2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Günaydın cnm dün hep aklımdaydın o kadar çok istedimki yuvanın düzelmesini inşallah 1 hafta içinde kıymetini anlar pişman olur

her güne, güzelliğe niyet ederek başlayın.. bu gün güzel şeyler olacak diye düşünün ,çünkü dilekler dualaşır, dualar gerçekleşir...

aynen katılıyorum canım sanada harika birgün diliyorum çok mutlu ol inşallah...

Günaydınnnn fıstıkk
İlk defamı pembemsi bişi geldi ilk defa de nolurrrrrrr :)

yok kuzum daha öncede olmuşluğu var o sebepten şüpheli gelmedi bana yarın olmazsam bi gebelik testi alır yaparım..

Günaydın kızlaaar,

Üzerinde önemle durmak istediğim bir konu var: GENETİK TEST
Vereceğiniz bir tüp kan ve kişi başı 95 lira..Hepsi bu kadar ve gelsin sağlıklı bebişler.
Anne ve babanın tüm kromozomlarına bakılıyor. Her 10 kişiden 2 sinde problem çıkıyormuş. Yani düşük vakaları, özürlü bebekler (down) ve tutmayan hamileliklerin çoğu buna bağlıymış.
Eşimin 13. ve 14. kromozomları yer değiştirmiş. Varikosel problemi bundanmış. Ayıp ve utanılacak bişey değil ama bizim ki biraz bozuldu. Hiiiç umrumda değil..İyi ki yaptırmışız. Şimdi embriyoya PGT testi yapılacak ve en sağlıklısı seçilecek. Öyle ki bizim rahatsızlıklarımız bile onlara geçmemiş olacak. Sağlıklı bebekler gelecek inşallah.

Lütfen ama lütfen etrafınızdaki her hamile kalmayı düşünen çifte bunu yayın. Çok önemli bir test bence. Ankara'da sadece iki merkez yapıyor. İsteyenlere isimlerini verebilirim. Hatta maddi durumu uygun olmayan varsa yardımcı bile olurum. Sakın yanlış anlamayın; yeter ki her bebek sağlıkla gelsin bu dünyaya. Bile bile lades demeyelim.

Güüüünnnaayyydddıınnnnnnnn
meğerse dün benim kırmızılar gelememiş kiiii
ben öyle sanmışım hafif bi pembemsi bişi gördüm ağrımda var diye geldi sansım ama tık yok

Testi bugün yapsan tatlım :)
Ay ben nasıl bekleyeceğim 10-12 gün, herhalde her gün deli gibi test yaparım

heh tamam işte ondan yoksa yanılmam ben değerler konusunda

Günaydın dostlar,

Yine bir test günüyle karşınızdayım. :)

Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...

Öpüyorum hepinizi.

Gunaydin canim dualarim seninle insallah bebisin seninledir.:) guzel haberler gelir insallah...

Günaydın kızlaaaar. Benide ekleyin listenize. Yaşım 34. Beşinci tüpbebek tedavim. İrenbe tüp bebek merkezi. Problem sperm azlığı. Veeeeeeeee donmuşlarla ayın 3 ünde gransferim var. Banada dualarınızda yer verin nolur. Hepimi inşanlah 2014 de bebeişleri alıız kucağımıza. Bu arada ilk2 denemede hiç tutmadı. Üçüncüde kimyasal gebelik. Dördüncüde kalpatışları durdu ve kürtajla sonuçlandı. Şimdi iae beşinci denemem veben yavaş yavaş yaklaştığımı hissediyorum. Bu sefer çok umutluyum. Genetik testler yapıldıeşimdede bendede bir problem çıkmadı. Birde söylemeden geçemiycem son embriyo transferine giderken ananas yemiştim tutunmayı sağlardiye duymuştum yabiii ne kadar doğrubilmiyorum. Dahasonrada yemeye devam ettim. En azından bağırsakları çalıştırıyor ve kabızlığı engelliyor. Neyse yine ananas ve kabak çekirdeği yiycem. Herkese iyigünler ve mutlu günler dilerim. Şimdi kayınvalideme kahvaltıya gidiyorum. Sonra görüşürüz. İnşallah buradan sizlerehamiş haberide vermek istiyorum. Allah isteyen herkezi sağlıklı bebiş sahibi yapsın. Amin inşallah. Öptüm herkesi.

cnm seninle sikintilarimiz ve cok denemelerimiz ve sonuclarimiz benzesiyor 2014 yili bizimde yuzumeze gulsun diyelim insallah bu son denemelerimiz olsun, esinin sperm sayisi kac cnm hic genetik test yaptinizmi bizde genetikde sorun cikmamisti, genetik problem tupun tutmasinda sperm sorunu olanlarda cok etkili oluyormus.

Günaydın dostlar,

Yine bir test günüyle karşınızdayım. :)

Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...

Öpüyorum hepinizi.

canim cim insallah guzell haberlerini bekliyoruzz... hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun hayatimm

oooooo sen baya biliyorsun bizim teşkilatı ben henüz 5 yılımı doldurmuyorum canım o yönetmelik aynı görevde 5 yıl diyor ama bizim teşkilatı bilen birnin olması güzel

merhaba canım genetik testlerini nerede yaptırdığını öğrenebilirmiyim.ve ücreti ne kadar eşinle sana mı yapıldı .İnşallah sorun çıkmamıştır.
Canım ben konay mevlana üniversitesinde yaptırdım devlet memuru olduğumdan 10 Tl aldılar 2 haftada çıktı sonuçlar

Canım yaşın kaç sanırım daha hayatın başındasın inşallah seni bekleyen çok güzel bir hayat vardır.

sanada günaydın canım nasılsın iyimsin

iyiyimm allaha şükürr canım bugüne pozitif başladımm

hoş geldin canımmm...
elbette dua ederız burdakı herkes için ediyorum ben zatennn..
bu sene bizim senemizzz olurr inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…