2014 Aralık Anneleri

Rabbim yardımcın olsunn güzel haberlerle gelirsin inşallah. Sıkıntıya sokma kendini iyi düşün olumlu ool :)

Icini ferah tut canim.hastanede olman buyuk avantaj.dualarimiz seninle ve senin gibilerle.Allah yardim etsin ins.

Geçmiş olsun. Allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin. Tehlikelerle de olsa bebeğini bu haftalara kadar karnında büyütmene yardım eden Rabbim kucağına alıp, yüzüne bakıp bakıp mutluluktan ağlamak da nasip edecek inş sana. Aklına kötü şeyler getirme sadece bebeğinin gülen yüzünü çok yakında göreceğine odaklan. Dualarımız seninle

geçmiş olsun canımm dualarımız seninle moralini yüksek tutmaya çalış Allah yardımcınız olsun
hepiniz çok sağolun kızlar inşallah her şey dediğiniz gibi olur...

kuzumm ne 90 ı ya sen şaka mısın kemiklerin ağırdır senin asla 90 durmuosun ve göbeğin yok gibi .. minik eslem nerde hiç ortada yok yaaa o derece maşallah sana :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Sagol canim Inanki moral oldu herkes..bugun tartilma gunumdu cok sukir hala ayniyiz.enn fazla bi kilo daha alirim sanirim 39 gun kaldi..eslem kuzu icerde annesini tekmelemeyle vakit geciriyor bi titriyor bi hopluyor bi kaziyor bide hickiriyor.hop hop hopluyo bizimki..ben bide cikolatayi felan seven biri olsam ne yaprdimmm.bu kiz organlarimla halay cekerdi kesin :)

:KK42::KK42:kızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum:KK43: dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy:KK43: şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun:KK43:
canim benim allah yardimcin olsun kendine dikkat et az kaldi dayan canim. kötü düşünceleri kafandan sil sukret sayili gun kaldi en olumsuz olacak sey bebis gelir bikaç gun kuveze ihtiyaç duyar sinirlari coktan astik ya ben hepimiz adina cok seviniyorum.

Merhabalar
Ben de aralık annesiyim inşallah. Bu başlığı da yeni gördüm. O kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamadım.
Aslinda biçok konuda almak istediğim biçok fikir var. Bundan sonra takip ederim artık inşallah :)
Hoşgeldin aramıza, bebeğinin cinsiyeti ne olacak, sağlıkla gelsin inşallah

merhaba kızlar. belki çoktan konuşulmuştur ama o kadar çok sayfamız var ki oku oku bulamadım. hangi şampuan ve bebe yağını aldınız? sebamed alacaktım. sakın almayın zararlı maddeler var diye yorum okudum. bübchen sete rastladım geçen bir mağazada 55 tl falandı. onun da kremini önermemişler. hiç kendimi bunaltmayım. marketten dalin veya johnson baby set alayım diyorum. iyice aklım karıştı.

Merhabalar
Ben de aralık annesiyim inşallah. Bu başlığı da yeni gördüm. O kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamadım.
Aslinda biçok konuda almak istediğim biçok fikir var. Bundan sonra takip ederim artık inşallah :)
hoşgeldin bacım....

Sonunda evim mis gbî oldu.temzlik gbisi yok ya. Halısız ev nekadar kotuymuş meger. Ama bızım kızlar öldu yorgunluktan. Herkez pert yatıyo şimdi bi köşede
darısı bana be bacım.. tam 9 gündür halısız yahuu... silip süpürsekte halı tetemiz ediyormuş evi :)

merhaba kızlar. belki çoktan konuşulmuştur ama o kadar çok sayfamız var ki oku oku bulamadım. hangi şampuan ve bebe yağını aldınız? sebamed alacaktım. sakın almayın zararlı maddeler var diye yorum okudum. bübchen sete rastladım geçen bir mağazada 55 tl falandı. onun da kremini önermemişler. hiç kendimi bunaltmayım. marketten dalin veya johnson baby set alayım diyorum. iyice aklım karıştı.
bübchenin şampuanı köpüğü bebek yağı iyi kreminide aldım almasına zaten ufak ml ... ama pişik kremi olarak sudokrem öneriliyor bende onu aldım.. gerçi çok çok sürmeyecem sudokremi içeriği ağır baya... diyeceğim o ki dalinle johnson sebamedden beter.. ha bebiş doğsun 1.5 2 yaşlarına gelsin ozaman al kullan bunları derim ama şimdi bebekken bübchen diyenlerdenim.. set olarak almadım parça parça aldım ben

hadi yaaa,bende sordum da 37 e kadar dönerse döner dedi, bizde 34+0 olduk bugün aynen hayırlısı neyse o olsun,sağlıklı olsunlarda:) ahh ahh bi dönseler :KK75:
Son saatte bile donenler oluyor, bu yuzden stres yapmayin dedi bizim doktor. ;) her sey olacagina variyor zaten dert etmeyelim.

Son saatte bile donenler oluyor, bu yuzden stres yapmayin dedi bizim doktor. :KK66: her sey olacagina variyor zaten dert etmeyelim.
bende son ana kadar beklemek istiyorum da 20 gün sonra gel bakalım dönerse döner dönmezse sezeryan için gün veririm dedi ama dicem ben biraz daha beklemek istiyorum diye bi sorun olmazsaa :)

benimde son eksik banyo malzemeleri kaldi burda yurtdisinda penaten markasi var genelde onu kullaniyorlarama raziyesilyayla raziyesilyayla canim sen hangisinden aldin yada almayi düsünüyorsun marka olarak

Mehtap hanımdan da herkes çok memnun, hayırlısı olsun hakkında
Normal için 1 gece yatis +refekatci +ilk ölçümleri testleri kapsıyor, sezeryan için 2 gece yatis +refakatci+ilk ölçümleri testleri vs kapsıyor diye biliyorum
Çok oldu ben de sorali, bir daha konuşmak lazım

şerbetti kıyafetti ne bilim ne var içinde bilmiyorum.dışardan foto getirmek de yasak demişlerdi. Tekrar konuşmak lazım haklısın. senin doktorun normal mi diyor senin için

Back
X