- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
canım bencede kadın kötü bişi dememiş bizde binbir rica minnet kayınvalidemi bize getirebiliyoruz. geçen sabah uyandım bi tuhaftım tansiyonum düştü yine hissettim annemi aradım gelsene diye neyse annem tamam hemen geliyorum tansiyon aletinide aldı yola çıktı kadın. sonra dedim dur kayınvalidemide arıyım hep eşimin yanında şov yapıyo benide arayın bende gelir bakarım banada haber verin bişi olunca falan neyse aradım kendimi pek iyi hissetmiyorum yanıma gelsene dedim oda tamam kızım dedi kapattı. o sırada annem geldi tansiyonuma baktı ayran yaptı mutfağı topladı evi topladı kayınvalidem beni arıyo kızım çok kötü değilsen ben evdekilerin kahvaltısını veriym öyle geliym. buarada kayınvalidemin kendi kaynanasıda onunla yaşıyo bide kayınpederim var evde başka kimse yok ve aile binası birinden rica etse kahvaltı hazırlarlar kaldıki dolap orda açlıktan ölecek değiller ya ilk defa ondan böyle bişi istedim çok fena sınıfta kaldı. bende dedim acele etme annem geldi daha iyiyim şimdi. sonra eşimi aradım bidaha annemede haber ver diye bi cümle kur senide parçalarım dedim. neyse aşkım demekki şov yapıomuş annem dedi. o yüzden canım demem o ki hiç sesini çıkarma
buarada sonra kayınvalidem geldi bide kayınpederide takmış peşine dışardada işleri varmış 1 saat durup gittiler anam bide onlara sofra kurdu aha böyle sinirden gözü seğiriyo insanın
ilahi gece gece guldurdun beni sen cok yasa
banada geliyo arada o goz segirmesi 

ilahi gece gece guldurdun beni sen cok yasa