2014 Aralık Anneleri

canım kutuların içine lavanta koydum tülleyipte kapı süsümde yukarıda hoşgeldin odama canım kardeşim yazıyo alttada kızımla oğluşumun adı tepsiyede çikolataları tülleyip kurdeleleyip dizmey idüşünüyorum umarım beğenirsiniz

eline saglık canım lavanta kutuların cok hoş görünüyor :nazar::nazar::rolleyes::rolleyes:

en becerikli anneleeer bizim grupta diorum kızlaaar ne dersiniz aferim bizeeeee :KK54::KK54:

kızlaaaaarr tansiyonum mu düştü bilmiorum yemekte ellerim titredi cok biraz tuz ektim tatlı yedim yok hala aşırı halsizim .. neden böle oldum ya şirket doktoruna bile gitmeye üşeniyorum gitsem tansiyona bakar anca off uykum var akşama maça annemler dayımlar bizde .. yemeği anem yapacak allahtan ben geç cıkıyorum die .. cook uykum var ya

selam kızlar c.tesi günü karnımda sancıyla acile kaldırıldım nst ye bağlandım çok ciddi olmamakla beraer sancılarım çıktı 1 lt serum yedim ve snra nst de biraz hafiflemiş çıktı sancılarım ancak doktorum erken doğum riskine karşılık banyo yapmayı yorulmayı yasakladı 32+3 teyim ve bebişim 1840 gr canım çok sıkkın dün bütün gün zırladım :KK43:

canım geçmiş olsun, dikkatli olmakta fayda var ama bozma moralini, moral çok önemli biliyosun. Allahın izniyle bekler bebişin, stres yapmamaya çalış

Banada 1 saat uzaklikta hastane.ilk cocugumda da oraya gittim.2.de bizim burdan bi hastaneye gittim ama yapamadm yine geri dondm drme.

Ben dusa giriyorum ama cok kalmiyorum hizlica yikanip cikiyorum.sicak su zaten sanciyi cogaltir derler.

kasları gevşetip çocuğun hooop gelmesini sağlıyomuş

Listeye beni de eklermisiniz. Yaş 32 yer:konya sat:8 mart dogum tarihi:13aralık kız bebek bekliyorum. Hepimiz yavrularımıza saglıkla kavuşuruz inşallah.

kızlar bebiş için kirli torbası bu mantıklı mı sizce?
Canim güzelmis ama böyle kusmuk filan bulasirss kiyafetlerden yikanmaz diyo kullanisli olur mu bilemedim.Benim de almam lazim kirli sepeti.Hala bakamadim.
kızlaaaaarr tansiyonum mu düştü bilmiorum yemekte ellerim titredi cok biraz tuz ektim tatlı yedim yok hala aşırı halsizim .. neden böle oldum ya şirket doktoruna bile gitmeye üşeniyorum gitsem tansiyona bakar anca off uykum var akşama maça annemler dayımlar bizde .. yemeği anem yapacak allahtan ben geç cıkıyorum die .. cook uykum var ya
Canim dikkat et ihmal etme sekerin de düsmüs olabilir ,tansiyonun da .Canim bi de yogurtun icine limon sık ye.O dengeliyo bildigim kadariyla.Düsükse cikariyo,cikmissa düsürüyor diye biliyorum.Doktora bir ugra canim.

kasları gevşetip çocuğun hooop gelmesini sağlıyomuş
O zmn sanci baslayinca banyo yapmali vakti dolunca tabi ne dersiniz?

kızlar ben unnadodan maya collection diye bir bebek yatak ve nevresim satan butigi var. onun kampanyalarından 20 tl ye dekoratif kumaş kirli torbası aldım. cok güzel cıktı. siz de bakın derim. link bulayım.

https://www.limango.com.tr/urun/maya-baby-collection-tooche-camasir-torbasi-mavi-30x65-cm-7795968

kampanyalar bitmiş ama çok sık açılıyor bu kampanya .takip edin arada google da aratın açılır yine.

Canim güzelmis ama böyle kusmuk filan bulasirss kiyafetlerden yikanmaz diyo kullanisli olur mu bilemedim.Benim de almam lazim kirli sepeti.Hala bakamadim.

Canim dikkat et ihmal etme sekerin de düsmüs olabilir ,tansiyonun da .Canim bi de yogurtun icine limon sık ye.O dengeliyo bildigim kadariyla.Düsükse cikariyo,cikmissa düsürüyor diye biliyorum.Doktora bir ugra canim.

O zmn sanci baslayinca banyo yapmali vakti dolunca tabi ne dersiniz?

aynen öyle, duş almak iyi geliyomuş sancılara da.

kızlar ben unnadodan maya collection diye bir bebek yatak ve nevresim satan butigi var. onun kampanyalarından 20 tl ye dekoratif kumaş kirli torbası aldım. cok güzel cıktı. siz de bakın derim. link bulayım.

https://www.limango.com.tr/urun/maya-baby-collection-tooche-camasir-torbasi-mavi-30x65-cm-7795968

kampanyalar bitmiş ama çok sık açılıyor bu kampanya .takip edin arada google da aratın açılır yine.
Hosmus canim bu hem yikanir da kirlenince.Kapiya mi asiliyor?

gözün aydın canım. bebeğine maşallah..diyetinin mükafatını görüyorsun maşallah. ben bozdum diyeti şekerin normal denince meyve yemeye başladım ve cezasını çekiyorum. 18 kilo aldım totalde. diyeti bozduktan sonrası 6 kilo.

CANIM BENDE 8 KİLO ALDIM 12 KİLODA 8 KİLOYA DÜŞTÜM. BENİM DİYET MECBURİ. RESMEN HAYAT FELSEFEM OLACAK BİRAZ DAHA ZORLASAM AMA DOĞURMAYI BEKLİYORUM :)

DOĞUMDAN SONRA ÇOK HAİN PLANLARIM VAR :)

UYKU BASTIRMASI ŞEKERİN YÜKSELMESİNE İŞARET OLABİLİR. YEŞİLLİK TARZI YEMENİ TAVSİYE EDERİM. Bİ SÜRE TATLI YEME.

Back
X