2014 Aralık Anneleri

canım bencede kadın kötü bişi dememiş bizde binbir rica minnet kayınvalidemi bize getirebiliyoruz. geçen sabah uyandım bi tuhaftım tansiyonum düştü yine hissettim annemi aradım gelsene diye neyse annem tamam hemen geliyorum tansiyon aletinide aldı yola çıktı kadın. sonra dedim dur kayınvalidemide arıyım hep eşimin yanında şov yapıyo benide arayın bende gelir bakarım banada haber verin bişi olunca falan neyse aradım kendimi pek iyi hissetmiyorum yanıma gelsene dedim oda tamam kızım dedi kapattı. o sırada annem geldi tansiyonuma baktı ayran yaptı mutfağı topladı evi topladı kayınvalidem beni arıyo kızım çok kötü değilsen ben evdekilerin kahvaltısını veriym öyle geliym. buarada kayınvalidemin kendi kaynanasıda onunla yaşıyo bide kayınpederim var evde başka kimse yok ve aile binası birinden rica etse kahvaltı hazırlarlar kaldıki dolap orda açlıktan ölecek değiller ya ilk defa ondan böyle bişi istedim çok fena sınıfta kaldı. bende dedim acele etme annem geldi daha iyiyim şimdi. sonra eşimi aradım bidaha annemede haber ver diye bi cümle kur senide parçalarım dedim. neyse aşkım demekki şov yapıomuş annem dedi. o yüzden canım demem o ki hiç sesini çıkarma :KK61: buarada sonra kayınvalidem geldi bide kayınpederide takmış peşine dışardada işleri varmış 1 saat durup gittiler anam bide onlara sofra kurdu aha böyle sinirden gözü seğiriyo insanın:KK57:

ilahi gece gece guldurdun beni sen cok yasa ;) banada geliyo arada o goz segirmesi ;)

Babylove ins iyi cikar cnm sonuclariniz.Devamli kasinmak zor bir durum.Allah yardim etsin şifa versin ins. Gecmisi okudum baya cekistirmissiniz kizlar kayinvalideleri:-)Amann herkes yerinde sagolsun.Dogum sonrasini atlatsak simdiden gözümde büyüyo 40 gün.
Herkese hayirli geceler güzel göbüşlüler:KK70:

iyi geceler herkeseeeeeeeeee.
kızlar nasıl gidiyor, ben bugün dr a gidip 32. hafta çalışabilir raporu aldım. Oğluşumuz yüzünü göstermedi göremeden geldim. maşallah iyi dedi doktor. Suyumuz çoktu normale dönmüş sevindik geldik şükürler olsunn. :nazar: :anneadayı::KK49::KK71:

kızlar bu mendil ve örtüleri yap yap bitmiyor. ne zaman bitcek hastanede bile yapacakmışım gibi geliyor.

Güzel annisler uykuda galiba:) ruyanizda KV ler olsa gerek bu kadar cekistirmeye :)) gelin miyiz değil miyiz napalim;) saka bi yana icinizde en zor durumda olan benim niyeyse simdi jeton düştü ben doğuma KV delerdeyim yaa üstelik 15 20 gün orda kalicam ayrica beş gorumcem var:S neyse allahtan kocam deli:) dediğim dedik söz konusu da bebis ve sagligi olunca olayi daha kolay atlatiriz inş.. Da yine de içime bi ürperme geldi nedense allah sabir versin cumlemize ii uykular prensesler:)

Off kizlar yine kaşintidan öluyorum her tarafimi kanattim, gecen hafta karaciger enzimleri icin kan vermistim normal cikti, bugun kasintidan duramayinca tekrar gittim baska dr a, o dr bana kasinti biz kadin dogumcularin hosuna gitmeyen ve onemsenmesi gereken bir durumdur dedi, tekrardan bir suru tahlil verdi onlari verdim sonuclari umarim ii cikar..

Canim ben de 2-3 ay once senin gibi olmustum. Butun tahlillerim temiz cikmisti. O ara bi tek kan ilaci kullaniyodum. O yuzden anladik ki o yapiyo. Zaten yan etkilerinde de yaziyo. Biraktim ilaci kasinti faln kalmamisti. Bi sure icmemistim. Ben kurdesen olmustum. Kasidigim her yer balon gibi sisiyodu. Gece kasintidan uyuyamiyodum. Belki senin de oyledir. Bi sure birak kan ilacini. Eger care bulamazsaniz..

