2014 Aralık Anneleri

Taataaammm:)
Beklendiği üzere ilk doğum haberi bendenn
Oğluşum 30ekim gecesi 35+5 te normal doğumla doğdu. 3.040gr ve 46cm
Gayet iyiyiz çok şükür
Biz sıramızı savdık. Darısı hepinize
Canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun:) neyse ki güzel bi zamanda ve kiloda doğmuş ogluşun allah bagislasin..

Beklendiği üzere lk doğum haberi bendenn
Gayet iyiyiz çok şükür
Canimmmm allah anali babali buyutsunnn..mutlu saglikli huzurlu gunlerde buyusun insallah..kilosu felan cok iyi masallah.dogum nasil gecti bebisin resmi haniiii? Ayyyy paylas bizimle herseyiii biraz zordur gerci simdi ama..dogum hikayeni bekliyoruz..masallah sikintin vardi ama normal dogurmana cok sevindim darisi bizlere... minik poposundan oglusunu opuyorum I

vallahi bacım benimde durumum öyle uyuyorum uyuyorum garfieldı geçtim... ne enerji ne bişeyyy tembellik diz boyu şu bebiş kıyafetlerni yıkayıp hazır edebileydim bi offf offf

Al benden de o kadar. Benim de hazır değil hiç bişeyim, kayınvalidem de haftaya gelicekmiş 35 olacağım neredeyse o zaman :( belki onu beklemeden annemle hallederim işleri ya geç olucak yoksa

Gayet iyiyiz çok şükür

Ayyy maşallah canım çok sevindim gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inş.. Darısı bizim başımıza artık :)

Gayet iyiyiz çok şükür
Ay doğum haberlerini duydukça seviniyorumm. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. 3 kiloda gayet iyi doğmuş darısı aralık annelerine artııık. Sanada geçmiş olsun ablacım umarım iyi geçmiştir doğum :)

Gayet iyiyiz çok şükür
Gözün aydın maşallah haftasina gore kilosu ve boyu cok iyi cnm, allah anali babali buyutsun. Vatana millete yararli bir evlat olsun insallah.

Gayet iyiyiz çok şükür
Hayırlı olsun,Rabbim analı babalı büyütsün. Umarım bebişinde seninde sağlığınız iyidir ve hep iyi olur.Darısı bizim başımıza inşallah.öpüyoruz bebişi ;)

Kızlar bu arada birşey sorucam, biz bu gece itibari ile 32'ye giricez ve bugün benim kız hiç uyumadı desem yeri,bu kadar hareket etmesi normalmi acaba birde midemden garip sesler geliyor. Doktoru aradım normal dedi.siz yaşadınız mı böyle şeyler

kızlar merhabalar.Ankarada doğum yapacak olan arkadaşlar,doğum fotoğrafçısı buldunuz mu,anlaştınız mı vs. tavsiyelere ihtiyacım var..
benim dr önerdi bir fotocu ama henüz bende aramadım piyasası nedir bilemiyorumda

bu arada kızlar doktor doğum için 15-20 kasım arasına gün verdi ağlayacağınız 2 hafta sonra 38. haftada doğuruyorum...
amaninnnn yavaş yavaş doğuruyor bizim grup hey maşallah

Gayet iyiyiz çok şükür
amaninn hey maşallahhhnnnnnnnn bu ikinci bebişimiz oldu.. maşallah kilosuda baya iyi normal doğurmanda harikaaa.. çok çok tebrik ediyorum seni... allahım sağlıklı hayırlı ömürler versin yavruna.. analı babalı büyütsün

Nihayet giysiler yıkandı ütülendi, çantamızda hazır artııık. Bütün gün ütü yaptım. Siz nasıl becerdiniz vallaha helal size benim bile ayakta durmaktan sırtım ,kollarım perte çıktı.:KK57: O sırada annemi alışverişe gönderdim kendine gecelik ve pijama takımı aldı. Birde banyo kovamız ve maşrapamız yoktu onları alıvermiş. İlk defa alıveriş yaptı canım beniim :KK70:

Al benden de o kadar. Benim de hazır değil hiç bişeyim, kayınvalidem de haftaya gelicekmiş 35 olacağım neredeyse o zaman :KK43: belki onu beklemeden annemle hallederim işleri ya geç olucak yoksa

Ayyy maşallah canım çok sevindim gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inş.. Darısı bizim başımıza artık :)
baksana bacım etti bu 2. bebiş herkes yavaş yavaş doğuruyor.. sırada F Findikzade var sonra @esr06 var bakakk biz ne edecez.. hazır etmek gerekkk eşyaları hastane çantasını... iyice tutuştum... daha bizim halılar gelemedi gitti 1 hafta oldu bu gün herşeyi halılara bağladım

IMG-20141101-WA0006.webp
kizlar eve yeni girdim gecmisi okuyamadim daha, bugun tacimi aldim ve waikikiciler terlikleri tanidiniz mi :b)

Gayet iyiyiz çok şükür
aayyy cok sevindim canim allah anali babali büyütsün nasil gecti en kisa zamanda hikayeni bekliyoruz :KK49: kuzucuk nasil buarada?

Gayet iyiyiz çok şükür
Oyy masallah kuzuna canim ne güzel saglikla geldi

Gayet iyiyiz çok şükür

Aaaaa süper.. Allahım ömrünü uzun etsin yawrunun.. Ben de yarın 35+5 oluyorum, 3 kilo olmuş mudur acaba benimki de yaa.. Darısı başımıza inşallah.. hiçbi problemi yok değil mi, ne güzel, maşallah...

baksana bacım etti bu 2. bebiş herkes yavaş yavaş doğuruyor.. sırada F Findikzade var sonra @esr06 var bakakk biz ne edecez.. hazır etmek gerekkk eşyaları hastane çantasını... iyice tutuştum... daha bizim halılar gelemedi gitti 1 hafta oldu bu gün herşeyi halılara bağladım

Ben de daha temizlik yaptırmadım ya haftasonu gelmek istemiyor bana gelen abla, haftaiçi de ben evde değilim biraz daha bekleyeceğim mecburen izne çıkana kadar.
Ben bu gidişle 37. Haftada falan hazır olacağım ancak, inşallah kızım erkenden gelmeye kalkmaz :)

Eki Görüntüle 1289599 kizlar eve yeni girdim gecmisi okuyamadim daha, bugun tacimi aldim ve waikikiciler terlikleri tanidiniz mi :b)

Çok tanıdık geldi :) çok tatlı olmuş güle güle kullan canım. ben de pembe kurdeleyle süsleyeceğim kendiminkini, aynısı benimki de :)

Back
X