2014 Aralık Anneleri

canlaaaar üzeikimden kocaman bi yük kalktı çook mutluyum :nazar::nazar::KK49::KK49:

bugün işten 14:00 gibi çıktım eşim annem kardeşim doğru Haşim İşcan'a .. hepsi yoruldu ben sanki hamiş diilmişim gibi o dükkandan bu dükkana deli gibi koşturdum resmen sonuç mamas papas urbo 2 ve cybex oto koltuk*ana kucağı:KK73::KK73:

http://www.mamasandpapas.com/product-signature-edition-atticus-urbo/1037t01w1/type-i/
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/cybex-aton-basic-ana-kucagi-oto-koltugu-94332514

yarın evde foto çekip atmaya çalışcam kızlaarr seviyorum siziiiii :KK36:
Hadi hayirli olsunnn.sana bisey diyimmi cybex marka oto koltigunda Iki iyi markadan biri ve linkteki fiyata aldiysan inanilmazzzz ucuza almissin...yani almanyaya gore degerlendiriyorum tabi.cunki oto koltuklarinda en pahalisi grup 0 .. ve 179 eurodan basliyor.siz nimet bulmussunuz yani..gule gule kullanin ins

canlaaaar üzerimden kocaman bi yük kalktı çook mutluyum :nazar::nazar::KK49::KK49:

bugün işten 14:00 gibi çıktım eşim annem kardeşim doğru Haşim İşcan'a .. hepsi yoruldu ben sanki hamiş diilmişim gibi o dükkandan bu dükkana deli gibi koşturdum resmen sonuç mamas papas urbo 2 ve cybex oto koltuk*ana kucağı:KK73::KK73:

http://www.mamasandpapas.com/product-signature-edition-atticus-urbo/1037t01w1/type-i/
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/cybex-aton-basic-ana-kucagi-oto-koltugu-94332514

Hayırlı olsun canım, güle güle kullan hepsini

canım aslında pembe bu sert valizlerden alıcaktım ama eşimle konuştuk sonradan biyere gittiğinde valizle gidemezsin ama spor çantası çok rahat olur senin için dedi. gittim bunu aldım oğlum olucak aslında ama annesi seviyo böyle renkli şeyleri oda alışır :anneadayı: canım istanbulda yaşayanlar varsa bahçelievlerdeki sportive mağazasından aldım.156 tlydi. geçen hafta aldım daha. aslında takım kol çantası bulsaydım onuda alıcaktım şimdi gözüme şöyle kullanışlı bi kol çantası çarparsa alıcam hiç o anne bebek çantalarına para vermeyi düşünmüyorum. onun yerine hem adidastan güzel bi kol çantası alıcam. sonra bide pazardan çakma l.vuitton alıcam. biri spor biri klasik. anne bebek çantalarını sevmiyorum isterse uçak olup uçsun :KK47:

huhuuu bende istanbuldayımm ama kodunu yazarsan önce netten incelerim kuzum cok ii olur bizim de Yusufumuz gelio ama pembe çanta bakıorum senin gibi arabada bile pembeye gidicektim de abartmiim dedim yine rengarenk bişey oldu oh miss :D:Dbu çantanın boyutları nasıl yan gözü var mı kuzu ona göre alabilirim pembe wollex foto koymustum gecenlerde ama fermuarları sinmedi içime hiç .. o yüzden bu adidas şuan nimet gibi güle güle kullan canımm :nazar::nazar:

canlaaaar üzerimden kocaman bi yük kalktı çook mutluyum :nazar::nazar::KK49::KK49:

Hadi gözün Aydın canım bende su araba işini halletsem bi rahatlıycam . Ya bu arada kızlar ne terliği ne çantası kim almış ben görmüyorum kimin paylaştığını merak ettim .. Bu arada neden gırenıyurum acaba

Hadi hayirli olsunnn.sana bisey diyimmi cybex marka oto koltigunda Iki iyi markadan biri ve linkteki fiyata aldiysan inanilmazzzz ucuza almissin...yani almanyaya gore degerlendiriyorum tabi.cunki oto koltuklarinda en pahalisi grup 0 .. ve 179 eurodan basliyor.siz nimet bulmussunuz yani..gule gule kullanin ins

canımm çook saol :D:Dikisini 1350 tl ye aldık .. haşim işcan da çok indirim yapıyorlar.. eet cybex ve maxi cosi ii dediler cybex tercih ettik istanbulda olanlar buraya bakmadan araba almasınlar derimm

