2014 Aralık Anneleri

sağol canım, inşallah morallerimiz de yüksek olur da o dönemler bol bol sütlerimiz olur inşallah :)

ayyyy cnm yaaa üzüntüden seninki ne yaparsan yap zaten gelmezmiş yani çok üzüldüm allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin

maş maş. neden böyle olduğunu da hiç sorgulama :)) ama kolayı içmemeye çalış ya da azalt

ayy ne güzel benimde hayalim öyle olması
çok kısa sürede de eskiye dönmüşsün hepimiz böyle kolay kolay veririz inşallah kilolarımızı

ben alamadım gerçi kilo ama dr bebek iyi dedi şükür onun gelişiminde problem yok.

aynen al anne sana pipi der gibi bıraktı sonunda. Yalnız hakkaten bu yıl erkek bolluğu var sanırım maşallah :)

evet erkek senesiymiş.. hastanede sıramı beklerken bütün hamişlerle sohbet ediyorum ve haftası bize yakn olanlar heep erkek.. çoğalsın erkekler evimizin iki direği olacak babasına yetişsin yardımcı olsun oğluşum.. görümcemin de 2 yaşında oğlu var bana çok düşkün sırt sırta versinler bu zamanda zor yani erkek olmak.. artık her şey ateş pahası. ev alıp düğün yapmak çok zor valla hemencik büyüsünler iş güç sahîbi olsunlar =)) daha şimdiden çookk hayallerim var oğlumun peşine kardeş de yapıcam çok beklemeden inş uslu olur da...

Demetevlerdeyim. Komşu ama mrb dışında bi samimiyetimiz yok..Bahsettiğin şeyler bnm için de önemli...Onun için kreşi bıraktırmak içime sinmedi zaten..

Çayyolu, Çukurambar gibi semtlerle hiç kıstas yapmayı düşünmem şahsen. Gelir seviyelerini düşününce verdikleri ücretler dokunmaz ki onlara.
Biz karı koca iki devlet memuruyuz:) Ne işimiz olur oralarla:)

Özel kreş bzm.İEtlikte ve çok memnunum. Hem eğitiminden hem çocuklara yaklaşımından..Öğretmenleri anne gibi ve bu çok önemli.

Kurum kreşim de var ve daha uygun. Ama o da içime sinmedi.

Ben bakıcı bulamam bu gidişle. Bakalım napcaz...

maş maş. neden böyle olduğunu da hiç sorgulama :)) ama kolayı içmemeye çalış ya da azalt

ayy sigara kullanıyordum ben onu bile hemen bıraktım öğrenince ve hiiiçç canım istemiyor ama kola resmen aşeriyor gibiyim.

birde maden suyu içmemiz zararlı mı acaba?
eskiden zor içerdim ama şimdi sanki rahatlıyor beni içmek istiyorum bazen
bir soda günlük tuz ihtiyacını da karşılıyormuş.

Bende cok Kiskanirdim hamilelikte banada ugradi. İnsallah cok kilo almam :))) musaitim kilo almaya. Bulantilar kusmalardan alamadim dicem ama zofran kullaniyorum8. Haftadan beri onu kullandigimdan beri cok iyi yiyorum :)

net bilen yok sanırım, arkadaşlar hurma kasları gevşetme özelliğine sahiptir, hurma yemeyi abartan bir arkadaşım erken doğum yaptı bilginize.

evet canım ben de öyle biliyorum. doğuma yakın zamanda hurma yemek doğumu kolaylaştırır deniyor. önceki dönemlerde tüketmeyi önerenler de var ama ben tüketmemekten yanayım. ya da 1-2 tane belki. ayrıca şekeri de tetikleyen bir şey olduğu için erken dönemde bana riskli geliyor .

Ben dün geceyi ve bu sabahı okurken siz hiç yardımcı olmuyorsunuz ama Ha bire sayfaları çoğaltıyorsunuz

günaydın cnm
bende facede gördüm bunu çok hoşuma gitti bende orda paylaştım erkek anneleri çok ama alınmasınlar bize
Bize bakan olmayacak mı yani. Kapı dışarı mı edilcez demek bu
Allah hayırlı evlatlar yetiştirebilmemizi nasip etsin İnş Allah.

hayırlı olsun bebişleriniz kızlar, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) erkek tarafı gittikçe kalabalıklaşıyor :) kızlar iyice kıymetlendi bakalım biz ne tarafta saf tutacağız :)

teşkür ettik teyzesi :) bekliyoruz senin güzel haberlerini de :) aralık anneleri öğrendi cinsiyetleri son bi kaç annemiz kaldı. sizlerde çok bekletmeyin bizleri :)

canım dediğin gibi sodada tuz olduğu için ödeme neden olma ihtimali var sanırım. çünkü başka besinlerden de tuz alıyoruz illaki. pek fazla içmemekte fayda var. şahsen benim ayaklarım daha şimdiden şişmeye başladı. tuzlu da seviyorum maalesef. azaltmaya çalışıyorum şimdi. bir de ananas vücuttaki ödemi şişliği alır diye okumuştum. ondan tüketmeye çalışıcam.

net bilen yok sanırım, arkadaşlar hurma kasları gevşetme özelliğine sahiptir, hurma yemeyi abartan bir arkadaşım erken doğum yaptı bilginize.

bana doktor maydanoz yeme çok fazla ve nar suyu da içme dedi
hurma yiyor musun dedi hiç sevmem yemem dedim
1-2 tane yiyebilirsin dicektim dedi ama fazlası zarar dedi.

bizde eşimle cinsiyet öğrendikten sonra yolda sünnetini falan yaptık geldik erkek ailesi olmak tabiki daha zor

maden suyu gebelikte faydalı diye biliyorum. mineral bakımından zengin. ama sade içmek gerekir heralde. bi de abartmadan. benim çok afedersin üstten gaz çıkaramama problemim olduğu için içemiyorum çünkü daha çok şişiyorum :))

tabii diğer besinlerden alıyoruzdur tuzu.
çok içmemeliyim doğru söylüyorsun.
ödem çok kötü o şişlikler falan
dene bakalım ananası fayda etcek mi

evet kapı dışı olacaksınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…