Canım benim çok üzüldüm yazdıklarına
sana şiddet uyguluyorsa sessiz kalma
Herşeyden önemli olan sağlık ve huzurdur
Allah tez zamanda sana huzur versin
berceste canım ben bugün bir kilo daha vermişim hemde bi kaç gündür midemden rahatsız olduğumdan diyette yapmıyodum çok sevindim tartıyı görünce
Kizlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim sevincimi paylaştığınız için hepinizden Allah razı olsun
Canım çok sevindim çok iyi gidiyorsun canım
Ben baayağdır tartıya bile çıkmadım desem
Bende spor yoksa diyette yok
Biraz bende hastayım canım grip. Oldum
İştahsızım bende biraz kendime geleyim diyete başlayacam
çok yoruldum yawww gözlerim şaşı olcak
bu gece iptalim yarın daha çok ilgilencem sizinle buralardayım
sağol canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine biliyomusun iştahsızlık bendede var midemden dolayımı bilmiyorum ama halsizlik iştahsızlık hasta olmasam iyidir
Kızlar genetik tahlil sonuçlarımız merkeze fakslanmış az sonra doktorumla görüşücem dua edin birşey çıkmasın:18:
Valla ben çok dikkat ediyordum bbu hafta istranbula gidecem diye
Ama gel görki hesaplar. Uymuyo planlara
Neyse daha iyiyim canım. Sende dikkat et kendine
Kaç. Kilosun şimdi peki merak ettim
iyi olmana sevindim canım benim kilom biraz fazla 107 kiloydum bu sabah 103 olmuşum yani toplamda dört kilo gitmiş az ama olsun yinede iyi dimi
Valla ben çok dikkat ediyordum bbu hafta istranbula gidecem diye
Ama gel görki hesaplar. Uymuyo planlara
Neyse daha iyiyim canım. Sende dikkat et kendine
Kaç. Kilosun şimdi peki merak ettim
Ooo süpersin canım
Çok iyi gidiyo iinşaallah 90 lı kilolara
Daha da gidecek 4 kilo. Süüpermiş dikkat et ama besinden kesme sonnuçta hamilelik için önemli kilo verrmemiz ama sağlıklı olmalı
Bende başlayacam iyileşeyimde
berceste cnm Istanbula geldiginde herhangi bir konuda yapilacak birsey olursa herzaman yardimci olmak isterim hayatim aklinda olsun...
insallah hersey guzelce gelisir..
canım evet seninki benimkinden çokmuş ama ne olursun umudunu kesme rabbimden :26: dua yer gök dua unutma...valla sanada dua edicem inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun
bu arada benmde kimyasaldı ilk tüp
9ay calisirken bu tedavi okadar zorki yillardir neler cektim isyerinde aglayarak gecti yillarim bir gun izin verseler hemen ssk mi maasimi sirket kesiyor burasi kurumsal firma kesmeliyiz, ozel hastane raporu kabul edilmez deniliyor, transfere girecen telefonlar durmuyor, ilaclardan agrin olsa kimseye derdini anlatamazsin, anlatmakla bitmez, benim artik genel mudurum transfer tarihlerime karar vermeye baslamisti iki ay bekle, sekiz ay bekle)
cnm bende aylarca herseyin organigini yedim eve org. olmayan girmez olmustu fayda ettimi anlamadim tupe degil ama belki sagligima olmustur:)
Canım ben bizim diğer topikten bir arkadaştan sonra hiiç yatmaktan yana değilim
Arkadaş donmuş treansferi oldu üç gün sonra ev taşıdı sonra işe başladı
Tüpten sadece k.validesi haberdardı oda destek mi köstek mi
Kız dinlenecekken evde misafir ağırladı 3 kişilik k.peder görümce
Niye yatıyosun lafflarıyla
Ne stres yaşadık anlatamam
Çok şükür pozitif hemde ikiiemriyo ikisinin dde tutma olasılığı yüksek
Değeri çok yüksek çünkü
Allahım büyüktür canım
canım daha öncede buna benzer sıkıntıların olmuştu bu kezde atlatırsın inşallah şimdiden sıkma canını Allah bir yoluna koymuştur emin ol...Nasibinde bu tedaviden gebelik varsa olur ne kadar zorluk çıkarsa çıksın...
Ahh canım benimm Rabbim bir hale yola koymuştr inşallah..sen yazınca aklıma geldi zamanında biizm eski topikte bi arkadaş vardı adını hatırlamıyorumm tek embriyoyla hiç dinlnemeden araba tepelerinde çalışırken bebği tutundu..ki ona da kaç doktor bebek yapmayı unut hayat kaliteni yükselt demiş rahmi kist doluymuşş ve heryerini kaplamış....son bir umutla ya tutarsa diye yapılan transferle hamile kaldı ve doğurmuştur çoktann..o yüzden olumsuz şeyler düşünmee Rabbim ol demiştir ve herşey çok güzel olur inşaallah
Varya bu doktorların bazılarını annelerine götürüp bu olmamış yeniden yapın diyesi geliyor insanın:88::88: bana da kıbrısa git taşıyıcı anne düşün diyeni de çıktı..ama umudumuz Allahtann...ne mucizeler görüyoruz..doktorlar ancak olanın takibini yapabiliyor Rabbim ol dedikten sonra hepsne susmak düşecek inşaalah
Hay maaşallah canım....Rabbimin mucizeleri bitmiyor...benim kuzenimde klomen kullanırken doktor bakıyor yumurtası daha 8mm bu daha büyümez bu ay geçelim önümüzdeki ay aşılama deneyelim demiş...kuzenim hemşire gene de gününü hesaplayıp çatlatma iğnesini yapmış..ve o zamnalrı değerlendirip memlkete gitmiş..döndüğünde hamileydi..kızı 2 yaşına girecek... inşaalah darııs başına hayatım
eveet çok yakışacak teyzesi o baldır bal
inşallah seninde bebeğine giydireceğin zaman yakındır canım menim
Evliliğimz sorunlu hep tartışmalı bu şartlarda tedavi olmz ztn istemiyor da kendisi çabasıda yok belli değil nolcamız gitmemide istiyor Ztn anlıcan herşey sorun üzülende benim ztnonun için gerk yok rabbim inş sizlere nasip edr benim artık gücümde yok umudumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?