çook geçmiş olsun canım benim. kontrolün yarın mı? inşallah iyi haberlerle gelirsin.
aynı şikayet bende de var. ellerim parmaklarımın kemikleri ağrıyor. sabah kalkınca bi 10 dk kadar ayak tabanlarım bileklerim zonkluyor. sonra yürüdükçe hareket ettikçe açılıyorum. tansiyonum da düşük, tuzlu da beslenmiyorum. anlayamadım gitti. dr sordum. mg düzenli alıyor musun dedi? gün aşırı alıyorum dedim, her gün alınca cır cır oluyorum dedim. her gün al dedi, mg eksikliğinden olur bu ağrı dedi.
pembe ya da kırmızı olursa tehlikeli ama kahverengi de sorun yok diye biliyorum. eskiden kalma içerde beklemiş kan kahverengi oluyor atılırken. bir daha oldu mu canım?
canım sen 6 saat aralıksız ütü yaparken eşin naaaaptı ? 6 saat sürecek ne aldın ayol bebeğe bu kadar? evin normal ütüsü de mi vardı?
sen kaçla başladın canım gebeliğe?
bacım hemşeri değiliz ama komşuyuz sanırsam. keçiörendemi oturuyorsun sen?
sen Bayer'in laboratuvarında mı çalışıyorsun, üretim departmanında mı? sen bizzat analiz ettin mi ilacı , domuz kesilirken ilacın içine katılırken yanındamıydın? nasıl bu kadar kesin konuşup insanların içine kurt düşürebiliyorsun. bu yeni bir mevzu değil, yıllardır nette böyle bir söylenti var. ne hikmetse elevite muadil olarak da decavit veriliyor başka isim yok. bu dedikoduyu decavit firmasının yaydığını düşünüyorum ben şahsen. kaç tane dr arkadaşıma sordumsa kullan yok öyle bir şey dedi.
ah elifim ahhhh, 3 günde 1 kilo alınır mı demişssin. 5 günde 5 kilo alınıyorsa 3 günde 1 kilo haydi haydi alınır.. sen balıkyağı kullanıyormusun? beni balık yağı yaktı kesin kararımı verdim ondan oldu

hazırlıkların kolaylamışsın gözün aydın canım.
ben lansinoha başladım dün gece. elimle yedirmeye çalışırken kolostrum geldi gözeneklerden çok şükür.