aaa buna sevindimm kızzz...
ayy keşkem bebek gelseeeeee
ayrıca günaydınn cnm
Eki Görüntüle 908952 günaydın kızlar akşm konuştuk ama değişen bişey olmaycak gibi çümkü hep ben suçlandım için bi hafta deneyecem olmzsa olmaz artık benden pes rabbim herkesin yuvasına huzur saglık bereket neşe ve bol bol bebek nasip etsin biraz başım dönüyor tansiyonummu çıktı nedir anlamadım
her güne, güzelliğe niyet ederek başlayın.. bu gün güzel şeyler olacak diye düşünün ,çünkü dilekler dualaşır, dualar gerçekleşir...
Günaydınnnn fıstıkk
İlk defamı pembemsi bişi geldi ilk defa de nolurrrrrrr :)
Güüüünnnaayyydddıınnnnnnnn
meğerse dün benim kırmızılar gelememiş kiiii
ben öyle sanmışım hafif bi pembemsi bişi gördüm ağrımda var diye geldi sansım ama tık yok
daha öncede bir kaç kez oldu sanırım sökülemedi henüz
günaydınnn canlarrr
sanada günaydın canım nasılsın iyimsingünaydınnnnnnnnnn tatlımm kaymaklımmmm
heh tamam işte ondan yoksa yanılmam ben değerler konusunda
Günaydın dostlar,
Yine bir test günüyle karşınızdayım. :)
Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...
Öpüyorum hepinizi.
Günaydın kızlaaaar. Benide ekleyin listenize. Yaşım 34. Beşinci tüpbebek tedavim. İrenbe tüp bebek merkezi. Problem sperm azlığı. Veeeeeeeee donmuşlarla ayın 3 ünde gransferim var. Banada dualarınızda yer verin nolur. Hepimi inşanlah 2014 de bebeişleri alıız kucağımıza. Bu arada ilk2 denemede hiç tutmadı. Üçüncüde kimyasal gebelik. Dördüncüde kalpatışları durdu ve kürtajla sonuçlandı. Şimdi iae beşinci denemem veben yavaş yavaş yaklaştığımı hissediyorum. Bu sefer çok umutluyum. Genetik testler yapıldıeşimdede bendede bir problem çıkmadı. Birde söylemeden geçemiycem son embriyo transferine giderken ananas yemiştim tutunmayı sağlardiye duymuştum yabiii ne kadar doğrubilmiyorum. Dahasonrada yemeye devam ettim. En azından bağırsakları çalıştırıyor ve kabızlığı engelliyor. Neyse yine ananas ve kabak çekirdeği yiycem. Herkese iyigünler ve mutlu günler dilerim. Şimdi kayınvalideme kahvaltıya gidiyorum. Sonra görüşürüz. İnşallah buradan sizlerehamiş haberide vermek istiyorum. Allah isteyen herkezi sağlıklı bebiş sahibi yapsın. Amin inşallah. Öptüm herkesi.
Günaydın dostlar,
Yine bir test günüyle karşınızdayım. :)
Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...
Öpüyorum hepinizi.
oooooo sen baya biliyorsun bizim teşkilatı ben henüz 5 yılımı doldurmuyorum canım o yönetmelik aynı görevde 5 yıl diyor ama bizim teşkilatı bilen birnin olması güzelcedrus sanırım testlerin temiz çıkmış gözün aydın canım bişey soracam sen orman mühendisiyim demiştin ya ogm nin yeni yönetmeliğine göre mühendisler müdürler saymanlar artık bi yerde belli süre kalacak bu sene çoğu tayinci bu yüzden sende de varmı tayin durumu
Canım ben konay mevlana üniversitesinde yaptırdım devlet memuru olduğumdan 10 Tl aldılar 2 haftada çıktı sonuçlarmerhaba canım genetik testlerini nerede yaptırdığını öğrenebilirmiyim.ve ücreti ne kadar eşinle sana mı yapıldı .İnşallah sorun çıkmamıştır.
Eki Görüntüle 908952 günaydın kızlar akşm konuştuk ama değişen bişey olmaycak gibi çümkü hep ben suçlandım için bi hafta deneyecem olmzsa olmaz artık benden pes rabbim herkesin yuvasına huzur saglık bereket neşe ve bol bol bebek nasip etsin biraz başım dönüyor tansiyonummu çıktı nedir anlamadım
sanada günaydın canım nasılsın iyimsin
Günaydın kızlaaaar. Benide ekleyin listenize. Yaşım 34. Beşinci tüpbebek tedavim. İrenbe tüp bebek merkezi. Problem sperm azlığı. Veeeeeeeee donmuşlarla ayın 3 ünde gransferim var. Banada dualarınızda yer verin nolur. Hepimi inşanlah 2014 de bebeişleri alıız kucağımıza. Bu arada ilk2 denemede hiç tutmadı. Üçüncüde kimyasal gebelik. Dördüncüde kalpatışları durdu ve kürtajla sonuçlandı. Şimdi iae beşinci denemem veben yavaş yavaş yaklaştığımı hissediyorum. Bu sefer çok umutluyum. Genetik testler yapıldıeşimdede bendede bir problem çıkmadı. Birde söylemeden geçemiycem son embriyo transferine giderken ananas yemiştim tutunmayı sağlardiye duymuştum yabiii ne kadar doğrubilmiyorum. Dahasonrada yemeye devam ettim. En azından bağırsakları çalıştırıyor ve kabızlığı engelliyor. Neyse yine ananas ve kabak çekirdeği yiycem. Herkese iyigünler ve mutlu günler dilerim. Şimdi kayınvalideme kahvaltıya gidiyorum. Sonra görüşürüz. İnşallah buradan sizlerehamiş haberide vermek istiyorum. Allah isteyen herkezi sağlıklı bebiş sahibi yapsın. Amin inşallah. Öptüm herkesi.
hep öyle olursun inşallahiyiyimm allaha şükürr canım bugüne pozitif başladımm
hep öyle olursun inşallah
Kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?