2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım benim çok üzüldüm yazdıklarına
sana şiddet uyguluyorsa sessiz kalma
Herşeyden önemli olan sağlık ve huzurdur
Allah tez zamanda sana huzur versin

berceste canım ben bugün bir kilo daha vermişim hemde bi kaç gündür midemden rahatsız olduğumdan diyette yapmıyodum çok sevindim tartıyı görünce

berceste canım ben bugün bir kilo daha vermişim hemde bi kaç gündür midemden rahatsız olduğumdan diyette yapmıyodum çok sevindim tartıyı görünce

Canım çok sevindim çok iyi gidiyorsun canım
Ben baayağdır tartıya bile çıkmadım desem
Bende spor yoksa diyette yok
Biraz bende hastayım canım grip. Oldum
İştahsızım bende biraz kendime geleyim diyete başlayacam

Kizlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim sevincimi paylaştığınız için hepinizden Allah razı olsun

cedrus sanırım testlerin temiz çıkmış gözün aydın canım bişey soracam sen orman mühendisiyim demiştin ya ogm nin yeni yönetmeliğine göre mühendisler müdürler saymanlar artık bi yerde belli süre kalacak bu sene çoğu tayinci bu yüzden sende de varmı tayin durumu

sağol canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine biliyomusun iştahsızlık bendede var midemden dolayımı bilmiyorum ama halsizlik iştahsızlık hasta olmasam iyidir

çok yoruldum yawww gözlerim şaşı olcak
bu gece iptalim yarın daha çok ilgilencem sizinle buralardayım

çok yoruldum yawww gözlerim şaşı olcak
bu gece iptalim yarın daha çok ilgilencem sizinle buralardayım

Tamam canum ççok yorma kendini
Önceden sadece bizimdn şimdi kamuya mı ait oldun anlamadım ben onii:44:

sağol canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine biliyomusun iştahsızlık bendede var midemden dolayımı bilmiyorum ama halsizlik iştahsızlık hasta olmasam iyidir

Valla ben çok dikkat ediyordum bbu hafta istranbula gidecem diye
Ama gel görki hesaplar. Uymuyo planlara
Neyse daha iyiyim canım. Sende dikkat et kendine
Kaç. Kilosun şimdi peki merak ettim

Kızlar genetik tahlil sonuçlarımız merkeze fakslanmış az sonra doktorumla görüşücem dua edin birşey çıkmasın:18:

merhaba canım genetik testlerini nerede yaptırdığını öğrenebilirmiyim.ve ücreti ne kadar eşinle sana mı yapıldı .İnşallah sorun çıkmamıştır.

iyi olmana sevindim canım benim kilom biraz fazla 107 kiloydum bu sabah 103 olmuşum yani toplamda dört kilo gitmiş az ama olsun yinede iyi dimi

iyi olmana sevindim canım benim kilom biraz fazla 107 kiloydum bu sabah 103 olmuşum yani toplamda dört kilo gitmiş az ama olsun yinede iyi dimi

Ooo süpersin canım
Çok iyi gidiyo iinşaallah 90 lı kilolara
Daha da gidecek 4 kilo. Süüpermiş dikkat et ama besinden kesme sonnuçta hamilelik için önemli kilo verrmemiz ama sağlıklı olmalı
Bende başlayacam iyileşeyimde

berceste cnm Istanbula geldiginde herhangi bir konuda yapilacak birsey olursa herzaman yardimci olmak isterim hayatim aklinda olsun...
insallah hersey guzelce gelisir..

hamilelik için zayıflamak istiyorum bende

berceste cnm Istanbula geldiginde herhangi bir konuda yapilacak birsey olursa herzaman yardimci olmak isterim hayatim aklinda olsun...
insallah hersey guzelce gelisir..

Amin canım inşallah hepimizin tedavileri güzzel gelişir
İstanbulda abimler var eşiminde abisi var canım çok teşekkür ederim
Ssağol canım

canım evet seninki benimkinden çokmuş ama ne olursun umudunu kesme rabbimden :26: dua yer gök dua unutma...valla sanada dua edicem inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun

bu arada benmde kimyasaldı ilk tüp

yok canım allahtan umut kesilir mi hiç bende öle hep dua ediyorum hepimiz için.. İlkleri kimyasal oldu ikinciler gerçek olcak inş allahın izniyle... Vakti değilmiş demek...

Kızlar bu sabah benim için 4 bucukta başladı. Aktarmalı uçakla seyahat ettim ve uçaklar arası çok kısa olduğu için iğnemi inince 1 buçuk saat geç yaptım. İnince bebek bakım odasında alel acele yapmaya çalışırken minnacık lucrin iğnesi ile 5 cm çapında nor topu gibi bir morluğum oldu :) Neyse stres yok. Bu da güzel.