Gunaydin kizlar.. saat 05:30 da uyandim wc ye gittim hala uyuyamadim yaaa :-S basim agriyo valla.. bi aynaya bakayim dedim top gibi olan karnim yassilasmis komik bi hal almis. Yandan bakinca duz duruyo. Bi tuhaf oldum niye boyle olur ki???

Gunaydin kizlar.. saat 05:30 da uyandim wc ye gittim hala uyuyamadim yaaa :-S basim agriyo valla.. bi aynaya bakayim dedim top gibi olan karnim yassilasmis komik bi hal almis. Yandan bakinca duz duruyo. Bi tuhaf oldum niye boyle olur ki???
günaydın canımm:KK24::KK68: bence normal bu çünkü benim de karnım sabah kalkınca oldukça küçülüyor ve sanırım yemekle falan şişmeye başlamadığımız içindir:KK30::KK70:

iyi geceler herkeseeeeeeeeee.
kızlar nasıl gidiyor, ben bugün dr a gidip 32. hafta çalışabilir raporu aldım. Oğluşumuz yüzünü göstermedi göremeden geldim. maşallah iyi dedi doktor. Suyumuz çoktu normale dönmüş sevindik geldik şükürler olsunn. :nazar: :anneadayı::KK49::KK71:

kızlar bu mendil ve örtüleri yap yap bitmiyor. ne zaman bitcek hastanede bile yapacakmışım gibi geliyor.
gözün aydın canım Allah inşallah hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin:KK68: :KK68:

şık cici duruyor ama ben öyle bir çantaya baya para vermiştim o tarz fermuarlar pek kullanışlı olmuyor... bozuldu orjinaline 40 tl istedi terziler çantacılar, bende ince fermuar taktırdım 10 tl ye ama çantayıda daha kullanamadım anneme evrdim gitti :KK66:

bebişim eşimde begenmedi akşam basit duruo fermuarları yüzünden dedi .. sırt cantasıyla mı idare etsem bisey bulana kadar acaba

günaydın canlar.. hiç uyumadan işe geldim diyebilirim.. Allahtan yarın izinliyim.. sol tarafıma yatmaktan uyuşmuştu sol tarafım.. gece 5,6 kez wc ye kalkıyorum uykum çok bölünüyor ya..

Guzel görünüyor ama ne bileyım bu tarz çantalara alışabılöiş değilim ben almıycam cok lazım olursa sırt çantası kullanıcam .. Zaten arabasız pek bi yere çıkamam ilk zamanlar malum kış şartları ondada bize hediye gelmişti onu arabada tutarm sanırım bizim hefıye çantamız bu

eet canım arabayla gidilio her yere doğru diosun ama biz gezmeyi cok seviyoruz haftasonları gider miyiz yine Yusufumuz kaç aylık olunca gezmeler başlar kestiremiyorum .. hediye çantanız çok şirinmiş denizlide görmüştüm bu tarz çok hoşuma gitmişti ..

günaydın kızlar,
tam anne moduna girmeye başladım ya gece bin defa kalkıp ay bu ses nereden geliyor, kapı kilitli mi, bacaya kuş mu sıkıştı, ay yoksa içeride biri mi var diye diye bütün geceyi geçiriyorum :KK48:
anneme çok kızardım evham yapıyorsun diye ama bu hamilelik beni ondan beter etti :)

Kizlar gobis
eet canım arabayla gidilio her yere doğru diosun ama biz gezmeyi cok seviyoruz haftasonları gider miyiz yine Yusufumuz kaç aylık olunca gezmeler başlar kestiremiyorum .. hediye çantanız çok şirinmiş denizlide görmüştüm bu tarz çok hoşuma gitmişti ..

bizde gezmeye alıştık 2,5 senedir eşimle. daha şimdiden yaza tatile gidebilir miyiz diye düşünüyoruz bebişle. sizler tatil yapmayı düşünüyor musunuz? biz yaparız diyoruz ama etraftan çok karşıyorlar küçücük çocukla tatil mi olur diye :KK11:

