıkla gelsinler de inşallah... ama işte öğrenme isteği kız olsun erkek olsun düşüncesinden öte bir şey aslında. sadece bilmek istiyorsun. sonra hemen daha önce gönlünden ne geçtiği unutuluveriyor zaten :) inşallah ben de öğrenebilirim yarın, hemen de duyururum zaten, sağol canım :)
tabi ikisi de can :)) ama ben de senin gibiydim bilion mu çiçek. Içek dedim herkes boşa umutlanma böcek bu dedi bana kız olunca o böcek diyenleri tek tek aradım ama erkeğe dönünce yine arayan ama alttan alan ben oldum :d tabi hiç önemli değil kızım da yok oğlum da ama o belirsizlik insanı rahatsız ediyor..şimdi %100 dedi dr amcası ama hala değişir mi korkusu var..net olsun artık ciciler alayımmmmmmm:))
Tabi ikisi de can :)) ama ben de senin gibiydim bilion mu çiçek. içek dedim herkes boşa umutlanma böcek bu dedi bana kız olunca o böcek diyenleri tek tek aradım ama erkeğe dönünce yine arayan ama alttan alan Ben oldumtabi hiç önemli değil kızım da yok oğlum da ama o belirsizlik insanı rahatsız ediyor..şimdi %100 dedi dr amcası ama hala değişir mi korkusu var..net olsun artık ciciler alayımmmmmmm:))
ayy sigara kullanıyordum benonu bile hemen bıraktım öğrenince ve hiiiçç canım istemiyor ama kola resmen aşeriyor gibiyim.
birde maden suyu içmemiz zararlı mı acaba?
eskiden zor içerdim ama şimdi sanki rahatlıyor beni içmek istiyorum bazen
bir soda günlük tuz ihtiyacını da karşılıyormuş.
bizde eşimle cinsiyet öğrendikten sonra yolda sünnetini falan yaptık geldikerkek ailesi olmak tabiki daha zor
canım ya panik yapma bende de oluyo bazı sabahlar. Dun yediklerini iyi sindirmissen bi de tuvalet problemin olmadıgı gunler oluyo. Aslında yediklern sana iyi gelmis oluyor, biraz da psikolojik tabi:) sen simdi yemegini ye bol su ic bak nasıl cıkıyo o gobekYa kızlar bu sabah bir uyandım resmen karnım gitmiş. Nerdeyse bir şey yok. Off korktum bi an. İnş her şey yolundadır, inş bebeğim iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?