Hadi gözün Aydın canım bende su araba işini halletsem bi rahatlıycam . Ya bu arada kızlar ne terliği ne çantası kim almış ben görmüyorum kimin paylaştığını merak ettim .. Bu arada neden gırenıyurum acaba

canımm cok saol cidden insan bi rahatlıo 1 kasıma kadar kendime hedef koydum bi sürü iş yapabilirsem ne ala ..
ayrıca herkes bana aralığa kalmayacak senin doğumum dio göbeğim sivri die hadi bakalımm tırsıorumm amaaaaaa

hımm mamaspapas araba guzel ben de sola2 modelini cok begenmiştim. ama hrseyin bir arada oldugu hem daha hafif hem kullanıslı her yasına hitap edebilecek bir araba buldum. cok araştırdım. inşallah iyi olur. Casaul cadiilac air modeli . anakucagı portbebe olabilen aparatı ve normal koltuk da olabiliyor. sepeti geniş. tekerlekler şişme. şık.

hayırlı olsun inşallah.

Benim gevezelik bitti hanimlar bugunluk bu kadar elhamdulillah bugunude atlattik..allah hepinize ruyanizda beebislerinizin sicakligini hissettirecegi ruyalar gostertsin insallah:) bi hamileye bundan daha guzel dua edilirmi dimi? :)
İyi geceler canım, aminnn
Sen de eslem ini gör inşallah ruyanda

huhuuu bende istanbuldayımm ama kodunu yazarsan önce netten incelerim kuzum cok ii olur bizim de Yusufumuz gelio ama pembe çanta bakıorum senin gibi arabada bile pembeye gidicektim de abartmiim dedim yine rengarenk bişey oldu oh miss :D:Dbu çantanın boyutları nasıl yan gözü var mı kuzu ona göre alabilirim pembe wollex foto koymustum gecenlerde ama fermuarları sinmedi içime hiç .. o yüzden bu adidas şuan nimet gibi güle güle kullan canımm :nazar::nazar:
canım vallai hastanedede hastane dışındada gönül rahatlığıyla kullanılacak bi çanta. içi tipik spor çantası ayakkabı koyma yeri su şişesi koyma yeri falan var tabi ben ayakkabı yerine kendi terliklerimi koyucam su şisesi yerinede biberon içinde bol gözü var dışındaki gözlerden biri fermuarlı diğeri fermuarsız.öyle bence oldukça kullanışlı canım.

canım fotolardan cok anlasılmıo en kısa zamanda gidip görsem ii olacak ya
evet canım git gör dediğim gibi eğer istanbuldaysan bahçelievlerde metroport avm var. onun biraz ilerisine kocaman bi sportive mağazası açıldı çok yeni orda bulabilirsin kaldıki bayaa çanta çeşidi var bitane leoparlı pembeli vardı ondada kaldı aklım mesela :cool: hemde takım kol çantasıda vardı.

Off artik gece olmasin istiyorum, gece oluyor benim kasintilar ve yanmalar basliyor birde ellerim ayaklarim davul gibi resmen sistim kizlar. Alyansim bile serce parmagima zor giriyor artik dusunun yani. Leyene soguk su koyup bekleticem biraz insallah ii gelir:KK43:(
Canım testlerin nasıl çıktı? Ben bugün yine tahlil yaptırdım. Çok yükselmiş maximun 35 olması gereken değer bende 580. Dahiliye doktoru hemen eğitim araştırma hastanesine gidip acilden giriş yapmamı söyledi. Jinekolog da bu hafta alırız bebekleri dedi :( tabi ben çok üzüldüm ağladım.Sonra Ege üniversitesinde gastroentroloji uzmanı profesör var onun özeline gittik. O doktor bize korkulacak bişey yok bebekleri etkilemez dedi erken alınmasıda gerek yok dedi. Kafam allak bullak oldu. Perşembe tekrar gidicez sonra kendi doktorumla konuşucam. Bu arada bende kaşıntıdan uyuyamıyorum :(

Canım testlerin nasıl çıktı? Ben bugün yine tahlil yaptırdım. Çok yükselmiş maximun 35 olması gereken değer bende 580. Dahiliye doktoru hemen eğitim araştırma hastanesine gidip acilden giriş yapmamı söyledi. Jinekolog da bu hafta alırız bebekleri dedi :KK43: tabi ben çok üzüldüm ağladım.Sonra Ege üniversitesinde gastroentroloji uzmanı profesör var onun özeline gittik. O doktor bize korkulacak bişey yok bebekleri etkilemez dedi erken alınmasıda gerek yok dedi. Kafam allak bullak oldu. Perşembe tekrar gidicez sonra kendi doktorumla konuşucam. Bu arada bende kaşıntıdan uyuyamıyorum :KK43:
Canim bende dun yarim gun isimi halledemem diye gitmedim malum bugunde tatil yarin sonuclari alip gostercem dr'a, senin yuksek cikan deger karaciger enzimlerimi?

Back
X