Güzel annisler uykuda galiba:) ruyanizda KV ler olsa gerek bu kadar cekistirmeye :)) gelin miyiz değil miyiz napalim:KK66: saka bi yana icinizde en zor durumda olan benim niyeyse simdi jeton düştü ben doğuma KV delerdeyim yaa üstelik 15 20 gün orda kalicam ayrica beş gorumcem var:S neyse allahtan kocam deli:) dediğim dedik söz konusu da bebis ve sagligi olunca olayi daha kolay atlatiriz inş.. Da yine de içime bi ürperme geldi nedense allah sabir versin cumlemize ii uykular prensesler:)

günaydın güzell ve en prenses annişş :KK51: .. kıyamam sana ya canım yatıp kalkıp sana dua edelimm beş görümce nedir ya hu Rabbim zorluğun yanında bi kolaylık veriyor gerçi İnşirah suresinin mealini getirdin aklıma .. hepimize bu dönemde sabır ama sana en çok .. acaba bebiş gelince kulağımız diğerlerine kapanır mı tecrübeli annelerr ne dersiniz ..

Kizlar gobis

bizde gezmeye alıştık 2,5 senedir eşimle. daha şimdiden yaza tatile gidebilir miyiz diye düşünüyoruz bebişle. sizler tatil yapmayı düşünüyor musunuz? biz yaparız diyoruz ama etraftan çok karşıyorlar küçücük çocukla tatil mi olur diye :KK11:

canım yaza baya ele gelirler gidilir die düşünüyoruz bizde ağustos eylül gibi mesela kocaman olacaklar kimseyi dinlemeden kaçalımmmmmmm :KK49::KK49: :KK55::KK55:

yaparsın canım ya tabi ki biraz zor olur ama alışacağız. ben ilk 1-1,5 ay bittikten sonra çıkarım diyorum her yere. büyüklerin dediği 40ı çıkma meselesini doktorlar da onaylıyor aslında. çocuğun dış dünyaya alışması 1-1,5 ay sürebiliyormuş. yavaş yavaş çıkarız işte sonra, bizim babaannemiz istanbul'da zaten mevlüt yapacağız orada ilk şehir dışı gezimiz o olacak inşallah :) sonra da istanbul'a gittik tatile mi gidemeyeceğiz diyip üste çıkıp gezmelere giderim diye düşünüyorum :KK48:

günaydın annişler. evde olna hamişler star tv de çocuk sağlığı ve hastalıkları dr u prof dr hilal mocan var. emzirme süt yeni doğan bakımı vs ile ilgili bilgiler veriyor. kaçırmayın derim..

işteyim ama netten açtım izliyorum canım saol haber verdiğin için :)

canım yaza baya ele gelirler gidilir die düşünüyoruz bizde ağustos eylül gibi mesela kocaman olacaklar kimseyi dinlemeden kaçalımmmmmmm :KK49::KK49: :KK55::KK55:

bencede erken rezervasyon yaptırmayı düşünyormusunuz peki. öyle fiyatlar düşük oluyo ama bebeğin huyunuda tam bilemeyeceğiz. o konuda da tırsıyoruz azcık :KK48:

Off kizlar yine kaşintidan öluyorum her tarafimi kanattim, gecen hafta karaciger enzimleri icin kan vermistim normal cikti, bugun kasintidan duramayinca tekrar gittim baska dr a, o dr bana kasinti biz kadin dogumcularin hosuna gitmeyen ve onemsenmesi gereken bir durumdur dedi, tekrardan bir suru tahlil verdi onlari verdim sonuclari umarim ii cikar..
Cnm benim bir ay once oldu grip oldum ateşim çikti sabah kalktim karnimin alti kabarcik kabarcik.doktora gittim cildiyeye isilik dedi krem verdi ilac bi ise yaramadi.sonra hakiki zeytinyağı surdum kaşindikca gece belki beş altî defa suruyordum butun vucuduma sonra yavaş yavaş gecti iki haftayi buldu.kan testlerim temiz cikmisti bu arada.

Back
X