Bu arda bugün otelde kalıyorum. Starı göstermiyordu Muhteşemi izlemeyeceğim diye çok sinirlendim (lucrin beni çok sinirli yapıyor). Neyseki teknik servis halletti. Birazdan Mihrimah bozulacak onu bekliyorum :) Sümbül kahveyi keşfetti şu an.

Ay canım sen söyledin mi? Ben söylemedim. İyiki de söylememişim. Yoksa dördüncüyü yapıyorum diye deliye dönerlerdi 3 gün yıllık iznimden kullanacağım. OPU ve transfer +2 gün dinleneceğim. Sonra 1-2 uçağa binmek durumunda kalabilirim ama hepsi bu. Bütün işlerimi bu haftaya aldım. Sen de özel sektördesin demek. Çok gıcık ya. Bebişlerim olsa hiç tahammül edemem herhalde. düşünsene el kadar bebekleri bırak seyahatlere çık İnsanlar da gerçekten çok anlayışsız. Ne zaman tüp bebek yapacağına karışmamalı.

Canım ne güzel bir şey paylaştın yine Ben 2 taneden ikisinde yattım birinde yine böyle çok seyahat ettim. Sonuç değişmedi. Yinede insan zarar verecek hiç bir şey yapmak istemiyor. Napalım artık kısmet. Allah'a emanet edeceğim embriyolarımı :)

Otobüs hikayen de güzeldi. Çok güzel çıkarımlar yapmışsın canım

Canım haklısın ya biraz için rahatladı şimdi. Allah ol desin önünde hiç bir şey duramaz. İnşallah olur inşallah. Dua grubu yok mu canım yine? Ben dua etmek için kalktığım gün bebişin tutunduğunu düşünüyorum :) Öyle hissetmiştim. Başkaları için dua etmek çok güzel.

Ne kadar ilginç canım ya. Olmaz denilenler oluyor. Doktor yine siz bizim için çerez sayılırsınız dedi. Kime gitsem kendi kendine de olur sen istiyorsun diye tüp bebek yapalım yoksa bana kalsa yapma diyorlar. ama olmadı işte canım ya. İnşallah bu defa olur. Dualarınızı bekliyorum. Sizin de az kalmış canım rapor için. İnşallah bu defa hızla ilerler işlemler.

Son düzenleme:
9ay cnm bende tranfer onceleri hafta sonu gezmesinde olunca alis veris merkezlerinin bebek odalarinda ignemi yapiyorum:))

evet ozel sektor anlatmakla bitmez cnm cim bu tedavi ile kesinlikle cok yipratici, ben tedaviyi yillardir kimseden saklamiyorum cnm birde onun yuku agir geliyordu.. artik herkez bilince en azindan hadi bebek sirasi sizde demiyorlar artik.

allahım evine huzur ve mutluluk versin

Iyı geceler hanımlar dün Internet'in sıkıntısından gelmemedim o yüzden bu gün 22.00 den bu saate kadar mesaj okudum
Ancak yazıyorum
Transferı yapılacak ve yapılan arkadaslara mutlu sonuclar dılerım ınsallah
Yenı gelen arkadaslarımız da hosgelmısler

Gectıgımız sayfalarda bazı arkadaslarımızın ovulasyon testı yapıcılarını okudum ılk defa bende aldım yumurtlama gunları. Hafta sonuna gelmiyor bır kac gün sonra başlıcam bu arada benım ovulasyon test almaktakı asıl amacım lh hormonunun durumunu öğrenmek ıstemem yanı yumurtanın çatlamadınız sağlayan hormon çalışıyor mu onu anlamaya çalışacak Düzce mantıklı mı çünkü ben yumurtladıgımda emınım soylekı duzenlı adet görmeye başladığımdan ıtıbaren adetımın 18 gunünden ıtıbaren yumurta akı kıvamındakı akıntı 22 gün en yogun halıyle geliyor ve 35 . Gun yanı akıntının bııtgı günden 14 gun sonra adet görüyorum
Yumurtanın çatlamasında bır sorun olduğunu düşünüyorum pko oldugum ıcın yumurtlama aşamaların dada hormonların cok etkılı olduğunu bıldıgım ıcın böyle bır deney yapmak ıstedım
Bu yolda sızler ıcın kendımı kobay olarak feda etmeye hazırım

Bercestecım ıyı geceler gecmıs olsun
Saracım yegenıne oldugun cıcıler çok güzel olmuş elllerine saglık ınsallah kendı bebelerine de orup gıydırmek basıp olur ınsallah kızın olur hayırlısıyla bekledıgın yılların mükafatını alırsın

Bu arada yumurtlama gunlerım hafta sonuna gelmiyor gelmıyor demısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…